Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από μπαταριά προσωπικά εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος,καμία σχέση με οποιοδήποτε άλλο samsung.

Φοβερή αυτονομία.

Την always on screen δεν την χρησιμοποιώ ούτε στο μεγάλο ούτε και στο μικρό.ενας λόγος είναι ότι φοβάμαι μην δω κανένα καμμένο pixel,πέρα της κατανάλωσης της μπαταρίας.

Οι φωτογραφίες πολύ ανώτερες υπό οποιεσδήποτε συνθήκες σε σχέση με ότι άλλο έχει περάσει από τα χέρια μου,κι από 6s.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Την μπαταρία πως την βλέπεις σε σχέση με το i6s plus?

Ακόμα ειναι νωρίς βέβαια αλλα ίσως έχεις καταλάβει.

Επίσης η κάμερα στις ημερήσιες έχει το ίδιο όμορφα χρώματα;

Είμαι σε σκέψη να το πάρω τέλος του μήνα που θα έλθω Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι να βγει το iPhone 7.

Θα εξαρτηθεί αν και κατα ποσό θα πέσει η τιμή του μέχρι τέλος του μήνα. Αν πέσει στα 650 το πήρα.

Δεν θα δώσω το iPhone, θα τα δουλέψω παράλληλα για κάποιες μέρες.

Θα μείνει οποίο μ αρέσει περισσότερο.

Πρώην κάτοχος G4, s6, 6s το τελευταίο εξάμηνο, του 6s plus και του Νote 5 πριν 1 μήνα και νυν του G4 Dual και S7 edge.... τα έχω λοιπόν πρόσφατα και μπορώ να συγκρίνω.

Σε ότι αφορά την μπαταρία είμαι στην πρώτη φόρτιση και έχω να πω τα καλύτερα. Χωρίς περιστροφές από τις καλύτερες επιδόσεις που είχα ποτέ σε οποιοδήποτε τηλέφωνο.

Από χτες βράδυ και μέχρι τώρα με σκληρή χρήση, brightness auto 50%, 4G - Wifi μόνιμα ανοιχτά, συγχρονισμούς, viber, messenger, facebook, gaming , gps κτλ κτλ και χωρίς καμιά απολύτως εξοικονόμηση ενέργειας είμαι στις 4.30 ώρες οθόνη με 55% υπόλοιπο μπαταρίας !!! Παρόλο που η μπαταρία ξεκινάει να αδειάζει πολύ γρηγορότερα από του 6s plus (σ.σ: το 6s plus λόγω λάθους μέτρησης του ios παραμένει κολλημένο στο 100% για πολύ ώρα), στη συνέχεια επιδείκνυει μια απίστευτη σταθερότητα και διάρκεια. Αν και ακόμη δεν έχω ολοκληρώσει τον 1ο κύκλο φόρτισης θεωρώ ότι θα είναι ένα 20-30% ανώτερη από την αντίστοιχη του 6s plus (το οποίο παρεμπιπτόντως μου φάνηκε ότι είχε μικρότερη διάρκεια από το παλαιότερο 6 plus).

Η κάμερα είναι επίσης εξαιρετική. Λογικά η καλύτερη κάμερα σήμερα, λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορεί να τραβήξει σωστές φωτογραφίες κάτω σχεδόν από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Το focus είναι ακαριαίο (πιο γρήγορο ακόμη και απο του 6s plus) , το ίδιο και η ταχύτητα λήψης. Αν ήταν 16mp , με 16:9 ratio θα πλησίαζε το τέλειο. Εκεί που εξακολουθεί το iphone να υπερέχει είναι στην πιστότητα του αποτελέσματος μεταξύ του τι βλέπεις στην οθόνη και τι αποτυπώνεται στην φωτογραφία. Για κάποιο λόγο τα samsung υπερφωτιζουν την οθόνες τους κατα την διάρκεια της φωτογραφίας και το αποτέλεσμα διαφέρει από αυτό που έβλεπες στην οθόνη. Αυτό βέβαια δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα της φωτογραφίας...είναι καθαρά ένα πρακτικό πρόβλημα.

Κατά τα λοιπά το edge απαιτεί ένα μικρό διάστημα εξοικείωσης, αν και ομολογώ ότι περίμενα να με δυσκολέψει περισσότερο. Σαν τηλέφωνο είναι πανέμορφο, κομψό και συμμαζεμένο. Ότι και το Iphone , αν εξαιρέσουμε το συμμαζεμένο.

Δύσκολη επιλογή πάντως. Και τα δύο τηλέφωνα είναι πολύ ιδιαίτερα...οι top επιλογές στην παρούσα φάση.

Την μπαταρία πως την βλέπεις σε σχέση με το i6s plus?

Ακόμα ειναι νωρίς βέβαια αλλα ίσως έχεις καταλάβει.

Επίσης η κάμερα στις ημερήσιες έχει το ίδιο όμορφα χρώματα;

Είμαι σε σκέψη να το πάρω τέλος του μήνα που θα έλθω Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι να βγει το iPhone 7.

Θα εξαρτηθεί αν και κατα ποσό θα πέσει η τιμή του μέχρι τέλος του μήνα. Αν πέσει στα 650 το πήρα.

Δεν θα δώσω το iPhone, θα τα δουλέψω παράλληλα για κάποιες μέρες.

Θα μείνει οποίο μ αρέσει περισσότερο.

Η κάμερα είναι by far καλύτερη από του iPhone. Μπαταρία είναι όντως νωρίς, αλλά θα έλεγα στα ίδια. Γενική εντύπωση.......καλύτερη από το 6s plus.

Παιδιά ευχαριστώ. Για την κάμερα σίγουρα σε εσωτερικούς χώρους και σε χαμηλό φωτισμό ειναι καλύτερη. Στις ημερήσιες το Note 5 τουλάχιστον που είχα ενώ είχε φοβερή ευκρίνεια έχανε σε χρώματα. Ανέβαζε περισσότερο την έκθεση και ειδικά το πράσινο το έβγαζε ξεπλυμένο.

Τώρα για την μπαταρία πρέπει να το δω στην πράξη κάνοντας την ίδια χρήση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγω που το εχω αλλαξει DPI μεσω NOVA δεν μου βγαζει κανενα μηνυμα...

Δεν είναι το ίδιο με αυτό που έκανε ο φίλος

Δημήτρης

Παιδιά ευχαριστώ. Για την κάμερα σίγουρα σε εσωτερικούς χώρους και σε χαμηλό φωτισμό ειναι καλύτερη. Στις ημερήσιες το Note 5 τουλάχιστον που είχα ενώ είχε φοβερή ευκρίνεια έχανε σε χρώματα. Ανέβαζε περισσότερο την έκθεση και ειδικά το πράσινο το έβγαζε ξεπλυμένο.

Τώρα για την μπαταρία πρέπει να το δω στην πράξη κάνοντας την ίδια χρήση.

Κώστα πιστεύω ότι αυτό το Galaxy μπορεί να σε κάνει να γυρίσεις στο Android.

:)

kountouraN

Δεν είναι το ίδιο με αυτό που έκανε ο φίλος

Μπορεί αν θέλει να κατεβάσει τον nova,να κάνει την διαδικασία και στη συνέχεια να τον απεγκαταστήσει! Οι ρυθμίσεις για το dpi δε χάνονται.

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κώστα πιστεύω ότι αυτό το Galaxy μπορεί να σε κάνει να γυρίσεις στο Android.

:)

Χαλαρά!!! :)

Rogers

Υπάρχει ειδικό θέμα με αξεσουάρ;

Έχετε βρει άκρη με σωστό foul screen edge tempered glass?

Για Ελλάδα μιλάω.

Και επίσης αν υπάρχει πάλι σε ελληνικό μαγαζί η γνήσια δερμάτινη back cover της Samsung.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Άστο μέχρι να φτάσει 5% την πρώτη φορά, κλείστο και βάλτο στο φορτιστή μέχρι να γεμίσει, όχι παραπάνω ώρες δεν έχει σημασία. Τις επόμενες 3,4,5 φορτίσεις μπορείς κ ανοιχτό. Αυτό ήταν. Μετά φορτίζεις όποτε θες.
me > you

λένε οτι ρουφάει κ μπαταρία ισχύει??
Δεν το κράτησα και τόσο πολύ για να βγάλω συμπέρασμα...

Τι παίζει με τη δυνατότητα για RAW στις φωτογραφίες. Τη βλέπω ως επιλογή αλλά απενεργοποιημένη.
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Τι παίζει με τη δυνατότητα για RAW στις φωτογραφίες. Τη βλέπω ως επιλογή αλλά απενεργοποιημένη.

Πρεπει να μπεις στο προηγμενη λειτουργία για να στο βγαλει.

Πρέπει να διαλέξεις το Pro Mode. Επίσης τα Raw/Dng αρχεία αποθηκεύονται στην συσκευή ακόμα και εάν έχεις κάρτα Sd και έχεις επιλέξει ως χώρο αποθήκευσης την Sd. Με την συλλογή της Samsung δεν μπορείς να τις δεις,θα χρειαστείς 3rd party app όπως το Snapseed ή το Lightroom. Προσφέρονται για επεξεργασία αφού είναι ασυμπίεστα αρχεία περίπου 20mb το καθένα και μπορείς να πειράξεις κατά βούληση Saturation contrast brightness κλπ. Έχω βγάλει κάποιες καλές βραδινές σε πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω να δείτε τι δυνατότητες έχει ο φακός που φοράει το κινητό μας.

για το s7 edge duos λειτουργει Ελλαδα κανονικα;

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

για το s7 edge duos λειτουργει Ελλαδα κανονικα;

Ναι, λειτουργεί κανονικά.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδια αμα παρω την samsung sd pro 128 gb θα είμαι κομπλε για 4k βιντεο η πρεπει να παρω την plus ;
Θοδωρης

ευχαριστω για την απαντηση

οχι βεβαια και για αυτο ρωταω τους κατοχους ,απλα θελω αντικειμενικη γνωμη,γιατι και στο lg g4 ολοι ελεγαν οτι εχει την καλυτερη φωτογραφικη ή μια απο τις καλυτερες αλλα τωρα τελευταια βγαζουν θεματακια με το χρωμα στις φωτο με φλας.

Έχει όντως μια από τις καλύτερες κάμερες το G4...το μοναδικό πρόβλημα που συνάντησα στο G4 είναι το λίγο αργό focus (συγκρινόμενο με s7, iphone 6s plus) και η αδυναμία του να χειριστεί σωστα καταστάσεις όπου δεν υπάρχει ομοιόμορφη κατανομή φωτός (π.χ. παράθυρα, τηλεοράσεις, λάμπες κτλ).

Σχετικά με το φλας, να πω την αλήθεια δεν έχω μεγάλη προσδοκία από τα φλας των κινητών, οπότε δεν έχω δώσει μεγάλη σημασία στον τομέα αυτό. Σχεδόν πάντα το έχω απενεργοποιημένο.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια αμα παρω την samsung sd pro 128 gb θα είμαι κομπλε για 4k βιντεο η πρεπει να παρω την plus ;

Λογικά ούτε με χειρότερη microsd θα έχεις πρόβλημα.

Edited by panosf

την πρώτη φορά που χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο έχει γύρω στο 50 - 60% μπαταρία από εργοστάσιο. το φορτίζουμε πριν το ανοίξουμε ή αποφορτίζουμε την μπαταρία του εργοστασίου και μέτα κάνουμε την πρώτη φόρτιση?

την πρώτη φορά που χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο έχει γύρω στο 50 - 60% μπαταρία από εργοστάσιο. το φορτίζουμε πριν το ανοίξουμε ή αποφορτίζουμε την μπαταρία του εργοστασίου και μέτα κάνουμε την πρώτη φόρτιση?

δουλεψε το μεχρι 20% περιπου και μετα βαλτο για φορτιση... ;)

ωραία ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση..αυτό έκανα απλά στο μάνουαλ του τηλεφώνου έγραφε να το φορτίσω πριν το ανοίξω και μπερδεύτηκα. :/

ωραία ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση..αυτό έκανα απλά στο μάνουαλ του τηλεφώνου έγραφε να το φορτίσω πριν το ανοίξω και μπερδεύτηκα. :/

Κοιτα η μια η αλλη ειναι δεν εχει και καμια μεγαλη διαφορα, απλα μην το αφησεις να σου κλείσει απο μπαταρια ;)

Κοιτα η μια η αλλη ειναι δεν εχει και καμια μεγαλη διαφορα, απλα μην το αφησεις να σου κλείσει απο μπαταρια ;)

Μήπως εγγραφή video 4K κάνει μόνο στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και όχι απευθείας σε microSD? Για τσεκάρετέ το...

εγώ το άφησα να πάει στο 13% και το φόρτισα κλειστό την πρώτη φορά.. απλά επειδή έγραφε στο μάνουαλ έτσι είπα να ρωτήσω εδώ.. επειδή και εγώ είχα εις γνώση μου πως πρέπει να καταναλωθεί η μπαταρία του εργοστασίου και μετά να το φορτίσει και όχι να το φορτίσεις μόλις το αγοράσεις.. :)

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned