Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

H λεπτομέρεια στον ιστό είναι αφοπλιστική..Πολυ ωραιες φωτογραφιες..

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Panasonic Lumix dmc-cm1 HDR

34459722923_1e329ce86a_b.jpgP1010982 by Mivas Collections, on Flickr

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάλι με CM1, η πρώτη μου απόπειρα για κοντινή. (Νομίζω η εστίαση δεν έγινε στο πορτοκαλί λουλούδι, αλλά στο δίπλα)

34881900420_d5812e263b_b.jpgP1010984 by Mivas Collections, on Flickr

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

ενα μινι p6 vs mi5 low light!!

Η αλήθεια, Μάνθο, είναι ότι μπερδεύτηκα τώρα για το τι θα συγκρίνουμε και θα κρίνουμε εδώ. Νόμιζα ότι είχες το Mi5s αλλά εδώ είσαι με το Mi5. Δεν κάνεις πολύ σαφές πως τις τράβηξες τις φωτό, όλες στο auto είναι; Γιατί όλα τα exif έχουν πολύ μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Πάντως πάρα πολύ καλό το Nexus.

Mi5s HDR on, η φωτο ειναι για πεταμα

35285542955_700b9d51eb.jpgIMG_20170613_162312_HDR by Nikos Chrisoulis, on Flickr

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και η αντιστοιχη με το 1+3

Τη διαφορα το κανει το software

35285540225_bce10d9d61.jpgIMG_20170613_175638 by Nikos Chrisoulis, on Flickr

Η αλήθεια, Μάνθο, είναι ότι μπερδεύτηκα τώρα για το τι θα συγκρίνουμε και θα κρίνουμε εδώ. Νόμιζα ότι είχες το Mi5s αλλά εδώ είσαι με το Mi5. Δεν κάνεις πολύ σαφές πως τις τράβηξες τις φωτό, όλες στο auto είναι; Γιατί όλα τα exif έχουν πολύ μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Πάντως πάρα πολύ καλό το Nexus.

Εχει hdr. Εκει παντα δεν ειναι ασφαλες να κρινεις απο το exif τη φωτεινοτητα το τοπιου. Αν τραβαγες χωρις hdr θα γραφε μεγαλυτερο iso. Επιπλεον μην ξεχναμε οτι διαφορετικοι αισθητηρες εχουν διαφορετικα manufacturer's iso. ;)

35285542955_700b9d51eb.jpgIMG_20170613_162312_HDR by Nikos Chrisoulis, on Flickr

τι εννοεις για πεταμα? του xiaomi ειναι πολυ καλυτερη και με πλουσια χρωματα.

Μαλλον εννοει οτι ειναι αφυσικο το αποτελεσμα.

Φίλε λάθος κάνεις του OnePlus είναι πιο σκοτεινή αλλά είναι πολύ καλύτερη και πιο φυσική, εδώ το xiaomi τα έκανε μαντάρα,δες τες σε pc

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε λάθος κάνεις του OnePlus είναι πιο σκοτεινή αλλά είναι πολύ καλύτερη και πιο φυσική, εδώ το xiaomi τα έκανε μαντάρα,δες τες σε pc

Σε Pc τις βλεπω και η φωτο του 1 + 3 μοιαζει σαν να εχει τραβηχτει στο αυτοματο.Καμια σχεση με hdr.Καταρχην δεν μπορεσε να ανοιξει τα shadows κι ετσι δεν φαινεται τιποτα.Επισης μοιαζει σχεδον αχρωμη.Πραγματικο Hdr εβγαλε το Xiaomi.

Σίγουρα ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του με τις φωτογραφίες αλλά εγώ διαφωνώ κάθετα

Τι παει να πει πραγματικο hdr? Ο σκοπος του hdr ειναι να φωτισει τα σκοτεινα και να σωσει τα highlights. Αν ομως ειναι σε υπερβολικο βαθμο και χασει καθε επαφη απο το πραγματικο καδρο τοτε περαν απο τυχον προτιμησεις, γενικα ειναι "εκτος". Αλλωστε μονο ο Νικος (nichkcris) ξερει ποιο ειναι πιο κοντα σε αυτο που εβλεπε.

Σε Pc τις βλεπω και η φωτο του 1 + 3 μοιαζει σαν να εχει τραβηχτει στο αυτοματο.Καμια σχεση με hdr.Καταρχην δεν μπορεσε να ανοιξει τα shadows κι ετσι δεν φαινεται τιποτα.Επισης μοιαζει σχεδον αχρωμη.Πραγματικο Hdr εβγαλε το Xiaomi.

hdr δεν ειναι δινουμε +100 στα shadows και να βγαλουμε αυτο το καρτουνιστικο αθλιο αποτελεσμα που βγαζει το μι5ς, να φωτιζει τις σκιες παραπανω απο οτι βλεπει το ματι και φυσικα τα χρωματα να τα κανει κ@λος

Το σωστο hdr ειναι του 1+3

Εδω και 2 φωτο του 1+3 μια με hdr και μια χωρις

35247230626_2b84ed52bd_m.jpg34443721764_8a4307b3d0_m.jpg

Σίγουρα ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του με τις φωτογραφίες αλλά εγώ διαφωνώ κάθετα

Στο παρακατω ποστ εχω παλι φωτος

4 φωτο απο 1+3 και mi5s, με hdr on + off

35155801171_37c573c00b_t.jpg35119706312_90b8740f77_t.jpg34898467620_377e185661_t.jpg34442114654_160ef52732_t.jpg

Γιατι να θελει αυτο το αισχρο oversaturation στο hdr?

Kαι αντε, οταν εχει πολυ φως και δενυπαρχουν σκιες, καπως τρωγεται αλλα στην παραπανω φωτο στο σαλονι, απλα οχι.

Edited by nikchris

hdr δεν ειναι δινουμε +100 στα shadows και να βγαλουμε αυτο το καρτουνιστικο αθλιο αποτελεσμα που βγαζει το μι5ς, να φωτιζει τις σκιες παραπανω απο οτι βλεπει το ματι και φυσικα τα χρωματα να τα κανει κ@λος

Το σωστο hdr ειναι του 1+3

Εδω και 2 φωτο του 1+3 μια με hdr και μια χωρις

34443721764_8a4307b3d0_m.jpg35247230626_2b84ed52bd_m.jpg

ι.

επιβεβεβαιωνεις αυτο που εγραψα...hdr και αυτοματο ειναι ενα και το αυτο στο 1+3 ,καμια διαφορα.

επιβεβεβαιωνεις αυτο που εγραψα...hdr και αυτοματο ειναι ενα και το αυτο στο 1+3 ,καμια διαφορα.

Οχι, οι σκιες ειναι πιο φωτισμενες. Ελαχιστα, όπως πρεπει.

Αν ειχε πιο πολλα highlights η σκηνη, θα τα εβλεπες χαμηλοτερα, οπως ειναι και το σωστο hdr.

Το μι5ς εχει κανει ενα τρισαθλιο blow out στις σκιες και σαν επακολουθο μου άλλαξε και χρωμα στον καναπε!!

Οχι, οι σκιες ειναι πιο φωτισμενες. Ελαχιστα, όπως πρεπει.

Αν ειχε πιο πολλα highlights η σκηνη, θα τα εβλεπες χαμηλοτερα, οπως ειναι και το σωστο hdr.

Το μι5ς εχει κανει ενα τρισαθλιο blow out στις σκιες και σαν επακολουθο μου άλλαξε και χρωμα στον καναπε!!

Εβαλες την ιδια φωτογραφια στο τελευταιο post 2 φορες (χωρις hdr). Στο πρωτο post που ειχες με το mi5s ειχες κανονικα με hdr. Φυσικα υπαρχει διαφορα απο hdr και χωρις.

Εβαλες την ιδια φωτογραφια στο τελευταιο post 2 φορες (χωρις hdr). Στο πρωτο post που ειχες με το mi5s ειχες κανονικα με hdr. Φυσικα υπαρχει διαφορα απο hdr και χωρις.

Οχι.

Στο πρωτο ποστ εβαλα μι5ς και 1+3, και τα 2 με hdr

Στο τελευταιο ποστ ΔΕΝ ειναι ιδιες φωτο, ειναι 1+3 με hdr και χωρις

Στο τελευταιο ποστ ΔΕΝ ειναι ιδιες φωτο, ειναι 1+3 με hdr και χωρις

Αφου ρε συ ειναι ιδιο και το link IMG_20170613_175635 . Τσεκαρε ;) Ειπαμε εχουμε λιγο μυωπια αλλα οχι και ετσι :p

Edited by Antretng

Αφου ρε συ ειναι ιδιο και το link IMG_20170613_175635 . Τσεκαρε ;) Ειπαμε εχουμε λιγο μυωπια αλλα οχι και ετσι :p

Ειχα κανει λαθος edit και ο Browser μου κρατησε τα διαφορετικά thumbs απο πριν!

Ενω και οι 2 φωτο ειχαν την ιδια διευθυνση, εβλεπα άλλα thumbs

τωρα πρεπει να ειναι σωστα

Ειχα κανει λαθος edit και ο Browser μου κρατησε τα διαφορετικά thumbs απο πριν!

Ενω και οι 2 φωτο ειχαν την ιδια διευθυνση, εβλεπα άλλα thumbs

τωρα πρεπει να ειναι σωστα

Κομπλε! ;)

στο αυτοματο ειναι παιδια!!! το i5s το πουλησα και πήρα 6p!! το mi5 ειναι της γυναικας μου!!!

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω προτιμώ την φωτο απο το mi5s !!πιο φωτεινή και πολυ περισοτερη λεπομερια !!τα λουλουδια στο τραπεζι τα βλεπεις μονο στο μi5s στο 1+3τ ειναι απλα μαυρο!!! και αν αλλαξε τα χρώματα οπως λετε παλι σαν συνολο το προτιμώ!!!

και στο 1+3τ εχει πολυ περισοτερο θορυβο!!!

αλλα βγαλε και αλλα να δουμε τελικα πιο απο τα δυο τα παει καλυτερα!!!??

δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω προτιμώ την φωτο απο το mi5s !!πιο φωτεινή και πολυ περισοτερη λεπομερια !!τα λουλουδια στο τραπεζι τα βλεπεις μονο στο μi5s στο 1+3τ ειναι απλα μαυρο!!! και αν αλλαξε τα χρώματα οπως λετε παλι σαν συνολο το προτιμώ!!!

και στο 1+3τ εχει πολυ περισοτερο θορυβο!!!

αλλα βγαλε και αλλα να δουμε τελικα πιο απο τα δυο τα παει καλυτερα!!!??

Οχι, σαφως οχι, εχεις 100% λαθος.

Το μι5ς χωρις hdr βγαζει φωτο παρα πολυ κοντινη με το 1+3.

Οταν ενεργοποιεις το hdr, το μι5ς υπερφωτιζει, με συνεπεια αυτο το ψευτικο αποτελεσμα, για μενα ειναι τραβεστί φωτογραφια.

Τα χρωματυα λαθος, ο φωτισμος υπερφυσικος, γενικα μια αθλιοτητα το μι5ς.

Ναι εχει καλυτερο φακο και αυτο φαινεται στις λεπτομερειες, αλλά η xiaomi δυστυχως εχει σκοπο να εντυπωσιασει τους αδαεις, με oversaturation και contrast, στο software ειναι 45654% πισω

Δεν είναι δική μου, αλλά θα προσπαθήσω να βγάλω σε παρόμοιο τοπίο (π.χ. παραλία Θεσ/νίκης :) )

Ο τύπος έχει τα περισσότερα δείγματα από Panasonic CM1 σε όλο το ίντερνετ (εγώ είμαι το νο 2 χιλιόμετρα μακριά και καταϊδρωμένος :P )

35117454462_e9c2f6e464_b.jpg黄金夜色 by TSOriginaux, on Flickr

17861564911_9d2ce718f4_b.jpgCM1 night 15/15 by TSOriginaux, on Flickr

Edited by Mivas

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...