Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρατηρήσατε ότι μετά την πρόσφατη αναβάθμιση στο notification led έπεσε πάρα πολύ η φωτεινότητα? Δε μου αρέσει προσωπικά. Πριν ήταν πολύ ευδιάκριτο και σε πολύ φωτεινούς χώρους, ενώ τώρα το είχα αθόρυβο και πήρα μήνυμα στο fbook και ούτε το κατάλαβα. Και μάλιστα σε αρκετά σκοτεινό χώρο!
Rogers

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο θέμα αν και επειδή έχω next lock screen το led δεν λειτουργεί σε εμένα.

Κάποιο bug της εφαρμογής θα το προκαλεί,αλλα το προτιμώ έτσι μιας και ο Samsung ειναι πολυ φτωχός και ελλιπείς.

Βασικά έχω αντικαταστήσει όλες τις Samsung λειτουργίες και εφαρμογες με τρίτα app.:p

Nova prime

Next lock screen

Next SMS

True Phone Dialer.

Dolphin.

Bsplayer-MXPlayer.

Astro file manager-File Commander

N7 player-Player Pro

Όλα τα παραπάνω ανώτερες υλοποιήσεις από τα αντίστοιχα Samsung.

Που το ίδιο κάνω με μικρές εξαιρέσεις και σε άλλες εταιρίες προτάσεις.

Η δύναμη του android βλέπεις.

Μόνο η εφαρμογη της κάμερας έχω την μαμισια!!

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Γνωρίζουμε πόσο κοστίζει η εργασία και το ανταλλακτικό για την αλλαγή του περιμετρικού μετάλλου; Μετά από μία πτώση απέκτησα μία γρατζουνιά.

Δεν θέλω να σε απογοητευσω αλλά εμένα που είχε μια πτώση το τηλέφωνο έσπασε η οθόνη έκανε γρατσουνιές στο γύρω πλαίσιο μου είπαν στην σμαρτεκ ότι πάει όλο μαζί δηλαδή το γύρω γύρω που είναι ενα με το σασί και η οθόνη..... 280 ευρώ......... Τώρα και να δίνουν μόνο του το γύρο πλαίσιο θα γίνει χοντρή δουλειά στη συσκευή σού γιατι πρέπει να χωριστή απο το σασί η οθόνη να βγουν απο πάνω όλα τα υπόλοιπα κάμερες μητρική κτλπ.. και να μπουν στο νεο σασί..... Δεν ξέρω αν σε βοήθησα .. Το ελπίζω όμως.....

Φέτος η καμερα του S7 ειναι πολύ κοντά στο στιλ του iPhone.

Στα βίντεο πράγματι ειναι καλύτερο το iPhone και όντως έχει καλύτερο ois κάτι που φαίνεται οταν σε χαμηλό φωτισμό επιλέγει αυτόματα κλείστρο 1/4 ενώ το Galaxy 1/8.

Δεν ξέρω γιατί αλλα οι φωτο που έβγαζα με το Note 5 στην οθόνη του υπολογιστή φαίνονταν πάντα καλύτερες απ ότι στο κινητό.

Στο Note 5 υπάρχουν δύο αισθητήρες. Στους περισσότερους θα "τύχει" αυτος της SONY, που σε φως ημέρας τραβάει πολύ καλές φωτογραφίες, αλλά σε low light είναι για κλάμματα (πάρα πολύ θόρυβο και επεξεργασία στην φωτογραφία). Το G4 για παράδειγμα που το είχα και τέσταρα παράλληλα, ήταν κλάσεις ανώτερο από το Note 5 σε φωτογραφίες εντός σπιτιού.

Η κάμερα του s7 όντως iphoneιζει...εστιάζει και τραβάει ακαριαία. Παρόλο αυτά όμως και μετά με την διαφήμιση που είχε προηγηθεί, περίμενα το κάτι παραπάνω σε low light καταστάσεις. Ναι, τραβάει καλύτερες φωτογραφίες από οποιαδήποτε άλλη κάμερα κινητού, αλλά ο θόρυβος εξακολουθεί να υπάρχει σε μεγάλο βαθμό και η τελική φωτογραφία δεν είναι ούτε εκτυπώσιμη, αλλά ούτε ωραία στο μάτι. Απλά είναι λιγότερη κακή από τον ανταγωνισμό.

Επίσης την ημέρα η απουσία των mp γίνεται αισθητή (ειδικά σε 16:9 Ratio) σε σημείο που ίσως είναι προτιμότερη μια κάμερα όπως αυτή των s6/note5/g4 η οποία θα μας δώσει φωτογραφίες με μεγαλύτερη λεπτομέρεια (16mp σε 16:9).

Σε γενικές γραμμές ανάμεικτα συναισθήματα δηλαδή. Χάνουμε αρκετά σε λεπτομέρεια την ημέρα, κερδίζουμε σε low light situations.

Δεν γίνεται να τραβήξουμε 16:9 με 12mp με κάποια εφαρμογή?

Μ'αρέσει να βλέπω τις φώτο στην τηλεόραση.... Μια χαρά ήταν το edge plus σε αυτό...

Παιδια οταν εχω ειδοποίηση απο καποιο παιχνίδι δεν μου αναβει το notification led ,απο sms και emails ανάβει κανονικά.

Ειναι φυσιολογικό;

Επίσης μπορω να κανω την φώτο επαφών οταν καλω καποιον ποιο μεγάλη γιατι τώρα ειναι μικροσκοπικη;

Θοδωρης

Καλησπέρα σας,

υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί το κινητό με το Gear S; Αν "ναι" ήθελα μια επιβεβαιώση ότι δουλεύει η αυτόματη προώθηση απο το κινητό στο ρολόι.

Επίσης, έχει βρει κανείς το ασημί με μια κάρτα; Όχι δίκαρτο ασημί!!! Μονόκαρτο ασημί!

Ευχαριστώ!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Καλησπέρα σας,

υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί το κινητό με το Gear S; Αν "ναι" ήθελα μια επιβεβαιώση ότι δουλεύει η αυτόματη προώθηση απο το κινητό στο ρολόι.

Επίσης, έχει βρει κανείς το ασημί με μια κάρτα; Όχι δίκαρτο ασημί!!! Μονόκαρτο ασημί!

Ευχαριστώ!

Ναι το χρησιμοποιω καθημερινα με το gear s, αλλα για καποιο λογο η αυτοματη προωθηση απο το κινητο στο ρολοι δε δουλευει (το ιδιο συνεβαινε και στο νοτε 5 που ειχα πριν). Δεν το εχω τσεκαρει ενδελεχως για να δω μηπως την ευθυνη την εχει το γεγονος οτι δεν εχω ενεργα δεδομενα στην καρτα του gear s...

Ναι το χρησιμοποιω καθημερινα με το gear s, αλλα για καποιο λογο η αυτοματη προωθηση απο το κινητο στο ρολοι δε δουλευει (το ιδιο συνεβαινε και στο νοτε 5 που ειχα πριν). Δεν το εχω τσεκαρει ενδελεχως για να δω μηπως την ευθυνη την εχει το γεγονος οτι δεν εχω ενεργα δεδομενα στην καρτα του gear s...

Καλησπέρα,

αν δεν έχεις ανοιχτά τα δεδομένα και σε κινητό και σε ρολόι ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ πρόκειται να ενεργοποιηθεί αυτόματα η προώθηση. Στο υπογράφω. Επίσης μιλάμε πάντα για το Edge με τη μια κάρτα σιμ. Όχι αυτό που παίρνει 2 κάρτες! Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να το τσεκάρεις με ανοιχτά τα δεδομένα; Εκτός από τα ανοιχτά δεδομένα, πρέπει να επιλέξεις αντίστοιχα και τις επιλογές σε κινητό και ρολόι για αυτόματη προώθηση.

Για το χρώμα κανείς;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Δεν γίνεται να τραβήξουμε 16:9 με 12mp με κάποια εφαρμογή?

Μ'αρέσει να βλέπω τις φώτο στην τηλεόραση.... Μια χαρά ήταν το edge plus σε αυτό...

Ο περιορισμός στα mp (9 ή 12) είναι θέμα αισθητήρα φωτογραφίας και όχι εφαρμογής.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Καλησπέρα,

αν δεν έχεις ανοιχτά τα δεδομένα και σε κινητό και σε ρολόι ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ πρόκειται να ενεργοποιηθεί αυτόματα η προώθηση. Στο υπογράφω. Επίσης μιλάμε πάντα για το Edge με τη μια κάρτα σιμ. Όχι αυτό που παίρνει 2 κάρτες! Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να το τσεκάρεις με ανοιχτά τα δεδομένα; Εκτός από τα ανοιχτά δεδομένα, πρέπει να επιλέξεις αντίστοιχα και τις επιλογές σε κινητό και ρολόι για αυτόματη προώθηση.

Για το χρώμα κανείς;

Ναι, στο μονοκαρτο αναφερομαι κι εγω. Παραδοξως, πιθανοτατα ισχυει αυτο που λες, αλλα δε θα επρεπε να ειναι ετσι.

Η δρομολογηση της κλησης, επρεπε να ειναι ανεξαρτητη της υπαρξης (ή μη) data στο ρολοι. Δε μιλαμε αλλωστε για ειδοποιησεις, παρα μονο για κλησεις. Ναι, το βραδυ θα το τσεκαρω με τα δεδομενα να δω αν ειναι ολα οκ (δε βλεπω, βεβαια, το λογο να μην ειναι).

Βγηκε το update και στο ελληνικο, το κατεβαζω τωρα

σου ηρθε ΟΤΑ??

IPhone 15 Pro 

Ρε παιδιά όταν στο app drower πατήσουμε το Α-Ω οργανώνει τις εφαρμογές αλφαβητικά. Ξέρει κανείς πως μπορούμε μετά να τις ξαναβαλουμε βάσει παλαιοτητας. Δηλαδή κάθε καινοθρια6εφαρμογη να μπαίνει στο τελος.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Την κατέβασα και εγώ, άλλαξα την ανάλυση της οθόνης έβαλα τα μικρότερα εικονίδια, καλύτερα νομίζω έτσι...

μόλις την κατέβασα κ εγώ..... εμενα δεν με βολεψε η αλλαγή dpi συνηθησα στα μεγαλα εικονίδια, μικρυνε κ το πληκτρολόγιο SwiftKey κ δεν μαρεσε...η διορθωση σχήματος στην κάμερα δεν ξέρω ακομα που χρησιμεύει

IPhone 15 Pro 

Την κατέβασα και εγώ, άλλαξα την ανάλυση της οθόνης έβαλα τα μικρότερα εικονίδια, καλύτερα νομίζω έτσι...

Πως αλλάζεις την ανάλυση της οθόνης;

Πως αλλάζεις την ανάλυση της οθόνης;
Πήγαινε Ρυθμίσεις>εμφάνιση>διαβάθμιση προβολής

Παιδιά η αναβάθμιση apd3 που βγήκε στην αγγλία είναι η τελευταία;
Ναι αυτή είναι, αλλά έχει κυκλοφορήσει μόνο για Αγγλία ακόμα... Edited by em_seven

Ναι αυτή είναι, αλλά έχει κυκλοφορήσει μόνο για Αγγλία ακόμα...

δεν εχει αλλαγες με την apd1 .εχουν το ιδιο changelist.

Γιαννης

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned