Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

S7 edge

34818552081_cbf73da122_c.jpg2017-05-28_09-31-09 by V M, on Flickr

S8+

34107545744_27ee6d754f_c.jpg2017-05-28_09-31-20 by V M, on Flickr

Αφου τα εχεις και τα 2βγαλε καμια άλλη ρε παιδι μου, ολο φωτογραφιες με κλασικουρες σε κιτρινο φωτισμο!!

δεν θα ελεγα οτι ειναι χειροτερο !!καπου ειναι καλυετρο καπου χειροτερο !!

ειχα βαλει ενα λινκ πριν με ενα συγκριτικό u11vs s8 και μου ειχαν αρεσει η φωτογραφιες του s8!!

αλλα εδω μου αρεσουν (οχι ολα αλλα τα περισοτερα!!) του u11

Ελαφρως χειροτερο ειναι και σιγουρα δεν "το κανει σκονη", οπως βροντοφωναξες.

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

S7 απλά... αν τραβήχτηκαν και οι δυο στα ίδια settings.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

aptaliko σορρυ για το offtopic αλλα ολες αυτες οι υπεροχες φωτογραφιες που τις τραβηξες; :) Λιγο τα βιβλια, λιγο ο φακος, λιγο τα επιπλα... ειναι πολυ ωραια. Απο το γραφειο σου ειναι;

Σωστά.

Αφου τα εχεις και τα 2βγαλε καμια άλλη ρε παιδι μου, ολο φωτογραφιες με κλασικουρες σε κιτρινο φωτισμο!!

Ακριβώς γι'αυτό. Οι συγκεκριμένες συνθήκες είναι περίεργες-δύσκολες από ελάχιστο φωτισμό μέχρι επαναλαμβανόμενα μοτίβα, σε καλό φωτισμό και σε εξωτερικό χώρο όλα είναι τέλεια ;).

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Ελαφρως χειροτερο ειναι και σιγουρα δεν "το κανει σκονη", οπως βροντοφωναξες.

μαλλον σε αλλον αναφερεσε σωστα ??

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σωστά.

Ακριβώς γι'αυτό. Οι συγκεκριμένες συνθήκες είναι περίεργες-δύσκολες από ελάχιστο φωτισμό μέχρι επαναλαμβανόμενα μοτίβα, σε καλό φωτισμό και σε εξωτερικό χώρο όλα είναι τέλεια ;).

γενικα δεν εχουν και αμαν διαφορες βασικα αρκετα κοντα ειναι s7 vs s8 και πιστευω οτι ειναι πιο πολυ θεμα software της διαφορες που βλεπουμε και αν θελει η sammy το s7 θα βγαζει ακριβως ιδιες φωτος!!(που φυσικα δεν πρόκειται να το κανει!!)

με το s8 ειδαμε ενα καλο (τα μπεζελ 11) και δυο μαπα πραγματα για μενα !! 1) η μαπα αναλυση σαν τηλεκοντρολ ενα πραγμα!!:down:

και 2) αυτο το δακτιλικο το σκεφτικαν πολυ να το βαλουν εκει που το βαλανε!!!!??:down:

Καθόλου υπερβολικος! Το βλέπω αλλά ακόμα δεν το έχουμε δει στα χερια κάποιου να δούμε τι παπάδες κάνει!

Εσύ φίλε μου fan των Sony ή τυχαία το έβγαλες το Nick σου ΧΖ κλπ?

σε κανα μηνα πιστευω θα το εχω

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συγκριτικα υπαρχουν απειρα, καλο το U11 αλλα χειροτερο απο το s8.

Φοβερο επιχειρημα αυτο και τεκμηριωμενο:wacko:

Φοβερο επιχειρημα αυτο και τεκμηριωμενο:wacko:

Ποσο χρονων εισαι;

Εσυ δεν ειπες οτι το s8 τρωει τη σκονη του u11 (οπως και ολα);

Εσυ θα μας αποδειξεις λοιπον αυτο που λες, εγω ειπα οτι το s8 ειναι καλυτερο

Πχ αυτος εδω

https://www.youtube.com/watch?v=0e1PiJ3kfFo

Μην ειστε τυφλα fanboys μερικοι.

Εγώ πάντως θα πάρω U11 και ας είμαι Apple FanBoy που έχει Xiaomi και GL αλλά θα ήθελα Sony ενώ και ένα S8 δεν θα με χάλαγε.

Την ηλικία μου δεν την γράφω...ντρέπομαι...

:baby:

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Εγώ πάντως θα πάρω U11 και ας είμαι Apple Fun Boy που έχει Xiaomi και GL αλλά θα ήθελα Sony ενώ και ένα S8 δεν θα με χάλαγε.

Την ηλικία μου δεν την γράφω...ντρέπομαι...

:baby:

Εισαι ανηλικο ακομα Χρηστο. Βλεπε Κωνστανταρα. Η ζωη ενος αντρα ξεκινα μετα τα 40!!! :p

Edited by Antretng

Εισαι μικρο ακομα Χρηστο. Βλεπε Κωνστανταρα. Η ζωη ξεκινα μετα τα 40!!! :p

Ρε εδώ μέσα μερικοί δεν πήγαν φαντάροι ακόμα!!! Και μιλάνε!!! Τί περιμένεις;;;; :lol::rotfl::dance::clap:

U11 όταν λέμε;;;

Απορία άσχετης!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εισαι ανηλικο ακομα Χρηστο. Βλεπε Κωνστανταρα. Η ζωη ενος αντρα ξεκινα μετα τα 40!!! :p

Ναι.. Αντίστροφα! :p

U11 όταν λέμε;;;

Απορία άσχετης!

Τσ...Τσ...Τσ...

Με τον κηδεμόνα σου την Δευτέρα! :happy:

HTC ντε...:cool:

Ρε εδώ μέσα μερικοί δεν πήγαν φαντάροι ακόμα!!! Και μιλάνε!!! Τί περιμένεις;;;; :lol::rotfl::dance::clap:

Φιλαρακι μη με αγχωνεις πανω που θα βγω βολτουλα. :p Αλλωστε παπους 33αρης θα μπω. Δεν με λες μικρο. Μου φαγε τα καλυτερα μου χρονια :O

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι.. Αντίστροφα! :p

Δεν μας τα λες καλα Μαρινα :lol: Ο επιτιμος σχεδον το μηδενισε το κοντερ. Εμπρος λοιπον!!!

Edited by Antretng

xiaomi mi6 auto

34608327290_4433023c99.jpgIMG_20170530_214147 by Kostas Sifis, on Flickr

night mode

34832738602_1f30125aff.jpgIMG_20170530_214155_HHT by Kostas Sifis, on Flickr

manual iso 200

34996252435_f6007cd3f1.jpgIMG_20170530_214212 by Kostas Sifis, on Flickr

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Καλά τα πάει ρε παιδιά το mi6!!!! :eek:

ή κάτι δεν βλέπω;;;;;:confused:

Στο auto για ISO1000 ο θόρυβος χαμηλός. Και η manual με ISO200 πολύ καθαρή!!!!

XIAOMI MI6 VS GALAXY S7

MI6 AUTO

34866615301_72090476fa_z.jpgIMG_20170531_000937 by Kostas Sifis, on Flickr

S7 AUTO

34998829875_d748ab7a8f_z.jpg20170531_000612 by Kostas Sifis, on Flickr

MI6 ISO400

34155551094_f3d0217d28_z.jpgIMG_20170531_000446 by Kostas Sifis, on Flickr

S7 ISO400

34958807496_c81c127d60_z.jpg20170531_000643 by Kostas Sifis, on Flickr

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Kαλυτερο και στις 2 φωτο το s7.

Eδικα στο iso 400 χρειαστηκε 1/17 για να βγαλει καλυτερη φωτο απο το 1/7 του xiaomi.

To xiaomi εχει, οπως και το δικο μου, μια ταση να ασπριζει τις φωτο σε κιτρινες λαμπες.

To xiaomi εχει, οπως και το δικο μου, μια ταση να ασπριζει τις φωτο σε κιτρινες λαμπες.

Αυτο καλο ειναι εφοσον δεν αλλαζει τα χρωματα που βλεπει το ματι μας. Γενικα το κιτρινο του θερμου φωτισμου καλο ειναι να διορθωνεται μεσω του wb ωστε να δειχνει πιο κοντα σε αυτο που βλεπουν τα ματια μας (οι φωτογραφοι κουβαλανε και λευκες ή γκριζες καρτελιτσες για να βαζουν σωστη θερμοκρασια). Τωρα αν εννοεις οτι πχ ο τοιχος ηταν κιτρινος και τον εκανε ασπρο παω πασο.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλά τα πάει ρε παιδιά το mi6!!!! :eek:

ή κάτι δεν βλέπω;;;;;:confused:

Στο auto για ISO1000 ο θόρυβος χαμηλός. Και η manual με ISO200 πολύ καθαρή!!!!

Χρηστο δες τη συγκριση με s7. Iso 1250 και 1/17 το ενα, Iso 250 και 1/10 το αλλο. Το διαφραγμα δεν διαφερει και πολυ οποτε αν στο s7 θα τραβαγε καπου σε iso 450 αν ισοφαριζαμε το shutter speed σε 1/17. Αρα το manufucturer's iso που εχει ο αισθητηρας του διαφερει περισσοτερο απο 1 στοπ απο του s7. Οποτε αυτο που ειδες ως 1000 δεν ειναι τοσο σκοτεινα οσο υπαινίσσεται. ;)

Βεβαια εκει που κανει τη διαφορα η xiaomi ειναι στα σκοταδια με ενεργο hht. Εχω δει οτι σε καποια κινητα ανεβαζει το φωτισμο σχεδον 1 στοπ πανω (παροτι δεν ανεβαζει αλλο iso στο exif) με χαμηλοτερο θορυβο και καλυτερες λεπτομεριες.

Αναμενουμε λοιπον μερικα ακομα συγκριτικα. Σιγουρα παντως ειναι αξιοπρεπεστατο μεχρι στιγμης αν και μου φαινεται οτι αναγκαζεται να κανει αρκετο desaturate το NR algorithm του (αμα βλεπαμε raw θα περιμενα αρκετο color noise). Βεβαια διατηρω μια επιφυλαξη γιατι δεν ξερω πως ηταν τα πραγματικα χρωματα.

Edited by Antretng

Αυτο καλο ειναι εφοσον δεν αλλαζει τα χρωματα που βλεπει το ματι μας. Γενικα το κιτρινο του θερμου φωτισμου καλο ειναι να διορθωνεται μεσω του wb ωστε να δειχνει πιο κοντα σε αυτο που βλεπουν τα ματια μας (οι φωτογραφοι κουβαλανε και λευκες ή γκριζες καρτελιτσες για να βαζουν σωστη θερμοκρασια). Τωρα αν εννοεις οτι πχ ο τοιχος ηταν κιτρινος και τον εκανε ασπρο παω πασο.

Συγνωμη.

Σε βαζω σε ενα ολοαδειο ασπρο δωματιο.

Τη μια σε φωτιζω με κιτρινη λαμπα. Την δευτερη σε φωτιζω με ασπρη. Χωρις να ξερεις τι λαμπα εχω.

Θα βλεπεις συνεχεια ασπρο τοιχο ή θα τον δεις κιτρινο στην πρωτη περιπτωση;

Συγνωμη.

Σε βαλω σε ενα ολοαδειο ασπρο δωματιο.

Τη μια σε φωτιζω με κιτρινη λαμπα. Την δευτερη σε φωτιζω με ασπρη. Χωρις να ξερεις τι λαμπα εχω.

Θα βλεπεις συνεχεια ασπρο τοιχο ή θα τον δεις κιτρινο στην πρωτη περιπτωση;

Μιλας με γριφους γεροντα :p Σου ειπα κατι απλο. Οτι θελουμε η φωτογραφια να δειχνει οσο το δυνατον πιο κοντα σε αυτο που βλεπαμε καθως τη τραβαμε. Εκει λοιπον μπαινει το wb.

Τωρα το αν καποιος προτιμα πιο θερμα χρωματα δεν ειναι κακο, μαλιστα ορισμενες φορες μπορεις να παιξεις ωραια και να βγαλεις ενα ζεστο αποτελεσμα. Οποτε εκτος και αν μιλαμε για προτιμηση, η δουλεια του wb αυτο κανει. ;) Που και παλι μην νομιζεις οτι βλεπεις τη πραγματικη θερμοτητα των λαμπων. Ειναι διορθωμενο ηδη απλα λιγοτερο απο οτι ενδεχομενως να προτιμουσαμε.

Καταρχην παιδια δεν γνωριζω πολλα απο φωτογραφια το συμπερασμα το δικο μου ειναι οτι η xiaomi εκανε ενα βημα παραπανω στο θεμα φωτογραφια με το xiaomi mi6 η μαλλον το βελτιωσε σε σχεση με το mi5s.Τι εννοω με το mi6 παιρνω αποτελεσμα με την πρωτη φορα ισως φταιει ο σταθεροποιητης που δεν εχει το mi5s.

Σε σχεση με το s7 το εχω κιολας δεν λεω στα ματια τα δικα μου οι φωτογραφιες του φαινονται πιο καλες.Αλλα δεν εχει και την τεραστια διαφορα σε σχεση με το mi6.Στην φωτο που ποσταρω ειναι εκανα ζουμ στις φωτο που εβγαλα με iso400.Απο αριστερα ειναι το μι6 και δεξια το s7.

Τελος με αφησε καλες εντυπωσεις το mi6 προπαντων για τα λεφτα του και ειμαι αισιοδοξος γιατι η xiaomi παντα βγαζει κινητα και υστερα απο κανενα 4μηνο στρωνουν με τα update

34999588205_cb96842b5d_z.jpgmi6 vs s7 by Kostas Sifis, on Flickr

Καταρχην παιδια δεν γνωριζω πολλα απο φωτογραφια το συμπερασμα το δικο μου ειναι οτι η xiaomi εκανε ενα βημα παραπανω στο θεμα φωτογραφια με το xiaomi mi6 η μαλλον το βελτιωσε σε σχεση με το mi5s.Τι εννοω με το mi6 παιρνω αποτελεσμα με την πρωτη φορα ισως φταιει ο σταθεροποιητης που δεν εχει το mi5s.

Σε σχεση με το s7 το εχω κιολας δεν λεω στα ματια τα δικα μου οι φωτογραφιες του φαινονται πιο καλες.Αλλα δεν εχει και την τεραστια διαφορα σε σχεση με το mi6.Στην φωτο που ποσταρω ειναι εκανα ζουμ στις φωτο που εβγαλα με iso400.Απο αριστερα ειναι το μι6 και δεξια το s7.

Τελος με αφησε καλες εντυπωσεις το mi6 προπαντων για τα λεφτα του και ειμαι αισιοδοξος γιατι η xiaomi παντα βγαζει κινητα και υστερα απο κανενα 4μηνο στρωνουν με τα update

34999588205_cb96842b5d_z.jpgmi6 vs s7 by Kostas Sifis, on Flickr

Εχεις το mi5s? Αν ναι, οταν μπορεσεις κανε μια καλη και ανεβασε συγκριτικα δειγματα του mi6 με mi5s.

Σε ευχαριστουμε κιολας και για τον ολο κοπο με το ωραιο συγκριτικο σου. :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...