Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Στην πρώτη ο φίλος μας είναι μια χαρά φωτισμένος, οπότε δεν έχει κάτι αξιοσημείωτο, στην δεύτερη με τη μερεντούλα εμένα δεν μου αρέσει οτιδήποτε *δεν* είναι ο κύριος. Ειδικά τι πλακάκι, ειδικά πίσω δεξιά όπως βλέπουμε :)

Δεν ζητησα να σχολιασετε τον φωτισμο του χωρου αλλα την ποιοτητα της φωτογραφιας

πλακακι?? τι εννοεις? ολο το background ειναι εσκεμμενα Out of focus

Edited by gtf4270

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην πρώτη ο φίλος μας είναι μια χαρά φωτισμένος, οπότε δεν έχει κάτι αξιοσημείωτο, στην δεύτερη με τη μερεντούλα εμένα δεν μου αρέσει οτιδήποτε *δεν* είναι ο κύριος. Ειδικά τι πλακάκι, ειδικά πίσω δεξιά όπως βλέπουμε :)

Την ίδια αίσθηση έχω και εγώ, γενικά το πίσω μέσος με χαλάει, αισθάνομαι ότι συμβαίνει μία "παραμόρφωση" του χώρου.

Δεν ζητησα να σχολιασετε τον φωτισμο του χωρου αλλα την ποιοτητα της φωτογραφιας

και η παραμόρφωση της φωτογραφίας είναι δείγμα της κάμερας και του φακού, ειδικά τα ποτήρια πάνω δεξιά στο ντουλάπι έχουν υποστεί ολική παραμόρφωση.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

αν καταλαβα καλα το επιχειρημα σου ειναι οτι επειδη ειναι επαρκης ο φωτισμος γι αυτο βγηκε τοσο καλη η φωτο?

Ακριβέστατα.

ΔΕΝ ισχυρίζομαι πως το S8 θα την έβγαζε καλύτερα, τσίλ. Απλά ζήτησες να το σχολιάσουμε και το σχολιάζω.

Σκιάζομαι κάθε φορά που απευθύνεσαι πως θα μας αρχίσεις στα ****σταυρίδια. :P

Ακριβέστατα.

ΔΕΝ ισχυρίζομαι πως το S8 θα την έβγαζε καλύτερα, τσίλ. Απλά ζήτησες να το σχολιάσουμε και το σχολιάζω.

Σκιάζομαι κάθε φορά που απευθύνεσαι πως θα μας αρχίσεις στα ****σταυρίδια. :P

Ωραια λοιπον...εκει που βγηκε η φωτογραφια αυτος ο φωτισμος υπηρχε στο μαγαζι.

Αμα θελετε πιο σκοτεινες...αυτη

35752985691_bfaf10429e_c.jpgIMAG0462 by xristos zerzis, on Flickr

αν καταλαβα καλα το επιχειρημα σου ειναι οτι επειδη ειναι επαρκης ο φωτισμος γι αυτο βγηκε τοσο καλη η φωτο?

Σου πήρε 3 ποστ να καταλάβεις ότι μια τόσο καλοφωτισμενη φώτο δε έχω λόγο να τη σχολιάσω. Έκανα μια αναφορά στις πιο σκοτεινές σου σε σύγκριση με τη σκοτεινή του s8. Το να μου ζητάς εσύ που υποτίθεται ότι ξέρεις 5 πράγματα να σχολιάσω τόσο φωτοσμενες φωτογραφίες είναι τουλάχιστον αστείο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Σου πήρε 3 ποστ να καταλάβεις ότι μια τόσο καλοφωτισμενη φώτο δε έχω λόγο να τη σχολιάσω. Έκανα μια αναφορά στις πιο σκοτεινές σου σε σύγκριση με τη σκοτεινή του s8. Το να μου ζητάς εσύ που υποτίθεται ότι ξέρεις 5 πράγματα να σχολιάσω τόσο φωτοσμενες φωτογραφίες είναι τουλάχιστον αστείο..

Φίλε μου το 11αρι έχει τόσο καλή ευκρίνεια που ότι και να σχολιάσεις δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Δες λεπτομέρεια στα χόρτα παραπάνω. Το S8 θα τα έβγαζε λαδοπαστελι!

Ωραια λοιπον...εκει που βγηκε η φωτογραφια αυτος ο φωτισμος υπηρχε στο μαγαζι.

Αμα θελετε πιο σκοτεινες...αυτη

Δεν θέλουμε πιο σκοτεινές. Βασικά δεν θέλουμε τίποτα. Προσπαθείς να αποδείξεις κάτι που κανείς δεν αρνείται. Πως έχει πολύ καλές επιδόσεις το U11 σου. :O

Το να μου δείξεις μια αστροφωτογραφία με 16" shutter σταθεροποιημένο σε τρίποδο είναι απλά μια εντυπωσιακή τεχνική. Δεν λέει κάτι παραπάνω. Το κάνει με επιτυχία και ένα Honor 8 χωρίς OIS και με αισθητήρα σχεδόν 1/3" :)

Τα παιδιά παραπάνω συνέκριναν πρόσωπα σε χαμηλό φωτισμό (έως καθόλου). Παρέθεσες κι εσύ δικές σου με πρόσωπα, αλλά σε όχι εξίσου χαμηλό φωτισμό. Παρ' όλα αυτά βρήκαμε ένα-δυο μελανά σημεία στις φωτό σου (δεν είν' κακό, νομίζω να παραδεχόμαστε και καμιά φορά πως έχουν και μειονεκτήματα οι φωτογραφίες μας, είναι; ).

Μπράβο για την άρτια τεχνική σου και τις πολύ καλές επιδόσεις του U11 σου, αλλά προσωπικά μπούχτισα λίγο με την -πάντα- εμμονικά οπαδική προσέγγιση σε όλα.

Καλή συνέχεια. :happy:

ωραια ανεβασε και συ μια καλοφωτισμενη, προσωπο εννοειται, να τη σχολιασουμε ολοι μας.

Φίλε μου το 11αρι έχει τόσο καλή ευκρίνεια που ότι και να σχολιάσεις δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Δες λεπτομέρεια στα χόρτα παραπάνω. Το S8 θα τα έβγαζε λαδοπαστελι!

Mpaok ποιο πήρες τελικά αφού έδωσες το S8 ρε μαν;

Πήρες u11 Να κάνουμε το συγκριτικό που λέγαμε μερικές σελίδες πίσω; :rolleyes:

Δεν θέλουμε πιο σκοτεινές. Βασικά δεν θέλουμε τίποτα. Προσπαθείς να αποδείξεις κάτι που κανείς δεν αρνείται. Πως έχει πολύ καλές επιδόσεις το U11 σου. :O

Το να μου δείξεις μια αστροφωτογραφία με 16" shutter σταθεροποιημένο σε τρίποδο είναι απλά μια εντυπωσιακή τεχνική. Δεν λέει κάτι παραπάνω. Το κάνει με επιτυχία και ένα Honor 8 χωρίς OIS και με αισθητήρα σχεδόν 1/3" :)

Τα παιδιά παραπάνω συνέκριναν πρόσωπα σε χαμηλό φωτισμό (έως καθόλου). Παρέθεσες κι εσύ δικές σου με πρόσωπα, αλλά σε όχι εξίσου χαμηλό φωτισμό. Παρ' όλα αυτά βρήκαμε ένα-δυο μελανά σημεία στις φωτό σου (δεν είν' κακό, νομίζω να παραδεχόμαστε και καμιά φορά πως έχουν και μειονεκτήματα οι φωτογραφίες μας, είναι; ).

Μπράβο για την άρτια τεχνική σου και τις πολύ καλές επιδόσεις του U11 σου, αλλά προσωπικά μπούχτισα λίγο με την -πάντα- εμμονικά οπαδική προσέγγιση σε όλα.

Καλή συνέχεια. :happy:

Προσωπικα δεν προσπαθω να αποδειξω τιποτα.Καποια παδια ζητησαν φωτο με προσωπα απο το u11.

Ανεβασα καποιες βραδυνες με προσωπα οι οποιες ειναι μεσα σε μαγαζι με μετριο φωτισμο.

Εσεις αντι να σχολιασετε την ποιοτητα της φωτογραφιας σχολιαζετε τον φωτισμο του μαγαζιου.

Αν ακόμη δεν μπορείς να αντιληφθείς πόσο σχετικό είναι το ένα με το άλλο (ο φωτισμός του μαγαζιού με την ποιότητα της φωτογραφίας) νομίζω πλέον περάσαμε στη σφαίρα του παράλογου.

ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΑΡΚΩΣ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΕΪΡΟΣ.

Σχολιάζουμε κάτι αρνητικά και αμέσως μας πικάρεις "ωραία βάλε εσύ μια καλύτερη". Όχι δεν έχω καλύτερη. Αλλά δέξου έστω ότι και η δική σου έχει κάποια ελαττώματα. ffs δλδ.

Edited by x_vagos_x

ωραια ανεβασε και συ μια καλοφωτισμενη, προσωπο εννοειται, να τη σχολιασουμε ολοι μας.

Φίλε μου δεν έχω αυτοσκοπό της ζωής μου να αποδείξω κάτι. Έτυχε και είχα όρεξη να κάνω ένα σχόλιο αλλά σιγά μην αφήνεις να μείνει έτσι. Αν τύχει και βγάλω πρόσωπο σε χαμηλό φωτισμό και δεν με ενδιαφέρει να το ανεβάσω δημόσια θα το βάλω. Πάντως την κόρη μου μες το σπίτι μια χαρά φώτο την έχω από τα s7/s8. Μπορεί το htc να είναι καλύτερο αλλά δε με απασχολεί ούτε είπα ότι είναι χειρότερο, εσύ κολλάς.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Συγνώμη αλλά αν αναφέρεσαι στην παραπάνω φωτογραφία κάνοντας μεγέθυνση είδα τις καλαμιές σε λαδοπαστελ και μάλιστα με χοντρό πινέλο.

Τώρα για το πως θα έβγαζε το S8 μόνο αν το πάρεις και τραβήξεις την ίδια φωτογραφία θα είσαι σίγουρος.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Mpaok ποιο πήρες τελικά αφού έδωσες το S8 ρε μαν;

Πήρες u11 Να κάνουμε το συγκριτικό που λέγαμε μερικές σελίδες πίσω; :rolleyes:

Θα το πάρω όταν πέσει η τιμή του, ήδη έχασα πολλά από το S8.

Βέβαια με αυτά που ακούω για το g7 μπορεί να περιμένω και αυτο που πέφτει στους 2 μήνες στα μισά λεφτά, γιατί βγάζει καμεραρες. Και αν έχει και μαζεμένες διαστάσεις σε αντίθεση με το 11 τότε θα είναι η καλύτερη επιλογή. Εξάλλου μου αρέσει να χαζεύω εδώ, δεν καίγομαι να τα έχω όλα. Να δούμε και το iPhone 8 βέβαια. 10 χρόνια επέτειο έχει κάτι καλό θα βγάλει.

Αν ακόμη δεν μπορείς να αντιληφθείς πόσο σχετικό είναι το ένα με το άλλο (ο φωτισμός του μαγαζιού με την ποιότητα της φωτογραφίας) νομίζω πλέον περάσαμε στη σφαίρα του παράλογου.

ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΑΡΚΩΣ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΕΪΡΟΣ.

Σχολιάζουμε κάτι αρνητικά και αμέσως μας πικάρεις "ωραία βάλε εσύ μια καλύτερη". Όχι δεν έχω καλύτερη. Αλλά δέξου έστω ότι και η δική σου έχει κάποια ελαττώματα. ffs δλδ.

συγγνωμη οι περισσοτερες φωτο που τραβαει ο κοσμος σε τι χωρους ειναι τραβηγμενες?

Θα το πάρω όταν πέσει η τιμή του, ήδη έχασα πολλά από το S8.

Βέβαια με αυτά που ακούω για το g7 μπορεί να περιμένω και αυτο που πέφτει στους 2 μήνες στα μισά λεφτά, γιατί βγάζει καμεραρες. Και αν έχει και μαζεμένες διαστάσεις σε αντίθεση με το 11 τότε θα είναι η καλύτερη επιλογή. Εξάλλου μου αρέσει να χαζεύω εδώ, δεν καίγομαι να τα έχω όλα. Να δούμε και το iPhone 8 βέβαια. 10 χρόνια επέτειο έχει κάτι καλό θα βγάλει.

Εσένα δεν σε βλέπω με συσκευή φέτος...έχεις πολλά μέτωπα ανοιχτά...:lol:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

συγγνωμη οι περισσοτερες φωτο που τραβαει ο κοσμος σε τι χωρους ειναι τραβηγμενες?

Αυτό πού κολλάει πάλι;

Συγκρίνεις αχλάδια με πορτοκάλια και τώρα μου λες, μα όλοι μήλα δεν προτιμούν να τρώνε; :lol:

Αυτό πού κολλάει πάλι;

Συγκρίνεις αχλάδια με πορτοκάλια και τώρα μου λες, μα όλοι μήλα δεν προτιμούν να τρώνε; :lol:

αυτο κολλαει στο εξης...ο κοσμος ενδιαφερεται για φωτο στο αυτοματο σε νορμαλ φωτισμους.

Αλλα ακομα και σε extreme low light καταστασεις να παμε...που εχω ανεβασει και τετοιες...το u11 Μπορει να ανταπεξελθει με επιτυχια.

παιδια μια χαρα ειναι ο φωτισμος που τραβαει ο κωστας και προσωπικα εμενα σε αυτον τον φωτισμο με ενδιαφερει να αποδιδει το κινητο, σε μια καφετερια, σε κανα σπιτι με φιλους και παιδια, σε μια βραδινη βολτα με κανα αξιοθεατο το οποιο παρεπιπτοντως θα φωτιζεται επαρκως, αμα ειναι να τους πουμε να κλεισουν τις λαμπες να δουμε πως θα βγει πισσα σκοταδι :lol: σε αυτα λοιπον πιστευω το θες το κινητο, δηλαδη εσεις τι φωτο θελετε να δειτε? απο κανα ανθρακορυχειο καμια σπηλια? :lol:

Όχι, όλοι το ίδιο λέμε, απλά για κάποιο λόγο ο Κώστας προσπαθεί να αναδείξει ακόμη περισσότερο το U11 του ποστάροντας όλο και πιο σκοτεινά περιβάλλοντα.

Δεν του το ζήτησε κανείς, απλώς είπαμε πως στα μέτρια/σωστά περιβάλλοντα που φωτογραφίζει βγάζει πολύ ωραίες φωτογραφίες και μπράβο του, αν και μια-δυο έχουν κάτι ελαττωματάκια σε pixel peeping. Οπότε πόσταρε την αστροφωτογραφία και πλέον παίζουμε την κολοκυθιά 3 σελίδες τώρα.. :)

παιδια μια χαρα ειναι ο φωτισμος που τραβαει ο κωστας και προσωπικα εμενα σε αυτον τον φωτισμο με ενδιαφερει να αποδιδει το κινητο, σε μια καφετερια, σε κανα σπιτι με φιλους και παιδια, σε μια βραδινη βολτα με κανα αξιοθεατο το οποιο παρεπιπτοντως θα φωτιζεται επαρκως, αμα ειναι να τους πουμε να κλεισουν τις λαμπες να δουμε πως θα βγει πισσα σκοταδι :lol: σε αυτα λοιπον πιστευω το θες το κινητο, δηλαδη εσεις τι φωτο θελετε να δειτε? απο κανα ανθρακορυχειο καμια σπηλια? :lol:

Φίλε μου νομίζω ότι δουλευομαστε. Σχολίασα μια πολύ σκοτεινή του σ8 και έκανα μια σύγκριση με τις πιο σκοτεινές του HTC μιας και αυτές τις μέρες φαίνεται το πιο ενδιαφέρον για σύγκριση. Και αντί να μιλάμε για την ουσία, λέτε ότι δε μας ενδιαφέρει η σκοτεινή φώτο στα πρόσωπα. Δηλαδή αυτό είναι το θέμα ? Άμα δε σε ενδιαφέρει μην απαντάς , όμως όταν σε μια σύγκριση μια λέτε ότι αρχίζουμε να αντιδρούμε και την άλλη ότι δεν μας ενδιαφέρει αυτό το είδος φώτο, τότε δείχνει ότι έχετε πρόβλημα, πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...