Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

dude? Αληθεια; :worry:

Που ξερεις τι χρωμα ειναι τα κεραμυδια; Σε χω στη γειτονια μου και δεν το ξερω; :wacko: Τι επιμονη ειναι αυτη να νομιζεις οτι τα ξερεις ολα καλυτερα ακομα και σε πραγματα που σιγουρα δεν τα γνωριζεις; (οπως τα χρωματα της γειτονιας μου) Αν παλι σε εχω γειτονα, ελα κερναω καφε. :lol:

Επισης τι σχεση εχει το overexposure-καμμενη λαμπα του φαναριου με τα color accuracy; :X Θα μου πεσουν και τα πλαϊνα!!!

Με κουραζεις, με προσβαλλεις συνεχως (ειτε ως fanboy ειτε οτι δεν γνωριζω τις θερμοτητες) λες και με ηξερες και απο χθες και σορρυ που θα το πω αλλα εχεις ιδεα καθολου για ολα αυτα που λες ή απλα σου αρεσει η κοντρα οπως συνηθιζεις αλλωστε και σε αλλα forums? Ειπα οτι κατι δεν μου αρεσει και 2 σελιδες τωρα με χεις ζαλισει να μου λες οτι ειμαι λαθος για τις προτιμησεις μου. Ειμαστε σοβαροι; Σωνει και καλα να μου αρεσει κατι που δεν μου αρεσει;

Υ.Γ.1 Τι να μου χαρισεις; Κανε καλυτερα τη χαρη στον εαυτο σου και ασε με εμενα :p

Υ.Γ.2 Για να τελειωνει αυτο το αστειο, οριστε η ιδια φωτογραφια απο την RX100. Αν πιστευεις ακομα και τωρα οτι το nexus εχει σωστοτερα χρωματα και δεν βλεπεις το αφυσικο της φωτογραφιας πραγματικα δεν εχω κατι αλλο να σχολιασω. Για μενα οι τονοι ειναι εντελως λαθος στο nexus 34167192113_5796f572ed_c.jpgDSC05141 by Andreas L., on Flickr

ποια ειναι αυτη η φωτο γραφια με τον καδο και τα κεραμιδια που γινεται τοτο ντορος?

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει πάρει βραβείο Πούλιτζερ η συγκεκριμένη. :p

Απλά διαφωνουμε περί χρωμάτων. Αν κοιτάξεις κανα 2 σελίδες πίσω όπου έβαλα φωτό από nexus, moto και redmi θα καταλάβεις. Η άποψη μου είναι ότι το νεξους εξαφανίζει τις σκιές, χαλάει τους τόνους των χρωμάτων και είναι και αυξημένος και ο κορεσμός καποιων χρωματων όπου στα μάτια μου δεν είναι και τόσο ρεαλιστικά και για αυτό προσωπικά δεν το κρατήσα.

Άλλους βέβαια μπορεί να μην τους ενοχλεί και να απολαμβάνουν το κατά τα άλλα υπέροχο αποτέλεσμα.

Μη τρελαίνεστε μάγκες! Δεν καταλαβαίνω γιατί πάντα ο 1 πρέπει να έχει δίκιο κι ο άλλος άδικο κ να προσβάλει ο ένας τον άλλον. Μιλάμε για φωτογραφία που αποτελεί κάτι αρκετά υποκειμενικό το τι αρέσει στον καθένα και τι είναι διατεθειμένος να θυσιάσει για να το πετύχει.

Με το παράδειγμα της rx φαίνεται ξεκάθαρα το τι κερδίζεις και τι χάνεις με το HDR+. Αν σ αρέσει είναι οκ. Αν το δέχεσαι γιατί απλά κερδίζεις σε άλλα πράγματα, πάλι οκ. Αν προσπαθείς όμως να πείσεις τους άλλους ότι τα χρώματα βγήκαν καλά, δεν είναι οκ. Στα δικά μου μάτια τα χρώματα φαίνονται προς το matte κάπως πάντως. Το αν θα το δεχόμουν με δεδομένο ότι είναι κινητό και δεν περιμένω να κάνει παπάδες είναι δικό μου θέμα, αλλά τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη.

Μη τρελαίνεστε μάγκες! Δεν καταλαβαίνω γιατί πάντα ο 1 πρέπει να έχει δίκιο κι ο άλλος άδικο κ να προσβάλει ο ένας τον άλλον. Μιλάμε για φωτογραφία που αποτελεί κάτι αρκετά υποκειμενικό το τι αρέσει στον καθένα και τι είναι διατεθειμένος να θυσιάσει για να το πετύχει.

Με το παράδειγμα της rx φαίνεται ξεκάθαρα το τι κερδίζεις και τι χάνεις με το HDR+. Αν σ αρέσει είναι οκ. Αν το δέχεσαι γιατί απλά κερδίζεις σε άλλα πράγματα, πάλι οκ. Αν προσπαθείς όμως να πείσεις τους άλλους ότι τα χρώματα βγήκαν καλά, δεν είναι οκ. Στα δικά μου μάτια τα χρώματα φαίνονται προς το matte κάπως πάντως. Το αν θα το δεχόμουν με δεδομένο ότι είναι κινητό και δεν περιμένω να κάνει παπάδες είναι δικό μου θέμα, αλλά τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη.

Άψογος. Ακριβώς αυτό λέω. Κατά τα άλλα έχει μια από τις καλύτερες κάμερες που έχω δει σε κινητό απλά εμένα δεν μου έκανε όπως γράφω ξανά και ξανά :)

Είναι λίγο "άδικο" που το focus στην πρώτη είναι στο WATERLOO (τριτο βιβλίο) ενώ στο δεύτερο είναι στο Luciano (5ο βιβλίο).

Κάνει την μια να φαίνεται κακο-focus-αρισμένη ;)

Συμφωνώ και προτιμώ του S8+ λόγω κυρίως χρωμάτων.

Motorola Moto X Force

Ο τοίχος μετά το φοινικα απο αριστερα στη πραγματικοτητα ειναι κάτασπρος.

Τον βγάζει μπλε!

34033890235_830e9eb3d9_c.jpgIMG_20170414_121643513 by Nikos Manousakis, on Flickr

Lumia 950 XL

Τον βγάζει μπλε!

33876427682_4623f11db8_c.jpgWP_20170414_12_16_26_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

Lumia 640 XL

Τον βγάζει μπλε!

34599998460_113d2dbf9f_c.jpgWP_20170530_12_47_54_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

Xiaomi Redmi Note 4

Τον βγάζει μπλε!

34144671584_5f889a104d_c.jpgIMG_20170530_133818 by Nikos Manousakis, on Flickr

Xiaomi HM NOTE

Τον βγάζει μπλε!

34987812985_a96b43079e_c.jpgIMG_20170530_124726 by Nikos Manousakis, on Flickr

Για το λόγο του αληθές 950 xl

34923471426_8de96df996_c.jpgWP_20170529_12_59_11_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

Πολυ ενδιαφερον Νικο. Τι διαφορετικο εκανες στη πρωτη του 950xl εναντι της τελευταιας; Λογικα επειδη ειναι ψυχροτερες οι σκιες πρεπει να την εβγαλε μπλε. Edited by Antretng

Τίποτα απολύτως. Ολα εχουν να κάνουν με το φως.

Όταν εχει πολυ φως εχουν πρόβλημα ολες οι κάμερες,όπως γίνετε και

στις βραδινές με τον ελλιπή φωτισμό.

Μηπως ειχε λιγοτερη σκια το κτηριο οταν στο βγαλε λευκο; Γιατι κατα πασα πιθανοτητα ειχε λιγο παραπανω σκια σε σχεση με το υπολοιπο θεμα οποτε ενω σεταρε το wb σωστα για το μεσο ορο φωτισμου ηταν αρκετα ψυχρη η ρυθμιση για το κτηριο. Edited by Antretng

Γενικά βλέπω το S8+ να αποδίδει καλύτερα τα χρώματα (ή να την πατάει λιγότερο) σε πιο χαμηλού φωτισμού συνθήκες.

S7 edge

34818785431_3a62a5e516_c.jpg2017-05-28_09-45-03 by V M, on Flickr

S8+

34818800881_d45b22bd8d_c.jpg2017-05-28_09-45-18 by V M, on Flickr

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Έτσι είναι φίλοι μου! Αυτή τη στιγμή πάντως φαίνεται το s8 να έχει την καλύτερη καμερα

Τίποτα απολύτως. Ολα εχουν να κάνουν με το φως.

Όταν εχει πολυ φως εχουν πρόβλημα ολες οι κάμερες,όπως γίνετε και

στις βραδινές με τον ελλιπή φωτισμό.

Σε αγαπαω.

Γενικά βλέπω το S8+ να αποδίδει καλύτερα τα χρώματα (ή να την πατάει λιγότερο) σε πιο χαμηλού φωτισμού συνθήκες.

S7 edge

34818785431_3a62a5e516_c.jpg2017-05-28_09-45-03 by V M, on Flickr

S8+

34818800881_d45b22bd8d_c.jpg2017-05-28_09-45-18 by V M, on Flickr

Όντως παρόλο που δεν το ''φώναξαν'' πολύ, έχει γίνει βελτίωση ειδικά στις low Light και στος βραδινές στο s8.

Ειδικά στις βραδινες μου άρεσε πιο πολύ απο οτι εχω δει μέχρι τώρα.

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έτσι είναι φίλοι μου! Αυτή τη στιγμή πάντως φαίνεται το s8 να έχει την καλύτερη καμερα

Αυτο λεω και εγω πιο πάνω, την βλέπω πολύ πιο ισορροπημενη φέτος και εξαιρετική στα βραδινα.

Παντως βλεπω οτι ακριβως οτι δεν μου αρεσε στο s7, εχει βελτιωθει στο s8. Δεν μιλαω για τη τελευταια φωτο που σχολιαζετε αλλα γενικα απο οσα εχω δει μεχρι στιγμης.

Οσον αφορα και τα τελευταια σας δειγματα, ναι το s8 τα παει καλυτερα. Μου φαινεται πως φετος θετει σοβαρη υποψηφιοτητα για αγορα samsung κινητο :)

Δεν θελω να φανω υπερβολικος αλλα το U 11 τα κανει σκονη ολα

Δειγματα εδω http://www.androidcentral.com/htc-u11

Καθόλου υπερβολικος! Το βλέπω αλλά ακόμα δεν το έχουμε δει στα χερια κάποιου να δούμε τι παπάδες κάνει!

Εσύ φίλε μου fan των Sony ή τυχαία το έβγαλες το Nick σου ΧΖ κλπ?

Συγκριτικα υπαρχουν απειρα, καλο το U11 αλλα χειροτερο απο το s8.

aptaliko σορρυ για το offtopic αλλα ολες αυτες οι υπεροχες φωτογραφιες που τις τραβηξες; :) Λιγο τα βιβλια, λιγο ο φακος, λιγο τα επιπλα... ειναι πολυ ωραια. Απο το γραφειο σου ειναι;

Συγκριτικα υπαρχουν απειρα, καλο το U11 αλλα χειροτερο απο το s8.

δεν θα ελεγα οτι ειναι χειροτερο !!καπου ειναι καλυετρο καπου χειροτερο !!

ειχα βαλει ενα λινκ πριν με ενα συγκριτικό u11vs s8 και μου ειχαν αρεσει η φωτογραφιες του s8!!

αλλα εδω μου αρεσουν (οχι ολα αλλα τα περισοτερα!!) του u11

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...