Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Εντωμεταξυ δεν ηταν αυτη η αρχικη φωτογραφια που παραθεσατε:lol:

Παιδια νταξει τελος..μην κουραζομαστε,πιανεστε απο λεξεις χωρις λογο...

κραταμε οτι το htc 10 εχει τη δυνατοτητα για εκπληκτικα bokeh και παμε παρακατω.:)

Σωστα. Το συγκριτικο του finn Ομως δεν βλεπω να το σχολιαζεις..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

HTC 10 auto HDR off

33630380990_e00e91c23d_k.jpg2017-04-13_07-18-23 by finn2k1, on Flickr

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

HTC 10 auto HDR off

33630380990_e00e91c23d_k.jpg2017-04-13_07-18-23 by finn2k1, on Flickr

Πως κλείνουμε το HDR φίλε;

Πανω αριστερά κάνεις tap στη λέξη HDR

Htc 10 auto

33630418650_01836d3cca_c.jpgIMAG1415 by Guardian, on Flickr

33172593704_1b1d21a818_c.jpgIMAG1416 by Guardian, on Flickr

HTC 10 Matte Black Power

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Το boken θόλωσε και το topic πάλι. Ψυχραιμία αδέρφια!!!! :-)

Μόλις παω σπίτι θα δω το συγκινητικό του φίλου. Είμαι πολύ περίεργος!

Εαν δω οτι το το HTC είναι καλύτερο....εαν λέω...εαν...τότε το πετάω το SamsAng και παίρνω...iPhone να ξεμπερδεύω!!! Χαχαχα...

Έλα...χαλαρώνουμε λίγο. ;-)

from my S7 edge

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Χρηστο οπως σου χω πει και απο facebook, κρατα το s7. Δεν αξιζει να ξοδεψεις λεφτα, κοπο και χρονο για να πας απο το ενα κινητο στο αλλο. Ακομα και γω, που προσωπικα προτιμω τα δειγματα του htc 10 (που ειναι υποκειμενικο κιολας) αν ειχα το s7 δεν θα το δινα για το HTC 10.

Ποσο μαλλον οταν μου χεις πει οτι σε "στεναχωρει" περισσοτερο η λεπτομερια και ο θορυβος τη νυχτα. Το s7 ειναι απο τα κορυφαια κινητα τη νυχτα (μαζι με τις αλλες ναυαρχιδες) και τσαμπα κοπο και χρημα θα δωσεις. Δεν ξερω δηλαδη αν θα ναι καλυτερο ή χειροτερο αλλα σιγουρα δεν αξιζει ο κοπος ακομα και καλυτερο να ειναι. Ακομα και το pixel που λογικα θα τα πηγαινει καλυτερα, δεν νομιζω να χουν χαωδη διαφορες.

Edited by Antretng

Εντωμεταξυ δεν ηταν αυτη η αρχικη φωτογραφια που παραθεσατε:lol:

Παιδια νταξει τελος..μην κουραζομαστε,πιανεστε απο λεξεις χωρις λογο...

κραταμε οτι το htc 10 εχει τη δυνατοτητα για εκπληκτικα bokeh και παμε παρακατω.:)

ωπα ωπα ωπα...δεν κραταμε τιποτα.

Αμα εχει το HTC10 τη δυνατοτητα για εκπληκτικα bokeh...την ιδια δυνατοτητα εχουν και τα glaxy S7, lg g5.

Συμφωνεις?

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

HTC 10 auto

33133151864_5116a26ae9_k.jpg2017-04-11_06-53-50 by finn2k1, on Flickr

μολις διεπιστωσα οτι η πετρα του σκανδαλου ειναι αυτη η φωτο.

Και απ'οτι φαινεται ο @Nikos_Mpl μαλλον εχει δικιο.

Αυτη η φωτο δεν ειναι τοσο κοντα τραβηγμενη οσο η αλλη. Πισω ο τοιχος και το φυτο βγηκαν θολα που ειναι φυσιολογικο.

Αλλα γιατι δεν υπαρχει ευκρινεια σε ολο το σωμα της γατας παρα μονο στο κεφαλι?

μηπως τελικα υπαρχει προβλημα με το focus στο htc10?

Γιατι το κεφαλι εχει διαφορετικη αποσταση απο τη καμερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα οποτε και ειναι εκτος του dof της εστιασης.

Αν αναφερεσαι εντελως ακρες ειναι του φακου που οι περισσοτεροι ειναι παντα λιγοτερο sharp προς τα εκει.

Edited by Antretng

ωπα ωπα ωπα...δεν κραταμε τιποτα.

Αμα εχει το HTC10 τη δυνατοτητα για εκπληκτικα bokeh...την ιδια δυνατοτητα εχουν και τα glaxy S7, lg g5.

Συμφωνεις?

Οχι φυσικα, γιατι αν ολα τα μοντελα που αναφερεις εβγαζαν το ιδιο αποτελεσμα σε bokeh θα εβγαζαν και ιδιες φωτογραφιες παντου.:)

Ειναι συνδιασμος του λειζερ εστιασης,φακου και του jpeg engine, καθε μοντελο φωτογραφιζει διαφορετικα.

2 παραδειγματα απο μενα ακομα για να καταλαβετε αυτο

Γιατι το κεφαλι εχει διαφορετικη αποσταση απο τη καμερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα οποτε και ειναι εκτος του dof της εστιασης.

Αν αναφερεσαι εντελως ακρες ειναι του φακου που οι περισσοτεροι ειναι παντα λιγοτερο sharp προς τα εκει.

28040851184_804ae99206_z.jpgIMAG0073 by jimufu fufu, on Flickr

28551134142_7c1ee22319_z.jpgIMAG0072 by jimufu fufu, on Flickr

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

για νε πετυχεισ σωστο bokeh ...πρεπει το In-focus αντικειμενο με το background να υπαρχει καποια αποσταση μεταξυ τους (και αρκετη θα ελεγα).

Στη φωτο με τον γατο δεν υπαρχει καποιου ειδους bokeh, αλλα δεν υπαρχει και κακη εστιαση.

Το οποιο θολωμα βλεπετε ειναι σημεια που βρισκονται πιο κοντα στον φακο απ'οτι το σημειο εστιασης.

Μπράβο φίλε μου. Αυτό κατάλαβα και εγώ. Όχι τίποτα άλλο αλλά θέλω να το πάρω το 10 και με κάτι τέτοια μπερδεύομαι. Ο nikos_mpl είναι λίγο fanboy αφού! Έχασα την μπάλα αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ σωστή η φωτογραφία του HTC.

Μπράβο φίλε μου. Αυτό κατάλαβα και εγώ. Όχι τίποτα άλλο αλλά θέλω να το πάρω το 10 και με κάτι τέτοια μπερδεύομαι. Ο nikos_mpl είναι λίγο fanboy αφού! Έχασα την μπάλα αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ σωστή η φωτογραφία του HTC.

Φιλαράκι δεν είμαι fan κανενός. Απλά δε μου άρεσε η συγκεκριμένη φώτο και τέλος. Μπορεί να φταίει η απόσταση που τόσο κοντά δεν γίνεται να βγει καθαρή. Μπορεί άλλο κινητό να δυσκολεύεται περισσότερο και άλλο λιγότερο. Εμένα απλά δε μου άρεσε γιατί δεν το θεώρησα ως καλλιτεχνικό εφέ, αλλά ως μια κακή φώτο ( δεν λέω με κακή εστίαση γιατί θα θυμωσει ο φίλος μου ο Αντρέας - αστειεύομαι) , και επιμένω από την αρχή ότι εκφράζω προσωπική άποψη και δέχομαι ότι λέτε αλλά δεν αλλάζω γνώμη, για να κλείνει το θέμα.

Το συγκριτικο γαργαρα όμως.. Φίλε Mpaok7 εσένα που σου αρέσει το 10αρι δε βλέπεις ότι είναι χειρότερο στη σύγκριση που εκανε ο φίλος Finn?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Το συγκριτικο γαργαρα όμως.. Φίλε Mpaok7 εσένα που σου αρέσει το 10αρι δε βλέπεις ότι είναι χειρότερο στη σύγκριση που εκανε ο φίλος Finn?

Τη να σου πω φιλαράκο, εμένα μια χαρά μου φαίνονται του Μ10, και πιο ρεαλιστικές.

Σωστα. Το συγκριτικο του finn Ομως δεν βλεπω να το σχολιαζεις..

Καταρχας χαιρομαι που σε ενδιαφερει τοσο πολυ η αποψη μου.:D Σορρυ αλλα αναμεσα στα bokeh σχολια μου διεφυγε.

Μονο 2 φωτο ομως ειναι παρομοιες προς συγκριση,περιττο να πω οτι καταλαβα πιο κινητο ειναι πιο πριν κοιταξω κατω.

Τα γνωστα ειδα παλι,κορεσμο χρωματων και υπεροξυνση,φαινεται ακομα και το ποσο πιο καλα μπορεις να ξεχωρισεις το βαθος πεδιου του 10 (φωτο με καφε και τραπεζακι,το ενα με την υπεροξυνση προσπαθει να κανει τα παντα νετ στο κοματι ξυλου μπροστα απο τον καφε)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Καταρχας χαιρομαι που σε ενδιαφερει τοσο πολυ η αποψη μου.:D Σορρυ αλλα αναμεσα στα bokeh σχολια μου διεφυγε.

Μονο 2 φωτο ομως ειναι παρομοιες προς συγκριση,περιττο να πω οτι καταλαβα πιο κινητο ειναι πιο πριν κοιταξω κατω.

Τα γνωστα ειδα παλι,κορεσμο χρωματων και υπεροξυνση,φαινεται ακομα και το ποσο πιο καλα μπορεις να ξεχωρισεις το βαθος πεδιου του 10 (φωτο με καφε και τραπεζακι,το ενα με την υπεροξυνση προσπαθει να κανει τα παντα νετ στο κοματι ξυλου μπροστα απο τον καφε)

Χαίρομαι που είσαι τόσο αντικειμενικος. Επίσης δεν ήξερα ότι σε λένε και Mpaok7 και παραθετεις ένα ποστ που δεν ήταν για σένα. Εκτος αν είναι το alter ego σου εδώ και θιγεσαι για αυτόν, απαντάς για αυτόν κτλ..σα να ήσουν εσύ πχ.

Τέλος πάντων, στο συγκριτικο είδα πολύ μέτρια την φώτο της παραλίας, με κακή λεπτομέρεια, κατώτερη από s7 και χειρότερα χρώματα, που είναι πιο ξεθωριασμενα, και όχι δεν είναι πιο κορεσμενα του s7.

Για την 2η του καφέ πάλι την βλέπω καλύτερη στο s7 αλλά με μικρότερη απόσταση ανάμεσα στα 2.

Χαίρομαι που είσαι τόσο αντικειμενικος. Επίσης δεν ήξερα ότι σε λένε και Mpaok7 και παραθετεις ένα ποστ που δεν ήταν για σένα. Εκτος αν είναι το alter ego σου εδώ και θιγεσαι για αυτόν, απαντάς για αυτόν κτλ..σα να ήσουν εσύ πχ.

Τέλος πάντων, στο συγκριτικο είδα πολύ μέτρια την φώτο της παραλίας, με κακή λεπτομέρεια, κατώτερη από s7 και χειρότερα χρώματα, που είναι πιο ξεθωριασμενα, και όχι δεν είναι πιο κορεσμενα του s7.

Για την 2η του καφέ πάλι την βλέπω καλύτερη στο s7 αλλά με μικρότερη απόσταση ανάμεσα στα 2.

Στο πρωτο ποστ εκανες εμενα παραθεση :rolleyes:

Το δευτερο το αφησα γιατι ειχα κανει παραθεση το τελευταιο σου ποστ επισης το συγκριτικο γαργαρα νομιζα πηγαινε σε μενα.

Γιατι αρπαζεσαι ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Ηρεμησε κουβεντα κανουμε.:)

Τι να σου πω,τα πλαστικοποιημενα φυλλα κανουν μπαμ στα ματια μου οπως και το πολυ εντονο του ουρανου.

Επισης θεωρω οτι μπερδευεις την περισσοτερη λεπτομερεια με την υπεροξυνση. Τι εννοω?

Κανε την εξης δοκιμη,πηγαινε στην τηλεοραση σου και στις ρυθμισεις εικονας βαλε την οξυτητα στο 100%, αυτο που θα βλεπεις δεν ειναι περισσοτερη λεπτομερεια,απλα τονισμος στο περιγραμμα των αντικειμενων,κατι που σου δινει την ψευδαισθηση οτι υπαρχει περισσοτερη λεπτομερεια στην εικονα.Κατι που φυσικα δεν ισχυει.

Αλλα επειδη δεν θελω αντιπαραθεσεις που κουραζουν θα κλεισω με το εξης,πραγματικα ευχομαι να περασει απο τα χερια σου το HTC 10 μιας και ειδα οτι εδειξες ενδιαφερον και να κανεις μονο σου τα συγκριτικα που θες.:)

Edited by THEO_LEGEND

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

HTC 10 auto

33176191784_1bea935cc5_z.jpg2017-04-13_11-58-02 by finn2k1, on Flickr

Galaxy s7 auto

33978396256_85c739392b_z.jpg2017-04-13_11-58-27 by finn2k1, on Flickr

HTC 10 manual white balance

33176206154_4f7c7fcff9_z.jpgHTC 10 manual WB by finn2k1, on Flickr

htc 10 manual white balance

33633968960_47d5b76aed_z.jpgHTC manual by finn2k1, on Flickr

htc 10 auto

33633976110_11550fd5f4_z.jpgHTC auto by finn2k1, on Flickr

Οχι φυσικα, γιατι αν ολα τα μοντελα που αναφερεις εβγαζαν το ιδιο αποτελεσμα σε bokeh θα εβγαζαν και ιδιες φωτογραφιες παντου.:)

Ειναι συνδιασμος του λειζερ εστιασης,φακου και του jpeg engine, καθε μοντελο φωτογραφιζει διαφορετικα.

r

To Lg G5 διαθετει επισης laser focus οπως επισης και f/1.8....Οποτε τα 2/3 των επιχειρηματων σου καταριπτονται.

Αυτη ειναι τραβηγμενη με το g5 και ειναι παραπλησια με την δευτερη δικια σου...για πες μου που υπερτερει το Htc οσον αφορα το bokeh?

33633963790_28aee0d2b3_c.jpg20170413_232201 by carola menefee, on Flickr

Περισσοτερη φυσικοτητα το HTC 10 βλεπω και πιο φωτεινη σε σχεση με το S7. :)

Επισης το S7 στις βραδυνες βαζει πολυ ζεστα χρωματα εχω παρατηρησει.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

To Lg G5 διαθετει επισης laser focus οπως επισης και f/1.8....Οποτε τα 2/3 των επιχειρηματων σου καταριπτονται.

Αυτη ειναι τραβηγμενη με το g5 και ειναι παραπλησια με την δευτερη δικια σου...για πες μου που υπερτερει το Htc οσον αφορα το bokeh?

20170413_232201 by carola menefee, on Flickr

erasmus92 βλεπω οτι εισαι και φρεσκο μελος στο φορουμ,καλως ορισες στην παρεα καταρχας.:)

Δεν μπορει να γινει αμεση συγκριση με τη φωτο σου πιστευω το καταλαβαινεις, θα σου πω μονο οτι αν με τον καιρο παρακολουθεις το θεμα ή δεις παλαιοτερα συγκριτικα κτλ που εχουμε εδω θα καταλαβεις τι εννοω πιο πριν.

Διαφορετικο jpeg engine,διαφοτερικος φακος. Το διαφραγμα και το λειζερ τα εχει οντως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Περισσοτερη φυσικοτητα το HTC 10 βλεπω και πιο φωτεινη σε σχεση με το S7. :)

Επισης το S7 στις βραδυνες βαζει πολυ ζεστα χρωματα εχω παρατηρησει.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

erasmus92 βλεπω οτι εισαι και φρεσκο μελος στο φορουμ,καλως ορισες στην παρεα καταρχας.:)

Δεν μπορει να γινει αμεση συγκριση με τη φωτο σου πιστευω το καταλαβαινεις, θα σου πω μονο οτι αν με τον καιρο παρακολουθεις το θεμα ή δεις παλαιοτερα συγκριτικα κτλ που εχουμε εδω θα καταλαβεις τι εννοω πιο πριν.

Διαφορετικο jpeg engine,διαφοτερικος φακος. Το διαφραγμα και το λειζερ τα εχει οντως.

καλως σας βρηκα...ναι συγκριση δεν μπορει να γινει γιατι ειναι ανομειες.

Ειναι συγκρισιμες ομως οσον αφορα το defocus effect...δεν βλεπω καποιο πλεονοκτημα υπερ του Htc

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

που βρισκεται αυτο το συγκριτικο?

καλως σας βρηκα...ναι συγκριση δεν μπορει να γινει γιατι ειναι ανομειες.

Ειναι συγκρισιμες ομως οσον αφορα το defocus effect...δεν βλεπω καποιο πλεονοκτημα υπερ του Htc

Καλα και συ μην περιμενεις να δεις καμια τεραστια διαφορα σαν να συγκρινεις πορτοκαλια με μηλα :p

Γενικα σε αυτο το θεμα μικροδιαφορες σχολιαζουμε και λεπτομερειες της καθε συσκευης στην αποδοση της φωτογραφιας,μικροδιαφορες ομως που δινουν ενα διαφορετικο συνολικο αποτελεσμα στην καθε συσκευη.:)

Απο τη στιγμη δηλαδη που ολα τα κινητα εχουν μικρους αισθητηρες σε μεγεθος κυριως στο software ειναι οι μεγαλες διαφορες,aka jpeg engine.(για τις ναυαρχιδες παντα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Αλλα επειδη δεν θελω αντιπαραθεσεις που κουραζουν θα κλεισω με το εξης,πραγματικα ευχομαι να περασει απο τα χερια σου το HTC 10 μιας και ειδα οτι εδειξες ενδιαφερον και να κανεις μονο σου τα συγκριτικα που θες.:)

Αν μου το στειλει ο finn που μιλησαμε ισως καταφερω να το δοκιμασω. Για αγορα, δυστυχως το αμαζον δεν το στελνει ελλαδα, δεν ξερω γιατι, και μονο απο εκει θα το επαιρνα (χωρις ΦΠΑ με ενδοκοινοτικη, που βγαινει κατω απο 400 ευρω..).

Κατα τα αλλα, σε αγγελιες το βρισκω ακριβα σχετικα, και δε θελω να μπω στη διαδικασια μονο για δοκιμη, χωρια οτι λογω επαρχιας δυσκολευομαι να τα διωχνω μετα.

Απο εκει και περα, στο σετ που σχολιασαμε δε μου αρεσε του 10 το αποτελεσμα, και θεωρω οτι πασχει στη λεπτομερεια, διαφωνω μαζι σου δηλαδη αλλα Ας μας πουν και οι υπολοιποι.

Να συμπληρωσω οτι η διαφορα στη λεπτομερεια φαινεται ξεκαθαρα στα γραμματα της βαρκας. Αν θεωρειτε οτι ειναι τεχνητο οπως και στα φυλλα που λεει ο ΤΕΟ, οκ. Εγω βλεπω καλυτερο αποτελεσμα ξεκαθαρα.

Οπως ειπα και στον Finn Ομως, απο ενα συγκριτικο δεν κρινεις μια συσκευη

Edited by Nikos_Mpl

950 xl

Προσωπικά δεν θεωρώ οτι το συγκριτικο των HTC 10 - S7 ειναι άξιο αναφοράς.

Δεν βλέπουμε κάτι το ιδιαίτερο εκτός απο το δέντρο που και τα δυο εχουν θετικά και αρνητικά = τίποτα.

33968951156_700878d6cb_c.jpgWP_20170413_12_03_02_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

33197604273_7e66c552f5_c.jpgWP_20170413_12_35_14_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

Edited by xostel77

HTC 10 auto

33176191784_1bea935cc5_z.jpg2017-04-13_11-58-02 by finn2k1, on Flickr

Galaxy s7 auto

33978396256_85c739392b_z.jpg2017-04-13_11-58-27 by finn2k1, on Flickr

HTC 10 manual white balance

33176206154_4f7c7fcff9_z.jpgHTC 10 manual WB by finn2k1, on Flickr

εδω απο θεμα λεπτομεριας δεν βλεπω καμια διαφορα !!απο την αλλη αναρωτιέμαι πιο ειχε πιο σωστα χρώματα !!?εμενα μου φαίνεται οτι τα πιο σωστα χρωματα τα εχει το s7 και πιο ψυχρά το htc 10 !!!στην τριτη φωτογραφια βλεπω manual white balance που την κανεις την φωτογραφια σχεδον σαν αυτη του s7 ! οποτε η πιο σωτη φωτο ειναι του s7 και ισχυει αυτο που λεμε οτι το htc 10 βγαζει ατονα χρωματα !!!( αν ομως κανω λαθος ας με διορθώσει ο finn εδω !!)

Edited by manthosffvll

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...