Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Αυτό το έχω αναφέρει και εγώ λίγο πιο πίσω. Θα ήθελα να δω το U11 και στα χέρια κάποιου άλλου. Ο συγκεκριμένος που το έχει και ανεβάζει δείγματα είναι καλλιτέχνης και μπορεί να στήσει ιδανικό σκηνικό. Έχουμε δει εκπληκτικές φωτογραφίες με οποία συσκευή και εάν είχε στα χέρια του.

Δείγματα από κάποιον "κοινό θνητό" λοιπόν πριν την αποθέωση της συσκευής.

from my LG G4

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό το έχω αναφέρει και εγώ λίγο πιο πίσω. Θα ήθελα να δω το U11 και στα χέρια κάποιου άλλου. Ο συγκεκριμένος που το έχει και ανεβάζει δείγματα είναι καλλιτέχνης και μπορεί να στήσει ιδανικό σκηνικό. Έχουμε δει εκπληκτικές φωτογραφίες με οποία συσκευή και εάν είχε στα χέρια του.

Δείγματα από κάποιον "κοινό θνητό" λοιπόν πριν την αποθέωση της συσκευής.

from my LG G4

Ισχύει. Για αυτό στο παρελθόν έχω γράψει ότι θα ήταν καλό να δούμε σε πραγματικά σκοτάδια.

Σίγουρα είναι δυνατό απλά δεν έχουμε πλήρη άποψη αν δεν δούμε σκοτάδια και ημερήσιες με κόντρα ήλιο και χρώματα.

Προσωπικα απο τα λιγα δειγματα που χω δει απο το s8 δεν νομιζω να διαφερουν πολυ.

Edited by Antretng

Σύμφωνω απόλυτα με τον Βασίλη.

Sent from my Black Leather Htc 10

Σύμφωνο και εγώ απόλυτα!!!

Την εποχή που είχαμε το τούμπανο g2 ο ΠΑΟΚ έβγαζε κάτι φωτογραφίες που ετριβα τα μάτια μου μιας και δεν μπορούσα με τίποτα να βγάλω κάτι αντίστοιχο!!! Οπότε το htc 11 είναι σούπερ από τα δείγματα δεν λέω αλλά θα ήθελα να δω και κάποιον άλλον με το κινητό να μας ανεβάσει φωτογραφίες!!!

Ρε Χρήστο στο μυαλό μου είσαι!!!!!

Edited by manthosffvll

το θεμα παιδια ειναι τι φωτογραφιες θελετε να τραβατε, εμενα προσωπικα με καλυπτει ο φωτισμος που εχουν τραβηχτει οι φωτο απο το u11...δεν με ενδιαφερει να τραβηξω σε φουλ σκοταδια και βλεπω οτι παλι εκει το πατε το θεμα...antretng το g4 εχει απο τις καλυτερες ημερισιες μαζι με το 950 κατα την γνωμη μεχρι σημερα που μιλαμε, οχι και καλυτερο το redmi χαχα

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το θεμα παιδια ειναι τι φωτογραφιες θελετε να τραβατε, εμενα προσωπικα με καλυπτει ο φωτισμος που εχουν τραβηχτει οι φωτο απο το u11...δεν με ενδιαφερει να τραβηξω σε φουλ σκοταδια και βλεπω οτι παλι εκει το πατε το θεμα...antretng το g4 εχει απο τις καλυτερες ημερισιες μαζι με το 950 κατα την γνωμη μεχρι σημερα που μιλαμε, οχι και καλυτερο το redmi χαχα

Δεν θέλω κάτι τέτοιο!! διάβασε τι γράφω από πάνω ακριβώς!!

Δεν θέλω κάτι τέτοιο!! διάβασε τι γράφω από πάνω ακριβώς!!

δεν αναφερομαι σε σενα φιλε μου, αν αναφερομουν σε σενα θα σε επισημανα, αναφερομαι γενικως σε καποια σχολια που διαβασα

Μάνθο, ο Αντρέας είπε για σκοτάδι ;) ένα μήνυμα πριν απο σένα.

Saleakos συμφωνώ 10000000% για τα G4/950 στις ημερίσιες :)

Μην παρεξηγηθω, δεν λεω ποτε οτι θελω να τραβηξω σκοταδια. Αλλα δεδομενο οτι εχουμ δει ηδη αρκετες φωτογραφιες σε μετριες συνθηκες ε ας δουμε και στα σκοταδια εφοσον μιλαμε για συγκριση.

Οσον αφορα το redmi εγω κρινω μονο απο τα δειγματα του Χρηστου. Ειχε κανει ενα συγκριτικο lg g4 και redmi note 4x ενω επισης μου χε στειλει σε πριβε αρκετα δειγματα του g4. Απο αυτο που ειδα να ειναι κατωτερο. Να φταιει ο φακος; Αλλα στις ημερησιες μην τα υποτιμας τα redmi, ειναι αρκετα δυνατα ;)

Μην παρεξηγηθω, δεν λεω ποτε οτι θελω να τραβηξω σκοταδια. Αλλα δεδομενου οτι εχουμε δει ηδη αρκετες φωτογραφιες σε μετριες συνθηκες, ας δουμε και στα σκοταδια εφοσον μιλαμε για συγκριση. Αλλωστε δεν μιλησα μονο για σκοταδια αλλα και ημερησιες. Δηλαδη να χουμε μια σφαιρικη αποψη. ;)

Οσον αφορα το redmi εγω κρινω μονο απο τα δειγματα του Χρηστου. Ειχε κανει ενα συγκριτικο lg g4 και redmi note 4x ενω επισης μου χε στειλει σε πριβε αρκετα δειγματα του g4. Απο αυτο που ειδα ειναι οτι στις ημερησιες τα παει χειροτερα ποσο μαλλον να φτανει το εξαιρετικο 950. Να φταιει ο φακος; Να ετυχαν τα καδρα; Αλλα στις ημερησιες μην τα υποτιμας τα redmi, ειναι αρκετα δυνατα ;)

Edited by Antretng

Χρηστο θα μου επιτρεψεις να χρησιμοποιησω τα δειγματα σου :) . Πρωτη του G4 επειτα αντιστοιχη απο Note 4X. Φυσικα ειχε και αλλα δειγματα οπου απο απογευμα και περα το g4 εδειχνε τα δοντια και ειναι αναμφιβολα καλυτερο.

Σε αυτες παντως δεν με χαλαγε το g4. Αλλα σε καποια ακομα δειγματα που μου ειχε δειξει το g4 δεν μου αρεσε. Σαν να τους ελειπε contrast μου εμοιαζαν.

34255299824_1fa382f0d6_c.jpgLG G4_1 by Παυλίδης Χρήστος, on Flickr

35059233696_a361d8063d_c.jpgXiaomi RN4x_1 by Παυλίδης Χρήστος, on Flickr

34968543381_9e100fa93d_c.jpgLG G4_2 by Παυλίδης Χρήστος, on Flickr

35059218366_a97a94b5df_c.jpgXiaomi RN4x_2 by Παυλίδης Χρήστος, on Flickr

Edited by Antretng

Andretng και pavlidisc αυτό που κάνετε τη σύγκριση μεταξύ G4 και RN4x θα είχε νόημα αν κυκλοφορούσαν ταυτόχρονα οι συσκευές, το G4 ανήκει πια στην εποχή του, ναι μεν πολύ καλή κάμερα αλλά τότε σε σχέση με τον ανταγωνισμό και όχι τώρα. Η Xiaomi κάνει επιτέλους φιλότιμες προσπάθειες να βγάλει τη ρετσινιά της "κινεζιάς" και σίγουρα τα πάει πολύ καλύτερα με το RN4x για την τιμή του, υπερβολικά φτηνό για το ας πούμε θεωρητικά 80% των εργασιών που περιμένει από μια κάμερα ο - ό,τι κι αν σημαίνει αυτό - "μέσος χρήστης".

Βαγγελη και γω για το σημερα μιλαω. Παρολα αυτα το g4 παραμενει πολυ δυνατο ακομα και σημερα, αφου απο απογευμα και περα δυσκολευει ακομα και νεοτερες ναυαρχιδες. :)

Απλα το γραψα επειδη γραφτηκε οτι το s7 τα παει χειροτερα απο το g4. Σιγουρα παραμενει διαμαντι το g4 αλλα μην μειωνουμε τοσο τα αλλα καμεροκινητα. Για την ιστορια στις νυχτερινες προτιμω το wb του g4 αλλα μην αδικουμε και το εξαιρετικο s7.

δεν αναφερομαι σε σενα φιλε μου, αν αναφερομουν σε σενα θα σε επισημανα, αναφερομαι γενικως σε καποια σχολια που διαβασα

Το ξέρω φιλε μου ότι δεν αναφέρονται σε εμένα εγώ απλά είπα ότι εγώ δεν θέλω να δω κάτι τέτοιο "σκοτάδια " αλλά σε χέρια κάποιου άλλου το τηλέφωνο αν θα είχε τα ίδια αποτελέσματα!!

Τα redmi μια χαρά βγάζουν την ημέρα το βράδυ υπάρχει θέμα!!

Στα πρόσωπα ούτε την ημέρα δεν μου άρεσε από το redmi note 3pro που είχα!!!

@ Antretng

Ελεύθερα Αντρέα. Public είναι οι φωτογραφίες. :happy:

Να ξέρεις όμως οτι τα πραγματικά χρώματα είναι αυτά που κράτησε το G4. Το RN4x τα άλλαξε...ελαφρώς όμως...και φαίνονται πολύ ωραία.

@Vagelis_D9

Αυτό το είχα κάνει εγώ με το σκεπτικό οτι είναι δύο συσκευές που μπορούν να αποκτηθούν με τα ίδια χρήματα (το RN4x καινούριο και το G4 μεταχειρισμένο). Στα ίδια χρήματα λοιπόν, η διαφορά των δύο συσκευών στην κάμερα είναι τουλάχιστον χαοτική...χωρίς να αναφέρω την λήψη video και την ηχογράφηση του RN4x που δεν είναι κάν για συζήτηση. Αλλά ΟΚ...το ένα υπήρξε ναυαρχίδα...και το άλλο είναι midrange συσκευή. Με βάση το κόστος την συγκεκριμένη εποχή έγινε το mini συγκρητικό και τίποτε άλλο.

Στα ίδια λεφτά (το ένα καινούριο και το άλλο μεταχειρισμένο...επαναλαμβάνω) το G4 γελάει με την κάμερα του RΝ4 και το RΝ4 με την μπαταρία του G4. :rolleyes:

Όσο για το ότι η Xiaomi κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ξηλώσει την ρετσινιά των Κινέζω περι κάμερας, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Δεν κάνει απολύτως τίποτα. Το software της είναι ανύπαρκτο.

Edited by pavlidisc

Το ξέρω φιλε μου ότι δεν αναφέρονται σε εμένα εγώ απλά είπα ότι εγώ δεν θέλω να δω κάτι τέτοιο "σκοτάδια " αλλά σε χέρια κάποιου άλλου το τηλέφωνο αν θα είχε τα ίδια αποτελέσματα!!

Τα redmi μια χαρά βγάζουν την ημέρα το βράδυ υπάρχει θέμα!!

Στα πρόσωπα ούτε την ημέρα δεν μου άρεσε από το redmi note 3pro που είχα!!!

@ Antretng Ελεύθερα Αντρέα. Public είναι οι φωτογραφίες. :happy:

@Vagelis_D9 Αυτό το είχα κάνει εγώ με το σκεπτικό οτι είναι δύο συσκευές που μπορούν να αποκτηθούν με τα ίδια χρήματα (το RN4x καινούριο και το G4 μεταχειρισμέν. Στα ίδια χρήματα λοιπόν, η διαφορά των δύο συσκευών είναι τουλάχιστον χαοτική...χωρίς να αναφέρω την λήψη video και την ηχογράφηση του RN4x που δεν είναι κάν για συζήτηση). Αλλά ΟΚ...το ένα υπήρξε ναυαρχίδα...και το άλλο είναι midrange συσκευή. Με βάση το κόστος την συγκεκριμένη εποχή έγινε το mini συγκρητικό και τίποτε άλλο.

Στα ίδια λεφτά (το ένα καινούριο και το άλλο μεταχειρισμένο...επαναλαμβάνω) το G4 γελάει με την κάμερα του RΝ4 και το RΝ4 με την μπαταρία του G4. :rolleyes:

Όσο για το ότι η Xiaomi κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ξηλώσει την ρετσινιά των Κινέζω περι κάμερας, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Δεν κάνει απολύτως τίποτα. Το sofwware της είναι ανύπαρκτο.

Μα δεν θελω να παινεψω το redmi note 4x αλλα να εξηγησω γιατι δεν μου αρεσουν οι ημερησιες του g4 και ως εκ τουτου ειναι αδικο να μειωνουμε τοσο πολυ το s7 (να σημειωθει για οσους δεν με γνωριζουν οτι δεν ειμαι καθολου fan της samsung).

Αλλωστε ιδια τιμη με το redmi ειχε μονο αν επαιρνες το g4 μεταχειρισμενο και το rn4x καινουργιο. Διαφορετικα εχουν και κανα 100αρη ευρω διαφορα και μαλιστα με το rn4x να εστιαζει περισσοτερο στη μπαταρια. :)

Κοίτα Χρήστο να διαφωνήσω λίγο μαζί σου!!! το mi5 και ειδικά το mi5s είναι πάρα πολύ καλό !!!

ΕΙΝΑΙ Μάνθο! ΕΙΝΑΙ! Αλλά λόγω φακού. Ειδικά το Mi5s. Έχει τρομερό φακό και γι'αυτό τα σπάει σε σχέση με τα υπόλοιπα Xiaomi.

To Μι5 σαν ναυαρχίδα που προωθήθηκε...δεν έλεγε πολλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Αλλά το Mi5s...είναι όντως σταθμός (για την Xiaomi). Όμως δεν οφείλετε στο software ε.

Η Xiaomi έβαλε στο Mi5s ότι καλύτερο, αλλά από τη συνέχειά της φαίνεται ότι το έκανε κατά λάθος.
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Η Xiaomi έβαλε στο Mi5s ότι καλύτερο, αλλά από τη συνέχειά της φαίνεται ότι το έκανε κατά λάθος.

Ε να...κάτι τέτοιο πιστεύω και εγώ και ελπίζω να έχω άδικο...:worry:

Καπου ειχα διαβασει οτι το mi6 plus θα φοραει τον αισθητηρα του u11. Αν ειναι οντως αληθεια ισως δουμε κατι καλο απο αυτο.

Βεβαια ο λογος που χαζευουμε το u11 ειναι σε μεγαλο βαθμο λογο software.

Να συμφωνήσω εδώ ναι!!!

Βάζοντας αισθητήρα προ 2 χρόνον ήταν μεγάλο φάουλ στο mi6 για αυτό και δεν κάνω καν λόγο να το πάρω !!

Μιας και θεωρο ότι το mi5s είναι καλύτερο!!

Καπου ειχα διαβασει οτι το mi6 plus θα φοραει τον αισθητηρα του u11. Αν ειναι οντως αληθεια ισως δουμε κατι καλο απο αυτο.

Βεβαια ο λογος που χαζευουμε το u11 ειναι σε μεγαλο βαθμο λογο software.

Ναι και δεν θα βάλουν OIS πάλι, και θα λέμε "άλλη μία χαμένη ευκαιρία"....

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Εγώ πάντως θα το έπαιρνα το G4 και μεταχειρισμένο αν δεν είχε το γνωστό θέμα. Αλλά πάλι αν δεν το είχε, δεν θα είχε τόσο χαμηλή μεταπωλητική αξία γι αυτό θεωρώ τις συγκρίσεις με το Xiaomi λίγο έως αρκετά άτοπες.

Ναι και δεν θα βάλουν OIS πάλι, και θα λέμε "άλλη μία χαμένη ευκαιρία"....

Πολυ το φοβαμαι αυτο. Αλλα ας βγει με το καλο και οταν εχουμε δειγματα το ξανασυζηταμε. Το μονο σιγουρο ειναι οτι για κινεζος δεν τα παει ασχημα η xiaomi στις φωτογραφιες.

Εγώ πάντως θα το έπαιρνα το G4 και μεταχειρισμένο αν δεν είχε το γνωστό θέμα. Αλλά πάλι αν δεν το είχε, δεν θα είχε τόσο χαμηλή μεταπωλητική αξία γι αυτό θεωρώ τις συγκρίσεις με το Xiaomi λίγο έως αρκετά άτοπες.

Μεγαλη αληθεια.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...