Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρελαβα σημερα το S7 Edge απο Kaizerstore το οποιο βρηκα μεσω Skroutz.

Παρατηρησα οτι πρεπει να ειναι branded απο Ιταλια γιατι εχει 2 εφαρμογες Vodafone μεσα οι οποιες οταν τις ανοιξεις γραφουν ιταλικα και τις εκανα uninstall.

Επισης απο την εφαρογη Phone Info λεει ITALY στο Country.

Αυτο ειναι μειονεκτημα ωστε να με κανει να πρεπει να επιστρεψω το τηλεφωνο;

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παρατηρησα οτι πρεπει να ειναι branded απο Ιταλια γιατι εχει 2 εφαρμογες Vodafone μεσα οι οποιες οταν τις ανοιξεις γραφουν ιταλικα και τις εκανα uninstall.

Όχι φυσικά! ισα ισα μπορει να παιρνει και πιο γρηγορα τις αναβαθμισεις...

kaiserstore?

Αν ζήτησες unbranded και σου έστειλαν branded,

Τότε αυτό είναι αιτία επιστροφής.

Επίσης τσέκαρε μέσω kies το μαμά csc,

Αν είναι ίδιο με αυτό που έχει είδη το κινητό σου.

Αυτό θα το δεις από την εφαρμογή phone info.

Αν τα csc είναι ίδια και είναι branded και το πήρες εν γνώση σου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

kountouraN

Ρε παιδιά στο Original CSC code είναι κενό να ανησυχώ? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160527/b598702ff54068e34cc948f33ed4edb7.jpg

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πλέον και εγώ στην παρέα σας με το πρώτο μου Android κινητό. Ομολογώ πως είμαι εντελώς χαμένος αλλά σιγά σιγά θα τα μάθω όλα.

Πλέον και εγώ στην παρέα σας με το πρώτο μου Android κινητό. Ομολογώ πως είμαι εντελώς χαμένος αλλά σιγά σιγά θα τα μάθω όλα.

Ότι και να λέμε Όταν είμαστε μαθημένοι σε ένα λειτουργικό είναι αρκετά δύσκολο να προσαρμοστούμε σε ένα άλλο. Δώσε όμως μια ευκαιρία παραπάνω, ψάξε το λίγες μέρες και ίσως δεν απογοητευτείς.

Άλλωστε έχεις στα χέρια σου τη κορυφαία android συσκευή που έχει κυκλοφόρησει.

send from my Samsung s7 edge

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

θα δεις ποσο καλυτερο ειναι το ανδροιδ, και δεν το λεω ως fan, καθως ειμαι φαν της τσεπης μου και των αναγκων μου, αλλα επειδη ειχα πολλα Ios γυρω μου, βλεπω οτι σε πολλα ειναι καλυτερο τοανδροιδ, και για μενα μην καθεσαι να τρελαινεσαι με πολλα πολλα, απλα απολαυσε το..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Το ότι είμαι χαμένος δεν το είπα για κακό, απλώς δεν το περίμενα σε τόσο μεγάλο βαθμό. Ήδη φαίνεται πόσο φανταστικό κινητό είναι.

Μια ερώτηση. Μου βγάζει να κάνω update σε APD1. Να το κάνω ή αυτή είναι που έχει το θέμα με τη μπαταρία και τα Google services?

Γενικά θα σας πρήξω με ερωτήσεις, αλλά δε νομίζω να έχετε θέμα :p

Το ότι είμαι χαμένος δεν το είπα για κακό, απλώς δεν το περίμενα σε τόσο μεγάλο βαθμό. Ήδη φαίνεται πόσο φανταστικό κινητό είναι.

Μια ερώτηση. Μου βγάζει να κάνω update σε APD1. Να το κάνω ή αυτή είναι που έχει το θέμα με τη μπαταρία και τα Google services?

Μείνε στην έκδοση που έχεις αν θέλεις την άποψή μου. Όσοι από εδώ έχουν παραμείνει δεν φαίνεται να έχουν κάποιο παράπονο. Εν καιρώ βλέπεις και πράττεις. Έτσι και αλλιώς δεν χάνεις και τπτ.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Εγω παντως δεν ειχα θεμα, ουτε και αλλοι. Αλλα δεν χρησιμοποιω back up της google Κτλ ουτε αυτοματα updates στο playstore (παλια εχουν δημιουργησει προβληματα και τα κλεινω. Τα updates των εφαρμογων πλεον ειναι αχρηστα και τα κανω καθε 2η μερα πριν το βαλω να φορτισει, το να ριχνει ολη τη μερα ενα ενα το θεωρω περιττο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μετά από 2 χρόνια συνειδητης αποχής από τα κινητά της Samsung νομίζω πως αυτή την φορά με το S7 Edge επέστρεψε στον σωστό δρόμο.

Πραγματικά είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει από κινητό Samsung και ειχα αρκετα flagship στο παρελθόν Day 1. Μετά από 1 χρόνο πέρασα από το άψογο xiaomi redmi Note 3 στο s7 edge Silver και δεν έχω βρει κάτι αρνητικό ακόμα, πέρα από το edge που θέλει σίγουρα συνήθεια γτ όντως μερικές φορές δεν βολεύει όταν πρέπει να κλικαρεις κάτι και είναι στην περιοχή του :P Η μόνη έλλειψη είναι το IR για εμένα που το χρησιμοποιούσα πάρα πολύ στο s4/note4/redminote3. Ψάχνω κάποια λύση IR μέσω του audio jack αλλά δεν βρήκα κάτι αξιόλογο ακόμα. BTW έχουμε κάποιο λινκ για κάποιο firmware να βγάλω της Ρουμανίας που απόσο ξερω αργεί στα updates? (Εκτός sammobile)

Ίσως είναι η πρώτη samsung συσκευή που δεν θα rootαρω. Τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον...!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

S7 καλυτερα, θα σου προτεινα. Μενεις μεχρι το φθινοπωρο μινιμουμ...

Παλευεται ομως η χειροτερη μπαταρια; Και εγω με αυτο το σκεπτικο πηγα στο edge και πολυ λογοτερο για το design του...

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Λοιπόν δύο ακόμα ερωτήσεις.

1) μπορώ κάπως να διαλέγω χρώματα στο Led notification?

2) Στις επαφές σε όσους δεν έχω φωτογραφίες μου βγάζει ένα κυκλακι με το αρχικό γράμμα του ονόματος τους. Γίνεται να εμφανίζεται το αρχικό γράμμα του επίθετού τους?

Ευχαριστώ

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Λοιπόν δύο ακόμα ερωτήσεις.

1) μπορώ κάπως να διαλέγω χρώματα στο Led notification?

2) Στις επαφές σε όσους δεν έχω φωτογραφίες μου βγάζει ένα κυκλακι με το αρχικό γράμμα του ονόματος τους. Γίνεται να εμφανίζεται το αρχικό γράμμα του επίθετού τους?

Ευχαριστώ

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

1) Όχι, απαιτείται root.

2) Επαφές, ρυθμίσεις, μορφή ονόματος,"επώνυμο, όνομα"

send from my Samsung s7 edge

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παλευεται ομως η χειροτερη μπαταρια; Και εγω με αυτο το σκεπτικο πηγα στο edge και πολυ λογοτερο για το design του...

Για μένα όχι, η μπαταρια πλέον είναι ίσως από τους βασικούς λόγους επιλογής μιας συσκευής. Οτιδήποτε κάτω από 3500 για 2Κ κινητό το θεωρώ λίγο πλέον... Αλλά ο pik δε βολευεται καθόλου, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εργονομία του edge...

Παιδια καλημερα!

Και εγω εχω 1μιση μηνα το κινητο και ειμαι παρα παρα πολυ χαρουμενος αν εξαιρεσω 2 πραγματα.

1) ερχομενος απο αιφον 6 απο την πρωτη μερα παρατηρησα ποσο μεγαλη διαφορα σε θερμοκρασια εχουν..απλα σερφαροντας μεσα στο σπιτι (δλδ οχι υψηλες φωτεινοτητες) ανεβαζει 34 βαθμους!!! (να σημειωθει δεν εχω καν ανοιχτο location, auto sync, google now ειμαι αποσυνδεμενος).

2) παρατηρησα οτι το home button πιανει σε πατημα μονο στο κεντρο του πληκτρου..αν πατησω την αριστερη ή δεξια πλευρα του πληκτρου, παρολο που ακουγεται το "κλικ" και πατιεται, καμια αντιδραση..λογικα θα πρεπει να το παω arvato αλλα φοβαμαι μην μου το κρατησουν καμια βδομαδα και τι θα κανω χωρις κινητο(ειναι must για την δουλεια μου).

Παιδια καλημερα!

Και εγω εχω 1μιση μηνα το κινητο και ειμαι παρα παρα πολυ χαρουμενος αν εξαιρεσω 2 πραγματα.

1) ερχομενος απο αιφον 6 απο την πρωτη μερα παρατηρησα ποσο μεγαλη διαφορα σε θερμοκρασια εχουν..απλα σερφαροντας μεσα στο σπιτι (δλδ οχι υψηλες φωτεινοτητες) ανεβαζει 34 βαθμους!!! (να σημειωθει δεν εχω καν ανοιχτο location, auto sync, google now ειμαι αποσυνδεμενος).

2) παρατηρησα οτι το home button πιανει σε πατημα μονο στο κεντρο του πληκτρου..αν πατησω την αριστερη ή δεξια πλευρα του πληκτρου, παρολο που ακουγεται το "κλικ" και πατιεται, καμια αντιδραση..λογικα θα πρεπει να το παω arvato αλλα φοβαμαι μην μου το κρατησουν καμια βδομαδα και τι θα κανω χωρις κινητο(ειναι must για την δουλεια μου).

Ερχόμενος κι εγώ από 6/6s δεν έχω παρατηρήσει κάποια μεγάλη διαφορά σε θερμοκρασίες. Επίσης μόλις δοκίμασα το home button ακόμα και να το πατήσω τερμα στις ακρες δουλεύει κανονικά. Επίσης ΔΕΝ ακουγετε κλικ. Μήπως θα ήταν καλό να το πας στο service τελικά?

Καλημέρα σε λίγο θα το πάρω και εγώ μαζεύω χρήματα θα το πάρω από το skroutz πρέπει να προσέξω κάτι πριν το αγοράσω??

spacer.png

Ερχόμενος κι εγώ από 6/6s δεν έχω παρατηρήσει κάποια μεγάλη διαφορά σε θερμοκρασίες. Επίσης μόλις δοκίμασα το home button ακόμα και να το πατήσω τερμα στις ακρες δουλεύει κανονικά. Επίσης ΔΕΝ ακουγετε κλικ. Μήπως θα ήταν καλό να το πας στο service τελικά?

ναι ειναι σχεδον σιγουρο οτι θελει σερβις για το πληκτρο, αλλα δεν ξερω για ποσο καιρο θα μου το κρατησουν..δεν μπορω με τπτ να μεινω χωρις κινητο για λογους αναγκης εργασιας γμτ.

Οσο για θερμοκρασιες, το προηγουμενο μου αιφον 6 το πηρε η γυναικα μου..σερφαρει ηδη πανω απο μια ωρα και το πιανω και ειναι κρυο..εγω σερφαρω ενα εικοσαλεπτο αυτη την στιγμη και ειναι στους 33-34 βαθμους.

ναι ειναι σχεδον σιγουρο οτι θελει σερβις για το πληκτρο, αλλα δεν ξερω για ποσο καιρο θα μου το κρατησουν..δεν μπορω με τπτ να μεινω χωρις κινητο για λογους αναγκης εργασιας γμτ.

Οσο για θερμοκρασιες, το προηγουμενο μου αιφον 6 το πηρε η γυναικα μου..σερφαρει ηδη πανω απο μια ωρα και το πιανω και ειναι κρυο..εγω σερφαρω ενα εικοσαλεπτο αυτη την στιγμη και ειναι στους 33-34 βαθμους.

Συνήθως μια μέρα το κρατάνε ή μπορεις να ρωτήσεις ποτέ είναι πιο ευκαιροι για να μην περιμένεις πολυ.

Στην smartec να το πας οχι arvato.

Οσον αφορά την θερμοκρασία μάλλον κάποια εφαρμογή σου ανεβαζει δεν εξηγείται αλλιώς αυτο που αναφέρεις.

Παιδια καλημερα!

Γειά σου Χρήστο, καλορίζικο!!

Με ποια εφαρμογή βλέπεις τη θερμοκρασία?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Γειά σου Χρήστο, καλορίζικο!!

Με ποια εφαρμογή βλέπεις τη θερμοκρασία?

Elixir 2...

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned