firekostas Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Μην κάνετε τίποτα ακόμα. Αυτά που κλεισατε ήταν battery killers. Περιμένετε κάνα δυο κύκλους ακόμα και μετά βλέπετε. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Παιδιά δεν νομίζω ότι είναι κάτι απ αυτά που λέτε. Όταν είμαι στο 68% με 2:13' οθόνη 70/30 3g-wifi με όλα ανοικτά ακόμα και GPS, μόνιμη σύνδεση με smartwatch, τοποθεσία καιρού, mail FB messenger, πολλές φωτογραφίες και επεξεργασία σε lightroom κλπ, τι άλλο αν ζητήσω? Δόξα τον Θεό φορτίζει αστραπιαία ακόμα και στο αυτοκίνητο. Δεν αξίζει όλη αυτή η φασαρία για μια ώρα παραπάνω οθόνη. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Παιδιά δεν νομίζω ότι είναι κάτι απ αυτά που λέτε. Όταν είμαι στο 68% με 2:13' οθόνη 70/30 3g-wifi με όλα ανοικτά ακόμα και GPS, μόνιμη σύνδεση με smartwatch, τοποθεσία καιρού, mail FB messenger, πολλές φωτογραφίες και επεξεργασία σε lightroom κλπ, τι άλλο αν ζητήσω? Δόξα τον Θεό φορτίζει αστραπιαία ακόμα και στο αυτοκίνητο. Δεν αξίζει όλη αυτή η φασαρία για μια ώρα παραπάνω οθόνη. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κωστή 70 wifi και 30 3g είσαι? Η το αντίστροφο? Παίζει ρόλο για τους φίλους που ακούν χωρίς να ξέρουν την μπαταρία του edge. Και εγώ εκεί γύρω είμαι με μικτή χρήση wifi 3g και ρολόι και fb κτλ... Επίσης είμαι με το τελευταίο update που έχει δώσει Ota η Sammy. Επίσης έχω το δικαρτο και έχω και τις δύο κάρτες ενεργές Nikos from s7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Παιδιά δεν νομίζω ότι είναι κάτι απ αυτά που λέτε. Όταν είμαι στο 68% με 2:13' οθόνη 70/30 3g-wifi με όλα ανοικτά ακόμα και GPS, μόνιμη σύνδεση με smartwatch, τοποθεσία καιρού, mail FB messenger, πολλές φωτογραφίες και επεξεργασία σε lightroom κλπ, τι άλλο αν ζητήσω? Δόξα τον Θεό φορτίζει αστραπιαία ακόμα και στο αυτοκίνητο. Δεν αξίζει όλη αυτή η φασαρία για μια ώρα παραπάνω οθόνη. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κορυφή ειναι αυτά τα νούμερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Κωστή 70 wifi και 30 3g είσαι? Η το αντίστροφο? Παίζει ρόλο για τους φίλους που ακούν χωρίς να ξέρουν την μπαταρία του edge. Και εγώ εκεί γύρω είμαι με μικτή χρήση wifi 3g και ρολόι και fb κτλ... Επίσης είμαι με το τελευταίο update που έχει δώσει Ota η Sammy. Επίσης έχω το δικαρτο και έχω και τις δύο κάρτες ενεργές Nikos from s7 edge Νίκο 70% 3g. Έχω πάθει πλάκα. Είμαι στο 55% και έκανα μια ώρα screen mirroring στην smart tv. Κορυφή ειναι αυτά τα νούμερα!! Παιδιά δεν ξέρω τι κάνει σε παιχνίδια αλλά στην χρήση που κάνω, ρίχνει στα αυτιά σε αυτονομία στο iPhone 6s plus. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/09f722e9e9c2d69aee92649f71aad16a.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/2463e7a5ea52655b7ccb2e057a574dec.jpg Ακριβώς τα ίδια Κώστα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Τι να πω βρε παιδιά εγώ μετά το Hard reset από ρυθμίσεις συσκευής, έχουν περάσει σχεδόν 10 μέρες και η μπαταρία είναι πάλι βράχος χωρίς αυξομειώσεις, όπως ήταν πριν το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Και εγώ πάντως πρόβλημα δεν έχω μετα το hard reset το μόνο θέμα είναι με το nova και το κλείδωμα που δεν δουλευει με αποτύπωμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Παιδιά ποιό είναι το τελευταίο update που έχει πάρει το κινητό; Είμαι με την G935FXXU1APB4 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/8383785c46bbc02786efd5d2f7b74f7f.jpg Εμένα αυτή μου βγάζει. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/8383785c46bbc02786efd5d2f7b74f7f.jpg Εμένα αυτή μου βγάζει. Ποιάς χώρας είναι το δικό σου φίλε μου; εμένα είναι Σλοβακίας και απ ότι είδα στο sammobile είναι από 11/3 και δεν έχει βγει κάτι άλλο ως τώρα.Οπότε λέω να περάσω την ελληνική που απ ότι βλέπω είναι η πιο καινούρια που υπάρχει. Ποιά χώρα αναβαθμίζεται συνήθως πρώτη ξέρουμε; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgeo22 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ποιάς χώρας είναι το δικό σου φίλε μου; εμένα είναι Σλοβακίας και απ ότι είδα στο sammobile είναι από 11/3 και δεν έχει βγει κάτι άλλο ως τώρα.Οπότε λέω να περάσω την ελληνική που απ ότι βλέπω είναι η πιο καινούρια που υπάρχει. Ποιά χώρα αναβαθμίζεται συνήθως πρώτη ξέρουμε; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk απο τις πρωτες που αναβαθμιζονται ειναι BTU και XEU αγγλικες και οι δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Έχουμε κάνα νέο για το θέμα με το τελευταίο update και το δακτυλικό αποτύπωμα? Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Τι εχει; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Παιδιά στηνω πάλι από την αρχή. Προχώρησα σε downgrate ευτυχώς χωρίς να γράψει ο knox. Αν το κινητό μου είναι όπως πριν το ρημάδι το update δεν πρόκειται να αναβαθμίσω ξανά. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Εγώ πάντως παιδιά, πήρα το ρίσκο και φλάσαρα την D1. Δεν την παλεύω να έχω παλιό λειτουργικό.Τώρα θα δείξει αν έκανα καλά... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Πέφτω να κοιμηθώ 12 τα μεσάνυχτα με 67% μπαταρία gps wifi always on Όλα κλειστά και ξυπνάω το πρωί η ώρα 6.30 και έχω 60% . 7% σε 6.30 ώρες είναι φυσιολογικό αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Πέφτω να κοιμηθώ 12 τα μεσάνυχτα με 67% μπαταρία gps wifi always on Όλα κλειστά και ξυπνάω το πρωί η ώρα 6.30 και έχω 60% . 7% σε 6.30 ώρες είναι φυσιολογικό αυτό. Όχι δεν είναι καλά Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Πέφτω να κοιμηθώ 12 τα μεσάνυχτα με 67% μπαταρία gps wifi always on Όλα κλειστά και ξυπνάω το πρωί η ώρα 6.30 και έχω 60% . 7% σε 6.30 ώρες είναι φυσιολογικό αυτό. Με αυτές τις συνθήκες έπρεπε να είναι στο 1% με 2% το πολύ η κατανάλωση στις 6,5 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Πέφτω να κοιμηθώ 12 τα μεσάνυχτα με 67% μπαταρία gps wifi always on Όλα κλειστά και ξυπνάω το πρωί η ώρα 6.30 και έχω 60% . 7% σε 6.30 ώρες είναι φυσιολογικό αυτό. Σιγουρα εχεις καποιο θεμα δεν ειναι φυσιολογικο αυτο τοσο πολυ... Δες ποιες εφαρμογες εβαλες τελευταια και βγαλε κανα 2 να δεις αν θα δεις βελτιωση αλλιως μπες στο μαμα ρεκοβερη και κανε και ενα wipe cache να δεις αν θα σου φτιαξει και ξανα πες μας..!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Πέφτω να κοιμηθώ 12 τα μεσάνυχτα με 67% μπαταρία gps wifi always on Όλα κλειστά και ξυπνάω το πρωί η ώρα 6.30 και έχω 60% . 7% σε 6.30 ώρες είναι φυσιολογικό αυτό. Ετοιμάσου για downgrate. Θα ανεβάσω screenshots από την μπαταρία μετά το downgrate που έκανα. Αυτή την στιγμή που γράφω έχω 95% μπαταρία με 30 λεπτά οθόνη. Αποκλειστικά σε wifi. Και στην χρηση μπαταρίας βλέπω μόνο κατανάλωση οθόνη. Μέχρι χθες το σύστημα Android δεν ξεκολλουσε από την κορυφή κατανάλωσης. Προφανώς έχεις την τελευταία έκδοση για τους χρόνους που γράφεις. Έχω πλέον ένα χαρακτηριστικό που έλειπε από την τελευταία έκδοση, κλειδωνω με δίπλα πάτημα την οθόνη (ρύθμιση nova laouncher) και ξεκλειδώνω πατώντας το home button (πατάω διαβάζει το δακτυλικο αποτύπωμα και ξεκλειδώνει αστραπή). Φανταζομαι ότι η μπαταρία θα είναι όπως πριν. Δηλαδή η καλύτερη που υπάρχει μέχρι σήμερα. Η τουλάχιστον στην πρώτη 3αδα της κορυφής. Το κινητό πετάει και δεν ψάχνομαι τι να κλείσω για να ρίξω το σύστημα Android και την τρελή κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Σιγουρα εχεις καποιο θεμα δεν ειναι φυσιολογικο αυτο τοσο πολυ... Δες ποιες εφαρμογες εβαλες τελευταια και βγαλε κανα 2 να δεις αν θα δεις βελτιωση αλλιως μπες στο μαμα ρεκοβερη και κανε και ενα wipe cache να δεις αν θα σου φτιαξει και ξανα πες μας..!! ;) ;) Έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων μετα την αναβάθμισή .στες πρωτες 2-3 μέρες ηταν οκ .επεφτε 1% τη διάρκεια της νύχτας μμετά χάλασε. ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ετοιμάσου για downgrate. Θα ανεβάσω screenshots από την μπαταρία μετά το downgrate που έκανα. Αυτή την στιγμή που γράφω έχω 95% μπαταρία με 30 λεπτά οθόνη. Αποκλειστικά σε wifi. Και στην χρηση μπαταρίας βλέπω μόνο κατανάλωση οθόνη. Μέχρι χθες το σύστημα Android δεν ξεκολλουσε από την κορυφή κατανάλωσης. Προφανώς έχεις την τελευταία έκδοση για τους χρόνους που γράφεις. Έχω πλέον ένα χαρακτηριστικό που έλειπε από την τελευταία έκδοση, κλειδωνω με δίπλα πάτημα την οθόνη (ρύθμιση nova laouncher) και ξεκλειδώνω πατώντας το home button (πατάω διαβάζει το δακτυλικο αποτύπωμα και ξεκλειδώνει αστραπή). Φανταζομαι ότι η μπαταρία θα είναι όπως πριν. Δηλαδή η καλύτερη που υπάρχει μέχρι σήμερα. Η τουλάχιστον στην πρώτη 3αδα της κορυφής. Το κινητό πετάει και δεν ψάχνομαι τι να κλείσω για να ρίξω το σύστημα Android και την τρελή κατανάλωση μπαταρίας. Τελικά το έκανες? Είναι ασφαλές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων μετα την αναβάθμισή .στες πρωτες 2-3 μέρες ηταν οκ .επεφτε 1% τη διάρκεια της νύχτας μμετά χάλασε. ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά το έκανες? Είναι ασφαλές? Ασφαλές είναι ναι.5 άτομα το έχουμε κάνει. Αν το κάνεις σωστά δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Ούτε να γράψει ο Knox. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=435457 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Το home button το έχουν φτιάξει καθόλου φέτος;;Υπάρχουν πάλι οι μεταλλικοι ήχοι από την δεξιά ή αριστερή πλευρά;;κάποιος μου είπε ότι κολλάει μεσα για μερικα δευτερόλεπτα μερικές φορές, ισχύει; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts