Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Ιδιο θεμα εχει το nexus 6p?Γνωριζει κανεις?Ρωταω γιατι εχουν τον ιδιο σενσορα νομιζω.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρατηρησα αυτο με την θολουρα το κανει σε μακρινα πλανα οταν υπαρχει βλαστηση δεντρα,χορτα,χωραφια κτλ..

Το χω γραψει και για το g5. Στους μικρους αισθητηρες ας πουμε μπακαλιστικα οτι το NR βλεπει το μακρινο χορταρι ως θορυβο και αφαιρει μεγαλο μερος της λεπτομεριας. Μου φαινεται πολυ δυσκολο να διαφερουν ιδιαιτερα τα κινητα σε αυτο το τομεα.

Το ειδαμε στο g5, το βλεπουμε και στο htc 10... εικαζω οτι παρομοια αποτελεσματα θα εχει και το s7.

Edited by Antretng

Χα, Μάριε το 5) μου άρεσε :)

Όσο για το 4), μόνο αν τα είχες και τα δύο θα είχες πλήρη άποψη. Το τι λένε τα συγκριτικά και τα sites, τα διαβάζουμε μεν αλλά εγώ βασίζομαι πάντα στις δικές μου δοκιμές ως λογικό.

συμφωνώ και εγω με αυτα που γραφεις αλλα σαν συσκευη το s7 edge (το απλο με αφησε λιγο αδιαφορο!!) για μενα ειναι καλύτερη συσκευη !!

1)μπαταρια τουμπανω

2)οθονη φανταστική

3)απο θεμα εμφανίσεις ειναι πιο ωραίο(για μενα γουστα ειναι αυτα!!)

4)απο θεμα φωτογραφιας οπως αρεσει στον καθενα μας πιστευω εγω!!!

σε καμια περιπτώσει δεν ειναι πιο ολοκληρωμένη συσκευη για μενα τουλάχιστον!!!

Ιδιο θεμα εχει το nexus 6p?Γνωριζει κανεις?Ρωταω γιατι εχουν τον ιδιο σενσορα νομιζω.

Νομίζω περισσότερο θέμα φακού είναι, αλλά στα περισσότερα κινητά έτσι είναι.

Τραβάς σε 16:9 ? Αν ναι, δοκίμασε να το γυρίσεις σε 4:3

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Το ειδαμε στο g5, το βλεπουμε και στο htc 10... εικαζω οτι παρομοια αποτελεσματα θα εχει και το s7.

το S7 εκανε υπερόξυνση, δεν είχε τόσο επιθετικό noise reduction

και για του λόγου το αληθές

29763129514_14c2a21775_c.jpg

4:3 τραβαω παντα.Οταν εννοεις φακου?Αλλο σενσορας αλλο φακος?

Το χω γραψει και για το g5. Στους μικρους αισθητηρες ας πουμε μπακαλιστικα οτι το NR βλεπει το μακρινο χορταρι ως θορυβο και αφαιρει μεγαλο μερος της λεπτομεριας. Μου φαινεται πολυ δυσκολο να διαφερουν ιδιαιτερα τα κινητα σε αυτο το τομεα.

εδω στο s7 του joanjapan δεν βλεπω καμια θολουρα ομως!!!

33842133240_5cc9bb03d0_b.jpg2017-04-23_11-06-45 by Ioannis Limanis, on Flickr

Εχω δει πολλα εδω μέσα γι αυτό ρωτάω αν είσαι εσύ.

Εντάξει δεν γίνεται ολα τα συγκριτικά να είναι πληρωμένα, ολα τα Reviews στο YouTube, όπως επίσης και στο επίσημο θέμα του g5 που διαβάζω τα σχόλια χρηστών σχετικά με την συσκευη.

Μονο και μόνο στο κομμάτι της μπαταρίας (που είναι πλέον στους πιο πολλούς νούμερο 1 στην επιλογή συσκευής) εχω δει απογοητευτικα στατιστικά σε ολα τα φόρουμ.

Μονο και μόνο γι αυτό δεν υπάρχει σύγκριση.

Τα συγκριτικά δεν τα απορρίπτω, αντίθετα τα διαβάζω. Μετά παίρνω τις συσκευές αν τις βρίσκω ενδιαφέρουσες απο αυτά που διαβάζω και τις δοκιμάζω.

Η άποψή μου είναι οτι το G5 έχει καλύτερη κάμερα απο το S7 (ειδικά καλύτερη λεπτομέρεια και καλύτερο OIS), έχει ραδιόφωνο και type-C θύρα που τα ζητάω, αν θυμάμαι καλά το S7 δεν έχει IR; - δεν είμαι σίγουρος.. Για τη μπαταρία έχω μάθει να κινούμαι με τις μπαταρίες της μιας ημέρας (φορτίζοντας το βράδυ) οπότε δεν το βρίσκω σοβαρό θέμα.

Μόνο και μόνο για το θέμα της μπαταρίας να λες οτι δεν υπάρχει σύγκριση, είναι άτοπο. Εδώ, σε αυτό το θέμα, βάση δίνουμε στη φωτογραφία και το G5 είναι καλύτερο του S7 σαφώς, όπως τα έχω δοκιμάσει, ότι και να λέει οποιοσδήποτε, έχω ιδία αντίληψη.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

εδω στο s7 του joanjapan δεν βλεπω καμια θολουρα ομως!!!

33842133240_5cc9bb03d0_b.jpg2017-04-23_11-06-45 by Ioannis Limanis, on Flickr

Σας εξαπαταει γιατι εχει κοντινο γκαζον. Απο το υψος των λουλουδιων και περα δεν εχει λεπτομερια. Το παραπανω sharpness το κανει να μοιαζει οτι εχει λεπτομερια αλλα αν προσεξεις καλυτερα θα δεις οτι δεν εχει.

Γρασιδι σε μακριες αποστασεις σε μικρους αισθητηρες ειναι no go. Χαζοι νομιζετε ειναι αυτοι που τα σκανε για full frame σε landscape photography ?

Edited by Antretng

4:3 τραβαω παντα.Οταν εννοεις φακου?Αλλο σενσορας αλλο φακος?

Ναι, βέβαια, άλλο εξάρτημα το ένα, άλλο το άλλο.

Ο φακός είναι το εξάρτημα μέσα από το οπίο περνάει το φώς (αυτό που βλέπεις όταν κοιτάς την κάμερα). Ο σένσορας, είναι μέσα στο κινητό , πίσω απο το φακό και συλλέγει το φώς (παίζει το ρόλο του παλιού φίλμ ας πούμε) και δημιουργεί την ψηφιακή εικόνα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Πάω να φτιάξω αλγόριθμο που να μην κάνει NR σε πρασινάδες, το γκαζόν πάντα πράσινο είναι, brb με το δις που θα μου δώσει η Sammy... :lol:

Σοβαρά τώρα, για τέτοιο επίπεδο pixel peeping, μόνο RAW και μετά NR χειροκίνητα ανά colour channel.

Ναι, βέβαια, άλλο εξάρτημα το ένα, άλλο το άλλο.

Ο φακός είναι το εξάρτημα μέσα από το οπίο περνάει το φώς (αυτό που βλέπεις όταν κοιτάς την κάμερα). Ο σένσορας, είναι μέσα στο κινητό , πίσω απο το φακό και συλλέγει το φώς (παίζει το ρόλο του παλιού φίλμ ας πούμε) και δημιουργεί την ψηφιακή εικόνα.

Α ετσι παει!Δεν το ηξερα!Ευχαριστω πολυ για την διευκρινηση!! :) Οποτε το 6p μπορει να εχει αλλο φακο αμα δεν κανει το ιδιο θεμα.

ωπα ωπα ωπα...μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι.

το htc εχει προβλημα με το φακο στις ακρες και αυτο φαινεται και στις φωτο του finn και του jonnyman.

το g5 απο τη μια ακρη ωσ την αλλη...ολα ειναι αψογα εστιασμενα

Τα συγκριτικά δεν τα απορρίπτω, αντίθετα τα διαβάζω. Μετά παίρνω τις συσκευές αν τις βρίσκω ενδιαφέρουσες απο αυτά που διαβάζω και τις δοκιμάζω.

Η άποψή μου είναι οτι το G5 έχει καλύτερη κάμερα απο το S7 (ειδικά καλύτερη λεπτομέρεια και καλύτερο OIS), έχει ραδιόφωνο και type-C θύρα που τα ζητάω, αν θυμάμαι καλά το S7 δεν έχει IR; - δεν είμαι σίγουρος.. Για τη μπαταρία έχω μάθει να κινούμαι με τις μπαταρίες της μιας ημέρας (φορτίζοντας το βράδυ) οπότε δεν το βρίσκω σοβαρό θέμα.

Μόνο και μόνο για το θέμα της μπαταρίας να λες οτι δεν υπάρχει σύγκριση, είναι άτοπο. Εδώ, σε αυτό το θέμα, βάση δίνουμε στη φωτογραφία και το G5 είναι καλύτερο του S7 σαφώς, όπως τα έχω δοκιμάσει, ότι και να λέει οποιοσδήποτε, έχω ιδία αντίληψη.

Αν μου πεις οτι για σένα είναι πιο ολοκληρωμένη συσκευή το δέχομαι.

Δεν είναι όμως αντικείμενικα καλύτερη συσκευή.

Τωρα το να λεμε οτι με καλύπτει επειδή το βράδυ φορτιζω έτσι και αλλιώς δεν είναι αντικειμενικο.

Εχει μεγάλη διαφορά στην μπαταρία και αυτό είναι τεράστιο + και δεν είναι καθόλου άτοπο μιας και η πλειοψηφία του κόσμου αγοράζει με κυριότερο κριτήριο την μπαταρία.

Οσο γι αυτό που λες για την ποιότητα φωτογραφιών και είμαστε σε θέμα φωτογραφιας μην ξεχνάς οτι εσυ ξεκινησες αρχικά το οφφ τοπικ.

Και 2 το έχει αναφέρει και ο bill thess που είχε και τα 2 οτι καπου χάνει το ένα καπου το αλλο.

Δεν το συνεχιζω αλλο θα κουρασουμε τους υπόλοιπους.

Πάω να φτιάξω αλγόριθμο που να μην κάνει NR σε πρασινάδες, το γκαζόν πάντα πράσινο είναι, brb με το δις που θα μου δώσει η Sammy... :lol:

Σοβαρά τώρα, για τέτοιο επίπεδο pixel peeping, μόνο RAW και μετά NR χειροκίνητα ανά colour channel.

Εγω γενικα το αντιπαθω το NR. Για αυτο και αντιπαθω και τα κινητα.

Στη φωτογραφικη εχω παντα το minimum setting σε NR και σε καμια σοβαρη φωτογραφια παιζω αυστηρα raw.

Raw ομως σε κινητα εκτος οτι δεν βολευει, δεν μπορεις και να παιξεις σε χαμηλο φωτισμο στην ουσια (πχ για να χεις multiframe nr του g5, mi5s και nexus πρεπει να τραβας μονο jpeg).

ωπα ωπα ωπα...μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι.

το htc εχει προβλημα με το φακο στις ακρες και αυτο φαινεται και στις φωτο του finn και του jonnyman.

το g5 απο τη μια ακρη ωσ την αλλη...ολα ειναι αψογα εστιασμενα

Για τις ακρες το γραψα και παραπανω. Ειναι αναμενομενο να εχει λιγοτερο sharpness. Οι περισσοτεροι φακοι ετσι συμπεριφερονται.

Και ρε παιδια αυτο με την εστιαση εχει γινει κουραστικο πια. Μιλαμε για αισθητηρες 1/2.5 . Απο 2-3 μετρα και περα εστιασης εχουμε infinite fov. Οποτε για ποια εστιαση μιλατε;

Μην ακούσεις αντιπαράθεση με S εσυ, αμέσως με τον καλο λογο.

Αναλυσε μας την άποψη σου έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Εχω αναφέρει τα καλα του s πολλες φορές.

Αυτό που δεν λετε να καταλάβετε ορισμενοι ειναι οτι το θεμα αφορα καθαρά τις

φωτογραφίες και τίποτα αλλο.

πολλες φορες? ποσες δηλαδη? :lol::lol:

οσον αφορα το συγκριτικο δεν το ξεκινησα εγω, διαβασε ολα τα ποστ απο την αρχη

HTC 10 auto indoor

33843089200_20f740e14e_k.jpg2017-04-24_12-01-15 by finn2k1, on Flickr

Auto outdoor με βροχούλα

33385352414_5db77a2738_k.jpg2017-04-24_12-00-36 by finn2k1, on Flickr

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Keras απο που εχει καλυτερη καμερα το g5 απο τα s7 /s7 edge?φιλε τα εχω και τα δυο και το g5 το εχω δωσει στην γυναικα μου.ειναι καλο,υπερ καλο θα ελεγα αλλα σε καμερα θελει ακομα να φτασει τα s7/s7 edge.ποσο λαθος που ειπες το ois!ισως στο g6 να ειναι λιγο καλυτερα απο το s8 αλλα χανει και παλι σε χρωματα!
I Want To Believe

Keras απο που εχει καλυτερη καμερα το g5 απο τα s7 /s7 edge?φιλε τα εχω και τα δυο και το g5 το εχω δωσει στην γυναικα μου.ειναι καλο,υπερ καλο θα ελεγα αλλα σε καμερα θελει ακομα να φτασει τα s7/s7 edge.ποσο λαθος που ειπες το ois!ισως στο g6 να ειναι λιγο καλυτερα απο το s8 αλλα χανει και παλι σε χρωματα!

φιλε εσυ τι ενοχληθηκες τωρα που ειπαν για τα S??

κατσε γρηγορα κατω σε παρακαλω, θα σε μαλωσει ο xostel77

ελα Νικο αφου ηθελες απο μενα το χορτάρι :D

33167957736_d5dfbfd35d_b.jpgIMG_20170302_084335 by manthos kalaitzidis, on Flickr

finn κούκλος ο γατος σου!!!!

εγω θα ελεγα να τελειώσει το vs μιας και οπως ειπε ο νικος εδω μιλαμε μονο για φωτογραφιες!!!!(οχι πως και εδω βγαζουμε καμια ακρη αλλα οκ!!!:lol:)

Αν και βοηθαει το πραγματικα δυνατο φως και εχει φανερα καπως καλυτερο αποτελεσμα, αν δεις στο βαθος παλι χανεται η λεπτομερια (ειναι πρασιναδα που εχει που και που καποιες γραμμουλες)

Γενικα δεν θα κρινα αρνητικα ενα κινητο για αυτη την αδυναμια. Ειναι κατι γενικα γνωστο στη φωτογραφια και το πρωτο πραγμα που εξεταζουν σε συγκριτικα για την αρτιοτητα του NR σε μικρες compact ειναι παντα το γρασιδι.

Σας εξαπαταει γιατι εχει κοντινο γκαζον. Απο το υψος των λουλουδιων και περα δεν εχει λεπτομερια. Το παραπανω sharpness το κανει να μοιαζει οτι εχει λεπτομερια αλλα αν προσεξεις καλυτερα θα δεις οτι δεν εχει.

Γρασιδι σε μακριες αποστασεις σε μικρους αισθητηρες ειναι no go. Χαζοι νομιζετε ειναι αυτοι που τα σκανε για full frame σε landscape photography ?

Σε τόσο μεγάλη απόσταση και χαμηλό γρασίδι υπάρχει κινητό με καλύτερο αποτέλεσμα? Και αν ναι πόσο διάφορα να είχε. Δεν νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι κακό για κινητό.

Practice what you preach

το S7 εκανε υπερόξυνση, δεν είχε τόσο επιθετικό noise reduction

και για του λόγου το αληθές

29763129514_14c2a21775_c.jpg

Αν κοιταξεις προς τα δεξια, απο λιγο πριν το νοητο μονοπατι (αμμος) και περα (προς τη περγκολα) χανει σε λεπτομερια το χορταρι. Απλα εδω βοηθησε το παραπανω sharpening και δειχνει καλυτερα. Αλλα παλι εχει χασει τις λεπτομεριες.

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε τόσο μεγάλη απόσταση και χαμηλό γρασίδι υπάρχει κινητό με καλύτερο αποτέλεσμα? Και αν ναι πόσο διάφορα να είχε. Δεν νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι κακό για κινητό.

Αυτο γραφω ξανα και ξανα. Κανενα κινητο και γενικοτερα κανενας μικρος αισθητηρας δεν τα καταφερνει σε τετοιου ειδους λεπτομερια. Οποτε τσαμπα καθεστε και τα σχολιαζετε. ;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...