SO69 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Ευχαριστώ ταξιδιώτης22 και Nikos_Mpl για τη βοήθεια! Θα το αγοράσω από skroutz μιας και η διαφορά στα χρήματα είναι τεράστια! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Χτες είχα το πρώτο σοβαρό battery drain...έχασε περίπου 10% σε 4-5 ώρες, αλλά το περίεργο είναι οτι το τηλέφωνο βρίσκονταν σε flight mode. Βασικός ύποπτος μέχρι στιγμής το Transparent weather Pro , το οποίο λογικά προσπαθούσε να ανανεώσει τα δεδομένα του καιρού (το έχω ανά 6ωρο), δεν έβρισκε wifi-3g για Location και λήψη δεδομένων καιρού και συνέχιζε προφανώς να προσπαθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Επειδή τελευταία με τρώει να το αγοράσω, αλλα με κρατάει πίσω το drain που εμφανίζει και ο ήχος του και λίγο η χαμηλή φωτεινότητά του. θα ήθελα να ρωτήσω πώς τα πάει στον ήχο απο το μεγάφωνο. Λόγω αδιαβροχοποίησης διάβασα ότι δεν είναι καλός. Σε σύγκριση με το mate 8 ή το note 5 ή το p9 plus πως τα πάει ?? (ρωτάω γιατί αυτά τα είχα οπότε μπορώ να κανω την σύγκρισή μου.) Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 ...και λίγο η χαμηλή φωτεινότητά του. .. Φαντάζομαι θα αστειεύεσαι έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Φαντάζομαι θα αστειεύεσαι έτσι? Καθόλου μιλάω συγκριτικά με τα άλλα. Δεν λέω ότι έχει χαμηλή φωτεινότητα. Εχει χαμηλοτερη πχ απο το s6 edge + που τα ειδα διπλα διπλα. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Καθόλου μιλάω συγκριτικά με τα άλλα. Δεν λέω ότι έχει χαμηλή φωτεινότητα. Εχει χαμηλοτερη πχ απο το s6 edge + που τα ειδα διπλα διπλα. Η γνώμη μου είναι πάντως ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη συσκευή που υπάρχει εκει εξω. Εξαιρετική μπαταρία, καμερα, οθόνη. Τωρα αν είναι λίγο πιο χαμηλά από το s6 edge Plus η φωτεινότητα δεν το ξέρω γιατί δεν τα συγκρινα ποτε. Παντως εγω χτες με σκληρό μεσημεριανο ηλιο εβλεπα άψογα. Οσον αφορά το drain αν μείνεις στις εκδόσεις Φεβρουαρίου και Μαρτίου δεν εχεις κανενα απολύτως θέμα. Για μένα το μεγάφωνο είναι πολυ ικανοποητικο σε σύγκριση με οσα εχω ακούσει. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) μου ηρθε και μενα στην Γερμανικη, περιπου 400ΜΒ απο apc8, αλλα κωλωνω να την κανω ΟΤΑ, βαριεμαι να ξανα στηνω αν δεν βγει καλη. Μου την έβγαλε και εμένα μέσω Smart Switch μιας και εχω απενεργοποιήσει τα update μέσω OTA αλλα κάθομαι στα αυγά μου. Καλησπέρα, Υπάρχει δυνατότητα στην οθόνη του always on, να μου δείχνει ειδοποιήσεις από whatsapp , viber κτλ.?? Τώρα δείχνει μόνο το εικονίδιο από αναπάντητη και μηνύματα SMS. Ευχαριστώ εκ των προτερων Οχι δεν υπάρχει. Φτώχεια και μιζέρια απο Samsung. Έβαλε το ρολόγακι και ποσοστό μπαταρίας και χρωμα/σχήμα αλλαγής και καθάρισε και το παράτησε στη μοίρα του. Κατι διάβασα σε XDA αλλα θέλει exposed αν κατάλαβα σωστά. http://forum.xda-developers.com/s7-edge/themes/display-whatsapp-t3329610 Καθόλου μιλάω συγκριτικά με τα άλλα. Δεν λέω ότι έχει χαμηλή φωτεινότητα. Εχει χαμηλοτερη πχ απο το s6 edge + που τα ειδα διπλα διπλα. Όντως θα την ήθελα 1 κλικ υψηλότερη την φωτεινότητα. Ειδικά που τώρα έχουμε super μπαταρία. Sent from my iPad Air 2 Edited June 17, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) Επειδή τελευταία με τρώει να το αγοράσω, αλλα με κρατάει πίσω το drain που εμφανίζει και ο ήχος του και λίγο η χαμηλή φωτεινότητά του. θα ήθελα να ρωτήσω πώς τα πάει στον ήχο απο το μεγάφωνο. Λόγω αδιαβροχοποίησης διάβασα ότι δεν είναι καλός. Σε σύγκριση με το mate 8 ή το note 5 ή το p9 plus πως τα πάει ?? (ρωτάω γιατί αυτά τα είχα οπότε μπορώ να κανω την σύγκρισή μου.) Φωτεινότητα μια χαρά είναι...στον ήλιο βοηθάει και το υψηλό contrast που διαθέτει. Θεωρώ ότι οποίες διάφορες στην φωτεινότητα με το s6 edge plus είναι μικρές και όχι αξίες αναφοράς. Δες και τις μετρήσεις του phonearena : http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-S7-edge-Review_id4164 Για τον ήχο τώρα. Τίποτα το σπουδαίο...η ένταση είναι ικανοποιητικη , αλλά η ποιότητα του ηχείου μέτρια. Όχι όμως ότι και το note 5 είχε κάτι σπουδαίο σε ηχείο. Μόνο με το iPhone 6s plus καταλαβαίνω κάτι καλύτερο σε ήχο. Όλα αυτά βέβαια αλλάζουν αν φορέσεις ποιοτικά ακουστικά. Εκεί το s7 edge διαπρέπει. Για το drain τέλος θα ακούσεις εκατοντάδες διαφορετικές γνώμες. Edited June 17, 2016 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 παιδια το παιρνω αυριο πρωτα ο θεος με το καλο!! δεν ξερω τι εκδοση λογισμικού θα φοραει. δεν θα κανω root κτλ αν το λεω σωστα (πρωτη φορα χρηστης android) μενω όπως εχει η κανω αναβαθμιση ? θα εχω καποιο θεμα με μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 παιδια το παιρνω αυριο πρωτα ο θεος με το καλο!! δεν ξερω τι εκδοση λογισμικού θα φοραει. δεν θα κανω root κτλ αν το λεω σωστα (πρωτη φορα χρηστης android) μενω όπως εχει η κανω αναβαθμιση ? θα εχω καποιο θεμα με μπαταρια? ΠΆΡΕ το και πριν το στήσεις δες ποια έκδοση φοράει..από ρυθμίσεις πληροφορίες συσκευή πληροφορίες λογισμικού και αριθμός κατασκευής. Λογικά θα έχει αυτή που τελειώνει σε apd1. Με αυτή είδαμε μεγάλη κατανάλωση στο σύστημα. Το κινητό μια χαρά είναι απλά με την προηγούμενη έκδοση είχε ακόμα καλύτερη απόδοση. Εγώ γύρισα αλλά σκέφτομαι να πάω στην πιο καινούρια που βγήκε τώρα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 ΠΆΡΕ το και πριν το στήσεις δες ποια έκδοση φοράει..από ρυθμίσεις πληροφορίες συσκευή πληροφορίες λογισμικού και αριθμός κατασκευής. Λογικά θα έχει αυτή που τελειώνει σε apd1. Με αυτή είδαμε μεγάλη κατανάλωση στο σύστημα. Το κινητό μια χαρά είναι απλά με την προηγούμενη έκδοση είχε ακόμα καλύτερη απόδοση. Εγώ γύρισα αλλά σκέφτομαι να πάω στην πιο καινούρια που βγήκε τώρα.. σε ευχαριστω φιλε μου, αν εχει αυτή σε adp1 τοτε λογικα θα μου βγαζει να κανω update στην καινουργια σωστα ? η παλια πια είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 σε ευχαριστω φιλε μου, αν εχει αυτή σε adp1 τοτε λογικα θα μου βγαζει να κανω update στην καινουργια σωστα ? η παλια πια είναι? Τώρα βγήκε η apeq. Παίζει να μην στην βγάλει γιατί έχει έρθει σε λίγες χώρες. Εμένα μου ήρθε και ίσως τη βάλω. Η apd1 ήταν η τελευταία μέχρι πριν λίγες μέρες και πριν ήταν η apc8. Το να σου έρθει με apc8 είναι λίγο δύσκολο αλλά πιθανό. Μείνε εκεί. Αν σου έρθει με APD1 κι βλέπει αναβάθμιση κάνε τη.να έχεις την τελευταία η οποία δεν είναι χειρότερη από apd1. Δε θέλει root για να πας πίσω οπότε μην αγχώνεσαι. ΌΠΟΤΕ θες πας. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Τώρα βγήκε η apeq. Παίζει να μην στην βγάλει γιατί έχει έρθει σε λίγες χώρες. Εμένα μου ήρθε και ίσως τη βάλω. Η apd1 ήταν η τελευταία μέχρι πριν λίγες μέρες και πριν ήταν η apc8. Το να σου έρθει με apc8 είναι λίγο δύσκολο αλλά πιθανό. Μείνε εκεί. Αν σου έρθει με APD1 κι βλέπει αναβάθμιση κάνε τη.να έχεις την τελευταία η οποία δεν είναι χειρότερη από apd1. Δε θέλει root για να πας πίσω οπότε μην αγχώνεσαι. ΌΠΟΤΕ θες πας. σε ευαριστω πολύ! θα κοιτάξω να βρω τα βηματα πως παω πισω σε προηγουμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 σε ευαριστω πολύ! θα κοιτάξω να βρω τα βηματα πως παω πισω σε προηγουμενη Είναι γελοία. Τα έχουμε γράψει πρόσφατα. Τσέκαρε τις τελευταίες 10 σελίδες. Παίζει να τα γράψαμε στη μπαταρία κι όχι εδώ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 σε ευαριστω πολύ! θα κοιτάξω να βρω τα βηματα πως παω πισω σε προηγουμενη Το δικό μου (πορτογαλικό από σκρουτζ) που το πήρα Δευτέρα ήρθε με APD1, χθες μου ήρθε η APEQ και την έβαλα. Δυστυχώς δεν έχω βρει χρόνο να το σετάρω, οπότε ακόμα δεν του έχω κάνει κανονική χρήση για να είμαι σίγουρος για διαφορές αλλά το σύστημα Android φαίνεται να έχει χαμηλότερη κατανάλωση (~20% με APD1, ~12% με APEQ). Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Το δικό μου (πορτογαλικό από σκρουτζ) που το πήρα Δευτέρα ήρθε με APD1, χθες μου ήρθε η APEQ και την έβαλα. Δυστυχώς δεν έχω βρει χρόνο να το σετάρω, οπότε ακόμα δεν του έχω κάνει κανονική χρήση για να είμαι σίγουρος για διαφορές αλλά το σύστημα Android φαίνεται να έχει χαμηλότερη κατανάλωση (~20% με APD1, ~12% με APEQ). Εγω ρε παιδιά με APD1 γιατι έχω 14% συστημα android και όλοι οι άλλοι έχετε τρέλα νούμερα ? Μηπως προσθέτετε και το "λειτουργικό συστημα android" και παει παραπάνω?Σε μενα και τα δυο μαζί πιάνουν 20%... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Εγω ρε παιδιά με APD1 γιατι έχω 14% συστημα android και όλοι οι άλλοι έχετε τρέλα νούμερα ? Μηπως προσθέτετε και το "λειτουργικό συστημα android" και παει παραπάνω?Σε μενα και τα δυο μαζί πιάνουν 20%... εγω παντα και τα 2 εννοω οταν λεω 40..τωρα ειναι στο 12-20 και τα 2 μαζι με την παλιοτερη εκδοση. πες μας αν θες τι χρηση κανεις και τι στησιμο εχεις, τα νουμερα σου ειναι οκ..Εγω ξαφνικα παρατηρησα αυξηση αυτων των 2, απο 15-25 το καθε ενα.. ΚΑι ειχα κλειστα ολα τα περιττα οπως συγχρονισμους, ακομα και αυτοματες αναβαθμισεις και στο playstore Που δεν τις θελω (οχι για οικονομια). Οποτε αν ηταν τυχαιο οτι εμενα και πολλων αλλων δουλευε ψηλα θα επρεπε να πεσει καποια στιγμη.. Αρα ή κατι φταιει στο στησιμο ή κατι δεν κανεις που κανουμε (πχ αρκετη χρηση ιντερνετ-3-4G.) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 εγω παντα και τα 2 εννοω οταν λεω 40..τωρα ειναι στο 12-20 και τα 2 μαζι με την παλιοτερη εκδοση. πες μας αν θες τι χρηση κανεις και τι στησιμο εχεις, τα νουμερα σου ειναι οκ..Εγω ξαφνικα παρατηρησα αυξηση αυτων των 2, απο 15-25 το καθε ενα.. ΚΑι ειχα κλειστα ολα τα περιττα οπως συγχρονισμους, ακομα και αυτοματες αναβαθμισεις και στο playstore Που δεν τις θελω (οχι για οικονομια). Οποτε αν ηταν τυχαιο οτι εμενα και πολλων αλλων δουλευε ψηλα θα επρεπε να πεσει καποια στιγμη.. Αρα ή κατι φταιει στο στησιμο ή κατι δεν κανεις που κανουμε (πχ αρκετη χρηση ιντερνετ-3-4G.) Ειναι αυτο που λέω νορμαλ χρήση... Όταν ειμαι εκτός σπιτιού βάζω 4g και δεδομένα ανοικτά.Οταν ειμαι σπίτι ή γραφείο βάζω 2g και ανοίγω wifi.Το βράδυ τα κλείνω όλα και αφήνω 2g με δεδομένα και wi fi κλειστά.Στο γραφείο ειμαι 8 ώρες καθημερινά ενω στη γύρα γενικώς κάπου 4 με 5 ώρες.Χρησιμοποιω Facebook Instagram και μπαίνω και στο Mail κάμποσες φορές.Οταν εχω Mail στο gmail ή yahoo μου έρχεται notification πάνω πάνω.Με όλα αυτα εχω κάπου 48 ώρες αυτονομία περιπου χωρίς άγχος και με μπόλικες κλήσεις φωνής λόγω επαγγέλματος... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Ειναι αυτο που λέω νορμαλ χρήση... Όταν ειμαι εκτός σπιτιού βάζω 4g και δεδομένα ανοικτά.Οταν ειμαι σπίτι ή γραφείο βάζω 2g και ανοίγω wifi.Το βράδυ τα κλείνω όλα και αφήνω 2g με δεδομένα και wi fi κλειστά.Στο γραφείο ειμαι 8 ώρες καθημερινά ενω στη γύρα γενικώς κάπου 4 με 5 ώρες.Χρησιμοποιω Facebook Instagram και μπαίνω και στο Mail κάμποσες φορές.Οταν εχω Mail στο gmail ή yahoo μου έρχεται notification πάνω πάνω.Με όλα αυτα εχω κάπου 48 ώρες αυτονομία περιπου χωρίς άγχος και με μπόλικες κλήσεις φωνής λόγω επαγγέλματος... χμμ, τι να πω, να φταιει το ιντερνετ που βλεπουμε τετοια νουμερα? εγω δεν κλεινω ποτε δεδομενα, θεωρω οτι εφοσον εισαι σε wifi δεν τρωει το 4G. Απο εκει και περα δε θα εμπαινα στη διαδικασια καθε φορα που βγαινω εξω να αλλαζω δικτυα, αλλα θα το κανω αν αναβαθμιστω για πειραμα. Ομως δεν εχει νοημα γιατι ακομα και στο viber αλλιως φευγουν τα μηνυματα με 4G αλλιως με 2G (πχ αν ηχογραφησεις θα ζοριστει να φυγει και αν κλειδωσει η οθονη παιζει να σου μεινει στο κινητο το μηνυμα, οποτε θαναι βλακεια..χωρια εικονες κτλ που πανε και ερχονται συνεχεια (τοσο με αδερφη στο εξωτερικο οσο και με φιλους εδω). Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 χμμ, τι να πω, να φταιει το ιντερνετ που βλεπουμε τετοια νουμερα? εγω δεν κλεινω ποτε δεδομενα, θεωρω οτι εφοσον εισαι σε wifi δεν τρωει το 4G. Απο εκει και περα δε θα εμπαινα στη διαδικασια καθε φορα που βγαινω εξω να αλλαζω δικτυα, αλλα θα το κανω αν αναβαθμιστω για πειραμα. Ομως δεν εχει νοημα γιατι ακομα και στο viber αλλιως φευγουν τα μηνυματα με 4G αλλιως με 2G (πχ αν ηχογραφησεις θα ζοριστει να φυγει και αν κλειδωσει η οθονη παιζει να σου μεινει στο κινητο το μηνυμα, οποτε θαναι βλακεια..χωρια εικονες κτλ που πανε και ερχονται συνεχεια (τοσο με αδερφη στο εξωτερικο οσο και με φιλους εδω). ΤΟ 4g δεν έχει νόημα να το έχει κανείς ανοικτό όσο έχει wifi. Τρώει μπαταρία λόγω χαμηλού σήματος και συνεχων αλλαγών καναλιών στο ψάξιμο της δυνατότερης κεραίας. Τα δεδομένα εντάξει μπορεί και να τα έχει ανοικτά....Τη νύχτα όμως τα κλείνω όλα γιατί δεν θέλω ενοχλήσεις από messenger διαφόρων τύπων... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Καλησπέρα.Μόλις παρέλαβα το 2ο s7 edge αυτή φορά silver εντάξει το χρώμα του είναι άλλη κλάση.Ειναι unbranded Romania και οταν το άνοιξα είχε την APD1 έκανα ενημέρωση στην APF2 και επιτόπου Hard reset για καθαρό στήσιμο.Θα την αφήσω καμία 10αριά μέρες να δω πως πάει.Αλλά το βλέπω στο τέλος θα καταλήξω στην PC8 του Μαρτίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 ΤΟ 4g δεν έχει νόημα να το έχει κανείς ανοικτό όσο έχει wifi. Τρώει μπαταρία λόγω χαμηλού σήματος και συνεχων αλλαγών καναλιών στο ψάξιμο της δυνατότερης κεραίας. Τα δεδομένα εντάξει μπορεί και να τα έχει ανοικτά....Τη νύχτα όμως τα κλείνω όλα γιατί δεν θέλω ενοχλήσεις από messenger διαφόρων τύπων... δηλαδη ενω εισαι με wifi ψαχνει για σημα? στο γραφειο μου εχω καλο σημα βεβαια αλλα πχ στο σπιτι ειναι οριακο με 3G ή και edge. Λες γιαυτο να βλεπω τετοια διαφορα? παρολο οτι ειμαι με wifi σπιτι? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Έχετε βάλει ποτέ 2edge διπλα διπλα; Εβαλα με του κουμπαρου μου και το ενα ηταν κιτρινιαρικο,ενω το αλλο ολολευκο. Μεγαλη διαφορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Έχετε βάλει ποτέ 2edge διπλα διπλα; Εβαλα με του κουμπαρου μου και το ενα ηταν κιτρινιαρικο,ενω το αλλο ολολευκο. Μεγαλη διαφορα.. Εχει αναφερθεί πολλες φορες οθόνη από οθόνη εχει διαφορά. Εγω πάντως είμαι πολυ ικανοποιημενος απο το λευκό του. Εχει μεγάλη διαφορά με του s6 που είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Έχετε βάλει ποτέ 2edge διπλα διπλα; Εβαλα με του κουμπαρου μου και το ενα ηταν κιτρινιαρικο,ενω το αλλο ολολευκο. Μεγαλη διαφορα.. ειχατε τις ιδιες ρυθμισεις? εχει κανα 2 που την κιτρινιζουν παρα πολυ.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts