Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Σήμερα είδα από κοντά τα S8 και S8 plus.

Να πώ την αμαρτία μου...εγώ εάν είχα μία από τις δύο συσκευές...ούτε που θα με ένοιαζε η κάμερα...:cool:

Μιλάμε για ποιήματα!

Μεγάλο αλλά τρομερό το S8 plus με οθονάρα που σε κάνει να ξεχνάς όλα τα υπόλοιπα. Ανοίγεις την κάμερα και το 4:3 view finder πιάνει...την μισή οθόνη...και περισσεύει και άλλη τόση...:lol:

Κομψοτέχνημα λεπτότητας το μικρό S8 που η φινέτσα του σε μαγεύει!

Άντε γειά και τα δύο, το καθένα με τον δικό του χαρακτήρα!!!

Μοναδική παραφωνία για μένα ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος. Αλλά ΟΚ...είχε οθονάρες να επιδείξει η εταιρία και καλά έκανε και τον πέταξε από τα πόδια της (αφού δεν βρήκε άλλη λύση).

Ελπίζω η Apple να κάνει πραγματικά κάτι σοβαρό σχεδιαστικά στο 8άρι. Τεχνολογικά είμαι σίγουρος οτι θα κάνει το παραπάνω, αλλά σχεδιαστικά και φινετσάτα...δεν ξέρω...το ελπίζω.

Υποκειμενικα εινα ολα...design, μεγεθος, γυαλι, μεταλλο.Εμενα παλι δεν μου α ρεσει καθολου.

Μοιαζει με τηλεκοντρολ.το G6 ειναι αρκετα πιο ομοιογενες.

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και να στο πω διαφορετικα, τι κερδιζεις απο μια μαυρη μπαρα; Τι σχεση εχει το μπεζελ με την μαυρη μπαρα της οθονης; (ειλικρινη ερωτηση, μπορει να μου διαφευγει κατι)

Κερδιζεις ολες τις εφαρμογες που υποστηριζουν τετοια αναλυση (τις περισσοτερες δηλαδη) και φυσικα τα settings και home screen του κινητου.

Τι χανεις; Απολυτως τιποτα. Αντι να εχεις bezel εχεις μαυρη μπαρα, δεν αλλαζει κατι.

Δεν ξερω αν με βολευει το 2:1 τηλεκοντρολ μεγεθος, αλλα οι μαυρες μπαρες δεν μπορει να ειναι αρνητικος παραγοντας.

ΥΓ Καθολου μπριζωμενος! :D

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υποκειμενικα εινα ολα...design, μεγεθος, γυαλι, μεταλλο.Εμενα παλι δεν μου α ρεσει καθολου.

Μοιαζει με τηλεκοντρολ.το G6 ειναι αρκετα πιο ομοιογενες.

Το s8 μου φανηκε καπως αδιαφορο, πρωτη φορα μεν που εχουν σωστο edge αλλα και μονο που βλεπεις λαγκ και στατερ με το καλημερα, μου χαλαει η διαθεση. Δεν μου φανηκε τοσο εντυπωσιακο.

Το g6 ειναι σαφως χειροτερο, πιο χοντρη αισθηση στο χερι.

Αλλα μου εκανε πιο θετικη εντυπωση λογω δευτερης wide καμερας (απλα Θεικη) και γιατι αν και το ui ειναι ασχημο, ειναι ταχυ.

Σίγουρα φίλε μου! Γούστα είναι αυτά! Άλλον τον αρέσει άλλον όχι. Εδώ υπάρχει κόσμος που του αρέσουν τα Sony (ονόματα δεν λέμε...) τί να κάνουμε; Να τους κακολογίσουμε; :p

Το plus, ΝΑΙ. Είναι τηλεκοντρόλ. Αλλά η οθόνη με συνεπήρε...

Εμένα μου άρεσε η κομψότητα. Ειδικά αυτό το "μικράκι" S8 είναι όνειρο το άτιμο. Μέγεθος; Οθόνη (διαστάσεις); Λεπτότητα; Βάρος; Τί να πρωτοπώ...

Άντε μωρή Apple! Κάνε το θαύμα σου με καμία όμορφη συσκευή γιατί μας έχεις κατα-ξενερώσει τα τελευταία χρόνια. :mad:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Κερδιζεις ολες τις εφαρμογες που υποστηριζουν τετοια αναλυση (τις περισσοτερες δηλαδη) και φυσικα τα settings και home screen του κινητου.

Τι χανεις; Απολυτως τιποτα. Αντι να εχεις bezel εχεις μαυρη μπαρα, δεν αλλαζει κατι.

Δεν ξερω αν με βολευει το 2:1 τηλεκοντρολ μεγεθος, αλλα οι μαυρες μπαρες δεν μπορει να ειναι αρνητικος παραγοντας.

ΥΓ Καθολου μπριζωμενος! :D

Μα γιατι να χεις μπεζελ αν δεν εχεις μαυρη μπαρα; Αυτο δεν καταλαβαινω. Δεν μπορεις να το κανεις bezel less με 16:9; Προνομιο μονο του 18.5:9 ειναι; Δεν νομιζω... Βλεπε mi mix (προς θεου δεν λεω οτι θα παρω αυτο αντι του s8 :lol: )

Οποτε θελουμε bezel-less αλλα με 16:9 αναλογια. ;) Τωρα το κατα ποσο θα σε εξυπηρετησει στη μεση χρηση που κανεις το 18.5:9 δεν ξερω. Φωτογραφιες θα χουν μπαρες. Βιντεο θα χουν μπαρες. Παιχνιδια ακομα και αν υποστηριζουν το ratio και κερδιζεις σε fov, δεν ξερω κατα ποσο θα εξυπηρετησει αφου εχουν εστιασει περισσοτερο στη 16:9 αναλογια. Μονο στα σκρολαρισματα θα εξυπηρετησει πιστευω αλλα φυσικα ξεχνας τη χρηση με ενα χερι.

Edited by Antretng

Σίγουρα φίλε μου! Γούστα είναι αυτά! Άλλον τον αρέσει άλλον όχι. Εδώ υπάρχει κόσμος που του αρέσουν τα Sony (ονόματα δεν λέμε...)

Τα sony ειναι καπως ασχημα γιατι εχουν μεγαλα bezel και software κουμπια (απλα no go συνδοιασμος) αλλά ολα τα τελευταια sony που ειδα εχουν πολυ καλο design και μου φανηκαν υπεροχα στο χερι.

Αν ειχαν capacitive θα τα ειχα σιγουρα προσωπικα στις επιλογες μου.

Σίγουρα φίλε μου! Γούστα είναι αυτά! Άλλον τον αρέσει άλλον όχι. Εδώ υπάρχει κόσμος που του αρέσουν τα Sony (ονόματα δεν λέμε...) τί να κάνουμε; Να τους κακολογίσουμε; :p

Το plus, ΝΑΙ. Είναι τηλεκοντρόλ. Αλλά η οθόνη με συνεπήρε...

Εμένα μου άρεσε η κομψότητα. Ειδικά αυτό το "μικράκι" S8 είναι όνειρο το άτιμο. Μέγεθος; Οθόνη (διαστάσεις); Λεπτότητα; Βάρος; Τί να πρωτοπώ...

Άντε μωρή Apple! Κάνε το θαύμα σου με καμία όμορφη συσκευή γιατί μας έχεις κατα-ξενερώσει τα τελευταία χρόνια. :mad:

Ειναι οντως τοσο ομορφο Χρηστο; Δεν το χω δει απο κοντα ακομα. :)

Μα γιατι να χεις μπεζελ αν δεν εχεις μαυρη μπαρα; Αυτο δεν καταλαβαινω. Δεν μπορεις να το κανεις bezel less με 16:9; Προνομιο μονο του 18.5:9 ειναι; Δεν νομιζω... Βλεπε mi mix (προς θεου δεν λεω οτι θα παρω αυτο αντι του s8 :lol: )

Δεν εξεταζω τι μπορεις και τι δεν μπορεις να κανεις.

Εξεταζω αυτο που ηδη εχω και βλεπω.

Και βλεπω 18:9 με ελαχιστα πανω κατω bezel.

Αυτο και κρινω.

Οποτε θελουμε bezel-less αλλα με 16:9 αναλογια. ;) Τωρα το κατα ποσο θα σε εξυπηρετησει στη μεση χρηση που κανειςτο 18.5:9. δεν ξερω. Φωτογραφιες θα χουν μπαρες. Βιντεο θα χουν μπαρες. Παιχνιδια ακομα και αν υποστηριζουν το ratio και κερδιζεις σε fov, δεν ξερω κατα ποσο θα εξυπηρετησει αφου εχουν εστιασει περισσοτερο στη 16:9 αναλογια. Μονο στα σκρολαρισματα θα εξυπηρετησει πιστευω αλλα φυσικα ξεχνας τη χρηση με ενα χερι.

Chrome δεν θα εχει μπαρες.

Instagram δεν θα εχει μπαρες.

Tapatalk δεν θα εχει μπαρες

Reddit clients δεν θα εχουν μπαρες.

Gmail δεν θα εχει μπαρες.

Oλες οι στοκ εφαρμογες και τα ui δεν θα εχουν μπαρες.

16:9 χωρις bezel, καλα τα λες, αλλα τα εντοσθια του κινητου που θα τα βαλεις; Μπαταρια;

16:9 χωρις bezel, καλα τα λες, αλλα τα εντοσθια του κινητου που θα τα βαλεις; Μπαταρια;

Καμια διαφωνια για τετοιου ειδους apps (οταν εγραψα κερδιζεις στα σκρολαρισματα κατι τετοια σκεφτομουν), αλλα σκεψου ομως τη χρηση που περιεγραψα παραπανω.

Οσον αφορα τη μπαταρια και τα "εντοσθια" μπορει να χανεις σε μηκος αλλα κερδιζεις σε πλατος. Οποτε καπως θα βολευτουνε και αυτα ;) Στη τελικη και να παχυνει 1-2 χιλιοστα εμενα δεν θα με ενοχλουσε προσωπικα.

Τεσπα, μην βγουμε και αλλο εκτος θεματος. :)

Edited by Antretng

Ειναι οντως τοσο ομορφο Χρηστο; Δεν το χω δει απο κοντα ακομα. :)

Όπως είπε και ο φίλος πιό πάνω, είναι υποκειμενικό.

Στο μεγάλο ξεχνάς τα πάντα μόλις ανάψει η οθόνη.

Το μικρό είναι πολύ ντελικάτο...κομψό, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εκφράσω.

Δίπλα του είχε ένα S7 sdge το οποίο έμοιαζε κουμούτσα :X

Ξέρω ξέρω...θα με πείτε υπερβολικό, αλλά έτσι τα είδα εγώ παιδιά.

Υ.Γ ρε, κοντεύω να καταντήσω Sam fanboy...μαζέψτε με...σταματάω...:X

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Όπως είπε και ο φίλος πιό πάνω, είναι υποκειμενικό.

Στο μεγάλο ξεχνάς τα πάντα μόλις ανάψει η οθόνη.

Το μικρό είναι πολύ ντελικάτο...κομψό, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εκφράσω.

Δίπλα του είχε ένα S7 sdge το οποίο έμοιαζε κουμούτσα :X

Ξέρω ξέρω...θα με πείτε υπερβολικό, αλλά έτσι τα είδα εγώ παιδιά.

Υ.Γ ρε, κοντεύω να καταντήσω Sam fanboy...μαζέψτε με...σταματάω...:X

Καλα, δεν σε φοβαμαι εσενα. Ειναι μεχρι να δεις το επομενο xiaomi ή iphone :lol:

Ανεβασε καμια καλη φωτο και ασε τα κηροπηγια που εχεις μπροστα σου εκει που πινεις φραπε :lol:

Να κουνηθεις και να μας δειξεις καμια βραδυνη καλη, καμια καλη με hdr+ κλπ

Με σήκωσες από την καρεκλα!

Pixel xl

Auto

34884978221_21df0e56e9_c.jpgIMG_20170531_114951 by ΝΙΚΟΣ Π., on Flickr

Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη τελικη και να παχυνει 1-2 χιλιοστα εμενα δεν θα με ενοχλουσε προσωπικα.

Τεσπα, μην βγουμε και αλλο εκτος θεματος. :)

Εμενα σαφως και θα με ενοχλουσε.

Η ολη χαρη των samsung (και του 1+3 που εχω) ειναι η λεπτοτητα, αν πας και τα κανεις χοντρα, χανουν ολη την ευχρηστια τους.

Το ιδιο και αν τα κανουν πιο πλατια που λες. Το 5.8" θα γινει 6.2" και το 6.2" θα γινει .... 7" :lol:

Αρα αν ηθελες πραγματικα να κανεις τα νεα samsung 16:9, απλα θα επρεπε να κοψεις απο το υψος. Και θα εχανες παραπανω σε μπαταρια κλπ

Το καλυτερο εκανε η samsung και παρουσιασε σχεδον bezel-less κινητα, πρωτοπορησε.

Σε κάποια άλλα το εχασε αλλα δεν πειραζει.

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με σήκωσες από την καρεκλα!

Pixel xl

Auto

34884978221_21df0e56e9_c.jpgIMG_20170531_114951 by ΝΙΚΟΣ Π., on Flickr

Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μερσί!!!!!!!

Παίδες το θέμα μέγεθος στα s8 είναι ίσως παρεξηγημενο αλλά και εγώ πριν τα πάρω έλεγα ότι παραείναι μεγάλα. Τελικά τι διαπίστωσα ? Ότι το μικρό είναι υπερβολικά στενό και προσωπικά το βρίσκω άχρηστο για μικτή χρήση..ενώ το μεγάλο είναι αλλά ένα s7 edge λίγο πιο μακρύ, καθόλου τηλεκοντρόλ ή σοκοφρετα, απολύτως αβολο όμως για χρήση με ένα χέρι.. Επειδή και το μικρό δεν το δουλεύεις εύκολα με το ένα χέρι και επειδή η οθονη πάει άχρηστη όπως σωστά λέει ο Αντρέας το μεγάλο για μένα είναι καλύτερη επιλογή που χορταινεις οθόνη παρόλο ότι χάνεις ένα μέρος σε φώτο κτλ. Κατά τα άλλα τόσο το s7 edge όσο και τα s8 θεωρώ ότι είναι τα πιο πλήρη κινητά στην αγορά συνολικά. Ελάχιστα μείον και πολλά πλεονεκτηματα.Αυτά από εμένα

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

...Δίπλα του είχε ένα S7 sdge το οποίο έμοιαζε κουμούτσα :X

Ξέρω ξέρω...θα με πείτε υπερβολικό, αλλά έτσι τα είδα εγώ παιδιά...

Έτσι είναι, το S7 edge διπλα στο S8+ φαίνεται παλιατζούρα. Πραγματικά κατάφεραν οι κορεάτες να ξεπεράσουν το εαυτό τους και να παρουσιάσουν ένα ωραίο και λειτουργικό σύνολο.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Να ενας δρομος με κιτρινα φωτα με g5...δηλαδη αμα ειναι κιτρινα...τι περιμενετε να τα βγαλει? ασπρα?

https://preview.ibb.co/j9JrLv/20170531_210658.jpg' alt='20170531_210658.jpg'> images upload[/img]

Z5 compact... Προς στιγμήν νόμισα ότι μπήκα σε τοπικ για το S8......

34209454403_3a94fc0ac1_c.jpg2017-06-01_01-10-37 by l200kerasia, on Flickr

Edited by mak25

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Δεν εξεταζω τι μπορεις και τι δεν μπορεις να κανεις.

Εξεταζω αυτο που ηδη εχω και βλεπω.

Και βλεπω 18:9 με ελαχιστα πανω κατω bezel.

Αυτο και κρινω.

Αν ηταν 16:9 με την ιδια οθονη παλι το ιδιο μεγεθος θα ειχε η συσκευη. Αυτό λεει ο φίλος. Ιδια οθονη με αλλη αναλογία

Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και μια κοντινή αρκετά

34226802573_c370f94b70_z.jpg2017-06-01_10-30-13 by Nikos Bletas, on Flickr

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Και μια κοντινή αρκετά

Δεδομενου οτι ειχες φλας, θα σταθω στην εξαιρετη εστιαση του αφου τοσο κοντα ολα ζοριζονται ανεξαρτητως φωτισμου. :)

950 xl

Αυτόματο

34873453232_713a96f46e_c.jpgWP_20170601_21_51_47_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

Χειροκίνητα

34873437962_f685d37f2e_c.jpgWP_20170601_21_52_15_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και μια κοντινή αρκετά

Πολυ ωραια Νίκο.

Σε ευχαριστώ xostel77

Δεδομενου οτι ειχες φλας, θα σταθω στην εξαιρετη εστιαση του αφου τοσο κοντα ολα ζοριζονται ανεξαρτητως φωτισμου. :)

Αντρέα χωρίς φλας δεν γινόταν. Ήταν σκοτεινό το σημείο και δεν μπορούσα να κάτσω να παίξω με manual. Επίσης είχε ωραία χρώματα που φαίνονται αν κατεβάσεις φώτο και ζουμαρεις. Μακάρι να είχα χρόνο να βγάλω κάτι καλύτερο

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...