Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Με όσες είχα εκτός του S7, βασικά :) Αλήθεια όμως.

ΟΚ! Πάω πάσο γιατί με σένα δεν μπορώ να τα βάλω!!! :lol::p:lol:

Για να το λές, έτσι θα είναι.

Αλλά πραγματικά, δεν έχω παράπονο από το G4! Θέλει φυσικά παραπάνω χρόνο να εστιάσει, αλλά ρε φίλε...απαθανατίζω το κάδρο που βλέπω...και όχι αυτό που θα ήθελε το S7 να βλέπω!!!! :rolleyes:

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι να κάνουμε, παιδιά, είστε οι της πιστότητας χρωμάτων, είμαστε της ταχύτητας λήψεως με cartooney κορεσμούς. Sorry not sorry :cool:

Τι να κάνουμε, παιδιά, είστε οι της πιστότητας χρωμάτων, είμαστε της ταχύτητας λήψεως με cartooney κορεσμούς. Sorry not sorry :cool:

Έτσι είναι...έτσι είναι...έτσι είναι!!!!! :cool:

καπως ετσι θα το εθετα για να απαντησω και να τελειωνω.

Έτσι είναι...έτσι είναι...έτσι είναι!!!!! :cool:

Φιλε Χρηστο,

καταρχας σε γνωρισα και μιλησαμε αφου ειχες παρει το s7 νομιζω. Τουλαχιστον δεν θυμαμαι να σε παραμυθιασα, οπως πας να υπαινιχθεις, εγω.

Εεπειδη λοιπον ο ιδιος δηλωνεις οτι γουσταρεις να βριζεις τα samsung, και για να το κανεις αυτο προτιμας να δωσεις δικια στον παοκ, ο οποιος παοκ τα δικια που ειχε τα εχανε βριζοντας μαναδες παιδων εδω μεσα και οντως απολυτος και εριστικος, τοτε το μονο συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι δε σε νοιαζει η ουσια.

Να θυμισω εδω οτι ενα κινητο καποιοι δεν το παιρνουμε μονο για την καμερα. Εγω προσωπικα το παιρνω για καμερα-μπαταρια-οθονη- σχεδιο-μπεζελ (με την εννοια του συνολικου μεγεθους που θα μπορουσε να μειωνεται αν μεναμε στις ιδιες οθονες. Πχ iphone 7 plus, απλα για γελια το μεγεθος σε σχεση με οθονη).

Να θυμισω λοιπον οτι εσενα σε ενοχλουσαν οι πολλες ρομ που ειχε η σαμσουνγκ και ηταν λογος να αλλαξεις εταιρεια. Φιλε, προσωπικα στα 32 μου, το τελευταιο που με απασχολει ειναι αν θα παρω 1ος μια αναβαθμιση η μετα απο 2 μηνες. Εχω ξεπερασει τα παιδικα μου κολληματα και ασχολουμαι με πιο χρησιμα πραγματα. Πραγματικα τα θεωρω ανοησιες αυτα. Αν σε ενοχλουν οκ, δεκτο αλλα δεν με πειθουν.

Τωρα για την καμερα. Ποτε δεν εχω χασει φωτο σε 1/2 που να την πηρα με το G5 πχ που ειχα παραλληλα αρκετο καιρο. Επισης τις πιο πολλες σε 1/2 τις εχω κρατησει. Μονο εσυ δε μπορεις να βγαλεις...

Τελος, τι να το κανω να χασω τελειως μια φωτο, απο το να την παρω και να μην εχει απολυτη ακριβεια στα χρωματα. Προσωπικα χεστηκα, μου αρκει που η φωτο ειναι καλη και ας μην ειναι τελεια. Λες και αμα το μπλουζακι δε στο βγαλει στο ακριβες χρωμα θα αλλαξει κατι ή θα σωθεις.

Δεν καθομαι να αναλυσω αλλο αυτα που λες, ομως το να ανακοινεις θεματα που τα εχουμε ληξει δειχνει κομπλεξ. καλη σου μερα

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Έλα μωρέ υπερβολές, τώρα. Προτιμήσεις είναι, όχι κόμπλεξ. Τσιλ δλδ όλοι σας :P

Meahwhile, τώρα περνάει το μούδιασμα που μπήκα και είδα το υπόλοιπό μου στο ebanking μετά την αγορά του S8+.

Σας ψήνω και φωτογραφίες από την αποφοίτηση των φοιτητών του Deree χθες βράδυ. Ανεβαίνουν dropbox οσονούπω.

...ομως το να ανακοινεις θεματα που τα εχουμε ληξει δειχνει κομπλεξ. καλη σου μερα

Ουάου!!!!!!!

Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει! Έβγαλες συμπεράσματα, δημιούργησες ερωτήσεις, απάντησες κιόλας, επιτέθηκες, έφτιαξές και θεωρίες συνωμοσίας! Μπράβο βρε...και δεν σου το ΄χα!!! :)

Καλημέρα και από μένα ντε :D

Έλα μωρέ υπερβολές, τώρα. Προτιμήσεις είναι, όχι κόμπλεξ. Τσιλ δλδ όλοι σας :P

Meahwhile, τώρα περνάει το μούδιασμα που μπήκα και είδα το υπόλοιπό μου στο ebanking μετά την αγορά του S8+.

Σας ψήνω και φωτογραφίες από την αποφοίτηση των φοιτητών του Deree χθες βράδυ. Ανεβαίνουν dropbox οσονούπω.

Αφού ο ίδιος το λέει. Προσωπικά έχω πάψει να απαντάω στα περισσότερα εδώ μέσα αλλά αφού με αναφέρει και ενώ ξέρει ότι αυτά που λέει είναι πιο πολύ για να προκαλέσει πάρα για ουσία τι να πω. Πάντως το ότι παρακολουθούμε αυτό το θέμα και μας ενδιαφέρει η φώτο δε σημαίνει ότι δεν έχουμε και άλλα κριτήρια. Επίσης πάντα τονιζα ότι δεν είναι το καλύτερο το s7, αλλά δεν υπάρχει καλύτερο.. Υπάρχει συν και πλην σε ολα

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ουάου!!!!!!!

Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει! Έβγαλες συμπεράσματα, δημιούργησες ερωτήσεις, απάντησες κιόλας, επιτέθηκες, έφτιαξές και θεωρίες συνωμοσίας! Μπράβο βρε...και δεν σου το ΄χα!!! :)

Καλημέρα και από μένα ντε :D

Χρηστο συγγνωμη που θα στο λεω παλι , αλλα το να μπαινεις με τοση φορα κυριακατικα, αντι να εισαι σε καμια παραλια, να υπερασπιζεσαι με τοση μανια τον φιλο παοκ που εχει πει **** τη μανα σου στα μισα μελη εδω μεσα, που μπηκε στο θεμα του G6 για να μου απαντησει μονο για το u11 οτι σπερνει και να δημιουργεις παλι θεματα, δεν το βρισκω ουτε σωστο ουτε λογικο.

Ποσο μαλλον οταν τα εχουμε ξανα πει αυτα, ποσο μαλλον οταν ο ιδιος λες οτι δε γουσταρεις τα samsung.

Οκ ρε φιλε, ειπαμε σε τι εχουν θεμα και σε τι υπερτερουν, τελος. Τωρα αν θες και εσυ να βγαλεις αχρηστο το Ois τους, βγαλτο, σκασιλα μας.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Χρηστο συγγνωμη που θα στο λεω παλι , αλλα το να μπαινεις με τοση φορα κυριακατικα, αντι να εισαι σε καμια παραλια, [...]

Εεε βασικάααα.... όλοι εδώ δεν είμαστε; :lol:

Προσωπικα το lg g4 δεν θα το επαιρνα αφου στις ημερησιες τα παει πραγματικα χειροτερα και απο Redmi (απο δειγματα που μου δειξες). Τωρα αν στις νυχτερινες μπορει να βγαλει σε ταχυτητες 1/2 καλυτερα απο οτι το s7 δεν με καιει να σου πω την αληθεια αφου ανθρωπους με τετοια ταχυτητα δεν βγαζεις για κανενα λογο. Σε πιστευω βεβαια αφου η lg εχει γενικα δυνατο ois αλλα εφοσον σε 1/10 ειναι και τα δυο ευκολα να βγαλεις καθαρη εμενα μου αρκει.

Επιπλεον σιγουρα ουτε εμενα μου αρεσει η jpeg engine του s7 (το εχω αναφερει αλλωστε). Ομως τι να τα κανω τα καλυτερα χρωματα οταν τελικα θα την εχω χασει την φωτογραφια μου; Για νυχτερινα τοπια ισως ειναι σουπερ το lg g4 αλλα για ανθρωπους, βαση αυτα που γραφετε, θα προτιμουσα το s7 (εχω βγαλει ελαχιστες φωτογραφιες απο φιλου s7 edge οποτε δεν μπορω να το κρινω με σιγουρια).

Υ.Γ. Προσπαθηστε να αποφευγετε ομως τους χαρακτηρισμους. Μην χαλαμε τις καρδιες μας :)

Edited by Antretng

Καλή καρδιά από μένα παιδιά και συνεχιζω.

Too young to die too old to rock and roll. ;-)

from my LG G4

Προσωπικα το lg g4 δεν θα το επαιρνα αφου στις ημερησιες τα παει πραγματικα χειροτερα και απο Redmi (απο δειγματα που μου δειξες).

[...]

Υ.Γ. Προσπαθηστε να αποφευγετε ομως τους χαρακτηρισμους. Μην χαλαμε τις καρδιες μας :)

1. WOAH. Όχι.

2. Θέλουμε έναν Navi55 τώρα να αρχίζει να πετσοκόβει posts. ΤΙ ΕΙΝ' ΑΥΤΑ ΡΕ; ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?! :lol:

1. WOAH. Όχι.

2. Θέλουμε έναν Navi55 τώρα να αρχίζει να πετσοκόβει posts. ΤΙ ΕΙΝ' ΑΥΤΑ ΡΕ; ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?! :lol:

1. Ειχε κανει ενα συγκριτικο ο Χρηστος του lg g4 με Redmi Note 4X και το δευτερο τουλαχιστον στα δικα μου ματια τα πηγαινε καλυτερα οταν ειχε δυνατο ηλιο. Και γενικα τα περισσοτερα ημερησια δειγματα που μου ειχε δειξει ειχαν μια "ασπριλα" που δεν μου αρεσε

2. Καροτακι πρωτα... μετα αν δεν πιασει βγαινει και ο βουρδουλας :lol:

Στις ημερήσιες τα Redmi πραγματικά έσκιζαν. Το Redmi Note 3 Pro έβγαζε τρομερές ημερήσιες με πολύ καλά χρώματα και μεγάλη λεπτομέρεια. Το Redmi Note 4 δεν πρόλαβα να το επεξεργαστώ πολύ γιατί έφυγε σε dt... :-)

from my LG G4

Εεε βασικάααα.... όλοι εδώ δεν είμαστε; :lol:

Προφανώς, με 6 μηνών παιδί δε μπορώ να πάω κάπου, ειδικά παραλία μετά τις 6 το απόγευμα. Όμως δεν μπήκα μέσα να αρχίσω να λέω ιστορίες πάλι.. Αυτό εννοώ. Το ότι χαζεύω εδώ είναι το λιγότερο. Το να μπεις να αρχίσεις να λες και να ξανά λες όμως ειδικά για θέματα που τα έχουμε υπέρ αναλύσει και ειδικά με τέτοια υποστήριξη σε ένα άτομο που έχει χαλάσει όλων τη διάθεση ενώ θα μπορούσε να είναι από τους πιο χρήσιμους εδώ, το βρίσκω κουτο. Αυτό ειπα

Βαγγέλη, εσύ αυτήν την ασπρίλα (ξέπλυμα που το λέω εγώ) στις ημερήσιες με έντονο φως το είχες παρατηρήσει με G4 - V10;

Εαν ναι, είχες κάποιον τρόπο αντιμετώπισης;

Και, βασικά, δεν είναι μόνο στο έντονο φως. Θα έλεγα ότι υπάρχει όταν έχω φωτεινή πηγή απέναντι (εάν δεις και στις 2 τελευταίες βραδυνές που ανέβασα είναι εμφανές). Απλά όταν έχει κόντρα έντονο φυσικό φως το "ξέπλυμα" φαίνεται έντονα.

from my LG G4

Όχι σε εκνευριστικό βαθμό.

Σε εκνευριστικό βαθμό είχα παρατηρήσει πολλά τέτοια :mad: :

35497374982_2bfe6a982f_z.jpgFocus fail by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Και ΔΕΝ εννοώ τη φάτσα μου.

Υ/Γ. Νικο, προσπαθώ να το ελαφρύνω, αλλά δεν βοηθάς κι εσύ λίγο :P We get it, έχεις δίκιο, αλλά ας μην εμμένουμε. ;)

Ναι κατάλαβα... όχι... εγώ τέτοιο δεν είχα προς το παρόν. Στα μέχρι τώρα θέματα μου δηλαδή. Αλλά μην φανταστείς ότι είμαι και όλη μέρα στην φωτογράφιση. Όταν τύχει. Μέχρι τώρα όμως δεν είχα αποτυχία που να μου "στοίχησε".

from my LG G4

Όχι σε εκνευριστικό βαθμό.

Σε εκνευριστικό βαθμό είχα παρατηρήσει πολλά τέτοια :mad: :

35497374982_2bfe6a982f_z.jpgFocus fail by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Και ΔΕΝ εννοώ τη φάτσα μου.

Χαχαχαχα. Πάνω που ημουν έτοιμος να γραψω τη "τρολια" :p μου το χάλασες :p

Καλησπέρα παοκια και αριαναρες μου και Γαβροι μου! Γιατί το ζαλιζετε το θέμα ? Το htc u11 σπέρνει φέτος και όλα τα άλλα έρχονται τρίτα... Μην τσακωνεστε, εγώ πούλησα σε μια φίλη το S8 και περιμένω να πέσει λίγο το εργαλείο να το χτυπήσω. Είναι πασιφανες ότι έχει την καλύτερη κάμερα ever.

Θα ήθελα την πιο απογοητευτική φωτογραφία που έβγαλες με S8 σε παρακαλώ. :)

Για να έχω και ένα δείγμα του τι περιμένει ο καθένας δλδ. :P

Με τις πρώτες 24 ώρες μου με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Ακόμη ανεβαίνουν οι φωτο στο PC. Υποσχομαι να ανεβάσω αρκετές.

Με τις πρώτες 24 ώρες μου με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Ακόμη ανεβαίνουν οι φωτο στο PC. Υποσχομαι να ανεβάσω αρκετές.

Καλοριζικο φιλε μου. Απο τα λιγα που εχω δει πρεπει να ειναι πολυ δυνατο. :)

Θα ήθελα την πιο απογοητευτική φωτογραφία που έβγαλες με S8 σε παρακαλώ. :)

Για να έχω και ένα δείγμα του τι περιμένει ο καθένας δλδ. :P

Βαγγέλη προσπαθώ πάντα να κάνω διάλογο αλλά ξέρουν οι περισσότεροι ότι όταν κάποιος το παρακάνει θα απαντήσω αναλόγως. Δεν βρίζω όμως δεν μπορώ να είμαι τόσο ευγενης σε ποστ σαν του Χρήστου. Πες ρε φίλε δε με κάλυψε γιατί ήθελα αυτό και αυτό και τέλος.

Όσο για το s8, μοιάζει να είναι καλύτερο από s7 εκεί που το 2ο υστερούσε αλλά δεν έχω κάτσει να το αναλύσω πολύ

Καλησπέρα παοκια και αριαναρες μου και Γαβροι μου! Γιατί το ζαλιζετε το θέμα ? Το htc u11 σπέρνει φέτος και όλα τα άλλα έρχονται τρίτα... Μην τσακωνεστε, εγώ πούλησα σε μια φίλη το S8 και περιμένω να πέσει λίγο το εργαλείο να το χτυπήσω. Είναι πασιφανες ότι έχει την καλύτερη κάμερα ever.

Δεν ξέρεις να τραβάς φωτογραφίες προφανώς.. δες εδω λεπτομέρεια κι ευκρίνεια σε 640 iso χωρίς φλας σε κήπο με ελάχιστο φωτισμό και οχι σε καλοφωτισμένα πάρκα και πλατείες κάτω απο λάμπες της ΔΕΗ

34600259995_4bf1d65543_c.jpg

Δεν ξέρεις να τραβάς φωτογραφίες προφανώς.. δες εδω λεπτομέρεια κι ευκρίνεια σε 640 iso χωρίς φλας σε κήπο με ελάχιστο φωτισμό και οχι σε καλοφωτισμένα πάρκα και πλατείες κάτω απο λάμπες της ΔΕΗ

34600259995_4bf1d65543_c.jpg

Ακριβώς αυτό!!!

Πολυ σωστή η επισήμανση για τα καλοφωτισμενα παρκα και την προσεκτικη επιλογή κάδρου με φως απο πισω.

Η φώτο είναι εξαιρετική για τις συνθήκες και το S8 επίσης.

Σύμφωνω απόλυτα με τον Βασίλη.

Sent from my Black Leather Htc 10

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...