Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Στα 520 που κάνει αξίζει ? Εδώ το G6 πάει 560. Ή να το πάρω ροζουλι στα 390? Μεταχειρισμένο δεν παίρνω. Μια φορά πήρα και βγήκε προβληματικό. Γίνονται πολλα δεν έχω εμπιστοσύνη

388 ευρω καινουριο

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

388 ευρω καινουριο

Εσυ σε ροζουλι το πήρες? Εμενα δε μου αρέσει το χρώμα αυτό και δεν βρίσκω κάτι άλλο στο skroutz και έτσι απέρριψα το g5 όταν επέλεξα s8

Φιλε mpaok απλα σε χουν στο ματι και μαζι σου μπαναρουν ολους τους αλλους. Ελπιζω να μην ακολουθησω και γω που σε στηριζω.

Πριν ενα μηνα το ειχα, used ενος χρονου.

Γενικα ειμαστε Offtopic, και το Ir δεν ειναι προβλημα (φτιαχνεται κιολας)

Στα αντιστοιχα νηματα δεν θελω να παω, οι ιδιοι και οι ιδοι γραφουν για τα ιδια και ιδα προβληματα.

Αν διαβασεις ολα τα νηματα για ολα τα τηλεφωνα, μονο προβληματα θα διαβαζεις (πχ στο s7 με το σημα, στο 1+3 με το touch latency κλπ)

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες ολα τα review που παρεθεσα, κρινε και συγκρινε.

Ο ανθρωπος εδωσε Review απο το site που προμοταρει τα windows phone, τι να λεμε τωρα.

Ειτε προμοταρει τα windows phone είτε οχι δεν εχει καμία σημασία. Ολες οι φωτογραφίες υπάρχουν στο Review ολόκληρες και χωρις

καμία επεξεργασία,που σημενει οτι μπορείς να τις δεις και να καταλάβεις ποιο ειναι καλύτερο. Το ποιο ειναι καλύτερο φαίνεται χωρις να πρεπει να εισαι ιδικός...

Ειτε προμοταρει τα windows phone είτε οχι δεν εχει καμία σημασία. Ολες οι φωτογραφίες υπάρχουν στο Review ολόκληρες και χωρις

καμία επεξεργασία,που σημενει οτι μπορείς να τις δεις και να καταλάβεις ποιο ειναι καλύτερο. Το ποιο ειναι καλύτερο φαίνεται χωρις να πρεπει να εισαι ιδικός...

Ακομα και στο biased review απο το windows site με τα special crops και τις περιεργες φωτο, υπαρχουν ανθρωποι στα σχολια που εχουν και τα 2 τηλεφωνα και λενε οτι το g6 βγαζει καλυτερες.

Να εξηγησω με παραδειγμα πως κοροιδευουν τον κοσμο:

Εγω αυτη τη στιγμη εχω ενα 1+3 και ενα xiaomi mi5s.

Το xiaomi εχει αρκετα καλυτερη φωτογραφικη, εχω ενα αλμπουμ που ανεβαζω ιδιες φωτο εδω και μερικες ημερες, και το mi5s ειναι ο ξεκαθαρος νικητης στο 90% των περιπτωσεων.

Αν ημουν oneplus fanboy, θα ανεβαζα το υπολοιπο 10% και θα ελεγα: "Κοιταχτε, το 1+3 εχει καλυτερη καμερα απο το mi5s"

Αυτο ακριβως κανει και το allaboutwindowsphone, ειναι ολοφανερο.

Το mi5s οντως απο δειγματα που χουμε δει δειχνει πολυ δυνατη καμερα. Τωρα το να ειναι καλυτερη απο το 1+3t μου φαινεται δυσκολο δεδομενου οτι εχει ιδιο αισθητηρα αλλα με ois.

Το mi5s οντως απο δειγματα που χουμε δει δειχνει πολυ δυνατη καμερα. Τωρα το να ειναι καλυτερη απο το 1+3t μου φαινεται δυσκολο δεδομενου οτι εχει ιδιο αισθητηρα αλλα με ois.

Kαμια σχεση φυσικα, καλο θα ειναι αν δεν ξερεις να μην παραπληροφορεις (φιλικα το λεω)

Το μι5ς εχει τον 378 και το 1+3 τον 298

Αλλα και τον ιδιο να ειχανε, το 50% της δουλειας το κανει το λογισμικο. Μπορει κινητα με τον ιδιο σενσορα να βγαζουν πολυ διαφορεςτικες φωτος.

Kαμια σχεση φυσικα, καλο θα ειναι αν δεν ξερεις να μην παραπληροφορεις (φιλικα το λεω)

Το μι5ς εχει τον 378 και το 1+3 τον 298

Αλλα και τον ιδιο να ειχανε, το 50% της δουλειας το κανει το λογισμικο. Μπορει κινητα με τον ιδιο σενσορα να βγαζουν πολυ διαφορεςτικες φωτος.

Για καποιο λογο νομιζα οτι εχουν ιδιο αισθητηρα. Αν ειχαν παντως ιδιο, πιστευεις πραγματικα οτι η xiaomi εχει καλυτερο λογισμικο και μαλιστα σε βαθμο που θα καλυπτε τη διαφορα του ois?

Εν παση περιπτωσει, απο τη στιγμη που εχουν διαφορετικο αισθητηρα δεν εχει σημασια. Και το να γραψει καποιος κατι λαθος δεν σημαινει οτι κανει παραπληροφορηση, δεν το κανει σκοπιμα. Απλα τον διορθωνεις και τελος ;)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπερδευτικα με το mi5 απο οτι φαινεται http://en.miui.com/thread-232240-1-1.html . :O Και ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα του ποσο κακου λογισμικου εχει η xiaomi στις καμερες (απο τις χειροτερες που εχω πιασει σε χαμηλο φωτισμο).

Πριν με βαπτισεις ως xiaomi hater, ειμαι "γνωστος" xiaomakias. :)

Edited by Antretng

Για καποιο λογο νομιζα οτι εχουν ιδιο αισθητηρα. Αν ειχαν παντως ιδιο, πιστευεις πραγματικα οτι η xiaomi εχει καλυτερο λογισμικο και μαλιστα σε βαθμο που θα καλυπτε τη διαφορα του ois?

Εν παση περιπτωσει, απο τη στιγμη που εχουν διαφορετικο αισθητηρα δεν εχει σημασια. Και το να γραψει καποιος κατι λαθος δεν σημαινει οτι κανει παραπληροφορηση, δεν το κανει σκοπιμα. Απλα τον διορθωνεις και τελος ;)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπερδευτικα με το mi5 απο οτι φαινεται http://en.miui.com/thread-232240-1-1.html . :O Και ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα του ποσο κακου λογισμικου εχει η xiaomi στις καμερες (απο τις χειροτερες που εχω πιασει σε χαμηλο φωτισμο).

Πριν με βαπτισεις ως xiaomi hater, ειμαι "γνωστος" xiaomakias. :)

Eδω τα εχω και τα 2, το mi5s ειναι αρκετα καλο, καλυτερο απο το 1+3

Να ακνω ενα μικρο τεστ. Απο τις παρακατω φωτο ποια σας αρεσει περισσοτερο? Δεξια ή αριστερη στο λουλουδι και στον καδο.

Αν θελετε μην πειτε γιατι, να δω τι προτιμαει ο κοσμος

34765479352_b333446821_c.jpgΚαδος by Nikos Chrisoulis, on Flickr

34086130984_2ca9d48fc2_c.jpgΛουλουδι by Nikos Chrisoulis, on Flickr

Να ακνω ενα μικρο τεστ. Απο τις παρακατω φωτο ποια σας αρεσει περισσοτερο? Δεξια ή αριστερη στο λουλουδι και στον καδο.

Αν θελετε μην πειτε γιατι, να δω τι προτιμαει ο κοσμος

34765479352_b333446821_c.jpgΚαδος by Nikos Chrisoulis, on Flickr

34086130984_2ca9d48fc2_c.jpgΛουλουδι by Nikos Chrisoulis, on Flickr

Στον κάδο η δεξιά στο λουλούδι η αριστερή

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

την ιδια άποψη εγω και εγω με τον βαγγελη!!

και μια απο μενα mi5s auto

αντρεα αυτο για σενα φιλε !!δες το mi5s vs 1+3t camera!! https://www.youtube.com/watch?v=a2pP7ovBF4g&t=3s

34086670814_349cc65152_c.jpgIMG_20170527_153714 by manthos kalaitzidis, on Flickr

Edited by manthosffvll

Μανθο το mi5s τρομερο!!!!

Htc 10 Manual

34930442145_a4ae74c18d_c.jpgIMAG2012 by Guardian, on Flickr

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Το ιδιο ακριβως μου ειπαν και 2 φιλοι μου!!

Οι φωτο που διαλεξατε ειναι απο το 1+3 και οχι απο το μι5ς!!

Το 1+3 εχει το καλο οτι ακομα και στο hdr δεν βιαζει τα χρωματα και ειναι πιστό σε αυτο που βλεπει το ματι.

Το μι5ς καλυτερο συνολικα, αλλα το οversaturation που εχει ειναι για μενα απαραδεκτο.

ΥΓ

Οπως διαλεξατε τις 2 καλυτερες φωτο απο το 1+3, μπορω να διαλεξω άλλες 6-7 τετοιες και να κανω ενα review και αν πω "πολυ καλυτερο το 1+3"

Ειδατε πως αν θελω παραποιω αποτελεσματα; Πολλοι το κανουν αυτο στο youtube

Μανθο το mi5s τρομερο!!!!

Htc 10 Manual

34930442145_a4ae74c18d_c.jpgIMAG2012 by Guardian, on Flickr

τρομερο δεν το λες σιγουρα αρκετα καλο ναι!! οπως και το mi5 ειναι καλο!!

πολυ καλη φωτο η δικια σου!!! μανουαλ ειναι??

Και εγω συμφωνώ στο οτι το mi5s ειναι καλύτερο απο το 1+3 Edited by xostel77

τρομερο δεν το λες σιγουρα αρκετα καλο ναι!! οπως και το mi5 ειναι καλο!!

πολυ καλη φωτο η δικια σου!!! μανουαλ ειναι??

Μanual ειναι μανθο ναι!! :)

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Το ιδιο ακριβως μου ειπαν και 2 φιλοι μου!!

Οι φωτο που διαλεξατε ειναι απο το 1+3 και οχι απο το μι5ς!!

Το 1+3 εχει το καλο οτι ακομα και στο hdr δεν βιαζει τα χρωματα και ειναι πιστό σε αυτο που βλεπει το ματι.

Το μι5ς καλυτερο συνολικα, αλλα το οversaturation που εχει ειναι για μενα απαραδεκτο.

ΥΓ

Οπως διαλεξατε τις 2 καλυτερες φωτο απο το 1+3, μπορω να διαλεξω άλλες 6-7 τετοιες και να κανω ενα review και αν πω "πολυ καλυτερο το 1+3"

Ειδατε πως αν θελω παραποιω αποτελεσματα; Πολλοι το κανουν αυτο στο youtube

Εγώ πάντως είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την κάμερα του op3t θέλει να την μάθεις λίγο για να αποφεύγεις τις blur φωτογραφίες ειδικά με το hq που όμως είναι φοβερό

Φιλε mpaok απλα σε χουν στο ματι και μαζι σου μπαναρουν ολους τους αλλους. Ελπιζω να μην ακολουθησω και γω που σε στηριζω.

Κάτι έχω καταλάβει.

Καλημέρα από την κινητάρα μου:34939039375_e93f551d9d_z.jpgS8 by Mpaok7 ...., on Flickr

34939034105_6a5873eeab_c.jpgS8 by Mpaok7 ...., on Flickr34128458433_f95c6e0f6c_c.jpgS8 by Mpaok7 ...., on Flickr34095896854_eb8a132872_c.jpgS8 by Mpaok7 ...., on Flickr

και μια απο μενα mi5s auto

αντρεα αυτο για σενα φιλε !!δες το mi5s vs 1+3t camera!! https://www.youtube.com/watch?v=a2pP7ovBF4g&t=3s

34086670814_349cc65152_c.jpgIMG_20170527_153714 by manthos kalaitzidis, on Flickr

Ειπαμε για φετος εχω κλεισει απο αγορες :lol: Λυπηθειτε το μελλοντα φανταρο.

Ξερεις πολυ καλα το ποσο καλη αποψη εχω για τη καμερα του Mi5s. Απο το βιντεο που εβαλες αυτο που βλεπω ειναι οτι οι κυριες διαφορες υπερ του mi5s ειναι στο wb και φυσικα στα σκοταδια. Το dynamic range που λεει προσωπικα δεν το καταλαβα. Μπορει να μην εκαιγε πχ ουρανο αλλα ηταν και μικροτερο το exposure. Παντως για να δωσω και ενα + στο 1+3t, το βιντεο της μπροστινης καμερας σε χαμηλο φωτισμο δεν εριχνε καρε. Βεβαια σε φωτογραφια φαινεται παλι να ειναι καλυτερο και μαλιστα πιο wide.

Παντως απο κατι δειγματα που χα δει, νομιζω το 1+3t εχει default το 1/17. Αληθευει; Αν ναι, λογω OIS πιστευω ευκολα το εριχνες σε 1/10 οποτε εκει δεν ξερω ποιο θα ταν καλυτερο. Εκτος και αν στη συγκριση ειχε ενεργοποιημενο το HQ που αν δεν κανω λαθος ειναι αντιστοιχο του HHT. Αληθεια αυτο στις χαμηλου φωτισμου ξερουμε αν ηταν ενεργοποιημενο;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...