Jump to content

Αγανακτισμενος καταναλωτης κινητο ψαχνει.budget max 350 euro

vamire666
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον δεν την παλευω αλλο :p

Εδωσα πριν ενα μηνα το lg g pro και πηγα σε ενα moto x 2nd gen κορυφη το κινητο σε μεγεθος που ηθελα διχως να απουσιαζει κατι (οκ η καμερα δεν ηταν αριστη και λιγο η μπαταρια) αλλα προβλημα στην οθονη... τσουκ το πουλησα σε ενα φιλαρακι για να παω να ξανα παρω... Ελα ντε που η τιμουλα του ανεβηκε στο Θεο 270 ευρω. Τελικα προσπαθησα να βρω απο εξω, και κοιτωντας στο αμαζον το βρηκα 250ευρω τα 32gb αλλα μεχρι να μπουν τα χρηματα πηγε και εκει η τιμη στο Θεο 309 ευρω διχως μεταφορικα και τσιπρεικο φπα.. οποτε και δεν αξιζει ποσο μαλλον οταν σε ενα χρονο το πολυ θα χρειαστει αλλαγη η οθονη του...

Περιμενω...

Αναμονη αρκετη μπας και πεσει και παραλληλα να ψαχνω για συσκευη σε μαγαζια forum youtube κλπ.

Τελικα βρηκα ενα που εχει οτι χρειαζομαι και λιγο παραπανω. Δηλαδη μεγεθος και qhd που περισσευουν... Ενταξει λεω δεν βαριεσαι τοσο καιρο ψαχνεις, ψαχνεις, ψαχνεις κανε και εσυ μια υποχωριση και ξανα πηγαινε σε 5.5 ιντσες και ας εχει και qhd.

Μπαινω στο myphone.gr και τι βλεπω; Προβληματα με bootloop. Πω λεω... διαβαζω κανω ενα τσιγαρο ξανα διαβαζω και βλεπω φως στο τουνελ...

Λενε τα παιδια εκει πως οι καινουργιες εκδοσεις τις συσκευης δεν εχουν θεμα δηλαδη 601+602. Λεω ωραια κατσε να παρω τηλ το σκρουτζομαγαζο να δω αν εχουν ενα απο αυτα. Ειχαν το 601 χαρα εγω τρωω κανω και μπανιο και ξανα μπαινω μια να δω κατι στο myphone.gr :p

Τι το ηθελα (παλι καλα που μπηκα παντως) ενας χρηστης του φορουμ εκανε αναφορα πως η εκδοση του 601 του μπηκε σε bootloop mode... Εδω λεω ειμαστε ξεχνα και το lg g4. κριμα.

Λοιπον μαγκες σε 2 μηνες γινομαι 30 ετων τετοια νιλα δεν εχω ξανα φαει.

Πειτε μου σας παρακαλω ενα κινητο που να μην ξεπερναει τα 350 ευρω να μην ειναι κινεζικο και να εχει τα παρακατω χαρακτηριστικα.

Οσα θα ειναι στη πρωτη λιστα θα πρεπει οπωσδηποτε να υπαρχουν και οσα ειναι στη δευτερη λιστα καλο θα ειναι να υπαρχουν.

Λιστα 1η:

τουλαχιστον 2gb ram

τουλαχιστον 16gb rom αλλα μαζι με sd slot αλλιως 32gb και ας μην εχει sd slot.

Nfc,πυξιδα, γυροσκοπικο και τα βασικα.

Καλη μπαταρια (οχι τουμπανο) ακρει να κραταει οσο κρατουσε το lg g pro.

Καλο score στα benchmark

Αναλυση full hd η qhd με χαλαει αλλα δεν θα πω και οχι.

Μικρα bezel

Να μη βγαζει προβλημα

Να μη ξεπερναει σε μεγεθος το lg g pro και να εχει μικρα bezel

Λιστα 2η

Ιντσες απο 4,6 εως 5,2 προτιμω αλλα μεγιστο 5.5 και μεχρι 15 cm.

Αν εχει fm θα ειναι +

Αν εχει qi charging αλλο ενα +

Αν εχει ips αλλο ενα + καθως οι amoled εχουν τo burn in

Aν εχει καλο ηχειο να βγαζει μπασακι και να μη μπερδευει αλλο ενα +

Κινητα που δεν θα παρω ειναι lg g3,lg g flex,lg g4 (τουλαχιστον μεχρι να διορθωσουν το προβλημα μετα ξεκολλημενα τους τσιπακια) και moto x δεν θα παρω γιατι το ειχα και βγαζει προβληματα η οθονη του (amoled β διαλογης) και moto x play δε θα παρω γιατι ειναι ξεφτιλα το κινητακι.

Πειτε τωρα καμια προταση εκτος βεβαια απο nexus 5x που τα bezel του ειναι στο Θεο και παντα κοιτοντας την λιστα.

Απλα δεν υπαρχουν επιλογες. Μετανιωνω που εδωσα το lg g pro... καταντια..

Σορρυ για το κατεβατο αλλα ειμαι αγανακτισμενος καταναλωτης... :p

Edited by vamire666

Γιατι μιλαμε για ενα κινητο lenovo με ποιοτητα αυτης, γιατι επρεπε να ειχε 150 ευρω σημερα και αρχικη τιμη 200€ γιατι εχει αθλιο επεξεργαστη και γενικα ειναι ενα αθλιο πραγμα και αποτι θυμαμαι αρχικα ειχε κυκλοφορισει μονο σε ορισμενες τριτοκοσμικες χωρες. Καλυτερα να παρει καποιος το moto g3 ή moto x 2nd gen ή να περιμενει λιγο για το moto g4.

Εχεις την συσκευη;

Αν ναι τι με ρωτας;

Αν οχι πανε σε ενα καταστημα και δες το.

Ευχαριστω

Ουαου. Πολυ hate για ενα κινητο που θα σου εκανε, παντως. :p

Εγω να προτεινω Z5 compact? Βγαινει λιγο παραπανω αλλα φαινετςι να πληροι τις λιστες σου. ;)

Σορρυ για το κατεβατο αλλα ειμαι αγανακτισμενος καταναλωτης... :p

Φιλε, το τερμάτισες! :blink:

Υποκλίνομαι...:bow:

Σορρυ για το σχόλιο....ένας αγανακτισμένος συμφορουμιτης! :lol: :p

Ουαου. Πολυ hate για ενα κινητο που θα σου εκανε, παντως. :p

Εγω να προτεινω Z5 compact? Βγαινει λιγο παραπανω αλλα φαινετςι να πληροι τις λιστες σου. ;)

Ξερεις τι γινετε; Εχω σταμπαρει το z3 compact αλλα επειδη δεν τα πολυ παω τα sony λογο μπεζελ και αισθησης στο χερι θελω να το δω απο κοντα πρωτα. Ελα ομως που δεν το βρισκω πουθενα..

Το motorola δεν μου κανει αδυναμος cpu gpu χαμηλο σκορ και καθολου vfm.

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλε, το τερμάτισες! :blink:

Υποκλίνομαι...:bow:

Σορρυ για το σχόλιο....ένας αγανακτισμένος συμφορουμιτης! :lol: :p

να σαι καλα ή βασικα ας ειναι καλα οι εταιριες που με εχουν αγανακτησει. Σε λιγο θα βγω και στο συνταγμα :p

Κακως γιατι το g3 παιζει σε καλη τιμουλα και τα αλλα lg που δεν θα παρεις..Τι να σου πω Δες το nexus 5x.Αν κ νομιζω οτι εισαι ετοιμος για iPhone :P

Κακως γιατι το g3 παιζει σε καλη τιμουλα και τα αλλα lg που δεν θα παρεις..Τι να σου πω Δες το nexus 5x.Αν κ νομιζω οτι εισαι ετοιμος για iPhone :P

nexus 5x καλο hardware, σαπια οθονη μεγαλο κινητο (bezel) για την οθονη του υλικα απο το lidl.

To g3 παιζει σε πολυ καλη τιμη αλλα εχει αρκετα θεματακια το κινητο οπως ρογμες,μπαταρια,lag,χαμηλο σκορ στο antutu.

Iphone ποτε και με τιποτα ουτε καν wp μονο android θελω.

Ο φίλος με το g4 παρτίδα 601 , πλάκα έκανε όπως είπε στη συνέχεια! Εγώ πάντως έχω καταλήξει κατά 99,9% σε αυτό (g4). Edited by pitcap
pitcap!

"να μην ειναι κινεζικο" εξαρταται πως το εννοεις.

https://oneplus.net/gr/oneplus-one (nfc)

https://oneplus.net/gr/oneplus-2 (no nfc)

διαστασεις σε σχεση με lg g pro LINK

Edited by telefoneri

Ο φίλος με το g4 παρτίδα 601 , πλάκα έκανε όπως είπε στη συνέχεια! Εγώ πάντως έχω καταλήξει κατά 99,9% σε αυτό (g4).

πω τωρα ειδα οτι το εγραψε ο ιδιος τι να πω θα το κοιταξω..

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

"να μην ειναι κινεζικο" εξαρταται πως το εννοεις.

https://oneplus.net/gr/oneplus-one (nfc)

https://oneplus.net/gr/oneplus-2 (no nfc)

διαστασεις σε σχεση με lg g pro LINK

one plus 2 αν ειχε nfc θα το ειχα στα χερια μου τωρα.

Το 1+1 δεν...

Αγορασα το lg g4 σημερα.

Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια.

Μπορει να κλειδωσει το θεμα.

Ωραίος. Καλορίζικο

Παρε G3(εχω φιλο που το πηρε Νοεμβρη του 15 το 16αρι),δεν ειχε κανενα θεμα(ουτε και τα αλλα 3 που πηραν αλλοι με παροτρυνση μου).

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παρε G3(εχω φιλο που το πηρε Νοεμβρη του 15 το 16αρι),δεν ειχε κανενα θεμα(ουτε και τα αλλα 3 που πηραν αλλοι με παροτρυνση μου).

Aφού λέει ότι αγόρασε το g4 :p