Rospy7 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Μήπως εγγραφή video 4K κάνει μόνο στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και όχι απευθείας σε microSD? Για τσεκάρετέ το... Καλημερα.Εγω εχω αυτη Samsung Evo microSDHC 128GB Class 10 U1 και μια χαρα το γραφει το 4k βιντεο. https://www.gamescom.gr/accessories/pc/samsung-microsdxc-128gb-class-10-uhs-i-evo-class-10-with-adapter-mb-mp128daeu.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καλημερα.Εγω εχω αυτη Samsung Evo microSDHC 128GB Class 10 U1 και μια χαρα το γραφει το 4k βιντεο. https://www.gamescom.gr/accessories/pc/samsung-microsdxc-128gb-class-10-uhs-i-evo-class-10-with-adapter-mb-mp128daeu.html Δοκιμασες για αρκετα λεπτα χωρις καποιο θεμα; Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Παιδια με αυτη τη καρτα θα ειμαι ενταξει λετε??? http://www.e-shop.gr/kingston-sdca10-32gb-32gb-micro-sdhc-class-10-uhs-i-with-adapter-p-PER.550900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Παιδια με αυτη τη καρτα θα ειμαι ενταξει λετε??? http://www.e-shop.gr/kingston-sdca10-32gb-32gb-micro-sdhc-class-10-uhs-i-with-adapter-p-PER.550900 Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις την evo plus. Είχα πάρει μια Kingston και όλο έκανε αποσυνδέσεις. Τώρα με την Samsung είμαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Δοκιμασες για αρκετα λεπτα χωρις καποιο θεμα; Οχι για αρκετα λεπτα.Νομιζω 4κ βιντεο μεχρι 5 λεπτα ειναι ο μεγιστος χρονος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Οχι για αρκετα λεπτα.Νομιζω 4κ βιντεο μεχρι 5 λεπτα ειναι ο μεγιστος χρονος. Υπάρχει τέτοιος περιορισμός στο κινητό; Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Υπάρχει τέτοιος περιορισμός στο κινητό; Ναι όλα έχουν περιορισμό στο 4κ τουλάχιστον στα σαμη κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Ναι όλα έχουν περιορισμό στο 4κ τουλάχιστον στα σαμη κινητά Είχαν. Χθες τράβηξα τον γιο μου 4Κ 12 λεπτά βίντεο απευθείας σε Kingston 64αρα U3. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Είχαν. Χθες τράβηξα τον γιο μου 4Κ 12 λεπτά βίντεο απευθείας σε Kingston 64αρα U3. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το σταμάτησες εσύ η μόνο του; Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Το σταμάτησες εσύ η μόνο του; Εγώ το σταμάτησα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Εγώ το σταμάτησα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ ,οπότε λογικά δεν υπάρχει πλέον. και έτσι θα έπρεπε με τέτοιο hardware που φοράει ..... Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Ευχαριστώ ,οπότε λογικά δεν υπάρχει πλέον. και έτσι θα έπρεπε με τέτοιο hardware που φοράει ..... Στα προηγούμενα που υπήρχε το έκαναν προληπτικά για λόγους υπερθέρμανσης. Τώρα με την "υδρόψυξη" δεν υπάρχει τέτοιο θέμα οπότε μάλλον το άφησαν free. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Aντε να δούμε θα βάλουν κάνα σόι θέμα επιτέλους.....μόνο τα material dark,marsmalow dark αξίζουν.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chumberlas Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Το κινητό είναι διαστημικό, αν και ακόμα 2 μέρες είναι που το έχω. Είμαι στο 40% της πρώτης φόρτισης με μέτρια χρήση. Ένα μικρό bug που βρήκα και θέλω να δω αν το έχει κι άλλος: όταν είμαι σε κάποια εφαρμογή και πατήσω το home button, και μετά προσπαθήσω να επαναφέρω το messenger πατώντας το task manager (αριστερά του home button), όταν επιλέγω το messenger μου λέει Could not start Messenger και το εξαφανίζει από το task manager. Συμβαίνει και σε άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Το κινητό είναι διαστημικό, αν και ακόμα 2 μέρες είναι που το έχω. Είμαι στο 40% της πρώτης φόρτισης με μέτρια χρήση. Ένα μικρό bug που βρήκα και θέλω να δω αν το έχει κι άλλος: όταν είμαι σε κάποια εφαρμογή και πατήσω το home button, και μετά προσπαθήσω να επαναφέρω το messenger πατώντας το task manager (αριστερά του home button), όταν επιλέγω το messenger μου λέει Could not start Messenger και το εξαφανίζει από το task manager. Συμβαίνει και σε άλλους; Όντως το κινητό είναι διαστημικό δεν περιγράφετε.......εμένα δεν μου το κάνει φίλε....ανάλογα τι εφαρμογή ανοίγεις μπορεί να δημιουργεί θεματακι.. Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Όντως το κινητό είναι διαστημικό δεν περιγράφετε.......εμένα δεν μου το κάνει φίλε....ανάλογα τι εφαρμογή ανοίγεις μπορεί να δημιουργεί θεματακι.. Αυτό με το messenger μου το έκανε το s5 απο εποχης lollipop και το one plus με custom rom. Αρα μαλλον ειναι θεμα εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Παίδες κανα πως γίνεται να μην πετάει διαφημίσεις; κάποια εφαρμογή; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καλησπέρα, εύχομαι να απολαμβάνετε όλοι το κινητό σας. Άμα έπαιζαν λεφτά μάλλον θα το έπαιρνα και εγώ. Είναι εξαιρετικό. Έχω φίλο που θέλει να μεταπηδήσει από iphone αλλά δεν θέλει να χρησιμοποιεί microsd. Και δεν είναι διαπραγματεύσιμο για αυτόν. Εισαγωγή στην Ευρώπη, και κατ'επέκταση στην Ελλάδα, του 64αριου δεν γίνεται; Ευχαριστώ. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 (edited) https://block-this.com αυτο εχω και τερμα οι διαφημισεις Edited April 7, 2016 by bolek76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καλησπέρα, εύχομαι να απολαμβάνετε όλοι το κινητό σας. Άμα έπαιζαν λεφτά μάλλον θα το έπαιρνα και εγώ. Είναι εξαιρετικό. Έχω φίλο που θέλει να μεταπηδήσει από iphone αλλά δεν θέλει να χρησιμοποιεί microsd. Και δεν είναι διαπραγματεύσιμο για αυτόν. Εισαγωγή στην Ευρώπη, και κατ'επέκταση στην Ελλάδα, του 64αριου δεν γίνεται; Ευχαριστώ. Live to ride, ride to live Δεν θέλει να χρησιμοποιήσει την κάρτα μνήμης ενώ θέλει περισσότερα gb από τα 32? Τι κόλλημα είναι αυτό? Ε ρε τι τους έχει κάνει η Apple τους χρήστες της. Αστειεύομαι μην παρεξηγηθώ. Πες του φίλου σου ότι με μερικά ευρώ, παίρνει την καλύτερη και γρηγορότερη 64αρα κάρτα που υπάρχει και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Πες ο kountoura από το myphone είπε ότι δεν θα έχεις πρόβλημα κανένα με την κάρτα μνήμης. :) Υπάρχει και αυτή η δυνατότητα στην αγορά. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 https://block-this.com αυτο εχω και τερμα οι διαφημισεις Τώρα το κατέβασα και βρίσκεται προς δοκιμή. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Παιδιά ξέρει κάποιος πόσο μπαταρία τρώει το νυχτερινό ρολόι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Δεν θέλει να χρησιμοποιήσει την κάρτα μνήμης ενώ θέλει περισσότερα gb από τα 32? Τι κόλλημα είναι αυτό? Ε ρε τι τους έχει κάνει η Apple τους χρήστες της. Αστειεύομαι μην παρεξηγηθώ. Πες του φίλου σου ότι με μερικά ευρώ, παίρνει την καλύτερη και γρηγορότερη 64αρα κάρτα που υπάρχει και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Πες ο kountoura από το myphone είπε ότι δεν θα έχεις πρόβλημα κανένα με την κάρτα μνήμης. :) Υπάρχει και αυτή η δυνατότητα στην αγορά. Όπως και να το κάνουμε, η ταχύτητα, συνδεσιμότητα κτλ της εσωτερικής μνήμης αυτή τη στιγμή δεν συγκρίνεται με οποιαδήποτε sd, όσο καλή και να είναι η sd. Όπως και να έχει, η ερώτηση ήταν αν γίνεται ή όχι η εισαγωγή του 64αριου. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 https://block-this.com αυτο εχω και τερμα οι διαφημισεις Thanks!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 https://block-this.com αυτο εχω και τερμα οι διαφημισεις το κλειδακι υπαρχει τροπος να αφαιρεθει απο τις ειδοποιησεις? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts