Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι εταιρεια εχεις? εγω με cosmote πηγα σε γερμανο και μου την εδωσαν τσαμπα.

Πρώτη φορά το ακουω αυτο. Cosmote έχω και έχω αλλάξει sim πολλές φορές. Πάντα σε γερμανο και πάντα τις πληρωνα.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εντάξει. Δεν κουμπωνε καλά το καλώδιο. Όλα οκ

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αλανια μου είχα αναφερθεί πριν λίγο καιρό ότι μπαίνω στη συλλογή την κανονική του κινητού ακουμπαω τα άλμπουμ χαλαρά δείχνει ότι υπάρχει αλληλεπιδραση αλλά δεν ανοίγε το άλμπουμ.. από χθες που άλλαξα firmware κλτ και δουλεύει τέλεια η αφή στα άλμπουμ με το φλασαρισμα και αφού του έκανε μια αναβάθμιση ακόμα 400mb

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Αλανια μου είχα αναφερθεί πριν λίγο καιρό ότι μπαίνω στη συλλογή την κανονική του κινητού ακουμπαω τα άλμπουμ χαλαρά δείχνει ότι υπάρχει αλληλεπιδραση αλλά δεν ανοίγε το άλμπουμ.. από χθες που άλλαξα firmware κλτ και δουλεύει τέλεια η αφή στα άλμπουμ με το φλασαρισμα και αφού του έκανε μια αναβάθμιση ακόμα 400mb

Δεν επρπε να κανεις αναβαθμιση.. αλλιως γιατι να βαλεισ apc8? μπορουσες να κανεις factory reset!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από χαζομαρα έγινε.. αλλά και πάλι βλέπω μεγάλη διαφορά στη μπαταρία. Το Google service ακόμα να μου εξηγήσεις πως το περνάω. Ήμουν Μπραντεντ κοσμοτε όχι ότι με ενοχλούσε που το έγραφε στην αρχή αλλά αφού φλασαρα πήγε στο καλό του..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

παιδια σημερα αυριο θα το παραλαβω αλλα μολις προσεξα οτι δεν παιρνει micro sim αλλα nano.

Πρεπει να αγορασω νεα ή κοβεται σε καποιο καταστημα?

Εγώ την έκοψα μόνος μου.

Άνοιξα το τηλ Σάββατο και είχα ξεχάσει εντελώς ότι θέλει nano. Τα μαγαζιά είχαν κλείσει αλλά δεν άντεξα να περιμένω Δευτέρα. Λέω την κόβω μόνος κ ότι γίνει. Αν έμενα χωρίς τηλ 1.5 μέρα δε χάθηκε ο κόσμος. Είδα κάτι guides με χαρτιά α4 στο net αλλά τελικά δε χρειάστηκε. Έκαναν τα πράγματα πολύ πιο περίπλοκα απότι είναι.

Την έκοψα με προσοχή με ένα μαχαίρι περιμετρικά του χρυσού κυκλώματος και δούλεψε ρολόι.

Πριν πας στο μαγαζί δοκίμασέ το, δε χάνεις κάτι, θα πάρεις νέα κάρτα άμεσα, αν δουλέψει γλυτώνεις το τάλιρο και το τρέξιμο

me > you

εκτός απο ψαλίδι που να κοβει καλά, θα χρειαστείς και μια λίμα νυχιών. για να το πάρεις στις γωνίες να μπει σωστά στη θήκη του συρατριού της συσκευής. Μην το ζορίσεις και πολύ γιατί ειναι και λίγο ευαισθητα πλαστικά αυτά. και δεν αξίζει για 5ευρώ να σπάσεις τίποτα στο κινητό. :)

μην το κάνουμε σαν τον ιδιοκτήτη audi των 30.000 ευρω, που δε δίνει λεφτά για πάρκιν και καβαλάει πεζοδρόμια. :lol:

Ύστερα από τρία s7 edge σκεφτόμουν και εγώ εδώ και καιρό να δοκιμάσω το μικρό. Διαβάζοντας την άποψη σου παρήγγειλα χτες ένα απλό s7 και παραλαμβάνω αύριο.

Θέλω να δοκιμάσω τι θα υπερισχύσει....καλύτερο κράτημα , flat οθόνη και μικρότερο μέγεθος vs μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης (αλλά edge με όλα τα καλά και τα άσχημα), καλύτερο design αλλά και χειρότερο κράτημα.

Στον τομέα αυτονομία και εγώ διάβασα σε πολλά συγκριτικά reviews ότι οι διαφορές δεν είναι πολύ μεγάλες.

3η ημέρα σήμερα με το "μικρό" s7.

Ο φίλος "ταξιδιώτης22" είχε γράψει ότι είναι πιο σβέλτο-smooth από το edge. Προσωπικά δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο, ίσως γιατί και στο edge είχα απενεργοποιήσει κάθε τι που είχε σχέση με την edge λειτουργία. Στον τομέα απόδοση λοιπόν μου φάνηκαν πανομοιότυπα, όπως και η λογική λέει ότι θα έπρεπε να ήταν.

Η ευχάριστη έκπληξη είναι η μπαταρία. Με την χρήση που κάνω δεν διαπίστωσα καμία απολύτως διαφορά σε σχέση με το edge. Ξέρω ότι τα περισσότερα τεστ δείχνουν μια υπεροχή του edge, αλλά σε μένα τουλάχιστον δεν προέκυψε κάτι τέτοιο. Ίσως έκατσε καλύτερα το firmware στο s7, ίσως κάτι άλλο.....σε SOT πάντως είμαι ακριβώς στις ίδιες ώρες (περίπου στο 6ωρο).

Επίσης το απλό s7 υπερισχύει κατά κράτος στο θέμα πρακτικότητα και ευχρηστία. Πραγματικά ιδανικό κράτημα (ακόμη και με το ένα χέρι), χωράει ευκολότερα σε τσέπες, η flat οθόνη είναι πρακτικότερη στην χρήση και το οπτικό αποτέλεσμα καλύτερο.

Εκεί που το edge παίζει χωρίς αντίπαλο είναι στο design. Πραγματικά φτωχός συγγενής το απλό s7....ειδικά αν το τοποθετήσεις σε μια θηκούλα δεν διαφέρει από οποιοδήποτε samsung των 150-200 ευρώ.

Το συμπέρασμα μου λοιπόν είναι ότι τα δύο s7 δεν διαφέρουν καθόλου ούτε σε απόδοση, ούτε και σε αυτονομία. Όποιος είναι πρακτικός τύπος και δίνει βάση στην ευχρηστία ας προτιμήσει το μικρό s7, όποιος δίνει σημασία στο design και την λίγο μεγαλύτερη οθόνη να πάει με κλειστά μάτια στο Edge.

Εγώ εξακολουθώ να παραμένω στους ανικανοποίητους της Samsung. Θέλω ένα s7 flat στις 5.5"....αν είναι εύκολο βάλτε μου και τις υπέρυθρες πίσω :)

τι εταιρεια εχεις? εγω με cosmote πηγα σε γερμανο και μου την εδωσαν τσαμπα.

Vodafone Ελλάδας αλλά τώρα που μένω Λονδίνο ξαναπηρα Vodafone

Φίλε μου εγώ όταν είχα το s7 το απλό δεν με γέμισε καθόλου πραγματικά και από θέμα ομορφιάς δεν το συζητώ καν ακόμα και το s6 είναι πιο ωραίο από το s7 !!και η μπαταρία μου φάνηκε καλύτερη σίγουρα του s7 edge μιας και δεν έπιανα τέτοιους χρόνους με τιποτα στο απλο!!!το s7 edge μου αρέσει πολύ περισσότερο και και δεν με κάνει να το αλλάξω σύντομα μιας και τα αλλάζω πολύ συχνά!!η οθόνη που είναι κουρμπαριστη με αφήνει εντελώς αδιάφορο μιας και δεν το χρησιμοποιώ καθόλου θα προτιμούσα φλας!!απλά είναι πιο ωραία σαν εμφάνιση!!αν είναι να διαλέξω ανάμεσα στα δύο μοντέλα με κλειστά μάτια το s7 edge!!!αυτή είναι η δικιά γνώμη και φυσικά ο καθένας έχει δικά του γούστα και απόψεις!!και δεν υπάρχει καμία διαφορα από θέμα σβελταδα ακριβώς τα ίδια τα είδα εγώ!!! Edited by manthosffvll

Καλησπέρα.Εχει κανένας συσκευή για χώρα προέλευσης Romania;Γιατί βλέπω όλες οι χώρες έχουν πάρει το τελευταίο update PG3 και εγώ ακόμα περιμένω.

καλησπερα,μια ερωτηση εχω το s7 edge ,σε χρυσο,θηκη ποτε δεν μου αρεσε να εχω στα τηλεφωνα αλλα αυτο απο πισω με το παραμικρο κανει γρατζουνιες μικρες ακομα και σε λειες επιφανειες αν το ακουμπησω ,δεν θα επρεπε να μη χαραζει ευκολα με το συγκεκριμενο γυαλι που εχει;οσο για την οθονη δεν εχει ιχνος απο σημαδια δεν εχω βαλει tempered.

αν σε περιπτωση που θελω να αλλαξω το πισω καπακι ποσο κοστιζει;πισω γραφει και το imei ,στο νεο καπακι θα ξανα γραφει το ιδιο ιμει;

Μετά από μερικές μέρες χρήσης, νομίζω ότι έχω βγάλει ασφαλέστερα συμπεράσματα. Σε ό,τι αφορά την απόδοση, πετώντας τις σάπιες εφαρμογές της Samsung, το κινητό πήρε τα πάνω του. Το κράτημα ακόμα και με θήκη παραμένει χάλι μαύρο, ενώ η μπαταρία με βαριά χρήση με το ζόρι μου βγάζει μία ημέρα (σε standby είναι πολύ μέτριο), ΑΛΛΑ, η εμφάνισή του, η οθονάρα του και η φοβερή κάμερά του, με κάνουν να μην κοιτάζω αλλού για την ώρα. Συνολικά, πολύ ισορροπημένο κινητό, δε ξέρω αν είναι το καλύτερο, γιατί σε ορισμένα σημεία δεν είναι αυτό που περίμενα, αλλά καταλαβαίνω απόλυτα γιατί πάει τόσο καλά σε πωλήσεις και γι' αυτό και το επέλεξα και γω. Ελπίζω σύντομα να δούμε σημαντική βελτίωση στην αυτονομία για να αγγίξει το τέλειο.

Μετά από μερικές μέρες χρήσης, νομίζω ότι έχω βγάλει ασφαλέστερα συμπεράσματα. Σε ό,τι αφορά την απόδοση, πετώντας τις σάπιες εφαρμογές της Samsung, το κινητό πήρε τα πάνω του. Το κράτημα ακόμα και με θήκη παραμένει χάλι μαύρο, ενώ η μπαταρία με βαριά χρήση με το ζόρι μου βγάζει μία ημέρα (σε standby είναι πολύ μέτριο), ΑΛΛΑ, η εμφάνισή του, η οθονάρα του και η φοβερή κάμερά του, με κάνουν να μην κοιτάζω αλλού για την ώρα. Συνολικά, πολύ ισορροπημένο κινητό, δε ξέρω αν είναι το καλύτερο, γιατί σε ορισμένα σημεία δεν είναι αυτό που περίμενα, αλλά καταλαβαίνω απόλυτα γιατί πάει τόσο καλά σε πωλήσεις και γι' αυτό και το επέλεξα και γω. Ελπίζω σύντομα να δούμε σημαντική βελτίωση στην αυτονομία για να αγγίξει το τέλειο.

Φίλε η απόδοση της μπαταρίας του είναι εξαιρετική,δεν γνωρίζω πολλές συσκευές με ίδια απόδοση μπαταρία,ίσως το 6s plus που είχα να το πλησιάζει αλλά το s7 edge είναι το κορυφαίο τηλέφωνο σε αυτονομία αυτή τη στιγμή

Φίλε η απόδοση της μπαταρίας του είναι εξαιρετική,δεν γνωρίζω πολλές συσκευές με ίδια απόδοση μπαταρία,ίσως το 6s plus που είχα να το πλησιάζει αλλά το s7 edge είναι το κορυφαίο τηλέφωνο σε αυτονομία αυτή τη στιγμή

Ετσι ακριβώς είναι, κοίταξε αν κάποια εφαρμογή σου τρώει στην αναμονή.

Εμενα μια χαρά είναι στο stand by.

Το καλοκαίρι γενικά αυξανουμε τη χρήση μας στο κινητό. Δεύτερον λόγω αυξημενων θερμοκρασιών του καιρού αλλά και της φωτεινότητας , βλέπουμε κάποιες μέρες ίσως λιγότερο αυτονομία από όσο θέλουμε.

Το κινητό ακόμα και με βαριά χρήση δεν θα σε αφήσει την ημέρα. Ξεκολληστε και χαρείτε το. Κινητό με αυτά τα specs με τέτοια μπαταρία δύσκολα θα βρεις. Αλλιώς πάρτε κάνα κινέζικο με οθόνη και επεξεργαστή χάλια και βγάλτε 15 ώρες οθόνη. Έχουμε fast charge για αυτό το λόγο.

Το να το βάλεις για φόρτιση στο 40% δεν θα πάθει τπτ αν για κάποιο λόγο θα χρειαστεί κάποιος επιπλέον μπαταρία. Αλλιώς περιμένετε να ξεμεινετε.

Δημήτρης

στο θεμα μπαταριας ειναι αψογο για μενα ,εφαρμογες δεν εχω μονο το chrome που ειμαι απο το πρωι εως το βραδυ και η μπαταρια ειναι στο 45 -50 τοις εκατο δδλ η μιση μπαταρια ,σε φωτογραφιες σε ολα ολα ειναι ενα κοσμημα εσωτερικα και εξωτερικα,το μονο που με απασχολει ειναι οτι κατεβασα ενα τορρεντ με το 4g της κοσμοτε και περιμενω την χρεωση

στο θεμα μπαταριας ειναι αψογο για μενα ,εφαρμογες δεν εχω μονο το chrome που ειμαι απο το πρωι εως το βραδυ και η μπαταρια ειναι στο 45 -50 τοις εκατο δδλ η μιση μπαταρια ,σε φωτογραφιες σε ολα ολα ειναι ενα κοσμημα εσωτερικα και εξωτερικα,το μονο που με απασχολει ειναι οτι κατεβασα ενα τορρεντ με το 4g της κοσμοτε και περιμενω την χρεωση

Ωχ φιλε δεν τα κανουμε αυτα. Χαχαα

το τηλεφωνο μου κοστισε 1195 ευρω απο κοτσωβολο με 24 μηνες δοσεις στην εθνικη,επαιρνα 2 απο το skroutz,αλλα τι να πεις ,το να μου ερθει κανα 100 € οκ θα τα δωσω.

απο ενα τηλεφωνο τετοιο δεν περιμενα να κανει γρατζουνιες πισω με το παραμικρο,το πηγα στo public να μου βαλουν αυτο το tempered πρωτη φορα σε τηλεφωνο μετα 10 λεπτα μου λενε δεν μπορεσαμε να το βαλουμε πηρα τα χρηματα πισω,η οθονη δεν εχει μια γρατζουνια και δουλευω νυχτα το εχω αναποδα να βλεπω τα χρωματα οταν με παιρνουν τηλ αλλα αυτο το πισω αυτο με τρελανε

εγινε αφαιρεση της χρησης 270 € απο την καρτα!κατεβηκαν 2,11 gb !

Edited by G1O

Η Samsung πάντα θα είναι πίσω στο θέμα software. Ενώ έχει κάνει ήδη πολύ καλή δουλειά φέτος,θα μπορούσε να ρολαρει καλύτερα και πιο σβελτα.

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό.

Κάποιος με μεγάλη εμπειρία στα κινητά τηλέφωνα και χωρίς φανατισμό σχετικά με το brand,μπορεί άνετα να διαπιστώσει ότι,ναι μεν,εχει γίνει σαφώς πολύ καλή δουλειά από την samsung,οχι όμως ότι δε σηκώνει και περαιτέρω βελτίωσή.

Το τηλέφωνο είναι πολύ καλό,κάμερα,κατασκευή,εμφάνιση,οθόνη κ.α,όμως σε σύγκρισή με άλλες συσκευές πού είχα ταυτόχρονα οπως.

Huawei p9 συν plus

Htc 10

One plus 3

Το νιώθεις πιο <<βαρύ>> κατά την χρήση ενώ στο άνοιγμα εφαρμογών είναι μία χαρά γρήγορο.

Δίνει μία αίσθηση μικρού κόμπιασματος πού εγώ το μεταφράζω ως πιο βαρύ λόγω σαφώς του touchwiz,σε σχέση με τα υπόλοιπα τηλεφωνά πού δούλευα.δεν εχει τον αέρα τους.

Δεν ενοχλεί όμως,αν ενοχλούσε σίγουρα θα το είχα δώσει.

Για να το κρατάω πάει να πει ότι συνολικά μου αρέσει σαν συσκευή το edge και ο βασικός λόγος είναι σαφώς η εμφάνιση,η κάμερα και η μπαταρία,αν έλειπε κάτι από αυτά,θα είχε πάρει πόδι καθώς σαν σβελτάδα θα προτιμούσα μάλλον κάποια από τα παραπάνω πού ανέφερα.

Προσοχή,δεν λέω ότι είναι αργό κατά το scrolling,απλά κάπως πιο βαρύ.

Αλλωστε αυτό το φανερώνει και η διαθέσιμη ram πού αφήνει.

ΜΕ το ζόρι παίζω στο 1,5,οταν με το ταπεινό p9 με τα μόλις 3gb ram έπαιζα στο 1,7 και λίγο παραπάνω.

Τουλάχιστον στο άνοιγμα των εφαρμογών,οπως ανέφερα και πιο πάνω,πάει σφαίρα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Φίλε μου εγώ όταν είχα το s7 το απλό δεν με γέμισε καθόλου πραγματικά και από θέμα ομορφιάς δεν το συζητώ καν ακόμα και το s6 είναι πιο ωραίο από το s7 !!

Εδώ θα διαφωνήσω στην σύγκριση με το s6...το s7 έχει καλύτερες γραμμές (ειδικά στο πίσω μέρος) ενώ και η κάμερα σχεδιαστικά είναι πολύ πιο "δεμένη" με το κινητό, σε σχέση με το καρούμπαλο που προεξείχε στο s6.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε xxlakis7, αλλά ποια μπορεί να είναι αυτή? Την αγνοώ..!!

Μη με ξεχνάτε ρε παιδιά!!! Υπάρχει πρόβλημα!!!

Μην με λησμονείτε ρε παιδιά!!!

Υπάρχει πρόβλημα...

Ευχαριστώ..

Μανώλης

ΣΑΜΟΣ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Αν και όταν κάποιος έχει απάντηση σε αυτό που ρωτάς θα σου τη δώσει.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Εδώ θα διαφωνήσω στην σύγκριση με το s6...το s7 έχει καλύτερες γραμμές (ειδικά στο πίσω μέρος) ενώ και η κάμερα σχεδιαστικά είναι πολύ πιο "δεμένη" με το κινητό, σε σχέση με το καρούμπαλο που προεξείχε στο s6.

αν μιλατε για τα edge, νομιζω οτι το 6αρι ηταν πιο ομορφο, πιο μαζεμενο και σε πιο ωραια χρωματα. Το 7αρι το μεγαλο και μενα δε μαρεσει και τοσο, ακομα και η μερα που ειναι μαζεμενη, εδειχνε πιο ομορφη η παλια σαν εξωτερικο υλικο και σχεδιο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλημερα παιδια. ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εχει κανει αλλαγη απο s6 edge+ σε s7 edge να μου πει τι διαφορες ειδε και αν αξιζει βεβαια ? Edited by chris_amg

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned