tarirs Δημοσιεύτηκε February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 6, 2016 Παιδια σκεφτομαο να αλλαξω το s6 μου,να δω καποιο αλλο,αλλα δεν θελω να αποχωριστω την καταπληκτικη καμερα,και να παω σε υποδυεστερο.... Οι επιλογες μου ποιες μπορει να ειναι....??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 LG V10 ! Νομίζω πωε αυτη τη στιγμή έχει την καλύτερη κάμερα που κυκλοφορεί σε smartphone Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Θέλεις πραγματικά να αλλάξεις το s6 και να πας σε κάτι άλλο με καλύτερη κάμερα??? :blink: :blink: :blink: Αν λοιπόν δε μας τρολάρεις, θα προσπαθήσω να σου απαντήσω....:wacko: Το LG G4, που χαρακτρίζεται "φωτογραφικό" κινητό, καλύτερη κάμερα από το s6 δεν έχει. To Sony xperia Z5 καθώς και τα Samsung Galaxy Note 4/5 επίσης. To nokia Lumia 950 ίσως και να έχει καλύτερη κάμερα, ίσως και όχι, αλλά πρόκειται για συσκευή με windows phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Οι επιλογες μου ποιες μπορει να ειναι....??? Να περιμένεις το s7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Θέλεις πραγματικά να αλλάξεις το s6 και να πας σε κάτι άλλο με καλύτερη κάμερα??? :blink: :blink: :blink: Αν λοιπόν δε μας τρολάρεις, θα προσπαθήσω να σου απαντήσω....:wacko: Το LG G4, που χαρακτρίζεται "φωτογραφικό" κινητό, καλύτερη κάμερα από το s6 δεν έχει. To Sony xperia Z5 καθώς και τα Samsung Galaxy Note 4/5 επίσης. To nokia Lumia 950 ίσως και να έχει καλύτερη κάμερα, ίσως και όχι, αλλά πρόκειται για συσκευή με windows phone. Δεν έχει καλύτερη κάμερα το g4; Μάλιστα. Άλλο το δεν αξίζει την χασούρα αυτή τη στιγμή για οποιαδήποτε συσκευή και άλλο δεν έχει καλύτερη κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Παιδια σκεφτομαο να αλλαξω το s6 μου,να δω καποιο αλλο,αλλα δεν θελω να αποχωριστω την καταπληκτικη καμερα,και να παω σε υποδυεστερο.... Οι επιλογες μου ποιες μπορει να ειναι....??? To Lumia 950 έχει σίγουρα πολύ καλύτερη κάμερα. Μπες και στο σχετικό θέμα να το διαπιστώσεις. Τα υπόλοιπα δικά σου. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Έχει πολύ καλύτερη κάμερα το G4? Μάλιστα.... Στις ημερήσιες το S6 (στο auto) είναι καλύτερο και το G4 είναι λίγο καλύτερο σε νυχτερινές λήψεις αλλά μην τρελαινόμαστε κιόλας...και μη μου πεις πως είναι καλύτερο το G4 αν αρχίσεις τα μαγειρέματα και τις manual ρυθμίσεις, γιατί σαν point shoot δεν είναι. Μάλλον το S6 είναι....:X Μπορεί οι "προδιαγραφές" και οι "τεχνολογίες" του G4 θεωρητικά να υπερτερούν, αλλά η χαωτική διαφορά που υποννοείς :p , δεν αποτυπωνεται και στην πράξη...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Λοιπόν δεν έχω τρολλαρει ποτέ. ...όσα χρόνια είμαι εδώ. ... Απλώς με έπιασε τι μικρόβιο της αλλαγής. .. Βγάζω φώτο πάντα στο αυτόματο. ...διότι βαριέμαι τις μανουαλ ρυθμίσεις. . Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Έχει πολύ καλύτερη κάμερα το G4? Μάλιστα.... Στις ημερήσιες το S6 (στο auto) είναι καλύτερο και το G4 είναι λίγο καλύτερο σε νυχτερινές λήψεις αλλά μην τρελαινόμαστε κιόλας...και μη μου πεις πως είναι καλύτερο το G4 αν αρχίσεις τα μαγειρέματα και τις manual ρυθμίσεις, γιατί σαν point shoot δεν είναι. Μάλλον το S6 είναι....:X Μπορεί οι "προδιαγραφές" και οι "τεχνολογίες" του G4 θεωρητικά να υπερτερούν, αλλά η χαωτική διαφορά που υποννοείς :p , δεν αποτυπωνεται και στην πράξη...;) Δεν νομίζω να έγραψα "πολύ καλύτερη κάμερα". Ανέφερα ότι το g4 έχει καλύτερη κάμερα. Και στις πρωινές είναι κοντά με πολύ ελαφρύ προβάδισμα του s6, με ανώτερο όμως σε όλα τα υπόλοιπα το g4. Άρα στο σύνολο είναι καλύτερη του g4. Συν ότι αν θες την καλύτερη κάμερα τότε κοιτάς και σε manual. Δεν νομίζω να είδα αναφορά για την καλύτερη κάμερα σε auto στο πρώτο post... Συνεπώς εγώ δεν υποννοώ πουθενά για χαωτική διαφορά υπέρ του g4, εν αντιθέση με σένα που αναφέρεις ότι είναι τρολλιά να θέλει καλύτερη κάμερα από το s6, όταν υπάρχουν g4 & 950. Με το 950 να είναι το καλύτερο όλων. Και μην τρελαίνεστε. Το ότι είναι το καλύτερο δεν κάνει χρέμπια τα άλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Δεν νομίζω να έγραψα "πολύ καλύτερη κάμερα". Ανέφερα ότι το g4 έχει καλύτερη κάμερα. Και στις πρωινές είναι κοντά με πολύ ελαφρύ προβάδισμα του s6, με ανώτερο όμως σε όλα τα υπόλοιπα το g4. Άρα στο σύνολο είναι καλύτερη του g4. Συν ότι αν θες την καλύτερη κάμερα τότε κοιτάς και σε manual. Δεν νομίζω να είδα αναφορά για την καλύτερη κάμερα σε auto στο πρώτο post... Συνεπώς εγώ δεν υποννοώ πουθενά για χαωτική διαφορά υπέρ του g4, εν αντιθέση με σένα που αναφέρεις ότι είναι τρολλιά να θέλει καλύτερη κάμερα από το s6, όταν υπάρχουν g4 & 950. Με το 950 να είναι το καλύτερο όλων. Και μην τρελαίνεστε. Το ότι είναι το καλύτερο δεν κάνει χρέμπια τα άλλα... Σε 950 δεν παω λογω λειτουργικου... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Σε 950 δεν παω λογω λειτουργικου... Συνεπώς όπως είπα και πιο πριν, για μένα δεν αξίζει να πας σε άλλη συσκευή και να χεις και χασούρα. Άσε να βγουν οι νέες συσκευές και πήγαινε κατευθείαν σε αυτές. βλ. s7, g5, m10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Δεν έχει καλύτερη κάμερα το g4; Μάλιστα. Άλλο το δεν αξίζει την χασούρα αυτή τη στιγμή για οποιαδήποτε συσκευή και άλλο δεν έχει καλύτερη κάμερα. Συνεπώς εγώ δεν υποννοώ πουθενά για χαωτική διαφορά υπέρ του g4, εν αντιθέση με σένα που αναφέρεις ότι είναι τρολλιά να θέλει καλύτερη κάμερα από το s6, όταν υπάρχουν g4 & 950. Δεν νομίζω να έγραψα "πολύ καλύτερη κάμερα". Ανέφερα ότι το g4 έχει καλύτερη κάμερα. Και στις πρωινές είναι κοντά με πολύ ελαφρύ προβάδισμα του s6, με ανώτερο όμως σε όλα τα υπόλοιπα το g4. Άρα στο σύνολο είναι καλύτερη του g4. Συν ότι αν θες την καλύτερη κάμερα τότε κοιτάς και σε manual. Δεν νομίζω να είδα αναφορά για την καλύτερη κάμερα σε auto στο πρώτο post... Συνεπώς όπως είπα και πιο πριν, για μένα δεν αξίζει να πας σε άλλη συσκευή και να χεις και χασούρα. Άσε να βγουν οι νέες συσκευές και πήγαινε κατευθείαν σε αυτές. βλ. s7, g5, m10. Αυτοακυρώνεσαι. Το πρώτο σου σχόλιο και δεν ήταν καθόλου ευγενικό....μάλλον για ειρωνικό το λαβαίνω, ειδικά αυτό το "μάλιστα", όχι? Με την υπερβολή στο μήνυμά μου και τη "τρολλιά", ήθελα ακριβώς να τονίσω αυτό που πολύ σωστά αναφέρεις και στο 1ο αλλά και στο 3ο σου μήνυμα....δεν αξίζει το κόπο κάποια αλλαγή, γιατί πόσο καλύτερη κάμερα έχει το G4? :blink: Εσύ κρίνεις ότι το G4 υπερέχει και στις ημερήσιες, τ' αποτελέσματα όμως δείχνουν άλλα...η κρίση είναι πάντα κρίση....και η δικιά σου και η δικιά μου....δε σχολιάζεται η κρίση! :shifty: Δεν έγραψα πουθενά ότι το s6 σκίζει το G4 ούτε ότι το 950 δεν είναι το καλύτερο όλων...ίσα ίσα που έγινε αναφορά ακριβώς γι αυτό το λόγο στο 950.... Άσε που, τελικά, ο φίλος αναφέρει ότι βγάζει φωτο στο auto....:p :lol: Ας περιμένει λοιπόν, όπως πάλι πολύ σωστά είπες και συ και ο @adversus, για νεώτερα μοντέλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 lg g4 και μονο! Βαλτε ενα s6 και ενα g4 διπλα διπλα σε φωτογραφιες πρωι μεσημερι βραδυ και αμα βγαζει το s6 καλυτερες ,Θα κανω και εγω την αλλαγη :lol: Κατοχος και των 2 εδω και 4-5 μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 lg g4 και μονο! Βαλτε ενα s6 και ενα g4 διπλα διπλα σε φωτογραφιες πρωι μεσημερι βραδυ και αμα βγαζει το s6 καλυτερες ,Θα κανω και εγω την αλλαγη :lol: Κατοχος και των 2 εδω και 4-5 μηνες Μπορεις να βγαλεις φωτο και να τις ανεβασεις...στο αυτοματο,με τον ιδιο φωτισμο...αν δεν σου ειναι βαρος;) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Εσύ κρίνεις ότι το G4 υπερέχει και στις ημερήσιες, τ' αποτελέσματα όμως δείχνουν άλλα...η κρίση είναι πάντα κρίση....και η δικιά σου και η δικιά μου....δε σχολιάζεται η κρίση! :shifty: Εγώ έγραψα ότι στις ημερήσιες είναι κοντά τα 2,με ένα ελαφρύ προβάδισμα του s6 που όμως χάνεται στις βραδινές όπου και η διαφορά είναι μεγαλύτερη υπέρ του g5. Δεν νομίζω να έγραψα ότι το s6 είναι καλύτερο στις ημερήσιες. Δεν έχει νόημα να το συνεχίσω, πόσο μάλλον που συμφωνείς στο ότι δεν αξίζει η μετάβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εγώ παιδια έχω note 5 τωρα και ειχα g4 πριν 1 μηνα.. Νομίζω οτι μεσα σε εσωτερικό χωρο που εβγαζα το μικρό μου φωτογραφίες και πολλα βιντεο,τετοια αποτελέσματα οπως του g4 νομιζω δεν θα παρω ποτε. Εβγαζε τις φωτογραφίες και τα βιντεο χωρις καθολου θόρυβο κατι που δεν συμβαίνει με το Note 5. Για τις ημερήσιες δεν εχω αποψη ακομα δεν εχω βγαλει αρκετες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts