Jump to content

Umi Touch

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα,μου πέσε το κινητό εχθές κάτω και ράγισε η οθόνη,μήπως γνωρίζει κανείς ποιος μπορεί να το επισκευάση στην Θεσσαλονίκη?

• Απαντήσεις 92
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα,μου πέσε το κινητό εχθές κάτω και ράγισε η οθόνη,μήπως γνωρίζει κανείς ποιος μπορεί να το επισκευάση στην Θεσσαλονίκη?

Μπορείς να το πας εκεί που το αγόρασες. Θα το δώσουν αυτοί στο σερβις. Μάλλον θα είναι εκτός εγγύησης οπότε ίσως μπορείς να το πας εσύ στο σερβις 6934915571 για να γλυτωσεις μια μέρα χρόνο. Αυτό το τηλεφ. απαντάει μετά τις 12 το μεσημέρι, έως τις 4 απόγευμα Δευτέρα έως Παρασκευή.

Λοιπών έχω νέα από το κινητό μου ....

Έχει πρόβλημα η πλακέτα του έχει πάνω το μικρόφωνο και το ακουστικό και θέλει αντικατάσταση. Και περιμένουμε ανταλλακτικό...Μια !!δύο !!!βδομάδες ;;; δεν ξέρω . Αλλά με διαβεβαίωσε το παιδί από το σέρβις ότι θα φύγει από εκεί το να λειτουργεί τέλεια... Άντε να δούμε .. Υπομονή...

Λοιπών έχω νέα από το κινητό μου ....

Έχει πρόβλημα η πλακέτα του έχει πάνω το μικρόφωνο και το ακουστικό και θέλει αντικατάσταση. Και περιμένουμε ανταλλακτικό...Μια !!δύο !!!βδομάδες ;;; δεν ξέρω . Αλλά με διαβεβαίωσε το παιδί από το σέρβις ότι θα φύγει από εκεί το να λειτουργεί τέλεια... Άντε να δούμε .. Υπομονή...

Άντε με το καλό.

Είσαι στην εγγύηση, έτσι;

Γεια σας.Το προβλημα μου στο umi touch ειναι οτι ενω δουλευε κανονικα τωρα δεν μπορει να συνδεθει στο δικτυο της cosmote.Αν κανω αναζητηση φορεα δικτυου βλεπει wind kai vodafone αλλα οχι cosmote.

Ευχαριστω...

xiaomi m1 a1:)

Μηπως φταίει η sim δοκίμασε με μια αλλη cosmote για να εισαι σίγουρος ότι δεν φταίει

Όσο το δουλεύω και το συνηθίζω, τόσο πιο πολύ μ' αρέσει. Χτες πρωτοέμαθα για το MTK engineering mode και είπα να ανεβάσω λίγο το ακουστικό. Έκανα διάφορα μαγικά:lol: και τα ανέβασα όλα:lol: κοινώς του άλλαξα τα φώτα. Τα πάντα πολύ δυνατά, media ring ακουστικά μεγάφωνα κλπ. Πριν χωθώ στο google να ψάχνω, έχει κανείς κατά τύχη τις default τιμές στο normal audio;

• 2 weeks later...
Ναι το πήρα σε μία βδομάδα. Όλα καλά . Είναι πολύ καλό τηλέφωνο για την τιμή και για αυτά που έχει πάνω ααν συσκευή.

• 2 months later...
Έχει κάποιος ανταλλακτικά από το εν λόγω κινητό ή κάποιο σπασμένο για σκότωμα? Θέλω το ομοαξονικό καλώδιο της κεραίας. Ενα μαύρο μικρό καλώδιο που ενώνει την πάνω με την κάτω πλακέτα και είναι στα δεξιά όπως το κοιτάμε απο πίσω. Άν το έχει κανένας θα με σώσει...

• 1 month later...
Καλησπερα! Ειμαι κατοχος ενος umitouch .υπαρχει περιπτωση να εχει καποιοςοθονη γι αυτο τπ κιν; η καινουρια ημεταχειρισμενη
kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Καλησπερα! Ειμαι κατοχος ενος umitouch .υπαρχει περιπτωση να εχει καποιοςοθονη γι αυτο τπ κιν; η καινουρια ημεταχειρισμενη

Δες στο alixpress

Έχει σερβις εδώ θεσσαλονίκη

Καλησπερα,εχω ένα θέμα με το UMI Touch το έχω από τον Ιούλιο και τον τελευταίο μήνα εκεί που έχει 40-50% μπαταρία μου λέει ότι έχει 0% και απενεργοποιείται.. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι έχει αρχίσει να ξεκολλάει η οθόνη από τα πλάγια και με προβληματιζει.. Καμία ιδέα κανείς;

• 2 weeks later...