Rospy7 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Ναι, αυτό είναι. Παρέθεσα ένα παρόμοιο βίντεο και στο προηγούμενο μήνυμα μου. Μπορεί να είναι λιγότερο ή περισσότερο αλλά το θέμα υφίσταται και ας ζήσουμε με αυτό. Όπως είπα πιο πριν δε λύθηκε απόλυτα και ούτε ξέρει κανείς ( ; ) τι φταίει. Στη χθεσινή μου επίσκεψη μάλιστα στο σέρβις έφτασα στα άκρα στην αρχή με έναν υπάλληλο που ήθελε να με βγάλει τρελό ότι έτσι είναι και πρέπει σώνει και καλά να το πατάω στο κέντρο, αλλά ο διευθυντής στη συνέχεια ήταν άψογος. send from my Samsung s7 edge Κλασικα ο υπαλληλος εχει τετοια εντολη Ελλαδισταν το εχω παθει αρκετες φορες.Μολις βαζεις λιγο της φωνες και λες που ειναι ο προισταμενος σου η ο διευθυντης σου αμεσως σουζα αν και δεν ειμαι τετοιος τυπος και δεν ειναι λυση αυτη καθε φορα.Οπως επισης ομως δεν γουσταρω την κοροιδια μπροστα στα ματια μου.Αρα λες οτι ειναι χασιμο χρονου και να κατσω οπως ειμαι; Edited May 10, 2016 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Επειδή δε το θεωρούν πρόβλημα. Σου λένε ότι το κουμπί έχει κατασκευαστεί για να το πατάμε στο κέντρο και δεν έχουν κάποια οδηγία για το συγκεκριμένο θέμα. Θέλω να πω ξανά ότι δεν έχω επισκεφθεί service στη ζωή μου και γενικά δεν είμαι παράξενος και περίεργος. Το διαπίστωσαν αυτό που εγώ θεωρώ πρόβλημα (έστω κι αν είναι ελάχιστο γιατί το δάχτυλο συνήθως στο κέντρο πηγαίνει) αλλά δεν υφίσταται πρόβλημα για τη Samsung. Άρα, παρότι το πάλεψα αρκετά, το δίκιο μου Επειδή θέλω ένα άριστο hardware δε το βρίσκω μιας και η επίσημη Samsung (στην Ελλάδα) το βλέπει αλλιώς. Για να θυμίσω, το πρόβλημα είναι αυτό: https://youtu.be/j9vZ0aQnLdw send from my Samsung s7 edge Εφόσον όμως προέβησαν σε εργασίες αντικατάστασης κουμπιού - οθόνης κλπ, αυτό σημαίνει ότι πράγματι αναγνωρίζουν ότι υπήρχε πρόβλημα. Και μη σου λένε ότι το έκαναν "χαριστικά" γιατί χαριστική αντικατάσταση οθόνης, δεν υπάρχει..... Τέλος πάντων, καταλαβαίνω απόλυτα τι μου λες... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160510/f10c91ddf2d25e960a43b5869c208ee9.jpg Μην σε πάρω στον λαιμό μου αλλά μέχρι στιγμής είναι άψογη από θέμα μπαταρίας. Εγώ στο δικό μου θέμα υποπτεύομαι την google γιατί εκτός ότι απο δικές της εφαρμογές προηλθε η καταναλωση θυμηθηκα οτι εκανα update προχτες το google G. Το πρωί ηταν εμφανές ότι κάτι είχε κολλήσει γιατί η συσκευη ηταν ζεστή σαν να έκανε χρηση καποιας βαριάς εφαρμογής. Δεν είναι δυνατόν να γράφει 32% καταναλωση στα google services. Θα δούμε ελπίζω να στρώσει. Αν οχι θα κάνω hard reset. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Εγώ στο δικό μου θέμα υποπτεύομαι την google γιατί εκτός ότι απο δικές της εφαρμογές προηλθε η καταναλωση θυμηθηκα οτι εκανα update προχτες το google G. Το πρωί ηταν εμφανές ότι κάτι είχε κολλήσει γιατί η συσκευη ηταν ζεστή σαν να έκανε χρηση καποιας βαριάς εφαρμογής. Δεν είναι δυνατόν να γράφει 32% καταναλωση στα google services. Θα δούμε ελπίζω να στρώσει. Αν οχι θα κάνω hard reset. Δεύτερη μέρα συνεχόμενη κόλλησε γράφοντας από browser εδώ στο φόρουμ, έκλεισε και δεν άνοιγε μέχρι να περάσουν 5 λεπτά. Μέχρι να κρυώσει δηλαδή γιατί ήταν πολύ ζεστό. Αν δεν στρώσει θα πάει service. Εκτός από smartec υπάρχει κανένα άλλο σοβαρό service να το στείλω? Λόγο προϊστορίας δεν θέλω να μαλωνω πάλι με τους ίδιους ανθρώπους. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Κλασικα ο υπαλληλος εχει τετοια εντολη Ελλαδισταν το εχω παθει αρκετες φορες.μολις βαζεις λιγο της φωνες και λες που ειναι ο προισταμενος σου η ο διευθυντης σου αμεσως σουζα αν και δεν ειμαι τετοιος τυπος και δεν ειναι λυση αυτη καθε φορα.Οπως επισης ομως δεν γουσταρω την κοροιδια μπροστα στα ματια μου.Αρα λες οτι ειναι χασιμο χρονο και να κατσω οπως ειμαι; Θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς. Περισσότερη η ταλαιπωρία και ουσιαστικά χωρίς νόημα. Και μπορεί να τσακωθεις και να απογοητευτείς στο τέλος αν δεις ότι το πρόβλημα δεν έχει λυθεί. Εφόσον όμως προέβησαν σε εργασίες αντικατάστασης κουμπιού - οθόνης κλπ, αυτό σημαίνει ότι πράγματι αναγνωρίζουν ότι υπήρχε πρόβλημα. Και μη σου λένε ότι το έκαναν "χαριστικά" γιατί χαριστική αντικατάσταση οθόνης, δεν υπάρχει..... Τέλος πάντων, καταλαβαίνω απόλυτα τι μου λες... Αν δεν έστελνα ένα περιποιημένο email στη smartec αλλά και τη Samsung, αν δε τους παρέθετα το πρόβλημα Και από άλλους χρήστες στο εξωτερικό με links και βίντεο Και αν δεν ανέφερε ότι το κουβεντιάζουμε στα fora, ακόμα τρελό θα με έλεγαν και δε νομίζω ότι θα το αντικαθιστούσαν. Τέλος πάντων όντως. Πλέον ξέρουμε τι συμβαίνει νομίζω και προχωράμε. send from my Samsung s7 edge Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ναι, αυτό είναι. Παρέθεσα ένα παρόμοιο βίντεο και στο προηγούμενο μήνυμα μου. Μπορεί να είναι λιγότερο ή περισσότερο αλλά το θέμα υφίσταται και ας ζήσουμε με αυτό. Όπως είπα πιο πριν δε λύθηκε απόλυτα και ούτε ξέρει κανείς ( ; ) τι φταίει. Στη χθεσινή μου επίσκεψη μάλιστα στο σέρβις έφτασα στα άκρα στην αρχή με έναν υπάλληλο που ήθελε να με βγάλει τρελό ότι έτσι είναι και πρέπει σώνει και καλά να το πατάω στο κέντρο, αλλά ο διευθυντής στη συνέχεια ήταν άψογος. send from my Samsung s7 edge Θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς. Περισσότερη η ταλαιπωρία και ουσιαστικά χωρίς νόημα. Και μπορεί να τσακωθεις και να απογοητευτείς στο τέλος αν δεις ότι το πρόβλημα δεν έχει λυθεί. Αν δεν έστελνα ένα περιποιημένο email στη smartec αλλά και τη Samsung, αν δε τους παρέθετα το πρόβλημα Και από άλλους χρήστες στο εξωτερικό με links και βίντεο Και αν δεν ανέφερε ότι το κουβεντιάζουμε στα fora, ακόμα τρελό θα με έλεγαν και δε νομίζω ότι θα το αντικαθιστούσαν. Τέλος πάντων όντως. Πλέον ξέρουμε τι συμβαίνει νομίζω και προχωράμε. send from my Samsung s7 edge Αρα καθομαι οπως ειμαι.Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου.Κατι ακομα στην μεθοδο εντοπισμου εχετε βαλει μονο απο gps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 άρχισε να ξεπετιεται μια rom 10/05 με κωδικο APDH σε κάποιες ευρωπαϊκές κ μαλλον ειναι το νεο update..... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μια γρήγορη ερώτηση... Το S7 edge από Public έχει ακουστικά μέσα το κουτί του ???? Ολα έχουνε μεσα ακουστικα φιλε. Ευχαριστώ πολύ :rolleyes: Μάλλον αύριο θα το έχω σε χρυσό :happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Επίσης Όπως μου ανέφεραν στο service, επειδή πολλοί μπερδεύουν την έννοια αδιάβροχο, το ότι η συσκευή είναι ανθεκτική σε νερό δε σημαίνει ότι πρέπει να βρεχουμε με οτιδήποτε νερό/υγρό. Μου έδωσαν ένα παράδειγμα ότι είναι λάθος να το βάζουμε κάτω από τη βρύση Γιατί η πίεση του νερού που ασκείται πάνω στην οθόνη δε κάνει καλό και μπορεί να προκύψει πρόβλημα. send from my Samsung s7 edge Μήπως σου είπαν αν μπορεί να μπει σε θαλασσινό νερό για υποβρυχιες φωτογραφίες και βίντεο; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Παιδιά έχω την εντύπωση ότι αργεί να φορτώσει η μπαταρία. Το έβαλα πάνω από 20 λεπτά και πήρε μόνο 3%. Κάτι πρέπει να παίζει γιατί όσο ήμουν στην Ελλάδα φόρτωνε πολύ γρήγορα. Θα τσεκάρω σήμερα να δω τι απ όλα φταίει. Η πρίζα ο φορτιστής η το καλώδιο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν αρχίσαμε καλά μου φαίνεται. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μήπως σου είπαν αν μπορεί να μπει σε θαλασσινό νερό για υποβρυχιες φωτογραφίες και βίντεο; Aυτό ειδικά να σου φύγει σαν σκέψη...:) Απαγορεύεται θαλασσινό νερό. Παιδιά έχω την εντύπωση ότι αργεί να φορτώσει η μπαταρία. Το έβαλα πάνω από 20 λεπτά και πήρε μόνο 3%. Κάτι πρέπει να παίζει γιατί όσο ήμουν στην Ελλάδα φόρτωνε πολύ γρήγορα. Θα τσεκάρω σήμερα να δω τι απ όλα φταίει. Η πρίζα ο φορτιστής η το καλώδιο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν αρχίσαμε καλά μου φαίνεται. Κώστα κι εμένα το έκανε μια φορά.Την επόμενη δε το έκανε.Δε ξέρω τι έφταιγε σε αυτή τη μια φορά αλλά μετά δεν έδωσα σημασία. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Παιδιά έχω την εντύπωση ότι αργεί να φορτώσει η μπαταρία. Το έβαλα πάνω από 20 λεπτά και πήρε μόνο 3%. Κάτι πρέπει να παίζει γιατί όσο ήμουν στην Ελλάδα φόρτωνε πολύ γρήγορα. Θα τσεκάρω σήμερα να δω τι απ όλα φταίει. Η πρίζα ο φορτιστής η το καλώδιο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν αρχίσαμε καλά μου φαίνεται. Αν δεις ότι στο ξανακάνει βάλε και βγάλε από την πρίζα τον φορτιστή. Μου το έχει κάνει και εμένα Nikos from s7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Παιδιά έχω την εντύπωση ότι αργεί να φορτώσει η μπαταρία. Το έβαλα πάνω από 20 λεπτά και πήρε μόνο 3%. Κάτι πρέπει να παίζει γιατί όσο ήμουν στην Ελλάδα φόρτωνε πολύ γρήγορα. Θα τσεκάρω σήμερα να δω τι απ όλα φταίει. Η πρίζα ο φορτιστής η το καλώδιο? Επίσης, αν το χεις σε πολύπριζο βγάλτο & δοκίμασε μόνο του στην πρίζα. Τσέκαρε μήπως δεν έχει κουμπώσει και σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Τελευταία btu πλέον χωρίς να γράψει ο knox πάλι ευτυχώς. Άλλαξε και το csc σε btu ευτυχώς με την πρώτη. Βλέπουμε τώρα Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Αν δεις ότι στο ξανακάνει βάλε και βγάλε από την πρίζα τον φορτιστή. Μου το έχει κάνει και εμένα Nikos from s7 edge Παιδιά μάλλον φταίει η πρίζα γιατί είναι περίεργες εδώ. Η τρύπα είναι πολύ μεγάλη και κολυμπάνε τα απλά φις. Θα το παρακολουθήσω και θα τσεκάρω γιατί και στο αυτοκίνητο δεν φορτίζει όπως θα έπρεπε. Με τον ίδιο φορτιστή αυτοκινήτου 2Α puro, φόρτιζε μια χαρά στην Ελλάδα. Να έχει διαφορά από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο δεν νομίζω. Το καλό είναι ότι στρώνει το θέμα με την κατανάλωση. Επίσης φαίνεται από το γεγονός ότι ενώ είμαι με 3g δεν ζεσταίνεται όπως το πρωί αλλά και εχθές. Νομίζω ότι η Google μα......ζεται με τα αυτόματα updates των εφαρμογών της. Επίσης, αν το χεις σε πολύπριζο βγάλτο & δοκίμασε μόνο του στην πρίζα. Τσέκαρε μήπως δεν έχει κουμπώσει και σωστά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Τελευταία btu πλέον χωρίς να γράψει ο knox πάλι ευτυχώς. Άλλαξε και το csc σε btu ευτυχώς με την πρώτη. Βλέπουμε τώρα Νέο update είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Aυτό ειδικά να σου φύγει σαν σκέψη...:) Απαγορεύεται θαλασσινό νερό. Είσαι σίγουρος; Το κινητό αναφέρεται ως waterproof ( όχι water resistant ). Στο s5 είχα ακούσει για κάποιους που έγραφαν βίντεο σε θαλασσινό νερό χωρίς πρόβλημα ( χωρίς βέβαια να το βυθίζουν κάτω από ένα μέτρο) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Είσαι σίγουρος; Το κινητό αναφέρεται ως waterproof ( όχι water resistant ). Στο s5 είχα ακούσει για κάποιους που έγραφαν βίντεο σε θαλασσινό νερό χωρίς πρόβλημα ( χωρίς βέβαια να το βυθίζουν κάτω από ένα μέτρο) Σίγουρος δεν είμαι μιας και δεν είμαι ειδικός, αλλά στο σερβις με ενημέρωσαν ότι κανονικά ούτε καν σε γλυκό νερό μπορούμε να το δοκιμάζουμε, πόσο μάλιστα σε θαλασσόνερο. Επίσης, με αυτά τα λίγα που γνωρίζω, μετά απο θαλασσινό νερό και ωραίες (πράγματι) φωτό ή βίντεο που μπορούμε να βγάλουμε, η συσκευή εσωτερικά μπορεί να αρχίσει να οξυδώνεται και το πρόβλημα να μη φανεί τις επόμενες μέρες αλλά μετά απο καιρό. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Νομίζω ότι η Google μα......ζεται με τα αυτόματα updates των εφαρμογών της. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μαζί με τις εφαρμογές της Samsung μη ξεχνάς. Και αυτές κάπου κάπου σκαλωνουν σε κάποια update Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 http://www.greeceandroid.gr/app/1606-kairos-na-svisw-ton-es-file-explorer Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Σίγουρος δεν είμαι μιας και δεν είμαι ειδικός, αλλά στο σερβις με ενημέρωσαν ότι κανονικά ούτε καν σε γλυκό νερό μπορούμε να το δοκιμάζουμε, πόσο μάλιστα σε θαλασσόνερο. Επίσης, με αυτά τα λίγα που γνωρίζω, μετά απο θαλασσινό νερό και ωραίες (πράγματι) φωτό ή βίντεο που μπορούμε να βγάλουμε, η συσκευή εσωτερικά μπορεί να αρχίσει να οξυδώνεται και το πρόβλημα να μη φανεί τις επόμενες μέρες αλλά μετά απο καιρό. Από τα πολλά που γνωρίζω καθότι κάνω ψαροντούφεκο χρόνια ούτε καν να το σκεφτείτε να βάλετε το κινητό στη θάλασσα. Εδώ τον εξοπλισμό μου τον πλενω με γλυκό νερό μετά από κάθε βουτιά και πάλι πιάνει άλατα τα οποία διαλύουν τα πάντα. Έχει action cameras με 40 ευρώ για να κάνετε τον χαβά σας στη θάλασσα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Τελικά ρε παιδιά έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα Samsung τώρα τελευταία.. Note 4 ετριζε το volume button και στα 2 που είχα +screen gap S6 τρίξιμο και μη λειτουργικό(τις περισσότερες φορες) από την μία πλευρά home button και στα 2 που είχα.. S6 edge screen gap στην πάνω δεξιά γωνία Μου την δίνει να δίνω τόσα λεφτά και να έχω τέτοια.. Και η πλάκα είναι ότι έρχονται φίλοι μου με a3, a5 κτλπ και όλα τα κουμπιά τους είναι τέλεια.. Δεν νομίζω πια να είμαι τόσο άτυχος.. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 10, 2016 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μαζί με τις εφαρμογές της Samsung μη ξεχνάς. Και αυτές κάπου κάπου σκαλωνουν σε κάποια update Βασικος υπευθυνος ομως ειναι η Google.Και ειδικα αυτο το τρισκαταρατο play services. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 @polo Καλοί χρόνοι. @@ αγόρασα μόλις γνήσιο φορτιστή 2Α fast με καλώδιο 13.90€ γιατί το χρειάζομαι στο γραφείο αλλά και σαν ρεζερβα. Έχω την εντύπωση ότι με κάποιο τρόπο η Samsung επιλέγει καλώδια και δεν αφήνει να δουλέψουν σωστά. Δεν είναι δυνατόν να φορτίζει από το Macbook που έχει έξοδο 2Α, ολόκληρο ipad αλλά και το iPhone plus και να μου βγάζει ότι θέλει 2 ώρες από το 68% στο S7. Θα κάνω τις δοκιμές μου τις επόμενες μέρες και αν συνεχίσουν οι ταλαιπωρίες, δεν βλέπω να κάνω διακοπές με Samsung. Θα πάρω ένα nexus 5x με 250 € και τέλος. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 @polo Καλοί χρόνοι. @@ αγόρασα μόλις γνήσιο φορτιστή 2Α fast με καλώδιο 13.90€ γιατί το χρειάζομαι στο γραφείο αλλά και σαν ρεζερβα. Έχω την εντύπωση ότι με κάποιο τρόπο η Samsung επιλέγει καλώδια και δεν αφήνει να δουλέψουν σωστά. Δεν είναι δυνατόν να φορτίζει από το Macbook που έχει έξοδο 2Α, ολόκληρο ipad αλλά και το iPhone plus και να μου βγάζει ότι θέλει 2 ώρες από το 68% στο S7. Θα κάνω τις δοκιμές μου τις επόμενες μέρες και αν συνεχίσουν οι ταλαιπωρίες, δεν βλέπω να κάνω διακοπές με Samsung. Θα πάρω ένα nexus 5x με 250 € και τέλος. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κώστα επειδή πρόλαβα το s7 edge στα καλύτερά του, Αυτό που μας συμβαίνει δεν το αντιπροσωπευει. Σε καμία περίπτωση. Παρα την ταλαιπωρία που τραβάω εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω. Να δούμε λίγο πως θα τα πάει με btu και αν όλα πάνε καλά θα σου προτείνω να περάσεις btu αντί για Hard reset. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να στρώσει και να μην μπεις σε αυτή την διαδικασία. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts