montana1970 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Παιδιά καλησπέρα,μου πέσε το κινητό εχθές κάτω και ράγισε η οθόνη,μήπως γνωρίζει κανείς ποιος μπορεί να το επισκευάση στην Θεσσαλονίκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Παιδιά καλησπέρα,μου πέσε το κινητό εχθές κάτω και ράγισε η οθόνη,μήπως γνωρίζει κανείς ποιος μπορεί να το επισκευάση στην Θεσσαλονίκη? Μπορείς να το πας εκεί που το αγόρασες. Θα το δώσουν αυτοί στο σερβις. Μάλλον θα είναι εκτός εγγύησης οπότε ίσως μπορείς να το πας εσύ στο σερβις 6934915571 για να γλυτωσεις μια μέρα χρόνο. Αυτό το τηλεφ. απαντάει μετά τις 12 το μεσημέρι, έως τις 4 απόγευμα Δευτέρα έως Παρασκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsavidas01 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Λοιπών έχω νέα από το κινητό μου .... Έχει πρόβλημα η πλακέτα του έχει πάνω το μικρόφωνο και το ακουστικό και θέλει αντικατάσταση. Και περιμένουμε ανταλλακτικό...Μια !!δύο !!!βδομάδες ;;; δεν ξέρω . Αλλά με διαβεβαίωσε το παιδί από το σέρβις ότι θα φύγει από εκεί το να λειτουργεί τέλεια... Άντε να δούμε .. Υπομονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Λοιπών έχω νέα από το κινητό μου .... Έχει πρόβλημα η πλακέτα του έχει πάνω το μικρόφωνο και το ακουστικό και θέλει αντικατάσταση. Και περιμένουμε ανταλλακτικό...Μια !!δύο !!!βδομάδες ;;; δεν ξέρω . Αλλά με διαβεβαίωσε το παιδί από το σέρβις ότι θα φύγει από εκεί το να λειτουργεί τέλεια... Άντε να δούμε .. Υπομονή... Άντε με το καλό. Είσαι στην εγγύηση, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsavidas01 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Ούτε μήνα δεν έκλεισε. Στην πρώτη βδομάδα που το πήρα το παρουσίασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos47 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Γεια σας.Το προβλημα μου στο umi touch ειναι οτι ενω δουλευε κανονικα τωρα δεν μπορει να συνδεθει στο δικτυο της cosmote.Αν κανω αναζητηση φορεα δικτυου βλεπει wind kai vodafone αλλα οχι cosmote. Ευχαριστω... Παράθεση xiaomi m1 a1:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Μηπως φταίει η sim δοκίμασε με μια αλλη cosmote για να εισαι σίγουρος ότι δεν φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Όσο το δουλεύω και το συνηθίζω, τόσο πιο πολύ μ' αρέσει. Χτες πρωτοέμαθα για το MTK engineering mode και είπα να ανεβάσω λίγο το ακουστικό. Έκανα διάφορα μαγικά:lol: και τα ανέβασα όλα:lol: κοινώς του άλλαξα τα φώτα. Τα πάντα πολύ δυνατά, media ring ακουστικά μεγάφωνα κλπ. Πριν χωθώ στο google να ψάχνω, έχει κανείς κατά τύχη τις default τιμές στο normal audio; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Ούτε μήνα δεν έκλεισε. Στην πρώτη βδομάδα που το πήρα το παρουσίασε. Το πήρες το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsavidas01 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Ναι το πήρα σε μία βδομάδα. Όλα καλά . Είναι πολύ καλό τηλέφωνο για την τιμή και για αυτά που έχει πάνω ααν συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nloupet Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Έχει κάποιος ανταλλακτικά από το εν λόγω κινητό ή κάποιο σπασμένο για σκότωμα? Θέλω το ομοαξονικό καλώδιο της κεραίας. Ενα μαύρο μικρό καλώδιο που ενώνει την πάνω με την κάτω πλακέτα και είναι στα δεξιά όπως το κοιτάμε απο πίσω. Άν το έχει κανένας θα με σώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Καλησπερα! Ειμαι κατοχος ενος umitouch .υπαρχει περιπτωση να εχει καποιοςοθονη γι αυτο τπ κιν; η καινουρια ημεταχειρισμενη Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Καλησπερα! Ειμαι κατοχος ενος umitouch .υπαρχει περιπτωση να εχει καποιοςοθονη γι αυτο τπ κιν; η καινουρια ημεταχειρισμενη Δες στο alixpress Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Καλησπερα! Ειμαι κατοχος ενος umitouch .υπαρχει περιπτωση να εχει καποιοςοθονη γι αυτο τπ κιν; η καινουρια ημεταχειρισμενη Έχει σερβις εδώ θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Δεν εχουν οθονη και δεν ξερουν ποτε θα εχουν οθομη. Οτι να ναι Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Βρήκε κανείς λύση για την καλυτέρευση της καμερας; Κανα free app γιατί από αναβαθμίσεις η UMI σ' αυτό το μοντέλο πάπαλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anthimos98 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καλησπερα,εχω ένα θέμα με το UMI Touch το έχω από τον Ιούλιο και τον τελευταίο μήνα εκεί που έχει 40-50% μπαταρία μου λέει ότι έχει 0% και απενεργοποιείται.. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι έχει αρχίσει να ξεκολλάει η οθόνη από τα πλάγια και με προβληματιζει.. Καμία ιδέα κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 μακραν η πιο χειροτερη εταιρια κινητων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts