Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

.................

νταξει..τοχουμε εμπεδωσει ..Η lumia 640 xl σε αυτόματο, ειναι ...κουραστικη πλεον :) νa βγαζει πεντακαθαρα στιλ λαιφ, χωρις κοπο και επισης και χωρις ιχνος φωτογραφικιυ ταλεντου - το κανει ολο απο μονη της. Και στα γρηγορα μαλιστα..

(Προσωπικα με ενδιαφερει μια καποια καλλιτεχνικη παρεμβαση του φωτογραφου, εστω και με καμερα κατωτερων δυνατοτητων.. )

Δεν ανεβάζω κάθε μέρα για να λες ότι σε κουράζω...

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ανεβάζω κάθε μέρα για να λες ότι σε κουράζω...

Προσωπικά με ταξιδεύεις........;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πρώτη φώτο με lg g5 Auto :)

29527212826_059143c769_c.jpg2016-09-09_02-49-53 by Guardian, on Flickr

Sent from my awesome titan LG G5

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

S7 edge

28673198793_a9cd36517a_c.jpg2016-08-28_08-51-52 by V M, on Flickr

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένες φορές επιμένεις στο ασπρόμαυρο, που ναι μεν είναι καλλιτεχνικές και με μια δική τους μαγεία άλλα δεν δίνουν τις δυνατότητες της συσκευής όπως αύτη η υπέροχη.

Εδώ μας πήρες από το χεράκι και μας πήγες αλλου.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πρώτη φώτο με lg g5 Auto :)

29527212826_059143c769_c.jpg2016-09-09_02-49-53 by Guardian, on Flickr

Sent from my awesome titan LG G5

Καλοριζικο...προσωπα θελω να δω σε χαμηλους φωτισμους

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έτσι όπως σκαλίζεις το παρελθόν στο τέλος θα μας βάλεις καμία από το Ν95........

Χθεσινη ειναι Pablo :p

Φιλαράκια καλησπέρα. Κάτοχος νοτε4 έχω πλέον προσδιορίσει τις ανάγκες μου ως εξής: Android αναγκαστικά λόγω οικοσυστήματος κλπ και φωτογραφίες του μωρού πλέον μόνο. Όλα τα άλλα είναι σε 2η μοιρα.

Προχτές λοιπόν τραβηξα στα 1α γενέθλια (σας ευχαριστώ για τις ευχές προκαταβολικά) εντός σπιτιού και απογοητεύτηκα από το αποτέλεσμα στο auto.Λίγο που ήμουν σε πανικό με τον κόσμο κλπ λίγο που βασίστηκα στο αυτόματο, δεν πήγε καλά. Γενικά και ειδικά εκτός τραβάει πολύ καλά,μανουαλ δεν έχει. Να φανταστείτε έχω και dslr αλλά με το παιδί δεν γίνεται να είμαι στημένος συνεχώς, άλλο το κινητό.

Από την εμπειρία σας λοιπόν αν το δώσω, τι προτείνετε?

Ευχαριστώ θερμά.

Φιλαράκια καλησπέρα. Κάτοχος νοτε4 έχω πλέον προσδιορίσει τις ανάγκες μου ως εξής: Android αναγκαστικά λόγω οικοσυστήματος κλπ και φωτογραφίες του μωρού πλέον μόνο. Όλα τα άλλα είναι σε 2η μοιρα.

Προχτές λοιπόν τραβηξα στα 1α γενέθλια (σας ευχαριστώ για τις ευχές προκαταβολικά) εντός σπιτιού και απογοητεύτηκα από το αποτέλεσμα στο auto.Λίγο που ήμουν σε πανικό με τον κόσμο κλπ λίγο που βασίστηκα στο αυτόματο, δεν πήγε καλά. Γενικά και ειδικά εκτός τραβάει πολύ καλά,μανουαλ δεν έχει. Να φανταστείτε έχω και dslr αλλά με το παιδί δεν γίνεται να είμαι στημένος συνεχώς, άλλο το κινητό.

Ευχαριστώ θερμά.

Nexus 5x....μονοδρομος.

@skatzivas: Προσωπικά θα πρότεινα είτε LG (G4-G5-V10 και με επιφύλαξη 5x) είτε Samsung S7 (επίσης με επιφύλαξη διότι δεν το είχα και δεν βλέπω εδώ πρόσωπα για να έχω πλήρη άποψη).
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Κατ' εμέ, και με βάση τα κινητά που έχουν περάσει απ' τα χέρια μου:

για πρόσωπα και νυχτερινές: 5X

για γρήγορο (αστραπιαίο όμως) capture: S7

για manual: G4/V10

Συμφωνώ πως η LG έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε πρόσωπα γενικότερα. Θυμάμαι με δούλευαν κάτι φίλοι όταν είχα το G3 (όταν πρωτοβγήκε) πως δεν θέλουν να ανεβάζω φωτογραφίες σε social που τις έχω τραβήξει εγώ γιατί φαίνεται ΚΑΘΕ ατέλεια στα πρόσωπα σε φάση "βλέπω-τους-πόρους-του-δέρματος" (προφανώς υπερβάλλοντας, αλλά you get the point).

Υ/Γ. ΟΚ, φίλες. ;)

Edited by x_vagos_x

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Κοιταζα το g4 αλλα πέρασα από το νήμα του και όλοι μου είπαν μακριά σαν αγορά τρομερά προβλήματα. Ομοίως και v10.

To S7 οκ αλλά αν δώσω το νοτέλι κανα 300αρι πάει πολύ.Τώρα το νεξους 5χ με ξάφνιασε! Τόσο καλό; Δεν το είχαν καν στα υπόψιν. Θα δούμε.

Και πάλι ευχαριστώ.

Ευχαριστώ θερμά.

Όπως στα είπαν Nexus 6p, LG5

Για πρόσωπα όχι S7 αν και το μωρό επειδη το προσωπάκι του είναι εντελώς φλατ δεν θα έχει να κάνει την κάκιστη επεξεργασία του.

ΟΜΩΣ: είπες ότι έχεις dslr.

Ξεσκονισε την ρίξε λιγο διάβασμα και αγόρασε ενα γρήγορο φακο. Με 150-200 € το πολύ αγοράζεις ενα 35mm f1.8 και μετα έλα να μου πεις.

Το κινητό θα το έχεις μόνο για τα ξαφνικά.

Sent from my iPad using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όπως στα είπαν Nexus 6p, LG5

Για πρόσωπα όχι S7 αν και το μωρό επειδη το προσωπάκι του είναι εντελώς φλατ δεν θα έχει να κάνει την κάκιστη επεξεργασία του.

ΟΜΩΣ: είπες ότι έχεις dslr.

Ξεσκονισε την ρίξε λιγο διάβασμα και αγόρασε ενα γρήγορο φακο. Με 150-200 € το πολύ αγοράζεις ενα 35mm f1.8 και μετα έλα να μου πεις.

Το κινητό θα το έχεις μόνο για τα ξαφνικά.

μωρε και φακούς έχω (ειδικά έναν 55m 1,7 για πορτραίτα) και διαβασμένος κάργα είμαι και απ'ολα. Απλά η φάση είναι με το μωρό on the go και καθόλου χρόνος γενικά. Άσε που για να είμαι ειλικρινής βαριέμαι να κάνω επεξεργασία raw σε lightroom. Το μόνο που θέλω πλέον είναι καλές φωτο και backup σε google photos και sd . Γράφεις nexus 6p και όχι το 5x σωστά;

nexus 5x vs nexus 6p έχουν την ίδια κάμερα; από το λίγο που πρόλαβα να δω νομίζω όχι. Επίσης το 5χ φαίνεται ότι έχει καλύτερη. Μου αρέσει!

nexus 5x vs nexus 6p έχουν την ίδια κάμερα; από το λίγο που πρόλαβα να δω νομίζω όχι. Επίσης το 5χ φαίνεται ότι έχει καλύτερη. Μου αρέσει!

nexus 5x/6p εχουν ιδια καμερα...κραταω μια επιφυλαξη παντως

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Lumia 950 xl

Τραβηγμένη με hdr αλλά το κατέβασα στο μηδέν μετά

28944092083_b6f643a708_k.jpgWP_20160909_19_52_47_Rich by George Katsiotis, on Flickr

Αφυσικα χρωματα...αντι να τονισει ο αλγοριθμος το πρασινο των δεντρων και να χαμηλωσει το μπλε του ουρανου κανει ακριβως το αντιθετο...θελουν δουλεια οι αλγοριθμοι στο hdr...δεν ειναι σταθεροι.

H 1η απο το nubia z11 mini

28711834353_6ef11db20b_z.jpgIMG_20160827_125402 by Vasileios Kallioras, on Flickr

Οι αλλες 2 απο G4

2016-09-09_10-01-51

Techology is selling....

Eδω επιασα και λιγο αστραπη στο βαθος, η αλλαγη φωτισμου. ΣΤΟ ΧΕΡΙ 4SEC

29488852421_e7ee6be228_z.jpg20160909_202723 by Vasileios Kallioras, on Flickr

Edited by vasilis_hd2
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Δεν ειναι αυτες οι δυνατοτητες της συσκευης ...ουτε σε λεπτομερεια ουτε σε χρωματα.

όντως στις νυχτερινές πάσχει.. με τα G4/G5 έβγαζα καλύτερες

που δεν βλέπεις λεπτομέρεια βασικά; μέχρι και η εκκλησία που ειναι στα 300 μέτρα καθαρή βγήκε

Edited by bill_thes

Βουλγαρη? :happy:

Εμένα Μια χαρά μου φαινεται. Μην έχουμε και τρελές απαιτήσεις

Συμφωνω, θα ελεγα ομως παλι οτι παρα πηρε φως...ισως ηθελε λιγοτερο χρονο εκθεσης γιατι παιρνει πολυ φως το lumia και υπηρχε και ακρετο φως εκει γυρω με αποτελεσμα να ατονισουν λιγο τα χρωματα κλπ!

Edited by vasilis_hd2
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...