NIKOS PARTY Δημοσιεύτηκε January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2005 Yahoo Messenger.To καλύτερο προγραμμα ομιλιας,καμερας που υπαρχει στο Ιντερνετ εδω και χρονια. Εχει και rooms με 40 ατομα που μιλανε με πραγματικο ηχο χωρις κοψιματα και πραγματικη καλη ποιοτητα Webcameras. Eιναι το καλυτερο κ το σταθεροτερο. Εχει full duplex ηχο. Σε ενα room ξερεις ακομα κ ποσα ατομα εχουν ενεργοποιησει ηχο κ σε ακουνε καθε στιγμη που θα μιλήσεις. Γι΄ αυτο το λογο οπως και καθε πολυ διαδεδομενο προγραμμα εχει και πολλους που προσπαθουν να εκμεταλευτουν καταστασεις σε αυτο. Ετσι κλεβουν passwords κανουν boot σε αλλους χρηστες και πολλα αλλα. Παραθεστε τις αποψεις σας για το ποιο ολοκληρωμενο προγραμμα ομιλιας και καμερας στο ιντερνετ καθως και προγραμματα για προστασια απο επιδοξους που προσπαθουν να .....οτιδηποτε. Εφτιαξα και ενα room που το ονομασα http://www.myphone.gr θα το βρειτε πατωντας στο κεντρικο μενου του yahoo messenger- chat- regional- user rooms. Ελπιζω να ειμαι εκει να μιλησουμε ζωντανα. Το yahoo messenger θα το βρειτε στην κεντρικη σελιδα του http://www.yahoo.com πανω δεξια που λεει messenger. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Έχω το εξής πρόβλημα: Από χθες μου έχουν κοπεί οι pop up ειδοποιήσεις στο Yahoo Messenger για νέα mail. :mad: Τα mail τα φορτώνω κανονικά μέσω outlook. Γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν πείραξα τίποτα στις ρυθμίσεις, τις έχω τσεκάρει 100 φορές, αλλά δεν έρχεται με τίποτα pop up ειδοποίηση. Μήπως ξέρετε τι παίζει; Μήπως είναι γενικό το πρόβλημα; :confused: Το παρουσιάζει συχνά και ο MSN γιαυτό και άλλαξα στο Yahoo. Αλλά και εδώ τα ίδια βλέπω... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Απο πότε το yahoo έγινε το καλύτερο πρόγραμμα ομιλίας? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Απο παντα... Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letterman Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 kala mhn trela8oyme kai olas !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Χμμμ... το room δεν υπάρχει (πώς να υπάρχει βασικά, αν δεν είναι έστω κι ένας μέσα). Αnyway, καλό και χρυσό το Yahoo (χρησιμοποιώ τον messenger 5 χρόνια τώρα) αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι τελευταίες εκδόσεις όλο προβλήματα είναι. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Το θέμα το ξέθαψα για άλλο λόγο παιδιά. :O :p Έψαξα στην αναζήτηση και εκεί που μπορούσα να αναφέρω το πρόβλημά μου ήταν αυτό το πιο κατάλληλο τόπικ. Έτσι για να μη μας τη λένε και οι mods ότι ανοίγουμε νέα τόπικς χωρίς να χρησιμοποιούμε την αναζήτηση... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. April 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Mπορει το yahoo να μην εχει τελεια ποιοτητα skype, αλλα εχει τετοια σταθεροτητα οτι γραμμη και να εχεις που δεν συγκρινεται. Ειναι απλα τελειο κ σε video k σε ομιλια. Εχει rooms με 40 ατομα.Που μπορουν να εχουν και ομιλια οι 40 και καμερα. Και οι 40 με τελεια ποιοτητα ηχου,με οποιοδηποτε μικροφωνο χωρις extra ρυθμισεις και οτι γραμμη και να εχουν, απο dial up απλη μεχρι Τ1. Οσο για το pop up ειδοποιηση για τα email εστειλα και εγω στον εαυτο μου σημερα και τιποτα. Εχτες ομως δουλευε σε εναν αλλον που το εβαλα. Ποια εκδοση yahoo messenger εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Mπορει το yahoo να μην εχει τελεια ποιοτητα skype, αλλα εχει τετοια σταθεροτητα οτι γραμμη και να εχεις που δεν συγκρινεται. Ειναι απλα τελειο κ σε video k σε ομιλια. Εχει rooms με 40 ατομα.Που μπορουν να εχουν και ομιλια οι 40 και καμερα. Και οι 40 με τελεια ποιοτητα ηχου,με οποιοδηποτε μικροφωνο χωρις extra ρυθμισεις και οτι γραμμη και να εχουν, απο dial up απλη μεχρι Τ1. Οσο για το pop up ειδοποιηση για τα email εστειλα και εγω στον εαυτο μου σημερα και τιποτα. Εχτες ομως δουλευε σε εναν αλλον που το εβαλα. Ποια εκδοση yahoo messenger εχεις? Την τελευταία έκδοση (6.0.0.1922 την αγγλική - η ελληνική είναι ακόμα στο 5.5 :p ). Ναι από χθες υφίσταται το πρόβλημα... Καμιά ειδοποίηση. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Με βλέπω να ξαναγυρνάω στο yahoo messenger.Αφού πλέον dsl και skype δεν πάνε μαζί.:worry: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Δεν έχει να πει κανείς τίποτα για το πρόβλημα που έχει τελευταία το Yahoo Messenger σχετικά με τις μη ειδοποιήσεις pop up για νέα mail; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. April 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Mαλλον τα εχουν παιξει οι servers τους και δεν στελνουν ειδοποιησεις. Εχτες μιλαγα(εγω Dsl) με Αγγλια (τ1) απο skype και μιλαγα τελεια. Ενω (εγω Dsl hellas on line) με ελλαδα (Dsl otenet) ειχε τρομερη καθυστερηση. Eνω με yahoo messenger δεν εχει καμια καθυστερηση οτι γραμμη και να εχεις , οπου και να εισαι. Παιδια δεν ειναι τιποτα τυχαιο που η Yahoo εχει αυτο το ονομα που εχει. Εχουν φοβερη διαχειριση ηχου, σχεδον τελεια αν εχεις καλο μικροφωνο. Εχει φοβερες λεπτομερειες για σωστη διαχειριση ηχου. Π.χ. εχει αυτες τις γραμμουλες που οταν μιλας ξερεις και αν ο αλλος εχει λαβει την φωνη σου. Ενω στο skype δεν εχει καμια γραμμουλα να σου λεει ουτε οτι σε ακουει ο αλλος , τιποτα. Μιλας και μπερδευεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts