Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Z5 compact

29340417476_d2af7210ca_c.jpgDSC_0798 by l200kerasia, on Flickr

29370976175_61248edb0b_c.jpgDSC_0799 by l200kerasia, on Flickr

Παιδιά συγχαρητήρια για το νημα αυτο.εχω το πιο προβληματικο τηλ.g3.σκεφτομαι συντομα αλλαγη και Είμαι μεταξυ s7. Και htc 10.θα ηθελα να μου πειτε σας παρακαλώ ποιο ειναι το καλυτερο για φωτογραφιες σε παιδια τα οποια ειναι τισ περισσοτετες φορες σε κινηση.η καμερα ειναι το πιο σημαντικό σε μενα.να πω οτι τα παιδια σιγουρα θα βγαινουν στο auto. Που να προλαβεις ρυθμισεις

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά συγχαρητήρια για το νημα αυτο.εχω το πιο προβληματικο τηλ.g3.σκεφτομαι συντομα αλλαγη και Είμαι μεταξυ s7. Και htc 10.θα ηθελα να μου πειτε σας παρακαλώ ποιο ειναι το καλυτερο για φωτογραφιες σε παιδια τα οποια ειναι τισ περισσοτετες φορες σε κινηση.η καμερα ειναι το πιο σημαντικό σε μενα.να πω οτι τα παιδια σιγουρα θα βγαινουν στο auto. Που να προλαβεις ρυθμισεις

Νομίζω το lg nexus 5x στα 240 ευρώ καινούριο το 32άρι είναι άριστη επιλογή για καλές φωτογραφίες στο αυτόματο https://www.skroutz.gr/s/7811257/LG-Nexus-5X-32GB.html Γλιτώνεις και ένα σκασμό λεφτά εποχές που είναι..

HTC 10 δαγκωτο...η καμερα ειναι αλλου.

Lumia 640 xl αυτόματο

28746043304_54887cb80f_c.jpgWP_20160828_19_16_02_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

Πως γίνεται η ίδια εφαρμογή στο τηλέφωνο αυτό να δίνει πολύ πιο φυσικά χρώματα από ότι στο 950? (Ρητορική ερώτηση... μην αρχίσετε τα τεχνικά :p )

Τσίρκο θα ήταν με το 950...

Νίκο πολύ επιβλητική σκηνή!

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Πως γίνεται η ίδια εφαρμογή στο τηλέφωνο αυτό να δίνει πολύ πιο φυσικά χρώματα από ότι στο 950? (Ρητορική ερώτηση... μην αρχίσετε τα τεχνικά :p )

Τσίρκο θα ήταν με το 950...

Νίκο πολύ επιβλητική σκηνή!

Συμφωνω κι εγω...εχει καλυτερα χρωματα απο το 950.

Προφανως διαφορετικοι αλγοριθμοι.

Συμφωνω κι εγω...εχει καλυτερα χρωματα απο το 950.

Προφανως διαφορετικοι αλγοριθμοι.

Έχεις την pro shot για 10ρια; Αν ναι, πως τα κατάφερες; Την ξαναγορασες;

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

29348335566_fbd8c6f35b_k.jpgΒάρκιζα by V.R, on Flickr

Ήθελα να βγάλω μόνο τον ήλιο κοντρα, αλλά κοιτώντας την μετά διαπίστωσα έναν εισβολεα!

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Έχεις την pro shot για 10ρια; Αν ναι, πως τα κατάφερες; Την ξαναγορασες;

ναι την εχω...την ξαναγορασα

hdr /proshot

28762425353_fdc42fdba5_c.jpgProShot_20160901_150338 by foxy4270, on Flickr

Edited by paok4270

Απο την 8αρα Wide-lens του G5

29240005875_c5a8d80678_h.jpg

Φανταστική..!!

Sent from my awesome LG V10 Black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Ποιος το ειπε οτι το S7 εχει τη καλυτερη καμερα...ουτε μεσα στο top 5 δεν ειναι.

Εννοειται οτι το 808 ειναι καλυτερο...king of the kings

Βασικα το λενε πολλοί εκτός απο σενα.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

H καμερα του S7 ειναι χειροτερη απο την περσινη...φτιαξανε τις βραδυνες και χαλασανε ολα τ'αλλα.

Δεν ξερω τι πειραξε παλι η microsoft...Παντως η καμερα εχει χειροτερεψει μετα το update Κυριως στις βραδυνες.

Προσωπικά δεν έχω δει καμία αισθητή διαφορά, τόσο στις ημερήσιες όσο και στις βραδινές. Κάνε κανένα συγκριτικό pro shot vs windows camera.

Απόγευμα με σύννεφα:

28765694874_6deae8a9a8_b.jpgWP_20160901_18_39_34_Pro by Angel Os, on Flickr

29281457652_58b9a1011f_b.jpgWP_20160901_18_39_28_Pro by Angel Os, on Flickr

Όλα αυτόματο στο χέρι. Ούτε tap to focus δεν έκανα.

29281530632_fdf67e0fb8_b.jpgWP_20160901_20_53_59_Pro by Angel Os, on Flickr

Και με τρίποδο..

iso 50, shutter speed 4 sec, auto focus

29389746665_8874bcfa6d_b.jpgWP_20160901_21_05_11_Pro by Angel Os, on Flickr

Νομίζω το lg nexus 5x στα 240 ευρώ καινούριο το 32άρι είναι άριστη επιλογή για καλές φωτογραφίες στο αυτόματο https://www.skroutz.gr/s/7811257/LG-Nexus-5X-32GB.html Γλιτώνεις και ένα σκασμό λεφτά εποχές που είναι..[lg φιλε ποτε ξανα

Προσωπικά δεν έχω δει καμία αισθητή διαφορά, τόσο στις ημερήσιες όσο και στις βραδινές. Κάνε κανένα συγκριτικό pro shot vs windows camera.

ναι...οι δικες σου ειναι πολυ καλες και δεν υπαρχει διαφορα με αυτες πριν το update.

Ετσι ακριβώς φιλε, το λέει το ξαναλεει ώσπου στο τέλος να το πιστέψει

H καμερα του S7 ειναι χειροτερη απο την περσινη...φτιαξανε τις βραδυνες και χαλασανε ολα τ'αλλα.

Και εδω τα ίδια, μονο εσυ (και καναδυο γνωστοι ακόμα) τα λετε αυτα.

To S6 εχει 16mp καμερα...σε αναλυση/λεπτομερεια/ευκρινεια ειναι ανωτερο απο το S7.Αυτο ειναι γεγονος.

Το S7 Μονο το sharpness να δεις φτανει...τεχνητη λεπτομερεια.

To S6 εχει 16mp καμερα...σε αναλυση/λεπτομερεια/ευκρινεια ειναι ανωτερο απο το S7.Αυτο ειναι γεγονος.

Τα είχα και τα 2 τηλέφωνα,

το S7 βγάζει πιο ομορφες φωτογραφίες και πολυ πιο απλα χωρις κοπο.

Οπως επίσης είναι ανωτέρο σε βραδυνες, ακαριαια εστιαση, εξαιρετικά bokeh, hdr, f 1,7 και γενικά στο auto θα παρεις υπέροχες εικόνες χωρίς 2 προσπάθεια.

Αν πας σε Manual παιρνεις πολυ καλύτερα αποτελέσματα στο s7 και παλι.

Υστερεί μόνο σε λεπτομέρεια σε μεγαλο ζουμ.

Εστιαζεις συνεχώς μόνο σε αυτα που θέλεις.

Εδώ ο άλλος μιλάει ακόμα για το 808.

Είπαμε να μιλάμε για κινητά που έχουν λίγο ύπαρξης όχι για κάμερες..το 808 είναι κορυφαία κάμερα όχι smartphone..

Όσο για το s7 μαζί με nexus και Μ10 είναι Κορυφή. Τωρα αν κάποιος δε θέλει τίποτα άλλο εκτός από κάμερα ς πάρει ψηφιακή και ένα Nokia των 50 ευρώ

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εδώ ο άλλος μιλάει ακόμα για το 808.

Είπαμε να μιλάμε για κινητά που έχουν λίγο ύπαρξης όχι για κάμερες..το 808 είναι κορυφαία κάμερα όχι smartphone..

Όσο για το s7 μαζί με nexus και Μ10 είναι Κορυφή. Τωρα αν κάποιος δε θέλει τίποτα άλλο εκτός από κάμερα ς πάρει ψηφιακή και ένα Nokia των 50 ευρώ

ποιο nexus?

Τα είχα και τα 2 τηλέφωνα,

το S7 βγάζει πιο ομορφες φωτογραφίες και πολυ πιο απλα χωρις κοπο.

Οπως επίσης είναι ανωτέρο σε βραδυνες, ακαριαια εστιαση, εξαιρετικά bokeh, hdr, f 1,7 και γενικά στο auto θα παρεις υπέροχες εικόνες χωρίς 2 προσπάθεια.

Αν πας σε Manual παιρνεις πολυ καλύτερα αποτελέσματα στο s7 και παλι.

Υστερεί μόνο σε λεπτομέρεια σε μεγαλο ζουμ.

Εστιαζεις συνεχώς μόνο σε αυτα που θέλεις.

Καθημερινά τραβάω και με το S6 (το έχω δώσει στη γυναίκα μου) αλλά και με το S7 και μάλιστα τις περισσότερες φωτογραφίες τις τραβάμε ταυτόχρονα με το ίδιο κάδρο και με τα 2 τηλέφωνα ως χαζογονείς λόγω του παιδιού. Το S7 είναι πολύ μα πολύ καλύτερο από το S6 όχι μόνο σε χαμηλό φωτισμό όπου εκεί υπερτερεί λόγω του φωτεινότερου φακού f/1.7 vs f/1.9 αλλά και στα μεγαλύτερα pixel 1.4µm vs 1.12μm του αισθητήρα εικόνας τα οποία διαθέτουν δύο φωτοδιόδους αντί μίας. Αυτό πρακτικά σημαίνει μεγαλύτερη συλλογή φωτός με λίγοτερο θόρυβο.

Οι εικόνες που παίρνω την ημέρα με το S7 είναι καθαρές με μεγάλη οξύτητα ακόμα και όταν κάνω crop για απομονώσω τις ανθρώπινες φιγούρες. Δεν ξέρω αν κάποια άλλα τηλέφωνα είναι καλύτερα -και εδώ μπορούν να καταθέσουν την άποψη τους κάποιοι που έχουν παράλληλα και άλλες συσκευές- αλλά το S7 το συστήνω ανεπιφύλακτα ειδικά σε γονείς όπου τα παιδιά και ειδικά τα πορτρέτα είναι και το πιο δύσκολο θέμα. Στα τοπία όλα είναι πάρα πολύ καλά.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

ποιο nexus?

το 6p και 5x.

Καθημερινά τραβάω και με το S6 (το έχω δώσει στη γυναίκα μου) αλλά και με το S7 και μάλιστα τις περισσότερες φωτογραφίες τις τραβάμε ταυτόχρονα με το ίδιο κάδρο και με τα 2 τηλέφωνα ως χαζογονείς λόγω του παιδιού. Το S7 είναι πολύ μα πολύ καλύτερο από το S6 όχι μόνο σε χαμηλό φωτισμό όπου εκεί υπερτερεί λόγω του φωτεινότερου φακού f/1.7 vs f/1.9 αλλά και στα μεγαλύτερα pixel 1.4µm vs 1.12μm του αισθητήρα εικόνας τα οποία διαθέτουν δύο φωτοδιόδους αντί μίας. Αυτό πρακτικά σημαίνει μεγαλύτερη συλλογή φωτός με λίγοτερο θόρυβο.

Οι εικόνες που παίρνω την ημέρα με το S7 είναι καθαρές με μεγάλη οξύτητα ακόμα και όταν κάνω crop για απομονώσω τις ανθρώπινες φιγούρες. Δεν ξέρω αν κάποια άλλα τηλέφωνα είναι καλύτερα -και εδώ μπορούν να καταθέσουν την άποψη τους κάποιοι που έχουν παράλληλα και άλλες συσκευές- αλλά το S7 το συστήνω ανεπιφύλακτα ειδικά σε γονείς όπου τα παιδιά και ειδικά τα πορτρέτα είναι και το πιο δύσκολο θέμα. Στα τοπία όλα είναι πάρα πολύ καλά.

Για την οξυτητα οντως θα ηθελα ενα κλικ παρακατω μιας και κανει αρκετη επεξεργασια το κινητο μας, ομως ισως δεν μπορεις να τα εχεις ολα.. Πχ αλλες συσκευες να εχουν λιγοτερη επεξεργασια και περισσοτερο θορυβο.

Προσωπικα το πακετο με καλυπτει απολυτα κυριως για την ευκολια στο να παρεις φωτο στο αυτοματο με 1 κλικ.

Οσο για το s6, μονο σε κροπ μου λειπει η λιγο παραπανω λεπτομερεια που εδινε.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ο αισθητήρας dual pixel δεν έχει δηλαδή κανένα όφελος? :cool:

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του ανάλογα πάντα και με το τι μπορεί να διαθέσει;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...