Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά την διαγραφή cache και δεδομένων του google play και google services, το ποσοστό άρχισε αν πέφτει.

To έχω βάλει στην ασύρματη φόρτιση τωρα να δουμε τι θα κάνει.

@@@

Το home button στην συσκευή μου είναι άψογο. Μου φαίνεται περίεργο γιατί έχω συσκευές samsung που λειτουργούν συνεχώς επι 3 χρόνια με το button να δουλευει οπως την πρώτη μέρα.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σκέφτομαι να φλασαρω αυτή την ρομ αν δεν στρωσουν τα πράγματα.

Την έχει κανείς?

http://www.sammobile.com/firmwares/download/69491/G935FXXU1APD3_G935FBTU1APD3_BTU/

Επίσης θέλω από εσάς που δεν έχετε προβλήματα να μου πείτε ποιας χώρας firmware έχετε?

Και Alex, εσύ που είσαι με την προηγούμενη έκδοση και όλα καλά, ποιας χώρας έχεις?

Ευχαριστώ

kountouraN

Μετά την διαγραφή cache και δεδομένων του google play και google services, το ποσοστό άρχισε αν πέφτει.

To έχω βάλει στην ασύρματη φόρτιση τωρα να δουμε τι θα κάνει.

@@@

Το home button στην συσκευή μου είναι άψογο. Μου φαίνεται περίεργο γιατί έχω συσκευές samsung που λειτουργούν συνεχώς επι 3 χρόνια με το button να δουλευει οπως την πρώτη μέρα.

Κώστα από τη πρώτη μέρα υπήρχε το πρόβλημα στο δικό μου, όπως και στις υπόλοιπες συσκευές με αυτό το πρόβλημα.

send from my Samsung s7 edge

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Την γερμανική DBT έχω που είναι και η out of the box όπως όταν την αγόρασα τη συσκευή day one. Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Την γερμανική DBT έχω που είναι και η μαμισια όπως όταν την αγόρασα τη συσκευή day one.

Αλεξ είδη κατεβαίνει η τελευταία BTU.

Κάποτε έπρεπε να κατεβάσουμε μια ρομ που δεν θα τεριαζει το Multi csc.

Τώρα πλέον που αποσυμπιεζοντας τις ρομ, βγαίνουν 5 αρχεία, αν περάσω την BTU πάνω από την ITV που έχω τώρα θα αλλάξει το csc?

kountouraN

Τελικά κάτι παίζει μεταξύ Google και Samsung δεν είναι δυνατόν να έχω 32% σε com.Google και 25% σε system.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο ειχα πει νομίζω ότι Google και Samsung θα σε έχουν σε μια διαρκή εγρήγορση . Ετσι για να μην χαλαρωνουμε. Το κόλπο στα Android τελικά είναι αν τύχει και βρεις απροβληματιστη και σταθερή έκδοση, να μην αναβαθμίσεις ποτέ ξανά την συσκευή σου. Βέβαια υπάρχει και η Google που με κάποιο update μπορεί να σου κάνει την στραβή.

Εν τέλει εγω έδωσα και το 2ο s7 edge που ειχα. Προσπάθησα να το συνηθίσω , του έδωσα περισσότερο χρόνο από το πρώτο s7 edge αλλά παλι ΔΕΝ. Ποτέ ξανά σε edge οθονες από την πλευρά μου (γούστα είναι αυτα βεβαια). Τωρα συνεχιζω με το 6s plus (δεν βλεπω να το αποχωριζομαι ευκολα) και για δευτερο ή θα δοκιμάσω το μικρό s7 και θα κάνω υποχώρηση σε οθόνη ή θα περιμένω το note 6 (αν κυκλοφορήσει σε flat). Στην πάρουσα φάση δεν μου κάνει κλικ κάτι άλλο (είχα μεγαλύτερες προσδοκίες από το G5 αλλά δεν με πειθει)

Edited by panosf

Αλεξ είδη κατεβαίνει η τελευταία BTU.

Κάποτε έπρεπε να κατεβάσουμε μια ρομ που δεν θα τεριαζει το Multi csc.

Τώρα πλέον που αποσυμπιεζοντας τις ρομ, βγαίνουν 5 αρχεία, αν περάσω την BTU πάνω από την ITV που έχω τώρα θα αλλάξει το csc?

Εμ αυτό δεν το ξέρω.

Μονο μια φορά έχω φλασαρει με το 7 edge και αυτό απλά να γυρίσω πίσω στην προηγούμενη έκδοσης της συσκευής μου.

Δεν έχω φλασαρει άλλης χώρας rom ουδέποτε.

Μονο σε Sony το έχω κάνει.

Ούτε LG/HTC έχω φλασαρει.

Ας καταθέσουν την εμπειρία τους άλλα παιδιά.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ας επανέλθω με το πρόβλημα του home button που έχω αναφέρει σε προηγούμενα post έτσι ώστε να είστε ενήμεροι.

Καταρχήν πρέπει να αναφέρω ότι η εξυπηρέτηση από τη smartec και ιδιαίτερα από τον διευθυντή της εταιρείας ήταν όπως πρέπει στη 2η επίσκεψη μου. Δε ξέρω αν ήταν λόγο του "ντορου" που έγινε ή δε ξέρω αν αυτά που έλεγε ήταν τα μισά, αν όχι ψέματα, υπερβολές, αλλά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση του και τα λεγόμενα του.

Να θυμίσω λοιπόν ότι είχα ένα μικρό πρόβλημα με το home button, όπως και άλλοι κάτοχοι, που από την αριστερή μεριά πατώντας το δεν είχε πολλές φορές απόκριση, αλλά και από την δεξιά έκανε ένα έντονο "κλικ".

Το κουμπί λοιπόν πηγαίνει μαζί με την οθόνη!!! Δεν αλλάζει δηλαδή μόνο του, πηγαίνει πακέτο. (Ίσως και γι'αυτό η άρνηση στην αρχή)

Αλλάζοντας λοιπόν την οθόνη μαζί με το κουμπί, ναι μεν είδα μια βελτίωση 20%-30%, αλλά σε καμία περίπτωση δεν λύθηκε το θέμα.

Η ταπεινή μου γνώμη λοιπόν σε όσους έχουν παρόμοιο πρόβλημα είμαι να μη μπουν σε αυτή τη διαδικασία μιας και η ταλαιπωρία θα είναι πολύ μεγαλύτερη από το αποτέλεσμα.

Το θέμα είναι εν κατακλείδι τι φταίει τελικά σε όσους έχουν αυτό το πρόβλημα Και γιατί!

Δε φταίει το κουμπί, δε φταίει η οθόνη, δε φταίει η πλακέτα.

Να τονίσω ότι είναι ένα "πρόβλημα" που κάποιοι μπορεί να μη δώσουν καν σημασία ή να μη το έχουν παρατηρήσει, αλλά υπάρχει όντως σε κάποιες συσκευές, άλλες πιο έντονο και άλλες λιγότερο.

Καλησπερα.Δηλαδη να μην κανω τον κοπω να παρω τηλεφωνο;Δεν ειναι ενοχλητικο καθως αν το πατας στο κεντρο που συνηθως παειι το δαχτυλο απο μονο του σπανια το πατας αριστερα.Απλα εχεις την εντυπωση οτι η συσκευη σου εχει καποιο προβλημα.Στο θεμα της αδιαβροχοποιησεις;

Σκέφτομαι να φλασαρω αυτή την ρομ αν δεν στρωσουν τα πράγματα.

Την έχει κανείς?

http://www.sammobile.com/firmwares/download/69491/G935FXXU1APD3_G935FBTU1APD3_BTU/

Επίσης θέλω από εσάς που δεν έχετε προβλήματα να μου πείτε ποιας χώρας firmware έχετε?

Και Alex, εσύ που είσαι με την προηγούμενη έκδοση και όλα καλά, ποιας χώρας έχεις?

Ευχαριστώ

Εμένα είναι από Βιετνάμ και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την μπαταρία.προς το παρόν.....επίσης άριστο home button.

Καλησπερα.Δηλαδη να μην κανω τον κοπω να παρω τηλεφωνο;Δεν ειναι ενοχλητικο καθως αν το πατας στο κεντρο που συνηθως παειι το δαχτυλο απο μονο του σπανια το πατας αριστερα.Απλα εχεις την εντυπωση οτι η συσκευη σου εχει καποιο προβλημα.Στο θεμα της αδιαβροχοποιησεις;

Καλησπέρα.

Άποψη μου είναι να μην ασχοληθείς γιατί όντως δε θα δεις μεγάλη διαφορά.

Ακριβώς έτσι ένιωθα Και εγώ με το home button, όπως εσύ.

Όχι, δεν υπάρχει κανένας λόγος ακύρωσης της αδιαβροχοποιησης ή οτιδήποτε τέτοιο.

Επίσης Όπως μου ανέφεραν στο service, επειδή πολλοί μπερδεύουν την έννοια αδιάβροχο, το ότι η συσκευή είναι ανθεκτική σε νερό δε σημαίνει ότι πρέπει να βρεχουμε με οτιδήποτε νερό/υγρό. Μου έδωσαν ένα παράδειγμα ότι είναι λάθος να το βάζουμε κάτω από τη βρύση Γιατί η πίεση του νερού που ασκείται πάνω στην οθόνη δε κάνει καλό και μπορεί να προκύψει πρόβλημα.

Follow me on XDA

Εμένα είναι από Βιετνάμ και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την μπαταρία.προς το παρόν.....επίσης άριστο home button.

Ηλία στην ρομ αναφέρομαι.

Η ρομ Βιετνάμ?

Η κάτι δεν κατάλαβα εγώ σωστά?

Αλεξ Πάλι θα φλασαρω και τα τέσσερα αρχεία και βλέπουμε.

Εν τω μεταξύ όπως είπε και ο Κώστας ανεβάζει και θερμοκρασία.

Δεν το παρακολουθώ με κάποιο app απλά το νιώθω.

kountouraN

Η ρομ Βιετνάμ?

Μάλλον κατασκευής Βιετνάμ εννοεί.

Οταν ανεβάζει θερμοκρασία μάλλον εκει εχετε και το drain?

Πολυ πιθανόν να ειναι κάποια εφαρμογή η οι υπηρεσίες που είπαμε πριν.

Μια γρήγορη ερώτηση...

Το S7 edge από Public έχει ακουστικά μέσα το κουτί του ????

Καλησπέρα.

Όχι, δεν υπάρχει κανένας λόγος ακύρωσης της αδιαβροχοποιησης ή οτιδήποτε τέτοιο.

Επίσης Όπως μου ανέφεραν στο service, επειδή πολλοί μπερδεύουν την έννοια αδιάβροχο, το ότι η συσκευή είναι ανθεκτική σε νερό δε σημαίνει ότι πρέπει να βρεχουμε με οτιδήποτε νερό/υγρό. Μου έδωσαν ένα παράδειγμα ότι είναι λάθος να το βάζουμε κάτω από τη βρύση Γιατί η πίεση του νερού που ασκείται πάνω στην οθόνη δε κάνει καλό και μπορεί να προκύψει πρόβλημα.

Δηλαδή η συσκευή σου δεν επισκευάστηκε τελικά? το πρόβλημα παρέμεινε? :worry:

Και αν ναι, τότε γιατί δεν σου αλλάζουν τη συσκευή ολόκληρη, αφού το ζήτημα δεν λύθηκε?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μάλλον κατασκευής Βιετνάμ εννοεί.

Οταν ανεβάζει θερμοκρασία μάλλον εκει εχετε και το drain?

Πολυ πιθανόν να ειναι κάποια εφαρμογή η οι υπηρεσίες που είπαμε πριν.

Μάριε επέλεξα την BTU επειδή εσύ μου την είχες προτείνει για το S6 αν θυμάμαι καλά και όντως είναι η πιο "καθαρή".

kountouraN

Μια γρήγορη ερώτηση...

Το S7 edge από Public έχει ακουστικά μέσα το κουτί του ????

Ολα έχουνε μεσα ακουστικα φιλε.

Μάριε επέλεξα την BTU επειδή εσύ μου την είχες προτείνει για το S6 αν θυμάμαι καλά και όντως είναι η πιο "καθαρή".

Ναι φίλε χρησιμοποιώ BTU απο το S5, S6 και δεν είχα ποτε ουτε 0.5% drain ούτε μέρα ουτε νύχτα.

Ουτε κανενα αλλο θέμα με υπηρεσίες Google, σύστημα Android ψηλα κτλπ.

Φυσικά παίζει και ρολο πιστεύω πως στηνεις την συσκευή σου.

Η ρομ Βιετνάμ?

Συγνώμη δικό μου λάθος.κοιταξα κατασκευής.η ρομ είναι Ουγγαρίας.

Ολα έχουνε μεσα ακουστικα φιλε.

Ναι φίλε χρησιμοποιώ BTU απο το S5, S6 και δεν είχα ποτε ουτε 0.5% drain ούτε μέρα ουτε νύχτα.

Ουτε κανενα αλλο θέμα με υπηρεσίες Google, σύστημα Android ψηλα κτλπ.

Φυσικά παίζει και ρολο πιστεύω πως στηνεις την συσκευή σου.

Ναι σίγουρα παίζει και το στήσιμο ρόλο αλλά όχι κυρίως.

Έχω 60 εφαρμογές μόνο όλες μαζί με του συστήματος.

Έσβησα 5 σήμερα.

Δεν με παίρνει να σβήσω άλλες γιατί μετά θα είναι σαν να έχω κινητό με κουμπιά τύπου b550 σαν του πατέρα μου..

Αργεί κιόλας να κατέβει.

Άλλη μια ώρα βλέπω.

Τώρα που κοιμάται η μικρή μου ευκαιρία ήταν.

kountouraN

Δηλαδή η συσκευή σου δεν επισκευάστηκε τελικά? το πρόβλημα παρέμεινε? :worry:

Και αν ναι, τότε γιατί δεν σου αλλάζουν τη συσκευή ολόκληρη, αφού το ζήτημα δεν λύθηκε?

Επειδή δε το θεωρούν πρόβλημα.

Σου λένε ότι το κουμπί έχει κατασκευαστεί για να το πατάμε στο κέντρο και δεν έχουν κάποια οδηγία για το συγκεκριμένο θέμα.

Θέλω να πω ξανά ότι δεν έχω επισκεφθεί service στη ζωή μου και γενικά δεν είμαι παράξενος και περίεργος. Το διαπίστωσαν αυτό που εγώ θεωρώ πρόβλημα (έστω κι αν είναι ελάχιστο γιατί το δάχτυλο συνήθως στο κέντρο πηγαίνει) αλλά δεν υφίσταται πρόβλημα για τη Samsung. Άρα, παρότι το πάλεψα αρκετά, το δίκιο μου Επειδή θέλω ένα άριστο hardware δε το βρίσκω μιας και η επίσημη Samsung (στην Ελλάδα) το βλέπει αλλιώς.

Για να θυμίσω, το πρόβλημα είναι αυτό: https://youtu.be/j9vZ0aQnLdw

Follow me on XDA

Συγνώμη δικό μου λάθος.κοιταξα κατασκευής.η ρομ είναι Ουγγαρίας.

Οκ. Κοιτούσα τι να κατεβάσω και ανάμεσα στις επιλογές ήταν και η XEH.

Κοιτούσα XEH XEF BTU DBT.

kountouraN

Καλησπέρα.

Καταλαβα.Δεν ειχα σκοπο να κανω πειραματα με το νερο.Αλλα ειπα να ανεβασω ενα βιντεο με το εν λογω <<προβλημα>>.Μπορεις να μου πεις αν ειχες το ιδιο θεμα;

https://www.youtube.com/watch?v=114NzeMPadA

Ναι σίγουρα παίζει και το στήσιμο ρόλο αλλά όχι κυρίως.

Έχω 60 εφαρμογές μόνο όλες μαζί με του συστήματος.

Έσβησα 5 σήμερα.

Δεν με παίρνει να σβήσω άλλες γιατί μετά θα είναι σαν να έχω κινητό με κουμπιά τύπου b550 σαν του πατέρα μου..

Αργεί κιόλας να κατέβει.

Άλλη μια ώρα βλέπω.

Τώρα που κοιμάται η μικρή μου ευκαιρία ήταν.

Ναι αν δεν εισαι premium παίρνει κανα 2 ωρο.

Καταλαβα.Δεν ειχα σκοπο να κανω πειραματα με το νερο.Αλλα ειπα να ανεβασω ενα βιντεο με το εν λογω .Μπορεις να μου πεις αν ειχες το ιδιο θεμα;

https://www.youtube.com/watch?v=114NzeMPadA

Ναι, αυτό είναι. Παρέθεσα ένα παρόμοιο βίντεο και στο προηγούμενο μήνυμα μου.

Μπορεί να είναι λιγότερο ή περισσότερο αλλά το θέμα υφίσταται και ας ζήσουμε με αυτό.

Όπως είπα πιο πριν δε λύθηκε απόλυτα και ούτε ξέρει κανείς ( ; ) τι φταίει.

Στη χθεσινή μου επίσκεψη μάλιστα στο σέρβις έφτασα στα άκρα στην αρχή με έναν υπάλληλο που ήθελε να με βγάλει τρελό ότι έτσι είναι και πρέπει σώνει και καλά να το πατάω στο κέντρο, αλλά ο διευθυντής στη συνέχεια ήταν άψογος.

Follow me on XDA

Οκ. Κοιτούσα τι να κατεβάσω και ανάμεσα στις επιλογές ήταν και η XEH.

Κοιτούσα XEH XEF BTU DBT.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160510/f10c91ddf2d25e960a43b5869c208ee9.jpg

Μην σε πάρω στον λαιμό μου αλλά μέχρι στιγμής είναι άψογη από θέμα μπαταρίας.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned