Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά τελικά η D1 που πέρασα πραγματικά το κατέστρεψε το κινητό. Η μπαταρία πραγματικά στο μισό.Κατεβάζω XEU τώρα...για να δούμε..

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Κώστα επειδή πρόλαβα το s7 edge στα καλύτερά του,

Αυτό που μας συμβαίνει δεν το αντιπροσωπευει.

Σε καμία περίπτωση.

Παρα την ταλαιπωρία που τραβάω εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω.

Να δούμε λίγο πως θα τα πάει με btu και αν όλα πάνε καλά θα σου προτείνω να περάσεις btu αντί για Hard reset.

Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να στρώσει και να μην μπεις σε αυτή την διαδικασία.

Για δοκίμασε την και αν αξίζει τον κόπο θα την περάσω.

Είναι η πρώτη φορά που έχω Samsung από ελληνική αντιπροσωπία και δεν θέλω να φύγω άδοξα από EUR:)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά τελικά η D1 που πέρασα πραγματικά το κατέστρεψε το κινητό. Η μπαταρία πραγματικά στο μισό.Κατεβάζω XEU τώρα...για να δούμε..

Φιλε εδω με D1 και το κινητό ακομα τα σπάει σε μπαταρια.και σε ολα.κατι σου τρωει την μπαταρια...

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Καλημέρα! Ώρα χαζής ερώτησης: το ότι στο δικό μου ΔΕΝ υπάρχει η παράγραφος που αναφέρεται στην γρήγορη ασύρματη φόρτιση, που βλέπω στο screenshot του Κώστα, έχει (προφανώς) να κάνεις με το γεγονός ότι δεν το έχω βάλει ΠΟΤΕ σε wireless charger? Ή πρέπει να περάσω κάποια εφαρμογή για να το ενεργοποιήσω αυτό? Ρωτάω γιατί ετοιμάζομαι να πάρω έναν ασύρματο φορτιστή, μην τον πάρω τσάμπα κι άδικα... :)

Η επιλογή θα βγει μόνη της μόλις τοποθετήσεις το κινητό σου στην βάση ασύρματης (γρήγορης) φόρτισης στο μενού της μπαταρίας στις ρυθμίσεις. Στην πρώτη φόρτιση που του έκανα με έναν παλιό φορτιστή (του παλιού μου S4) δεν εμφανίστηκε, σαφώς, και το κινητό φόρτισε σε 8,5 ώρες (!) και χωρίς να εμφανιστεί η ρύθμιση της γρήγορης ασύρματης φόρτισης.

Η ρύθμιση υπάρχει ήδη και χωρίς την χρήση του ασύρματου φορτιστή και μπορείς να την ενεργοποιήσεις απ'τις ρυθμίσεις / αξεσουάρ.

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

Φιλε εδω με D1 και το κινητό ακομα τα σπάει σε μπαταρια.και σε ολα.κατι σου τρωει την μπαταρια...

Δεν το νομίζω, του έχω περάσει τις εφαρμογές που περνάω πάντα.αυτές που είχα και στην προηγούμενη. Το σύστημα android είναι μονίμως από 22%+ ενώ με την προηγούμενη σπάνια το έβλεπα πάνω από 4% . Προφανώς κάτι δεν πάει καλά με το update αυτό...

Παιδια τα φωτα σας παρακαλω.Εκανα εκκαθαριση cache στο play store και στο google play services οπως αναφερθηκε σε προηγουμενες σελιδες.Μετα το εβαλα για να φορτιση μολις πηγε 100% το εβγαλα και αρχισα να το σκαλιζω να δω πως τα παει η μπαταρια λεω βραχος γιατι αργησε να πεσει απο 100 στα 97% παω να δω SOT και δεν λεει πουθενα τα stats της μπαταριας αλλα μονο αυτο που βλεπετε στην φωτογραφια.Τι να φταει;

http://s32.postimg.org/ii005gdqt/Screenshot_20160511_000521.png

Κάνε μια επανεκκίνηση ή απενεργοποιησε το και άνοιξε το μετά από λίγο.

Πιθανόν να στρώσει.

Βλακεια που εκανα εκκαθαριση μια χαρα ημουν 14 με 16% ειχα συστημα android.Τωρα ξεκολλησε και μου γραφει 37% συστημα android.

Παιδια τα φωτα σας παρακαλω.Εκανα εκκαθαριση cache στο play store και στο google play services οπως αναφερθηκε σε προηγουμενες σελιδες.Μετα το εβαλα για να φορτιση μολις πηγε 100% το εβγαλα και αρχισα να το σκαλιζω να δω πως τα παει η μπαταρια λεω βραχος γιατι αργησε να πεσει απο 100 στα 97% παω να δω SOT και δεν λεει πουθενα τα stats της μπαταριας αλλα μονο αυτο που βλεπετε στην φωτογραφια.Τι να φταει;

http://s32.postimg.org/ii005gdqt/Screenshot_20160511_000521.png

Κάνε clear cache απο recovery . Είχε συμβεί και σε μένα

Θοδωρης

Κάνε μια επανεκκίνηση ή απενεργοποιησε το και άνοιξε το μετά από λίγο.

Πιθανόν να στρώσει.

Κάνε clear cache απο recovery . Είχε συμβεί και σε μένα

Αυτο σκεφτηκα αμεσως αλλα περιμενα να μου απαντηση και κανενας αλλος για να σιγουρευτω.Thanks.

Αυτο σκεφτηκα αμεσως αλλα περιμενα να μου απαντηση και κανενας αλλος για να σιγουρευτω.Thanks.

Δεν προκειτε να κάνεις τίποτα το δοκίμασα και εγώ και δεν έφτιαξε, η μοναδική λύση που βρήκα για να είναι το android system σε χαμηλά επίπεδα είναι με το που το βγάζω από τον φορτιστή να κάνω επανεκκίνηση. Δυστυχώς μετά το τελευταίο μεγάλο update συμβαίνει αυτό το φαινόμενο με την μπαταρία σε όλα τα samsung κινητά. Πρέπει να βρεθεί μια λύση γιατί κάθε 2 μέρες επανεκκίνηση δεν λέει..

:respect:

Δεν προκειτε να κάνεις τίποτα το δοκίμασα και εγώ και δεν έφτιαξε, η μοναδική λύση που βρήκα για να είναι το android system σε χαμηλά επίπεδα είναι με το που το βγάζω από τον φορτιστή να κάνω επανεκκίνηση. Δυστυχώς μετά το τελευταίο μεγάλο update συμβαίνει αυτό το φαινόμενο με την μπαταρία σε όλα τα samsung κινητά. Πρέπει να βρεθεί μια λύση γιατί κάθε 2 μέρες επανεκκίνηση δεν λέει..

Διαβαζω παρομοια θέματα και στο one plus παιδιά οπότε μπορει να μην είναι μονο θεμα Samsung

Πού περίπου πρέπει να κυμαίνεται το σύστημα Android?

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Εχει κάνεις άλλος θεμα με battery drain στην D1 branded cosmote με την εφαρμογή Facebook??

Εδω και μερες εχω θεμα..με κρατάει το cpu στους κοφτες κςι θερμοκρασίες πιανει στα 55με65!!!

Δοκιμασα εκκαθάριση δεδομένων καο cache στην εφαρμογή fb τιποτα! Δοκιμασα clear cache απο ρικοβερυ τα ιδια!

Έσβησα το φβ τελειως γιατι στην κοσμοτε brand μπορεις να το διαγραψεις δεν εινςι προ εγκατεστημενο μεσα! Εστρωσε. Εμπαινε απο browser ολα καλα!

Δοκιμασα μετα απο 2 μερες να ξανα βαλω το φβ κράτησε 2 μερες κομπλε και απο χθες άρχισε παλι τα ιδια!

Κατανάλωση μπαταρία πρώτο το φβ πιανει και 50% χωρις καν να το ανοιξω! Και εννοείται οτι η μπαταρια κατεβαίνει νεράκι!

Σκεφτομαι να περάσω την btu d3 να τελειώνω!!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις (όχι επαναφορές); Εγώ κάθε βράδυ το κλείνω το τηλέφωνο, αφού δεν το χρειάζομαι, και το ανοίγω πάλι το πρωί. Δημιουργείται κανένα θέμα με μπαταρία κλπ.;

Sent from my SM-T705 using Tapatalk

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις (όχι επαναφορές); Εγώ κάθε βράδυ το κλείνω το τηλέφωνο, αφού δεν το χρειάζομαι, και το ανοίγω πάλι το πρωί. Δημιουργείται κανένα θέμα με μπαταρία κλπ.;

Sent from my SM-T705 using Tapatalk

Οχι βεβαια.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καλημερα.Εγω μια χαρα ημουν 14-16% ειχα συστημα android αλλα βλεπεις με ετρωγε το χερι και λεω χθες βραδυ δεν κανεις clear cache στο playstore μηπως δεις καλυτερα αποτελεσματα.Τωρα μετα το σκαλωμα που εδειχνε 100% το συστημα android ειναι παλι στα φυσιολογικα του μετα απο ενα 12ωρο δειχνει 16%.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα αξιώθηκε να έρθει το pd1 update στο Πολωνικό S7 edge μου... :rolleyes:

Μην την κανεις για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,Κατσε με την PC8 που εχει τρομερη αυτονομια μπαταριας.Οι ποιο πολλοι θα δεις γραφουμε αρνητικα για την PD1.Εγω τουλαχιστον με την δικη μου χρηση εχω δει μειωση 1 ωρα SOT με την pd1 απο οτι εβγαζα με την pc8.

Σε μένα εστρωσε το χθεσινό χάλι που έπεφτε σαν νερό και ανέβαζε θερμοκρασια αλλά απο το 100% έπεσε στο 95% μεσα σε μια ώρα, με 10 λεπτα χρηση και μια διαδρομη 25 χιλιομετρων με το αυτοκίνητο. Αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι android smartwatch και η κατανάλωση φαίνεται σαν google play. Μαλλον οσο μετακινούμαι προσπαθεί να εντοπίσει την θέση και ολες οι πληροφορίες μεταβιβάζονται μέσω "ok google". Είχα και στο iPhone καταναλωση στην διαδρομή, που ηταν συνδεδεμενο με το ιδιο ρολοι.

Μικρό το κακό γιατί στο αυτοκίνητο το συνδέω στον φορτιστή επειδή ακούω συνήθως ελληνικό ραδιόφωνο μέσω Tunei.

Η γνώμη μου είναι ότι αποκλειστικά υπέυθυνος είναι η Google.

Κάτι παίζει και οι εφαρμογές της που γίνονται update δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε ρομ. Επίσης το OK Google είναι μεν πολύ χρήσιμο αλλά καταναλώνει υπερβολικά. Σε πρώτη φάση θα δοκιμάσω να ξηλώσω το google "G" και θα δούμε.

Επίσης φαίνεται ότι και κάποιες εφαρμογές τρίτων εχουν πρόβλημα με το android MM. Για το Facebook θα πρότινα χρηση από τον chrome και ενεργοποίηση των ειδοποιήσεων. Εχω μόνο τον messenger ενεργοποιημενο και το fb το παρακολουθώ από τον chrome.

Η διαφορά της Google και των android κατασκευαστών σε σχεση με την Apple, είναι οτι εκείνοι δεν διστάζουν να δώσουν νεα και χρήσιμα πράγματα παρόλο που δημιουργούν προβήματα οπως η υπερβολική κατανάλωση, απλά για να κάνουν την δουλειά τους (διαφημίσεις) και παράλληλα να εντυπωσιάσουν με δυνατότητες όπως πχ να σου δείχνει που έχεις παρκάρει χωρίς να ρωτάς κλπ.

Η apple αν κάτι δεν δουλευει σωστά 100% δεν το δίνει, η το διορθώνει αμέσως. Οχι οτι δεν υπήρξαν κι εκεί θεματα. Στο ios9 χρειάστηκε στησιμο από την αρχή στα 2 μεγάλα updates για απόλυτα σωστή και ταχύτατη λειτουργία.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τελικά ρε παιδιά έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα Samsung τώρα τελευταία..

Note 4 ετριζε το volume button και στα 2 που είχα +screen gap

S6 τρίξιμο και μη λειτουργικό(τις περισσότερες φορες) από την μία πλευρά home button και στα 2 που είχα..

S6 edge screen gap στην πάνω δεξιά γωνία

Μου την δίνει να δίνω τόσα λεφτά και να έχω τέτοια.. Και η πλάκα είναι ότι έρχονται φίλοι μου με a3, a5 κτλπ και όλα τα κουμπιά τους είναι τέλεια.. Δεν νομίζω πια να είμαι τόσο άτυχος..

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάλλον άτυχος είσαι.

Οχι οτι δεν εχει πέσει η ποιότητα γενικά μιλώντας αλλα στις άλλες εταιρίες θεωρώ οτι ειναι πιο έντονο το φαινόμενο.

3 συσκευές όλες και όλες Samsung εχω αποκτήσει και όλα άψογα ηταν σε θεμα quality control.

Αντίθετα μου εχει τύχει σε άλλη εταιρία να μου κάτσουν 4 σερί σκαρτες παρτίδες(τα 2 με καμένα pixel,το αλλο με προβληματική μπαταρία και battery drain τη νύχτα με όλα κλειστά,το επόμενο με έντονο bleeding και διάχυση φωτός μεταξύ αλουμινίου και γυαλιού)

Ευτυχώς μετα απο πολλές αντικαταστάσεις μου έκατσε η αριστη παρτιδα :p

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σε μένα εστρωσε το χθεσινό χάλι που έπεφτε σαν νερό και ανέβαζε θερμοκρασια αλλά απο το 100% έπεσε στο 95% μεσα σε μια ώρα, με 10 λεπτα χρηση και μια διαδρομη 25 χιλιομετρων με το αυτοκίνητο. Αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι android smartwatch και η κατανάλωση φαίνεται σαν google play. Μαλλον οσο μετακινούμαι προσπαθεί να εντοπίσει την θέση και ολες οι πληροφορίες μεταβιβάζονται μέσω "ok google". Είχα και στο iPhone καταναλωση στην διαδρομή, που ηταν συνδεδεμενο με το ιδιο ρολοι.

Μικρό το κακό γιατί στο αυτοκίνητο το συνδέω στον φορτιστή επειδή ακούω συνήθως ελληνικό ραδιόφωνο μέσω Tunei.

Η γνώμη μου είναι ότι αποκλειστικά υπέυθυνος είναι η Google.

Κάτι παίζει και οι εφαρμογές της που γίνονται update δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε ρομ. Επίσης το OK Google είναι μεν πολύ χρήσιμο αλλά καταναλώνει υπερβολικά. Σε πρώτη φάση θα δοκιμάσω να ξηλώσω το google "G" και θα δούμε.

Επίσης φαίνεται ότι και κάποιες εφαρμογές τρίτων εχουν πρόβλημα με το android MM. Για το Facebook θα πρότινα χρηση από τον chrome και ενεργοποίηση των ειδοποιήσεων. Εχω μόνο τον messenger ενεργοποιημενο και το fb το παρακολουθώ από τον chrome.

Η διαφορά της Google και των android κατασκευαστών σε σχεση με την Apple, είναι οτι εκείνοι δεν διστάζουν να δώσουν νεα και χρήσιμα πράγματα παρόλο που δημιουργούν προβήματα οπως η υπερβολική κατανάλωση, απλά για να κάνουν την δουλειά τους (διαφημίσεις) και παράλληλα να εντυπωσιάσουν με δυνατότητες όπως πχ να σου δείχνει που έχεις παρκάρει χωρίς να ρωτάς κλπ.

Η apple αν κάτι δεν δουλευει σωστά 100% δεν το δίνει, η το διορθώνει αμέσως. Οχι οτι δεν υπήρξαν κι εκεί θεματα. Στο ios9 χρειάστηκε στησιμο από την αρχή στα 2 μεγάλα updates για απόλυτα σωστή και ταχύτατη λειτουργία.

είδες λοιπον κατι φταίει που χρησιμοποιείς τζάμπα τα odin ολη την ώρα που φλασαρετε καμία ουσία... ο κώδικας ειναι ο ίδιος... αφηστε τα eur, xeu, ativ, btu και οτι αλλο βγαίνει βαλτε την δικια του κ μην ασχολείστε με odin

IPhone 15 Pro 

Σίγουρα η Google εχει βάλει το χεράκι της στις προϋποθέσεις δημιουργίας θεμάτων απο το πουθενά.

Ειναι τόσα πολλα τα δικά της services και app σε κάθε συσκευή που αδύνατο συνεχόμενα όλα να λειτουργούν ρολόι.

Μέρα παρά μέρα αναβαθμίσεις που κάνει αυξάνονται οι πιθανότητες μια κακή αναβάθμιση να επηρεάσει αρνητικά ολόκληρη την απόδοση της συσκευής απο ανάπτυξη θερμοκρασιών απο το πουθενά εως battery drain η οτιδήποτε αλλο αρνητικό.

Ειναι ο μεγαλύτερος καρκίνος στο android πιστεύω.

Πρέπει να δώσει και η ίδια δυνατότητα ασφαλής αφαίρεσης όλων των υπηρεσιών και εφαρμογών της απο τον χρήστη.

Η να της το επιβάλλουν αρμόδια όργανα σε υψηλό πολιτικό επίπεδο.

Sent from my iPad Air 2

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

θα φτιαξουν ολα παίδες δωστε λιγο χρόνο κ θα ενημερώσει κ η google... σίγουρα καθε χρήστης κανει διαφορετική χρήση.... υπομονή τίποτα δεν ειναι τέλειο.... η συσκευή ειναι καινούργια κ απο τουμπανο θα γίνει ακομα πιο τούμπανο θα την φέρουν στα ίσια κ google κ samsung

IPhone 15 Pro 

είδες λοιπον κατι φταίει που χρησιμοποιείς τζάμπα τα odin ολη την ώρα που φλασαρετε καμία ουσία... ο κώδικας ειναι ο ίδιος... αφηστε τα eur, xeu, ativ, btu και οτι αλλο βγαίνει βαλτε την δικια του κ μην ασχολείστε με odin

Μαλλον με μπέρδεψες με τον Κουντουρα. Εγω δεν έχω κάνει αλλαγή ρομ.

Σίγουρα η Google εχει βάλει το χεράκι της στις προϋποθέσεις δημιουργίας θεμάτων απο το πουθενά.

Ειναι τόσα πολλα τα δικά της services και app σε κάθε συσκευή που αδύνατο συνεχόμενα όλα να λειτουργούν ρολόι.

Μέρα παρά μέρα αναβαθμίσεις που κάνει αυξάνονται οι πιθανότητες μια κακή αναβάθμιση να επηρεάσει αρνητικά ολόκληρη την απόδοση της συσκευής απο ανάπτυξη θερμοκρασιών απο το πουθενά εως battery drain η οτιδήποτε αλλο αρνητικό.

Ειναι ο μεγαλύτερος καρκίνος στο android πιστεύω.

Πρέπει να δώσει και η ίδια δυνατότητα ασφαλής αφαίρεσης όλων των υπηρεσιών και εφαρμογών της απο τον χρήστη.

Η να της το επιβάλλουν αρμόδια όργανα σε υψηλό πολιτικό επίπεδο.

Sent from my iPad Air 2

Αλεξ μακάρι γιατί μας έχει πεθάνει η google στην προσπάθεια της να εντοπίζει που πάμε τι κάνουμε τι αγοράζουμε έτσι ωστε να μας βομβαρδίζει με διαφημίσεις.

Καμια φορά λέω να αλλάξω mail, να φύγω από το Gmail, αλλά έχει πολλά για να μας παρακολουθεί. Το youtube για παράδειγμα.

Αυτό που συνέβη σε μένα από προχθες ήταν υπερβολικό. Η συσκευή ανέβαζε θερμοκρασία χωρίς λόγο. Δεν είναι δυνατόν τωρα να το έχω σε ασύρματη φόρτωση και να μην καταλαβαίνει τίποτα ενω προχθές το βραδυ έκαιγε στην φόρτιση αφού παραλληλα είχε κολλήσει το google G.

Παρεμπιπτόντως αν απενεργοποιήσω το Google G από το κινητό, δεν δουλευει το ρολόι :mad::worry: Τέλειος εκβιασμός.

Μαλλον δουλευει για να είμαι σωστός. Η εφαρμογή android wear δεν δουλευει. Μολις την ανοιγω μου ζητά το G και αν κάνω cancel στην προτροπή για ενεργοποίηση, κλείνει αυτόματα.

Edited by Te_salat

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned