ταξιδιωτης22 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Μάγκες καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω το κινητό. έχω σκαλώσει στο χρώμα. Μαύρο ή χρυσό? Τι λέτε? Κοίτα,δεν το εχω δει από κοντά το χρυσό.το εχω παραγγείλει όμως σε χρυσό γιατί φαίνεται οτι είναι πιο σκούρο σε σχέση με το υποτιθέμενο platinum silver του s6,πού δεν μου άρεσε καθόλου. Το μαύρο είναι τελευταία επιλογή πού θα πάω αναγκαστικά αν δεν μου αρέσει το χρυσό. Το λευκό αποκλείεται. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 δεν εχω θηκη .... μ αρεσει οπως ειναι γυμνο! δεν το εχω αγοράσει ακομα φιλε κ με ενδιαφέρει.....είναι πρόβλημα πάντως αυτο..... με θηκη μπορείς να γράψεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 το εχει κι αλλος αυτό το θεμα με τα κουμπιά? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Αξιζει η μεταβαση απο s6 edge+ σε s7edge? Η καμερα ειναι τελικα καλυτερη η χειροτερη? Εχω διαβασει παρα πολλα αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει αν ειναι καλυτερη η καμερα,καποιος που εχει και τις δυο συσκευες εχει αποψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Παιδιά για θήκη Samsung ποια προτείνετε; Πάντα είχα την s view σε όλη τη σειρά s αυτή τωρα βλέπω έχει γύρω γύρω διαφανές πλαστικό και καλά κάνει για προστασία της συσκευής. Δεν ξέρω όμως αν εμποδίζει στο πληκτρολόγιο. Την έχει πάρει κάποιος να μου πει τη γνώμη του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Παιδιά έχει κανεις πάρει τα vr να μας πει αν αξίζουν ; Σε συνδυασμό με το σ7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morrissey Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 καλημέρα παιδιά, έχει κανεις δοκιμάσει προστασία με dbrand ή slickwraps ? προσπαθώ να σκεφτώ προστασία που να δίνει την αισθηση οσο πιο κοντά γίνεται σε γυμνό κινητό. επίσης θα βάζατε tempered glass και αν ναι ποιο? απο το s6/s6 edge, iphone 6 και μετά δεν είχα καταφέρει να γρατζουνίσω την οθόνη σε καθημερινή χρήση (τσεπες,κερματα,κλειδιά).δε μου είχε πέσει και κανένα βέβαια να το εκτιμήσω περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 καλημέρα παιδιά, έχει κανεις δοκιμάσει προστασία με dbrand ή slickwraps ? προσπαθώ να σκεφτώ προστασία που να δίνει την αισθηση οσο πιο κοντά γίνεται σε γυμνό κινητό. επίσης θα βάζατε tempered glass και αν ναι ποιο? απο το s6/s6 edge, iphone 6 και μετά δεν είχα καταφέρει να γρατζουνίσω την οθόνη σε καθημερινή χρήση (τσεπες,κερματα,κλειδιά).δε μου είχε πέσει και κανένα βέβαια να το εκτιμήσω περισσότερο. Το σκέφτομαι και εγω να βάλω skin απο Slickwraps που εχει και μεγαλη ποικιλία να διαλέξεις. Ουτε θήκες ουτε τίποτα αλλο. Glass δεν βάζω ποτε μου σε κανενα κινητό και γρατζουνιά δεν μου εχει τύχει εως τωρα. Με Λίγη προσοχή και δεν παθαίνεις τίποτα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morrissey Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Το σκέφτομαι και εγω να βάλω skin απο Slickwraps που εχει και μεγαλη ποικιλία να διαλέξεις. Ουτε θήκες ουτε τίποτα αλλο. Glass δεν βάζω ποτε μου σε κανενα κινητό και γρατζουνιά δεν μου εχει τύχει εως τωρα. Με Λίγη προσοχή και δεν παθαίνεις τίποτα. ξερεις αν περιέχεται για το γυρω γυρω το μεταλλικό κάποια προστασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Βρε παιδιά θεωρείτε ρεαλιστική μέτρηση με το να κλείνετε το κινητό το βράδυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Το σκέφτομαι και εγω να βάλω skin απο Slickwraps που εχει και μεγαλη ποικιλία να διαλέξεις. Ουτε θήκες ουτε τίποτα αλλο. Glass δεν βάζω ποτε μου σε κανενα κινητό και γρατζουνιά δεν μου εχει τύχει εως τωρα. Με Λίγη προσοχή και δεν παθαίνεις τίποτα. Σε συσκεύες που μπαίνει γυαλί δίνει μεγάλο πλεονέκτημα, Εν προκειμένω, όμως απλά το ξεχνάμε. Προσωπικά αρκετές συσκευές, γυμνές τις είχα/έχω αλλά με αρκετή προσοχή (όχι βάλε/βγάλε σε τζιν π.χ., και σε πτώση απλά κανείς την προσευχή σου :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλύτερα από την clear την original την απλή της σαμμυ για να μην κρύβει το τηλέφωνο δύσκολο να βρεις. Προστατεύει πλάτη και γωνίες. Μια χαρά είμαι με αυτή Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 (edited) ξερεις αν περιέχεται για το γυρω γυρω το μεταλλικό κάποια προστασία? Λογικα θα περιέχεται. Σε συσκεύες που μπαίνει γυαλί δίνει μεγάλο πλεονέκτημα, Εν προκειμένω, όμως απλά το ξεχνάμε. Προσωπικά αρκετές συσκευές, γυμνές τις είχα/έχω αλλά με αρκετή προσοχή (όχι βάλε/βγάλε σε τζιν π.χ., και σε πτώση απλά κανείς την προσευχή σου :p ) Νομίζω δύσκολα θα βγει glass και να ειναι σε απόλυτα υψηλα επιπεδα εφαρμογης για την κυρτότητα. Προσοχή λιγο και κομπλέ. Βρε παιδιά θεωρείτε ρεαλιστική μέτρηση με το να κλείνετε το κινητό το βράδυ? Γιατι τι νόημα εχει να τα εχεις ανοιχτό οταν κοιμάσαι;;;; Απλα σε αναμονή να ειναι με τα παντα κλειστά(wifi,bt,data,always on screen) Edited March 15, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 πάντως με θηκη πρέπει να χάνει ολη την ομορφιά το κινητό..... αλλα δεν γίνεται κ χωρις θηκη-tempered glass...... αν πεσει απο ενα μέτρο τέλος..... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 πάντως με θηκη πρέπει να χάνει ολη την ομορφιά το κινητό..... αλλα δεν γίνεται κ χωρις θηκη-tempered glass...... αν πεσει απο ενα μέτρο τέλος..... Εξαρτάται που πέσει και υπο ποια γωνία η ύψος. Πχ σπίτι σε χαλι η μοκέτα μεγαλη πιθανότητα δεν θα πάθει τίποτα. Οπως παραλία σε άμμο πχ καλοκαιρι. Οπως σε μετρο στο πάτωμα του βαγονιού 1-2 φορες μου εχει πέσει(γενικώς μιλώντας ανεξάρτητα μάρκας )και δεν είχε το παραμικρό που το έδαφος ειναι μαλακό υλικό και οχι τσιμέντο η πέτρα. Ο καθένας τα ζυγίζει. Εγω τα εχω όλα γυμνά μονο skin βάζω αν βάλω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Εξαρτάται που πέσει και υπο ποια γωνία η ύψος. Πχ σπίτι σε χαλι η μοκέτα μεγαλη πιθανότητα δεν θα πάθει τίποτα. Οπως παραλία σε άμμο πχ καλοκαιρι. Οπως σε μετρο στο πάτωμα του βαγονιού 1-2 φορες μου εχει πέσει(γενικώς μιλώντας ανεξάρτητα μάρκας )και δεν είχε το παραμικρό που το έδαφος ειναι μαλακό υλικό και οχι τσιμέντο η πέτρα. Ο καθένας τα ζυγίζει. Εγω τα εχω όλα γυμνά μονο skin βάζω αν βάλω. απλα στην κυρτη οθονη έχεις πιο πολλές πιθανότητες ζημιας αν ειναι γυμνό Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 απλα στην κυρτη οθονη έχεις πιο πολλές πιθανότητες ζημιας αν ειναι γυμνό Ετσι παει. Το ωραίο ειναι και επικίνδυνο(ενέχει ρίσκο καλυτερα) :p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Συμφωνώ με το σκετο,αν δηλαδη πάρετε μια veyron θα βάλετε προστατευτικά στις πορτες και τους προφυλακτήρες να μην γρατζουνιστει; Τωρα είδα το eshop έβγαλε το silver οπότε παίζει να έιναι τα 935F και οχι με τον 820 και τα δικα του Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Συμφωνώ με το σκετο,αν δηλαδη πάρετε μια veyron θα βάλετε προστατευτικά στις πορτες και τους προφυλακτήρες να μην γρατζουνιστει; Τωρα είδα το eshop έβγαλε το silver οπότε παίζει να έιναι τα 935F και οχι με τον 820 και τα δικα του Υπαρχει διαφανές πλαστικό που εφαρμόζεται στα αυτοκινητα Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Παιδιά το παράγγειλα και εγώ την Παρασκευή από Πλαισιο και μαλιστα προλαβα την προσφορα με την δωροεπιταγη των 100 ευρω και την επιστροφη 10%, αλλα το βλεπω να αργει... καθως δεν εχουν παραλαβει ακομα λευκα κομματια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morrissey Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Παιδιά το παράγγειλα και εγώ την Παρασκευή από Πλαισιο και μαλιστα προλαβα την προσφορα με την δωροεπιταγη των 100 ευρω και την επιστροφη 10%, αλλα το βλεπω να αργει... καθως δεν εχουν παραλαβει ακομα λευκα κομματια... σου ειπαν εστω πότε περιπου? και γενικότερα οποιος εχει καποια ενημέρωση απο μεγάλες αλυσίδες για λευκά ας ενημερώσει. και κωτσόβολος ακόμη να παραλάβει. θα πάρω τηλ σήμερα μηπως εχουν κάποιο νεότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Μου ειπαν αοριστα μεσα στην εβδομαδα... αυριο θα τους παρω να ρωτησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 (edited) Για το θεμα προστασια, ολα είναι θεμα τυχης. Για χρονια δεν ειχα σπασει τίποτα χωρις προστασίες ποτε και μεσα σε ενα χρονο εχω σπασει 4 οθονες... :lol: Γελαω τωρα, αλλά η τσεπη μου το ξερει.. Οι 2 ηταν amoled που πρακτικά δεν το φτιαχνεις γιαι ειναι πανακριβες. Στο s5 την έσπασα 2 φορες. Τη 2η φορα (αφου πληρωσα 170€ να την αλλαξω) εβαλα tempered glass. Ε επεσε, δεν εσπασε φαινομενικα, ουτε το tempered, η οθονη χάλασε όμως.. Edited March 15, 2016 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morrissey Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 8/4 λεει ο κωτσοβολος... Αν ειναι δυνατον.. Ουτε αλλαγη χρωματος βοηθάει σε κατι που ρωτησα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 8/4 λεει ο κωτσοβολος... Αν ειναι δυνατον.. Ουτε αλλαγη χρωματος βοηθάει σε κατι που ρωτησα.. Ωχ αληθεια ειπαν σε φιλο μου για τις 11/4. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts