Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι το λιγότερο μέτριος, ίσως φταίει το ότι είναι μικρός σε μέγεθος, πιστεύω ότι δε βοηθάει και το μακρόστενο σχήμα του. Έχω περάσει πάνω από 10 φορές και στις 4 μνήμες πολύ προσεχτικά το ίδιο δάκτυλο, για να καλύψω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια του δαχτύλου και για να μπορώ να πω ότι είναι τελικά λειτουργικός, να μη βγάζει, δηλαδή, λάθος 1 στις 5 προσπάθειες. Με τις 4 μνήμες για το ίδιο δάχτυλο έχω πετύχει πολύ μεγάλη ακρίβεια, αλλά και πάλι υπάρχουν κάποιες φορές που δεν το αναγνωρίζει. Ούτε λόγος, φυσικά, να περάσει κανείς 4 διαφορετικά δάχτυλα.

Σιγουρα καποιο προβλημα εχει ο αισθητηρας σου. Εγω εχω περασει 4 διαφορετικα δαχτυλα και 99% μου δουλευει αψογα. Και να φανταστεις οτι ερχομαι απο iphone 6s plus.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όσοι ενδιαφέρονται να μην πατάνε καθόλου το home button η εφαρμογή δουλεύει άριστα στο s7 edge βελτιώνοντας και την χρήση με το ένα χέρι απλά πρέπει στη βελτηστοποιηση να βάλουμε την εφαρμογή στο ποτέ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.easyhome

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χμμμ... καλη εφαρμογη αλλα το βλεπω απιθανο να μην εχει μεγαλη επιπτωση στη μπαταρια... :worry:

Free your Mind, Live 2 the MAX

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σιγουρα καποιο προβλημα εχει ο αισθητηρας σου. Εγω εχω περασει 4 διαφορετικα δαχτυλα και 99% μου δουλευει αψογα. Και να φανταστεις οτι ερχομαι απο iphone 6s plus.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χμμμ... καλη εφαρμογη αλλα το βλεπω απιθανο να μην εχει μεγαλη επιπτωση στη μπαταρια... :worry:

Δεν έχει καμία επιπτωση στην μπαταρία για να το κάνεις αυτό στο iphone ήθελες jailbreak και repo εδώ στο Android όλα είναι απλά

Το κακό οτι αυτη η εφαρμογη θέλεις να εχεις ενεργό το αποτύπωμα για να δουλέψει,αλλιώς οχι.

Εγώ το αποτύπωμα δεν το χρησιμοποιώ άρα δεν μου κάνει.

Όλα θα ηταν πιο απλα και εύκολα αν η Sammy είχε βάλει κάποια gestures μέσα στο κατάλογο των ρυθμισεων για όσους θέλουν

Τι διάολο κάποιες γραμμές κώδικα θα ειναι παραπάνω να γραψει,οχι πυρηνική φυσική.

Αλλα αυτές οι εμμονές τις αλλο πραγμα.

Η έλλειψη όμως υπερύθρων - Fm radio - double tap to wake/sleep - 4g tongle και περισσοτερης παραμετροποιησης του launcher (ακόμα και στο μενού της 2πλης σιμ) το μου προκαλούν κάποια σύγχυση μιας και μου λείπουν πολύ...

Δυστυχώς σε αυτά πάσχει η Sammy.

Η φιλικότητα,πρακτικότητα και ευελιξία ειναι ψιλό άγνωστες έννοιες για αυτήν.

Τα του UI και έλλειψη παραμετροποίηση τα λύνω κατα 90% με χρήση τρίτων προγραμμάτων πχ home/lock screen replacement αλλα οχι στο 100% που θέλω.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δεν πρόκειται περί πρακτικών δυσκολιών.

Ο καθένας θέλει κ από ένα feature να ενσωματώσει η Samsung στο τηλέφωνο.

Μόνο το θέμα αυτό να διαβάσει κάποιος, που είναι ένα θέμα σε ένα φόρουμ, σε μια χώρα και ύστερα τα προσθέσει με τα request του υπόλοιπου πλανήτη, καθίσταται σαφές ότι δεν είναι δυνατόν η Sammy να τους καλύψει όλους ;)

Σχετικά με τη νέα αναβάθμιση παρατήρησα καλύτερη διαχείριση ram. Με κλειστές όλες τις εφαρμογές πριν την τελευταία αναβάθμιση είχα ελεύθερη 1.75 και το ποσοστό δεν έπεφτε κάτω από 49%. Τώρα είναι στο 43% με 2gb γεμάτα ελεύθερα.

Edited by nfeel
me > you

Μόνο το θέμα αυτό να διαβάσει κάποιος, που είναι ένα θέμα σε ένα φόρουμ, σε μια χώρα και ύστερα τα προσθέσει με τα request του υπόλοιπου πλανήτη, καθίσταται σαφές ότι δεν είναι δυνατόν η Sammy να τους καλύψει όλους ;)

Σχετικά με τη νέα αναβάθμιση παρατήρησα καλύτερη διαχείριση ram. Με κλειστές όλες τις εφαρμογές πριν την τελευταία αναβάθμιση είχα ελεύθερη 1.75 και το ποσοστό δεν έπεφτε κάτω από 49%. Τώρα είναι στο 43% με 2gb γεμάτα ελεύθερα.

Μάλλον μιλάς για μετά από επανεκκίνηση;

Το έχουμε γράψει 10 φορές τουλάχιστον.

Ο αισθητήρες είναι πολύ καλός, το σχήμα όμως του Home button δημιουργεί την δυσκολία.

ΠΡΈΠΕΙ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ το δάχτυλο να καλύπτει ΟΛΌΚΛΗΡΗ την επιφάνεια του.

Σε αντίθεση με του iPhone που κυκλικό και προς τα μέσα, στα Galaxy είναι παραλληλόγραμμο και εξεχει. Οπότε αν δεν προσέξεις πως τοποθετείς το δάχτυλο σου, μένει μέρος του button ακαλυπτο και γι αυτό δεν πιάνει.

Δοκίμασε αφού έχεις σκαναρει σωστά, σιγά σιγά φροντιζωντας να το καλύπτεις ολόκληρο. Θα δεις ότι δεν θα χάσεις καμία προσπάθεια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ε δεν είναι δα και επιστήμη τα - Fm radio - double tap to wake/sleep - 4g tongle και η περισσότερη παραμετροποιηση του launcher!

Ολα αυτά τα έχω στο Xperia Ζ3 που είναι κινητό του 2014. Είναι κάποια βασικά εύχρηστα πράγματα τα οποία δεν είναι δύσκολο να μπουν. Περιμένοντας να πέσει η τιμή του λίγο ακόμα και θέλοντας να το αγοράσω με προβληματιζει που δεν έχει κάποιες "ευκολίες". Ειδικά το radio Fm που ως πρώην iphonakias κοροιδευα την apple, απ την οποία έφυγα λόγω αυτού αλλά και έλλειψης sd με παράλληλη δυσκολία στο να βάλεις τραγούδια στο κινητό

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Τόσο μούφα αισθητήρας δακτυλικου,δεν υπάρχει ούτε σε κινέζικα!

Πρεπει να παρακαλάω,να εχω πεντακάθαρο δάχτυλο,να μην έχει Ούτε γρατζουνιά ξερω'γω και Αφού κάνω καμία προσευχή,για να πιάσει κατευθείαν..........

Στο redmi note 3 pro,Ο αισθητήρας έπιανε ακόμα και μετα την θάλασσα σε απειροελάχιστο χρόνο..

Ντροπή απλά.

Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου

Πεστα φίλε έχω βρει το μπελά μου με το δαχτυλικο.. πολλές φορές εντός της ημέρας κλειδωνε η συσκευή για 30 δευτερόλεπτα μέχρι που έβαλα μοτίβο και ησυχασα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον μιλάς για μετά από επανεκκίνηση;

Η τελευταία επανεκκίνηση έγινε πριν 2 μέρες με το update. Πριν λίγο είδα τη ram τυχαία. Δε θυμάμαι να είχα ξαναδεί 2 ολόκληρα μετά από εκκαθάριση..

me > you

Δουλεύω το s7 ακριβώς όπως το ipad mini 4 που χρησιμοποιώ παράλληλα, αλλά και το iPhone 6s plus που είχα πριν.

Δεν κλείνω τίποτα απλά βγαίνω από συνήθεια με Back button από τις περισσότερες εφαρμογές.

Λειτουργεί άψογα χωρίς δισταγμους και lag.

Μάλιστα από το ipad είναι σαφώς καλύτερο σε πολλούς τομείς.

Δεν μιλώ για ταχύτητα. Εκεί είναι πολύ πιο γρήγορο το S7.

Αν τώρα κάποιος έχει συνηθίσει διαφορετικό τρόπο χρήσης και τον στεναχωρεί, ας πάει σε συσκευές που του ταιριάζουν.

Άφησα το iPhone γιατί σε πολλά καθημερινά πράγματα μου ταιριάζει περισσότερο το Galaxy.

To ότι έκανε ένα χιλιάρικο δεν σημαίνει ότι έπρεπε ο κατασκευαστής να το προσαρμοσει στα δικά μου γούστα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Βασικά μιλάμε για κάποια πολυ συγκεκριμένα και κοινά αιτήματα,οχι build to order λογική PC.

Που τα εχουν πόλλοι κατασκευαστές είτε out of the box είτε μέσα απο τις ρυθμίσεις.

Δεν ζητάω να μου τηγανίζει ομελέτα ουτε να με παει δωρεάν διακοπές :p

Αλίμονο αν πάψουμε να ζητάμε και να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα οτιδήποτε σκεφτούν μόνο αυτοί.

Οπου υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης δεν ειναι κακό να τα λέμε.

Ο εχθρός του καλού το καλυτερο.

Εκτος αν κάποιοι έχουμε ταβάνι,που δεν σημαινει οτι όλοι μας πρέπει εξίσου να έχουμε.

Πχ και στο AOD θα μπορούσε να προστεθούν επιπλέον feature και συνεργασία με third party app σε notification.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

Και μένα ήρθε,θα την βάλω αργότερα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160727/f30a00c42c1582e3ade3de575b494ab6.jpg

Δημήτρης

Βασικά μιλάμε για κάποια πολυ συγκεκριμένα και κοινά αιτήματα,οχι build to order λογική PC.

Που τα εχουν πόλλοι κατασκευαστές είτε out of the box είτε μέσα απο τις ρυθμίσεις.

Δεν ζητάω να μου τηγανίζει ομελέτα ουτε να με παει δωρεάν διακοπές :p

Αλίμονο αν πάψουμε να ζητάμε και να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα οτιδήποτε σκεφτούν μόνο αυτοί.

Οπου υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης δεν ειναι κακό να τα λέμε.

Ο εχθρός του καλού το καλυτερο.

Εκτος αν κάποιοι έχουμε ταβάνι,που δεν σημαινει οτι όλοι μας πρέπει εξίσου να έχουμε.

Πχ και στο AOD θα μπορούσε να προστεθούν επιπλέον feature και συνεργασία με third party app σε notification.

Sent from my iPad Air 2

Ζήτα ότι θέλεις. Εγώ σου λέω ότι εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του κοινού, όχι η Samsung, κάνεις.

Ο ένας λέει έρχομαι από το τάδε κινητό που το είχε, ο άλλος θέλει τον TouchWiz με τα features του nova. Άλλος θέλει άλλα υλικά κατασκευής, άλλου δεν του αρέσει το δαχτυλικό αποτύπωμα, άλλος δε θέλει edge γιατί δε γράφει καλά κ δεν το θεωρεί πρακτικό. Άλλος θέλει fm άλλος πιο πλατύ και όχι τόσο ορθογώνιο για να έχει άλλη προοπτική,ε ντάξει..

Όλοι κάτι θέλουμε κ σε όλους κάτι λείπει.

Να μιλάμε και σε λίγο ρεαλιστικές βάσεις όμως.Δεν γίνεται να μας καλύψει όλους κ σε όλους τους τομείς.

Είναι ένα κορυφαίο τηλ που ενσωματώνει πολλές από τις cutting edge τεχνολογίες.

Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά δε θα διυλίσω τον κώνωπα, προσωπικά.

me > you

Ζήτα ότι θέλεις. Εγώ σου λέω ότι εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του κοινού, όχι η Samsung, κάνεις.

Ο ένας λέει έρχομαι από το τάδε κινητό που το είχε, ο άλλος θέλει τον TouchWiz με τα features του nova. Άλλος θέλει άλλα υλικά κατασκευής, άλλου δεν του αρέσει το δαχτυλικό αποτύπωμα, άλλος δε θέλει edge γιατί δε γράφει καλά κ δεν το θεωρεί πρακτικό. Άλλος θέλει fm άλλος πιο πλατύ και όχι τόσο ορθογώνιο για να έχει άλλη προοπτική,ε ντάξει..

Όλοι κάτι θέλουμε κ σε όλους κάτι λείπει.

Να μιλάμε και σε λίγο ρεαλιστικές βάσεις όμως.Δεν γίνεται να μας καλύψει όλους κ σε όλους τους τομείς.

Είναι ένα κορυφαίο τηλ που ενσωματώνει πολλές από τις cutting edge τεχνολογίες.

Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά δε θα διυλίσω τον κώνωπα, προσωπικά.

Γενικά μιλώντας έτσι ειναι(που τα γνωρίζουμε) αλλα επειδή μιλάμε για κάποια πολυ συγκεκριμένα πράγματα που τα εχει ήδη ο ανταγωνισμός το να τα δώσει ουτε πυρηνική φυσική ειναι ουτε διυλισω τον κώνωπα.

Ποσο μάλλον που μιλάμε για software ζητήματα που ειναι και το πιο εφικτό να γίνουν,απο οτι hardware /ντιζάιν η υλικα κατασκευής που ειναι λογική take it or leave it.

Οπως είπα δεν αναφέρθηκα σε build to order καταστάσεις και πολυ ρεαλιστικά μίλησα για συγκεκριμένα πράγματα.

Πάντα σε πνεύμα συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων που απλα κάνουμε.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

παιδια μια γρηγορη απαντηση , ευχαριστω εκ των προτερων

πηρα απο τα public μια καρτα για το κινητο και μου εδωσαν μια micro sdhc , κανει ετσι?μην το ανοιξω και δεν ειναι συμβατη...

πηρα απο τα public μια καρτα για το κινητο και μου εδωσαν μια micro sdhc , κανει ετσι?μην το ανοιξω και δεν ειναι συμβατη...

Νομίζω ότι δεν θα έχεις θέμα:-)

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Αν είναι class 10 είσαι οκ

Αν είναι class 10 είσαι οκ

ναι ειναι.ευχαριστω:)

Θα πω ότι θα έπρεπε να έχει όσα Θέλω.

Αναλυτικότερα,δυο αντιχειρες,δυο δείκτες και να υπάρχει πρόβλεψη για τρίτο άτομο,στη xiaomi της οποίας ο αισθητήρας είναι απλά ακαριαίος,δέχεται δέκα!

Ισως οι κινέζοι έχουν 8 χέρια γι'αυτό....

Ενα αλλο που πρόσεξα,πέρασα ενα βαρυ παιγνίδι επίτηδες,το gods of Rome κι μετα απο μισή ώρα βαραγε frame.

Επίσης το άνοιγμα εξωτερικών συνδέσμων μέσα απο το tapatalk είναι περίπου εφιάλτης..

Το δε prisma,εντάξει κάνεις προσευχή για να γίνει μετατροπή της φωτογραφίας...

Στο θεμα λογισμικό λοιπόν,η Samsung είναι ΠΟΛΥ -

Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου

Στο εγραψα και ποιο πανω πηγαινε γρηγορα στην Smartec δεν με ακους.Επισης μηπως εχεις παρειι κλωνο γιατι αυτα που γραφεις δεν εχουν καμια σχεση με το s7 edge.Οσο για το Prisma μην γραφεις οτι θελεις την φωτογραφια μια χαρα την φτιαχνει απλα τις πρωτες 2-3 ημερες ειχε πεσει ο server τις εταιρειας με αποτελεσμα να βγαζει το σχετικο μηνυμα οτι η εφαρμογη ειναι full αυτη την στιγμη απο χρηστες που λογικο μου φαινεται σε εφαρμογη που ειναι στο IOS με 10εκ download να ερθει στο android πριν 4-5 ημερες και να κρασαρει o server.Αρα δεν φταιει το s7 edge οπως γραφεις.Ειμαι σιγουρος ειχες iphone πριν το s7 edge.

για μενα καλο ειναι να τσεκαρεις οτι ειναι μια καλη και γρηγορη, γιατι μια αργη θα σου κομπιασει το κινητο αν τρεχεις αρχεια απο εκει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

για μενα καλο ειναι να τσεκαρεις οτι ειναι μια καλη και γρηγορη, γιατι μια αργη θα σου κομπιασει το κινητο αν τρεχεις αρχεια απο εκει.

ειναι lexar 32gb και μου φαινεται απιστετυτα αργη σε διαδικασια αποκοπης επικολλησης απο τη συσκευη εκει:(

ειναι lexar 32gb και μου φαινεται απιστετυτα αργη σε διαδικασια αποκοπης επικολλησης απο τη συσκευη εκει:(

Βάλε τον es explorer και δες τι ταχύτητα μεταφοράς δείχνει

Βάλε τον es explorer και δες τι ταχύτητα μεταφοράς δείχνει

θα το κανω, στη συσκευασια παντως γραφει κατι για 300Χ:blink:

τι ταχυτητες λεει οτι πιανει? εγω πχ επενδυω σε καλες καρτες, δινω 20-30 ευρω παραπανω αλλα αξιζει τον κοπο (πχ εβαλα samsung pro plus 128gb με 65 ευρω περιπου απο αμαζον). Και τσαμπα να μου εδινες μια απλη δε θα την εβαζα. Η Pro plus ειναι υπερβολη, αλλα την παιρνω για μελλοντικες αναγκες, καθως οι καρτες μου κρατανε 10 χρονια, τουλαχιστον τοσο εχω τις παλιες και απο τη στιγμη που ειναι αρκετα GB αξιζει να παρεις και αρκετα γρηγορες να μην σου δημιουργουν θεματα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned