Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πήγαινε στην τοποθεσία-βελτίωση ακρίβειας και απενεργοποιησε WiFi και Bluetooth αν θες ενημέρωσε μας μετά

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τις ξέρω αυτές τις επιλογές φιλε τις είχα απενεργοποιημενς... αυτο που γραφει ακριβώς στις Υπηρεσίες που εκτελούνται ειναι 'Κοινή χρήση μεσω Bluetooth' κ έχει το σηματάκι του Bluetooth

IPhone 15 Pro 

Εγώ μετά το update νομίζω ότι έχει μια μικρή καθυστέρηση στην ανταπόκριση το τηλέφωνο..

Έχει πέσει και το score στο antutu. Από 130.000 σε 106.000.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για wipe cache partition και factory reset τι παταμε γιατι μετα την αναβαθμιση βγαζει κατι περιεργα

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Περιεργα εννοω πατωντας volume down home button και power button

Για wipe cache partition και factory reset τι παταμε γιατι μετα την αναβαθμιση βγαζει κατι περιεργα

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Περιεργα εννοω πατωντας volume down home button και power button

Με αυτά που πατάς μπαίνεις σε down load mode,για recovery πατάς home+power+volume up

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή ειναι η πρωτη φορά που ειμαι χωρίς ροοτ. Υπάρχει καποιο καλο ad free που να δουλευει και για τις εφαρμογες;

Edit. Απο οτι διαβασα σε διαφορα site για non root συσκευές θα πρεπει να εχουμε συνεχώς ανοιχτή μια εφαρμογη στο παρασκήνιο όπως το Adguard και αυτο θα εχει μια συνέπεια στην διάρκεια της μπαταρίας. Επισης δεν κατάλαβα αν κανει δουλειά και στα games .

Ας μου πει καποιος που εχει δοκιμάσει τι ισχύει.

Αρε sammy με τα knox σου.....

Edited by ALIEN_3_
Θοδωρης

Απ' ότι κατάλαβα μάλλον για υποβάθμιση πρόκειται. Υπάρχει κάποιος που την έκανε μέσω Smartswitch, μήπως και είναι διαφορετικές οι εντυπώσεις; Για την ώρα λέω να μη την κάνω.
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Έχει πέσει και το score στο antutu. Από 130.000 σε 106.000.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω δε βλεπω κατι στο οποιο να υπολείπεται με την αναβαθμιση.Το antutu παραμενει στις 131000...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Παιδιά έχει κανένα θέμα με την οθόνη το κινητό μας.?νομίζω ότι κολλάει λιγάκι και μου έχει σπάσει τα νεύρα.
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Εγω δε βλεπω κατι στο οποιο να υπολείπεται με την αναβαθμιση.Το antutu παραμενει στις 131000...

Κάτι πρέπει να παίζει με την τελευταία αναβάθμιση του antutu, πριν αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση του προγράμματος σκορ 128000, μετά την αναβάθμιση 98000....Και στις δύο περιπτώσεις με την τελευταία αναβάθμιση της Samsung.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά ούτε αυτό παίζει, αφού έκλεισα τελείως την εφαρμογή ξαναετρεξα το τέστ, 130224. Γενικά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με την τελευταία αναβάθμιση, μια χαρά είναι το τηλέφωνο όπως και πριν.

Κάτι πρέπει να παίζει με την τελευταία αναβάθμιση του antutu, πριν αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση του προγράμματος σκορ 128000, μετά την αναβάθμιση 98000....Και στις δύο περιπτώσεις με την τελευταία αναβάθμιση της Samsung.

Γενικά κάτι δεν πάει κάλα με το Aututu. Και σε μένα μια βγάζει 132000 μια 90.000. Όπως και στο note 5 που έχω μια 60000 μια 840000. Για μένα το Aututu έχει γίνει ένα από τα πιο χάλια benchmark

Μήπως αυτοί που έχουμε θεματάκια με την τελευταία αναβάθμιση έχουμε Ελληνικό κινητό;
Θοδωρης

Και εγώ ελληνικό έχω, δεν έχω κάποιο θέμα.

Και εγώ ελληνικό και με την αναβάθμιση μια χαρά πάει το κινητό όπως πήγαινε. Μόνο η φωτεινότητα του Led στις ειδοποιήσεις που έχει πέσει με χαλάει λίγο... Edited by em_seven

Παιδιά έχει κανένα θέμα με την οθόνη το κινητό μας.?νομίζω ότι κολλάει λιγάκι και μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Μία από τα ίδια!!!

Εμενα παντως μια χαρα εκατσε η αναβαθμιση χωρις να κανω factory reset. Εκανα μονο wipe ετσι για βα πω οτι κατι εκανα.....placebo....

Εγώ δεν έκανα wipe, ούτε καν cache και παει το ίδιο εξαιρετικά...

Και εγώ ελληνικό και με την αναβάθμιση μια χαρά πάει το κινητό όπως πήγαινε. Μόνο η φωτεινότητα του Led στις ειδοποιήσεις που έχει πέσει με χαλάει λίγο...

Κι εμένα με χάλασε πολύ αυτό! Και δεν έπεσε λίγο.. Έπεσε αρκετά!!! :(

Rogers

Αυτό για τις ειδήσεις φιλε.

Ευχαριστω ,ξερεις πως μπορω να το απενεργοποιησω - σβήσω ;

Δεν το βρισκω στον διαχειριστή εφαρμογων .

Θοδωρης

Μπορεί να μην απενεργοποειται, μόνο με το package disabler pro.

πηγαινε ρυθμισεις-αρχικη οθονη κανε μια δεξια και στο briefing εχει εναν διακοπτη για να το κλεισεις

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

Παντως με το τελευταιο update το android system εχει ανεβει αρκετα στην καταναλωση,πριν ηταν 3% με 5% ενω τωρα ειναι στο 13%με 15%.

Παντως με το τελευταιο update το android system εχει ανεβει αρκετα στην καταναλωση,πριν ηταν 3% με 5% ενω τωρα ειναι στο 13%με 15%.

Όντως εχει ανεβεί αλλα δεν εχει επηρεάσει αρνητικά την αυτονομία της συσκευής τουλάχιστον σε εμένα σε σχέση με το προηγούμενο update.

Κάποιους άλλους μπορεί να τους εχει επηρεάσει με διαφορετικό στήσιμο,εφαρμογες και συγκεκριμένη χρήση που κάνουν.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned