Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Ρε παίδες επειδή λέτε για τρίποδα και slrεδώ και κάμποσες σελίδες..θα ήθελα να πω την άποψή μου ως απλός χρήστης κινητού και ψηφιακής..

1ον ένα τρίποδο για κινητό μπορεί να είναι πολύ μικρό και να μπαίνει στην τσέπη του μπουφάν.

2ον αν μπορείς να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα με κινητό γιατί να έχεις dslr?? Προσωπικά έχω μια compact super zoom που είναι πιο μεγάλη από μια συνηθισμένη compact αλλά πιο μικρή από dslr (μαζί με φακό) και πλέον έχω να τη χρησιμοποιήσω πάνω από χρόνο..

Δεν εξισωνω τα 3 είδη αλλά στο 90% της χρήσης παίρνεις καλά αποτελέσματα από κινητά πλέον. Για το 10 % δε θα σκάσω και στατιστικά δε θα κουβαλουσα την ψηφιακή μαζί, ειδικά το νταμαρι την slr απο τη στιγμή που δε το κάνω χόμπι.

Άρα λοιπόν θα έλεγα να μην το φτάνουμε στο άλλο άκρο. Εγώ έχω μες το αμάξι ενα μίνι τρίποδο, κινητό έχω πάντα και μια χαρά βολεύει να το πάρω μαζί ειδικά χειμώνα που χωράει στην τσέπη του μπουφάν.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

LG G4 manual

Μονο με manual settings και μεγαλους χρονους κλειστρου μπορεις να βγαλεις τετοιες φωτογραφιες

21737870766_c18dacf1e9_c.jpg20150927_221243 by foxy4270, on Flickr

Από τις λίγες φωτογραφίες σου που μου άρεσαν :lol: :lol: :lol:

Παιδιά επειδή σκέφτομαι για ενα nexus 5x για φωτογραφίες των παιδιών μου,κατα βαση λέτε δεν θα είμαι οκ;

Επίσης με άλλη εφαρμογή δεν μπορω να έχω κλείστρο 10-15 δευτερόλεπτα και iso 50 ή απλά η μαμα δεν εχει;

Ρε παίδες επειδή λέτε για τρίποδα και slrεδώ και κάμποσες σελίδες..θα ήθελα να πω την άποψή μου ως απλός χρήστης κινητού και ψηφιακής..

1ον ένα τρίποδο για κινητό μπορεί να είναι πολύ μικρό και να μπαίνει στην τσέπη του μπουφάν.

2ον αν μπορείς να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα με κινητό γιατί να έχεις dslr?? Προσωπικά έχω μια compact super zoom που είναι πιο μεγάλη από μια συνηθισμένη compact αλλά πιο μικρή από dslr (μαζί με φακό) και πλέον έχω να τη χρησιμοποιήσω πάνω από χρόνο..

Δεν εξισωνω τα 3 είδη αλλά στο 90% της χρήσης παίρνεις καλά αποτελέσματα από κινητά πλέον. Για το 10 % δε θα σκάσω και στατιστικά δε θα κουβαλουσα την ψηφιακή μαζί, ειδικά το νταμαρι την slr απο τη στιγμή που δε το κάνω χόμπι.

Άρα λοιπόν θα έλεγα να μην το φτάνουμε στο άλλο άκρο. Εγώ έχω μες το αμάξι ενα μίνι τρίποδο, κινητό έχω πάντα και μια χαρά βολεύει να το πάρω μαζί ειδικά χειμώνα που χωράει στην τσέπη του μπουφάν.

Συμφωνώ...

Πρόσφατα μου τράβηξε μερικές φωτό, φίλος με μία καλή mirrorless (σε συνδυασμό με πολύ καλό φακό φυσικά) σε καφετέρια μέσα και αμέσως καταλαβαίνεις τη διαφορά. Αυτό φυσικά σε απόλυτους αριθμούς και με ζουμ ιν, ζουμ out. Τη συνέκρινα με αντίστοιχη φωτό που τραβήξαμε την ίδια στιγμή με Νexus 5x. Αν δεν θες να την στείλεις στο αφεντικό σου αν δουλεύεις σε περιοδικό, ή να κερδίσεις διαγωνισμό φωτογραφίας, τότε το 5χ και οποιοδήποτε καλό κινητό σε υπερκαλύπτει σε πολύ μεγάλο ποσοστό συνθηκών. Αν είχαν δε και xenon flash, τα πράγματα θα ήταν ακόμη ευνοικότερα. (Η αγορά των κλασικών compacts έχει ψοφήσει).

Το τριποδάκι από την άλλη είναι μεν μικρό, αλλά δεν μπορεί να μπει στην καθημερινότητα των πιο πολλών χρηστών. Ουσιαστικά η χρήση του είναι για τα σκοτάδια με landscapes. Σε πρόσωπα δεν νομίζω να βρίσκει αντικείμενο. Εχω και γω αλλά το έχω χρησιμοποιήσει 1 ή 2 φορές σε διάστημα 5 μηνών. Ανάλογα το χρήστη φυσικά.

Ολα αυτά τα γράφουμε όχι για να πείσουμε εμάς εδώ που ασχολούμαστε καιρό με τη φωτογραφία και το παρόν νήμα. Αλλά πιθανότατα για κάποιον "νεό" που το διαβάζει για πρώτη φορά και ψάχνεται τι να αγοράσει.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Συμφωνώ...

Πρόσφατα μου τράβηξε μερικές φωτό, φίλος με μία καλή mirrorless (σε συνδυασμό με πολύ καλό φακό φυσικά) σε καφετέρια μέσα και αμέσως καταλαβαίνεις τη διαφορά. Αυτό φυσικά σε απόλυτους αριθμούς και με ζουμ ιν, ζουμ out. Τη συνέκρινα με αντίστοιχη φωτό που τραβήξαμε την ίδια στιγμή με Νexus 5x. Αν δεν θες να την στείλεις στο αφεντικό σου αν δουλεύεις σε περιοδικό, ή να κερδίσεις διαγωνισμό φωτογραφίας, τότε το 5χ και οποιοδήποτε καλό κινητό σε υπερκαλύπτει σε πολύ μεγάλο ποσοστό συνθηκών. Αν είχαν δε και xenon flash, τα πράγματα θα ήταν ακόμη ευνοικότερα. (Η αγορά των κλασικών compacts έχει ψοφήσει).

Το τριποδάκι από την άλλη είναι μεν μικρό, αλλά δεν μπορεί να μπει στην καθημερινότητα των πιο πολλών χρηστών. Ουσιαστικά η χρήση του είναι για τα σκοτάδια με landscapes. Σε πρόσωπα δεν νομίζω να βρίσκει αντικείμενο. Εχω και γω αλλά το έχω χρησιμοποιήσει 1 ή 2 φορές σε διάστημα 5 μηνών. Ανάλογα το χρήστη φυσικά.

Ολα αυτά τα γράφουμε όχι για να πείσουμε εμάς εδώ που ασχολούμαστε καιρό με τη φωτογραφία και το παρόν νήμα. Αλλά πιθανότατα για κάποιον "νεό" που το διαβάζει για πρώτη φορά και ψάχνεται τι να αγοράσει.

Γενικά ο καθένας όπως βολευεται. Για καθημερινή φωτο είναι μία χαρά αλλά για ένα ταξίδι χρειάζεται μία DSLR

950 auto

http://i.imgur.com/QYurbj7.jpg

Sent from mTalk

Envoyé de mon LG-D802 en utilisant Tapatalk

Γενικά ο καθένας όπως βολευεται. Για καθημερινή φωτο είναι μία χαρά αλλά για ένα ταξίδι χρειάζεται μία DSLR

Στην Κίνα που είχα πάει στο Σινικο τείχος μια χαρά με βόλεψε το κινητό και η compact. Αντίθετα ο φίλος δίπλα μου με την slr την περισσότερη ώρα την έφαγε στο να αλλάζει φακούς ανάλογα με το αν έβγαζε πορτραίτο ή τοπίο και στο τέλος κανένας μας δεν εκτύπωσε, απλα εγώ έβαλα στην ψηφιακή κορνίζα και ευχαριστιεμαι να τις βλέπω.

Θέλω να πω λοιπόν ότι ο μέσος χρήστης βγάζει και ούτε καν εκτυπώνει..

Έχω πολλούς γνωστούς που πήραν slr, έκαναν και μαθήματα φωτογραφίας γιατί ήταν και της μόδας και αυτή τη στιγμή τις πουλάνε με 5000 κλικ...

Για μένα η slr αξίζει υπό συγκεκριμένες συνθήκες, για 1 φορά το χρόνο σε κάνα καλό ταξίδι δε θα έπαιρνα πάντως..άρα το κινητό αν μπορείς να το εκμεταλλευτεις στο μέγιστο είναι προτιμότερη επιλογή πιστεύω

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Είμαστε στο 2016, που η όση ανώτερη ποιότητα που βγάζει μια dslr έναντι ενός smartphone πλέον δεν αντισταθμίζεται από την κάκιστη φορητοτητα τους

Sent from my Samsung SM-G930F using Tapatalk

Edited by dgeorge4

Στην Κίνα που είχα πάει στο Σινικο τείχος μια χαρά με βόλεψε το κινητό και η compact. Αντίθετα ο φίλος δίπλα μου με την slr την περισσότερη ώρα την έφαγε στο να αλλάζει φακούς ανάλογα με το αν έβγαζε πορτραίτο ή τοπίο και στο τέλος κανένας μας δεν εκτύπωσε, απλα εγώ έβαλα στην ψηφιακή κορνίζα και ευχαριστιεμαι να τις βλέπω.

Θέλω να πω λοιπόν ότι ο μέσος χρήστης βγάζει και ούτε καν εκτυπώνει..

Έχω πολλούς γνωστούς που πήραν slr, έκαναν και μαθήματα φωτογραφίας γιατί ήταν και της μόδας και αυτή τη στιγμή τις πουλάνε με 5000 κλικ...

Για μένα η slr αξίζει υπό συγκεκριμένες συνθήκες, για 1 φορά το χρόνο σε κάνα καλό ταξίδι δε θα έπαιρνα πάντως..άρα το κινητό αν μπορείς να το εκμεταλλευτεις στο μέγιστο είναι προτιμότερη επιλογή πιστεύω

Εγώ με τον 18-270 της tamron γυριζω με ένα φακό . Υπάρχουν λύσεις απλά είναι πολύ εξωδες οπότε το κινητό μετά συμφερει

δεν χρειαζεται ν'αγορασεις επαγγελματικη μηχανη αν δεν ξερεις να τη χρησιμοποιεις..αν θξελει καποιος εξαιρετικη ποιοτητα μπορει να αγορασει μια απ'τη σειρα rx100 της σονυ η τη fujifilm xt100(πιο ακριβη ομως).Και οι δυο ειναι compact που χωρανε στην τσεπη και με ποιοτητα πολυ καλυτερη απο οποιοδηποτε κινητο

με το τελευταιο update,σχεδόν εχει μηδενιστειη κιτρινιλα,δυσκολα διακρίνεις.....:happy:

Πολλά και καλά τα συγκριτικά, παιδιά! Μπράβο για τις πρωτοβουλίες. Είναι ιδέα μου ή με το τελευταίο update (που υποθέτω όλοι έχουν κάνει με το 950 τους), το 950 πλέον έχει βελτιώσει την κιτρινίλα αισθητά;

Με τρώει η τσέπη μου να περάσω μια βόλτα πάλι από Windows Phone... :P

natna ΥΠΕΡΟΧΗ η δεύτερη φωτο που άνοιξες τα shadows.

Samsung A5 2016 - Stock Auto

30833541445_a5278c8c45_c.jpgLights off by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Δεν καλυτερευσε.

Δοκιμασμενο. Εχω χθεσινες απο το βουνο για πεταμα.

Μιλαμε για το αυτοματο. Ειπα να κανω το update προχθες. Ε τζαμπα. Δεν κερδισα τιποτα. Για να εισαι σιγουρος, δοκιμαζεις ή απλα πας απευθεις στο manual. Φυσικα χανεις χρονο...

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

παρτε μερικες ακομα αναμεσα σε S7 edge και G5..με hdr οn ή off. Θελω συγκρισεις με HDR κλειστο καθως θεωρω οτι βλεπεις αλλη ποιοτητα απο το ΟΝ..

30537176040_e726696ec6_c.jpgS7 edge by Nikos Bletas, on Flickr

30202934243_aab0a4029b_c.jpgS7 edge by Nikos Bletas, on Flickr

30801445546_deee0f1815_c.jpgG5 by Nikos Bletas, on Flickr

30202919193_4a0499c57b_c.jpgG5 by Nikos Bletas, on Flickr

30202421683_ce647bfed6_c.jpgS7 edge by Nikos Bletas, on Flickr

30837548465_15e188fa2a_c.jpgS7 edge by Nikos Bletas, on Flickr

30748581621_624cae9002_c.jpgLg g5 by Nikos Bletas, on Flickr

30201337013_5f6e6a8028_c.jpgLg g5 by Nikos Bletas, on Flickr

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είμαστε στο 2016, που η όση ανώτερη ποιότητα που βγάζει μια dslr έναντι ενός smartphone πλέον δεν αντισταθμίζεται από την κάκιστη φορητοτητα τους

Sent from my Samsung SM-G930F using Tapatalk

Εγώ με τον 18-270 της tamron γυριζω με ένα φακό . Υπάρχουν λύσεις απλά είναι πολύ εξωδες οπότε το κινητό μετά συμφερει

Δε διαφωνω αλλα αυτο που περιγραφω ειναι αυτο που λεει ο george απο πανω.. και το κοστος κουβαληματος αν δεν εχεις παει για φωτογραφικο τουρισμο ειναι μεγαλο, ειδικα αν η υπολοιπη παρεα δεν μπορει να σε κατανοησει, ποσο μαλλον να εισαι με ενα σακιδιο στην πλατη και οι αλλοι χαλαροι..

Παιδιά επειδή σκέφτομαι για ενα nexus 5x για φωτογραφίες των παιδιών μου,κατα βαση λέτε δεν θα είμαι οκ;

Επίσης με άλλη εφαρμογή δεν μπορω να έχω κλείστρο 10-15 δευτερόλεπτα και iso 50 ή απλά η μαμα δεν εχει;

Οχι ...μεγιστο κλειστρο ειναι 0.5 sec.Δεν μπορεις να τα χεις ολα

Αν κυρίως το θες για τα παιδιά τα nexus είναι top.Full Manual μέχρι να δώσει η google δεν θα έχεις. Αλλά manual και παιδιά δεν ειναι συνδυασμός που παντρεύεται.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Αν κυρίως το θες για τα παιδιά τα nexus είναι top.Full Manual μέχρι να δώσει η google δεν θα έχεις. Αλλά manual και παιδιά δεν ειναι συνδυασμός που παντρεύεται.

Δεν ειναι θεμα google...hardware limitation ειναι

Δεν ειναι θεμα google...hardware limitation ειναι

Όσον αφορά το sensor έχει ακριβώς τον ίδιο με το HTC 10 που έχει manual από οσο ξέρω. Hardware γενικώς και τα 2 nexus είναι σύγχρονα. Που ακριβώς είναι το limitation?

Hardware limitation δεν παίζει να υπάρχει, απλά η google περιορίζει τις δυνατότητες του σενσορα μέσω drivers. Πχ το Nexus 6, ενώ κανονικά ο σενσορας μπορεί να τραβήξει και slow-motion στα 60fps, όπως και 1080p στα 60fps, η Google δεν το επιτρέπει. Έτσι τραβάς μόνο σε 30fps τα πάντα. Μετά είναι ή δεν είναι να τους βρίζεις. Υποτίθεται τα nexus είναι developer phones, είναι δυνατόν να μην μπορείς να εκμεταλλευτείς πλήρως την κάμερα; Edited by impreza_sti
Θάνος :)

Έχοντας δει παραδειγματα από άτομα που κατέχουν το άθλημα (πορτραίτα και landscapes) όπως του saleakos (ναι το κατέχει αποδεδειγμένα και πολύ περισσότερο απο πολλούς) ενα συγκριτικό δεν θα μπορούσε να οδηγήσει σε εσφαλμενα συμπέρασματα.

Δηλαδή (τα εχουμε ξαναπεί) οταν έχεις δει το καλό δεν υπολογίζεις ενα υποδιαιστερο.

Και δεν ήμαστε fanboys. Λεμε αυτό που βλέπουμε.

Δεν το εχω καν.

Και οταν λέμε εδώ κάτι πχ limitations καλό είναι να το κατέχουμε και να το τεκμηριωνουμε πριν οδηγηθούν κάποιοι σε λάθος συμπέρασματα. Διαφορετικά καλύτερα να μη λεμε τίποτα.

Οπως και να έχει με manual ή χωρίς αν έχεις παιδιά η γνώμη αρκετών συμπεριλαμβανομένου εμού. για το ιδανικότερο smartphone φυσικά ειναι πια γνωστή.

Edited by impreza_sti

Έχω κι εγώ δυο παιδιά και μάλιστα μικρά. Πιάνεται η γνώμη μου?

L950 και τα πάρτι πηγαίνουν σύννεφο......:)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σχολιασε πρωτα αυτες τις φωτο που το Nexus τις εβγαλε ολες κιτρινες

Χανεις σε λεπτομερεια

Χανεις σε clarity

Χανεις σε dynamic range

Χανεις σε φακο...20Mp, Carl zeiss, Pureview...εσυ εχεις 12mp

εχιες λαθος white balance.

Αμα βαλω μεσα στο παιχνιδι ois/manual...που εσυ δεν εχεις...και το ευρος των δυνατοτητων που ανοιγεται με αυτον τον συνδυασμο...end of story

Edited by paok4270

Να με συγχωρέσει ο συμφορουμίτης Saleakos αλλα δανείζομαι τυχαία μια φωτογραφία του.

26749571091_a476f49ab2_b.jpgΑγιος Κωνσταντινος,Παροικια,Παρος by saleakos, on Flickr

Φυσιολογικός σχεδον φωτισμός (οχι μαύρα μεσάνυχτα δηλ) σε συνθήκες που και εγω θα θεωρούσα ως οριακές για μία αξιοπρεπή φωτογραφία διακοπών.

Ε ναι λοιπόν το nexus δεν είναι μόνο για παιδιά.

Και όχι, δεν θα πάω να στηθώ για να δω πως βγαίνει ένα μπαρ. Με οποιοδήποτε κινητό. Όποιος θέλει κατι τέτοιο μην κοιτάξει για αγορά το 5χ τουλάχιστον. Δεν κάνει.

Συγγνωμη αλλα εδω και 3 μερες δεν ισχυριζεσαι με παθος οτι τα Nexus ειναι καλυτερα σε προσωπα, παιδια κ.τ.λ?

Σε τι αλλο ειναι καλυτερο δηλαδη?

Εχεις το φλας του 950?

Εχεις καλυτερο dynamic range απο το 950?

Εχεις καλυτερη λεπτομερεια απο το 950?

Εχεις καλυτερο φακο απο το 950?

Εχεις ois?

εχεις manual settings?

...τι να το κανω εγω δηλαδη οταν κερδιζεις σε 1 σεναριο και χανεις στα αλλα 99? τι να το κανω?

Να με συγχωρέσει ο συμφορουμίτης Saleakos αλλα δανείζομαι τυχαία μια φωτογραφία του.

Φυσιολογικός σχεδον φωτισμός (οχι μαύρα μεσάνυχτα δηλ) σε συνθήκες που και εγω θα θεωρούσα ως οριακές για μία αξιοπρεπή φωτογραφία διακοπών.

Ε ναι λοιπόν το nexus δεν είναι μόνο για παιδιά.

Και όχι, δεν θα πάω να στηθώ για να δω πως βγαίνει ένα μπαρ. Με οποιοδήποτε κινητό. Όποιος θέλει κατι τέτοιο μην κοιτάξει για αγορά το 5χ τουλάχιστον. Δεν κάνει.

Η φωτογραφία είναι ικανοποιητική. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνονται συγκρίσεις.

Το αν κάποιον δεν του αρέσει να κουβαλάει τρίποδο, δεν του αρέσει να στήνεται στο μπαρ κλπ.. είναι εντελώς αδιάφορο και ανούσιο να το αναφέρει. Σταματήστε λοιπόν αυτές τις κόντρες και τις εριστικές εκφράσεις.

Έχουν ήδη γίνει 2 παρατηρήσεις τελευταία και δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν στο ίδιο ύφος οριακά για ποινή.

Συγγνωμη αλλα εδω και 3 μερες δεν ισχυριζεσαι με παθος οτι τα Nexus ειναι καλυτερα σε προσωπα, παιδια κ.τ.λ?

Σε τι αλλο ειναι καλυτερο δηλαδη?

Εχεις το φλας του 950?

Εχεις καλυτερο dynamic range απο το 950?

Εχεις καλυτερη λεπτομερεια απο το 950?

Εχεις καλυτερο φακο απο το 950?

Εχεις ois?

εχεις manual settings?

...τι να το κανω εγω δηλαδη οταν κερδιζεις σε 1 σεναριο και χανεις στα αλλα 99? τι να το κανω?

Σε φυσιολογικό φωτισμό (εξωτερικό ή εσωτερικό) που τραβιουνται οι περισσότερες φωτογραφίες από την πλειονότητα των χρηστών, ολα τα πιο πάνω σχεδόν δεν υφίστανται

Δεν θα μπω άλλο σε αντιπαράθεση.

Έχω/ουμε κάποια γνώμη δεν είναι απαραίτητο τελικά να είναι σωστή.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...