Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ δεν είχα android κινητό ποτέ και φέτος έκανα την κίνηση και δεν το μετάνιωσα στιγμή, η διαφορά στις εφαρμογές είναι πολύ μεγάλη και γενικά εγώ lag δεν έχω δει που στα windows βλέπεις τις εκνευριστικές τελιτσες που φορτώνουν. Θα το δεις η εμπειρία χρήσης είναι πολύ καλύτερη από windows. Edited by filkatsxlt
:respect:

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

android χωρις lag δεν υπαρχει.και για να πω την αληθεια ολα τα λειτουργικα εχουν lag πλεον.

ομως περναει σχεδον απαρατηρητο στο s7.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλημέρα σας ευχαριστώ όλους παιδιά να είστε καλά, ανυπομονώ μέχρι να το πάρω πιστεύω μέσα στο καλοκαίρι να το έχω θα χρειαστώ αρκετά την βοήθεια σας μιας και δεν ξανά είχα android

spacer.png

1. Άψογο

2. Πάνω από το μέσο όρο, όχι και το καλύτερο όμως.

3. Ναι, έχει Αυτή τη δυνατότητα.

4. Αν δε σου βγάζει το s7 edge μέρα, δε θα σου τη βγάζει (σχεδόν) κανένα άλλο.

5. Κανένα πρόβλημα. Υδροψυξη βλέπεις.

send from my Samsung s7 edge

Αυτό με την "υδρόψυξη" ας μην το λέμε πολύ συχνά γιατί είναι σχεδόν αστείο... Έχει απλά ένα μεταλλικό έλασμα που μεταφέρει ένα μέρος της θερμότητας προς το "σασί"... :rolleyes:

http://i.amz.mshcdn.com/OSTIsPxM2_zp25wA-vA8iTb4-Nk=/fit-in/1200x9600/2016%2F03%2F09%2F40%2Fheatpipe.652f6.jpg

Αυτό με την "υδρόψυξη" ας μην το λέμε πολύ συχνά γιατί είναι σχεδόν αστείο... Έχει απλά ένα μεταλλικό έλασμα που μεταφέρει ένα μέρος της θερμότητας προς το "σασί"... :rolleyes:

http://i.amz.mshcdn.com/OSTIsPxM2_zp25wA-vA8iTb4-Nk=/fit-in/1200x9600/2016%2F03%2F09%2F40%2Fheatpipe.652f6.jpg

Είναι Όσο αστείο ίσως βρίσκεις και την αδιαβροχοποιηση των smartphones που δε περιγράφει ακριβώς η λέξη.

Υπάρχει λοιπόν κάποιο "σύστημα υδροψυξης" όσο αστείο και αν σου φαίνεται :)

"Φαίνεται λοιπόν από τις φωτογραφίες ότι το S7, όντως περιλαμβάνει ένα liquid cooling system το οποίο αποτελείται από ένα χάλκινο σωλήνα που στο εσωτερικό του περιέχει ένα υγρό. Ο χάλκινος σωλήνας περικυκλώνει τον Exynos 8890 ή τον Snapdragon 820, απορροφώντας την θερμότητά τους και μειώνοντας τις θερμοκρασίες του"

http://techmaniacs.gr/galaxy-s7-teardown-reveals-the-liquid-cooling-system/

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδια εχω μια ερωτηση οσον αφορα τη φωνητικη πληκτρολογηση και τα σημεια στιξης. Στο iphone οταν πω τη λεξη "τελεία, κομμα η ερωτηματικο" βαζει το αντιστοιχο σημειο στιξης, ενω στο S7 μου γραφει τη λεξη "τελεία, κόμμα κλπ.

Υπαρχει τροπος να αλλαξει αυτο ?

Ευχαριστω προκαταβολικά.

Free your Mind, Live 2 the MAX

Αντιμετωπίζω πρόβλημα υπερθέρμανσης στο S7 edge

2 με 3 φορές την ημέρα το κινητό καίει

υποτίθεται δεν έπρεπε να συμβαίνει με το σύστημα ψύξης που έχει

είναι ''φυσιολογικό'' ή είναι πρόβλημα συσκευής;

σε προηγούμενα Post διάβασα ότι δεν έχει πρόβλημα

σε προηγούμενα Post διάβασα ότι δεν έχει πρόβλημα

ΣΕ idle κατασταση ή κανεις χρηση? Το οτι εχει αυτο το συστημα ψυξης δε σημαινει οτι δεν ανεβαζει θερμοκρασια, απλα θα ανεβαζε πιο ευκολα αν δεν το ειχε.

Και εμενα εχει αναψει σε περιοδους που κανω πολλα updates και χρηση κτλ, αλλα γενικα ειναι δροσερο, ουτε εχει παρει φωτια χωρις λογο.

Το πιο ευκολο ειναι να κοιταξεις ποια εφαρμογη τρεχει απο την καταναλωση κτλ, το πιο σιγουρο ειναι να κανεις επαναφορα εργοστασιακων και να το ξαναστησεις απο την αρχη, αν θες να δεις αν φταιει το s/w

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

http://www.sammobile.com/2016/05/28/samsung-galaxy-s7-edge-gets-june-security-update-in-spain/

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160529/abfde6a1f575b853e7f61214210972a1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160529/36a8e36f7e96b137329f9ed74d604788.jpg

Xiaomi Mi 9T 128GB

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160529/abfde6a1f575b853e7f61214210972a1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160529/36a8e36f7e96b137329f9ed74d604788.jpg

πως φαίνεται??

IPhone 15 Pro 

απο android system drain πως παει? σκεφτομαι κ γω να περασω την BTU APEK.

απο που την κατεβασες αν επιτρέπεται?

Σε εμένα πάντως ακόμη 2 Απριλίου λέει στην ενημέρωση.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι Όσο αστείο ίσως βρίσκεις και την αδιαβροχοποιηση των smartphones που δε περιγράφει ακριβώς η λέξη.

Υπάρχει λοιπόν κάποιο "σύστημα υδροψυξης" όσο αστείο και αν σου φαίνεται :)

"Φαίνεται λοιπόν από τις φωτογραφίες ότι το S7, όντως περιλαμβάνει ένα liquid cooling system το οποίο αποτελείται από ένα χάλκινο σωλήνα που στο εσωτερικό του περιέχει ένα υγρό. Ο χάλκινος σωλήνας περικυκλώνει τον Exynos 8890 ή τον Snapdragon 820, απορροφώντας την θερμότητά τους και μειώνοντας τις θερμοκρασίες του"

http://techmaniacs.gr/galaxy-s7-teardown-reveals-the-liquid-cooling-system/

http://www.xda-developers.com/xda-external-link/s7-edge-teardown-reveals-no-liquid-in-the-liquid-cooling/

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ στον κατάλογο επαφές να συνδέσω μια επαφή που θα εχει το τηλέφωνο μαζί με το facebook προφίλ του, το skype το email ώστε να τα έχω όλα μαζεμένα??

spacer.png

Ωραία, τι διαφορετικό είπα εγώ και τι προσπαθείς να αποδείξεις; :/

Ας το πω άλλη μια φορά.....το σύστημα υδροψυξης (είτε με τον τρόπο που αναφέρεις με τις πηγές σου, είτε με τις δικές μου) δεν είναι σίγουρα αυτό που ξέρουμε ως υδροψυξη, αλλά υφίσταται και έτσι το ονομάζουν (προφανώς δε θα μπορούσαν να το πουν μεταλλοψυξη).

Το ίδιο ισχύει και για την αδιαβροχοποιηση που δεν είναι όπως γνωρίζουμε τόσα χρόνια από τα Ρολόγια πχ, αλλά Έτσι τη βαφτίζουν!

Τέλος πάντων, το θέμα δεν είναι να βάλουμε από 10 πήγες ο καθένας που λέει κάτι διαφορετικά παρόμοιο. Το θέμα είναι ότι υπάρχει σύστημα για να μην ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασία η συσκευή όπως με τον snap810.

Follow me on XDA

Ωραία, τι διαφορετικό είπα εγώ και τι προσπαθείς να αποδείξεις; :/

Ας το πω άλλη μια φορά.....το σύστημα υδροψυξης (είτε με τον τρόπο που αναφέρεις με τις πηγές σου, είτε με τις δικές μου) δεν είναι σίγουρα αυτό που ξέρουμε ως υδροψυξη, αλλά υφίσταται και έτσι το ονομάζουν (προφανώς δε θα μπορούσαν να το πουν μεταλλοψυξη).

Το ίδιο ισχύει και για την αδιαβροχοποιηση που δεν είναι όπως γνωρίζουμε τόσα χρόνια από τα Ρολόγια πχ, αλλά Έτσι τη βαφτίζουν!

Τέλος πάντων, το θέμα δεν είναι να βάλουμε από 10 πήγες ο καθένας που λέει κάτι διαφορετικά παρόμοιο. Το θέμα είναι ότι υπάρχει σύστημα για να μην ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασία η συσκευή όπως με τον snap810.

Η αδιαβροχοποιηση ειναι κανονικη, το κινητο ειναι πιστοποιημενο IP67 και συμφωνα με αυτο που περιγραφει το προτυπο...

Η αδιαβροχοποιηση ειναι κανονικη, το κινητο ειναι πιστοποιημενο IP67 και συμφωνα με αυτο που περιγραφει το προτυπο...

Ακριβώς είναι και δεν είναι έτσι φίλε μου...Στη πρώτη σελίδα στο forum θα βρεις ένα ωραίο άρθρο που εξηγεί το όλο θέμα της αδιαβροχοποιησης στα smartphones.

Όχι ότι δεν είναι αδιάβροχο (φυσικά είναι), αλλά δεν είναι ρολόι πχ να κάνουμε το κολύμπι μας ανέμελοι. Καλύτερα να αποφεύγουμε να το βουτάμε σε πισίνες ή θάλασσα όπως πολλοί νομίζουν.

Επίσης πρόσφατα που είχα επισκεφτεί το service μου ανέφεραν ότι πχ είναι λάθος να το βάζουμε κάτω από τη βρύση μιας η πίεση του νερού μπορεί να κάνει κακό στην οθόνη.

Με λίγα λόγια και απλά λοιπόν, η αδιαβροχοποιηση και η υδροψυξη Ναι μεν ισχύουν αλλά δεν είναι έτσι όπως ακριβώς τα γνωρίζουμε.

Edited by elthis

Follow me on XDA

Όταν υπάρχει επίσημα αναφορά σε ΠΡΌΤΥΠΟ, ο,τι και να λέει οποιοδήποτε άρθρο, οποιουδήποτε "δημοσιογράφου" πέρα από τις προδιαγραφές του ΠΡΟΤΎΠΟΥ είναι προσωπικές απόψεις για να γεμίζουμε σελίδες.

Όταν υπάρχει επίσημα αναφορά σε ΠΡΌΤΥΠΟ, ο,τι και να λέει οποιοδήποτε άρθρο, οποιουδήποτε "δημοσιογράφου" πέρα από τις προδιαγραφές του ΠΡΟΤΎΠΟΥ είναι προσωπικές απόψεις για να γεμίζουμε σελίδες.

ΟΙ ιδιες οι εταιρειες τα λενε, κανενας δημοσιογραφος.. οπως και η σονυ που ειπε ναι μεν ip67 αλλα μην το βαζετε μες το νερο, μπορει να μην σας καλυψουμε..

Φυσικα, ολο αυτο εγινε για να αποθαρυνει κοσμο απο το να βουταει ολη την ωρα το κινητο στο νερο, ειδικα στη θαλασσα, και μετα να πηγαινουν σερβις και να τα κανουν λιμπα, ομως δεν παυει να δημιουργειται ανασφαλεια στον κοσμο..Εγω πχ το βουταω νερο με το που το παρω για να ξερω οτι στη δυσκολη στιγμη, λογικα θα ειναι κομπλε.

Απο εκει και περα, στα της υδροψυξης, παντα παιζει το marketing σε ολα αυτα, ομως στην πραξη το κινητο ειναι αριστο και αν καποιος εχει υψηλες θερμοκρασιες χωρις χρηση πρεπει να το κοιταξει πρωτα σε επιπεδο SW με επαναφορες κτλ και μετα να παει σερβις.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δεν ξερω τι προτυπα ακολουθουν τα ρολογια που ειναι αδιαβροχα, ομως το IP που εχει το κινητο δειχνει τον βαθμο αντοχης του κινητου σε νερου και σκονη (πρωτο ψωφιο σκονη, δευτερο νερο). Απο τη στιγμη που εχει πιστοποιηθει ισχυουν τα προβλεπομενα του διεθνους προτυπου IEC 60529 που ειναι: Απόλυτη προστασία από τη σκόνη και Προστασία από επιρροές βύθισης βάθους 1 μέτρου για 30 λεπτά.

Καλά, πήγαινε βουτα το στη πισίνα ή στη θάλασσα (και ας το έχεις ξεπλύνεις μετά) και αν δεις καμία διάβρωση μετά άντε να στο καλύψουν...ελπίζω να έχεις υπομονή...

Ρώτα και όσους είχαν/έχουν Sony...

Τέλος πάντων, κάντε και selfie με καρχαρίες. Ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει! Απλά να είστε υποψιασμένοι αν (χτύπα ξύλο συμβεί κάτι) για το τι θα αντιμετωπίσετε Όχι από εμάς που γεμίζουμε σελίδες, αλλά από τη Samsung και τη κάθε Samsung.

Follow me on XDA

Αν πάθει καμία ζημιά (εντός των προδιαγραφών του IP) σημαίνει είτε αποζημίωση, είτε ψευδές πιστοποίηση με ο, τι συνεπάγεται. Εγώ πάντως ένα Motorola Defy το έπλενα κάθε μέρα σχεδόν κάτω από τη βρύση για 1.5-2 χρόνια. :).

Edited : Εννοείται ότι δε θα κολυμπάω με το τηλέφωνο, αλλά πλύσιμο στη βρύση μετά τη θάλασσα το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Εφοσον ειναι πιστοποιημενο επισημα ειναι υποχρεωμενοι να μας καλυψουν, όμως! ολα τα παραπανω ισχυουν οχι για θαλασσινό νερο αν δεν κανω λαθος συμφωνα με το προτυπο. Επισης με μια αναζητηση που εκανα τα αδιαβροχα ρολογια τηρουν διαφορετικα iso και προτυπα, οποτε μην συγχέουμε τα πραγματα...

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned