Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.

Στην έρευνα αγοράς που έκανα χθες για αγορά S7edge σε ένα κατάστημα(Media markt) είδα ότι υπάρχει το s7edge 5.5 ίντσες και το s7edge+ 5.7ίντσες.

Το plus δεν το είδα πουθενά αλλού σε κανένα κατάστημα ούτε στο skroytz.

Ξέρει κανείς κάτι σχετικό που πως πότε?

Καλημέρα σας...καλή Κυριακή!

S7 Edge και S6 Edge +. Αυτά είναι τα μοντέλα...

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

S7 Edge και S6 Edge +. Αυτά είναι τα μοντέλα...

αυτο ηξερα και εγω και το ειδα εκει και παραξενευτηκα.Μαλλον ειχαν κανει λαθος το καρτελακι αντι να βαλουν 6 εβαλαν 7.

Μεγειά και καλοδούλευτο! Τιμούλα? Link?

Silver Titanium μονόκαρτο από ελληνικό μαγαζί δεν υπαρχει. Εκτός αν πηρε το duos στο οποιο όμως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε silver αυτή την χρονική στιγμή. Καλό είναι να μας το διευκρινήσει....

Το κινητό κάθε μέρα που περνάει μου αρέσει όλο και περισσότερο. Άψογη υλοποίηση από τη Samsung, με έκανε να απαρνηθώ και τον αγαπημένο μου nova launcher. Όσο για το design και ποιότητα κατασκευής... apple... αναρωτιέμαι τι υποδοχή θα είχε αν είχε στρόγγυλο hard button και το είχε βγάλει η apple...Απορώ μάλιστα πώς και δεν παρουσίασε πρώτη μια τέτοια υλοποίηση.

Το κινητό κάθε μέρα που περνάει μου αρέσει όλο και περισσότερο. Άψογη υλοποίηση από τη Samsung, με έκανε να απαρνηθώ και τον αγαπημένο μου nova launcher. Όσο για το design και ποιότητα κατασκευής... apple... αναρωτιέμαι τι υποδοχή θα είχε αν είχε στρόγγυλο hard button και το είχε βγάλει η apple...Απορώ μάλιστα πώς και δεν παρουσίασε πρώτη μια τέτοια υλοποίηση.

Η Apple το hardware αυτό το δίνει μετά από 2 χρόνια το ελαχιστο. Η συσκευή είναι καταπληκτική, την έχω ξεζουμισει και δεν έχει κάνει κιχ. Πανέμορφη, μικρό μέγεθος και βάρος και κορυφαία αυτονομία. Χαίρεσαι να το χρησιμοποιεις...

Με κανει φοβερη εντυπωση η αγνοια ή το κομπλεξ που βγαζουν ορισμενοι σε διαφορα αρθρα (οχι εδω μεσα) για αυτο το κινητο......δν γινεται να αναμασαν την καραμελα του touchwiz ολη την ωρα.....σας κολλαει πουθενά ή εγω εχω άλλο κινητο....

Με κανει φοβερη εντυπωση η αγνοια ή το κομπλεξ που βγαζουν ορισμενοι σε διαφορα αρθρα (οχι εδω μεσα) για αυτο το κινητο......δν γινεται να αναμασαν την καραμελα του touchwiz ολη την ωρα.....σας κολλαει πουθενά ή εγω εχω άλλο κινητο....

Η καραμέλα του toucwiz έλιωσε, όπως και πρακτικά οτιδήποτε μπορουσες να προσαψεις στη samsung. Έδωσε την πληρέστερη συσκευή του 2016, μέχρι το νοτε 6...

Καλορίζικο, ωστόσο πιστεύω να σου είπαν ότι ο ένας χρόνος εγγύησης καλύπτεται από την αντιπροσωπία της χώρας από την οποία προέρχεται το κινητό ή οποία δεν είναι η Βουλγαρία γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ευρώπη η συγκεκριμένη έκδοση...

Ευχαριστώ,

ούτε μου είπαν και ούτε ρώτησα "φυσικά". Όπως έγραψα και πριν, και μιλάω αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό μου, εδώ και αρκετά χρόνια αγοράζω κινητά που δεν κυκλοφορούν στην ΕΕ. Τα μοντέλα που ανέφερα πριν (με εξαίρεση το πρώτο S), ήταν όλα τα δίκαρτα και όλα αγορασμένα είτε από Κίνα είτε από Σαουδική Αραβία. Και για να μην το κουράζω παραπάνω, δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ αν αύριο χαλάσει το κινητό. Πήρα αυτό που ήθελα, γνωρίζοντας τα ρίσκα του να μην έχεις εγγύηση. Αν χαλάσει και φτιάχνετε, τότε καλώς. Αν δεν φτιάχνετε, πάλι καλώς. Εμείς να είμαστε καλά, να δουλεύουμε και θα πάρουμε άλλο ;)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μεγειά και καλοδούλευτο! Τιμούλα? Link?

http://hedy.gr/index.php?route=product/product&path=73_116&product_id=305

Το silver στα 781 ευρώ.

Edited by gnikolai

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

[quote=gnikolai;6671831

http://hedy.gr/index.php?route=product/product&path=73_116&product_id=305

Το silver στα 741 ευρώ.

Δεν νομίζω κάποιο λάθος κανείς μόνο μαύρο και χρυσο εχει

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

Silver Titanium μονόκαρτο από ελληνικό μαγαζί δεν υπαρχει. Εκτός αν πηρε το duos στο οποιο όμως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε silver αυτή την χρονική στιγμή. Καλό είναι να μας το διευκρινήσει....

Τη δίκαρτη εκδοχή πήρα, από το Hedy. Σήμερα βλέπω δεν το έχει διαθέσιμο. Η τιμή τη διόρθωσα και πιο πάνω, ήταν στα 779 ευρώ + 2 ευρώ τα έξοδα αντικαταβολής

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν νομίζω κάποιο λάθος κανείς μόνο μαύρο και χρυσο εχει

Τώρα φαίνεται να μην είναι διαθέσιμο.

Edited by gnikolai

στο δικαρτο παιρνει και τις δυο καρτες και microsd μαζι?η μονο 2 σιμ χωρις Sd?

στο δικαρτο παιρνει και τις δυο καρτες και microsd μαζι?η μονο 2 σιμ χωρις Sd?

2 SIM ή 1 SIM και 1 SD...

2 SIM ή 1 SIM και 1 SD...
σε ευχαριστω

ποτε θα βαλουν μυαλο αυτες οι μεγαλες εταιριες,οι κινεζοι το εχουν ενσωματωσει χρονια τωρα 2 active sim kai micros sd μαζι

επειδη θα το παρω αυριο και δεν εχω καταληξει στο χρωμα,ηθελα να ρωτησω το χρυσο ειναι πολυ υπερβολικο?αφηνει πολλες δακτυλιες?

Edited by paolo21r

σε ευχαριστω

ποτε θα βαλουν μυαλο αυτες οι μεγαλες εταιριες,οι κινεζοι το εχουν ενσωματωσει χρονια τωρα 2 active sim kai micros sd μαζι

επειδη θα το παρω αυριο και δεν εχω καταληξει στο χρωμα,ηθελα να ρωτησω το χρυσο ειναι πολυ υπερβολικο?αφηνει πολλες δακτυλιες?

Υπάρχει τρόπος για 2 sim και sd αλλά είναι πατέντα και αρκετά επιφοβο...

Υπάρχει τρόπος για 2 sim και sd αλλά είναι πατέντα και αρκετά επιφοβο...

πολυ επιφοβο?θες να γινεις πιο αναλυτικος?

gnikolai ποια εκδοση επεξεργαστη εχει?snap 820 or exynos 8?

Δεν είμαι 100% σίγουρος. Λογικά είναι ο ΕΧΥΝΟS. Είναι το μοντέλο SM935FD. O 820 είναι τα μοντέλα 9350...

πολυ επιφοβο?θες να γινεις πιο αναλυτικος?
Ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.noreplied.com/how-to-insert-2-nano-sim-dual-sim-enabled-and-microsd-card-in-samsung-galaxy-s7-edge/

Δύσκολο το βλέπω και υπάρχει και περίπτωση να μην παίζει σωστά.τελικα ρίσκαρα και παρήγγειλα το χρυσό μετά από πολλά χρόνια που είχα μόνο μαύρα είπα να δοκιμάσω και κάτι άλλο,ελπίζω να μην το μετανιωσω

Παντως εγω που την εκανα την πατεντα δουλεψε μια χαρα....

Το βασικοτερο σημειο που πρεπει να προσεξει καποιος ειναι να λιμαρει την κατω πλευρα της SIM ετσι ωστε να γινει οσο ειναι δυνατον πιο επιπεδη για να κολλησει καλα στην microsd.....

Πριν να το κανω εκανα δοκιμες με 2-3 παλιες καρτες SIM ετσι ωστε να δω μεχρι που εχει περιθωρια και σαφως πηρα αλλη μια SIM καβατζα ετσι ωστε αν χαλάσω την πρωτη να εχω μια δευτερη....

Θα ανεβασω και φωτογραφιες καποια στιγμη να το δειτε.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Ακομα δεν πηραμε αυτο το update G930FXXU1APD1 βγηκε αλλο για UK G930FXXU1APD3.

http://www.sammobile.com/2016/04/16/samsung-rolls-out-maintenance-update-for-the-galaxy-s7-and-galaxy-s7-edge-in-the-uk/

Καλημέρα.

Στη συσκευή μου το home button πατώντας από τη δεξιά του μεριά κάνει ένα λίγο πιο έντονο "κλικ" και 1-2 φορές έχει κολλήσει μέσα για κλάσματα του δευτερολέπτου πριν επανέλθει.

Φυσικά και το θεωρώ ελαττωματικό αλλά ηθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον και "έστρωσε" μετά από λίγες μέρες μιας και είναι καινούρια η συσκευή.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημέρα. Και το δικό μου έκανε το ίδιο αλλά περισσότερες φορές, δηλαδή περίπου 1 στα 5 κλικ έμενε κολλημένο από τη δεξιά πλευρά κι έπρεπε να το πατήσω από την αριστερή για να επανέλθει. Επίσης στο δεκαήμερο που το κράτησα μου είχε κάνει περίπου 10 τυχαία restart μετά που κόλλημα σε browsing και τέλος αποσυνδεόταν χωρίς λόγω από το αυτοκίνητο χωρίς να χαθεί η κλίση και μετά από 15 περίπου δευτερόλεπτα επανερχόταν. Όπως καταλαβαίνετε μου είχε κάνει τα νεύρα τσατάλια και το επέστρεψα doa στο public. Αυτοί αφού τους είπα όλα αυτά μου έδωσαν άμεσα καινούριο που εδώ και μια βδομάδα που το έχω δεν έχω κανένα πρόβλημα εκτός από το θέμα με το Bluetooth αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό και πιο σπάνια από την προηγούμενη συσκευή. Πάντως να παρατηρήσω γενικά ότι το θέμα με το touch (ευαισθησία) είναι το ίδιο και στις δύο συσκευές και για μένα είναι πολύ εκνευριστικό, αλλά θεωρώ ότι είναι επιλογή της Samsung και όχι πρόβλημα.

Γενικά θα έλεγα ότι είμαι ψιλοαπογοητευμένος από μια συσκευή τόσο ακριβή και σε καμία περίπτωση η συσκευή δε φτάνει την πρωτοπορία και την εμπειρία χρήσης του Note 3 που έχω παροπλίσει λόγω βραχυκυκλώματος στη θύρα φόρτισης που φορτίζει όποτε θέλει.

Ρε παιδιά φλασαρισμα μεσο οντιν πως αλλάζει το csc?? Ειχα branded κοσμοτε το αλλαξα σε πολωνικο και XEO csc code αλλα ειπα να βαλω γαλλικη για πιο γρήγορα updates αλλα το csc και χωρα εχει μεινει στην πολωνια και csc code XEO!!

Το εχω φλασαρει μπολικες φορες αλλα δεν λεει να ξεκολλήσει! Με πριν και μετα το φλασαρισμα factory reset απο το ρικοβερυ και Wipe cache!!

Δοκίμασα να φλασαρω και μόνο csc και το home csc χωρίς επεξεργασία. Αλλα ναι μεν κολλησε το κινητό εφαγε soft break αλλα παλι μετα απο φλασαρισμα της γαλλικής ρομ τα ιδι παλι το csc μενει στην πολωνια και Xeo.

Καμια ιδεα?!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Φίλε mfragi είμαι και εγώ κάτοχος note 3 και σκέφτομαι αν θα αναβαθμιστώ σε S7 edge. Το μήνυμά σου με άγγιξε :)

Σχετικά με το πρόβλημά σου γιατί δεν αγοράζεις ένα adaptor ασύρματης φόρτισης; Είναι εξαιρετικά χρήσιμος και πλέον δεν θα πήγαινα σε κινητό που δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned