Jump to content

Leagoo Shark 1

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και σε μένα το ίδιο κάνει. Θέλει καλύτερο τροφοδοτικό λόγο μεγάλης μπαταρίας...

Ο φιλος εχει προβλημα...αρα θελει ιδιαιτερο τυπο και οχι τα συνηθισμενα ανταπτορακια που εχουμε.

• Απαντήσεις 654
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο φιλος εχει προβλημα...αρα θελει ιδιαιτερο τυπο και οχι τα συνηθισμενα ανταπτορακια που εχουμε.

Είχα το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε με αυτό τον τρόπο. Ας δοκιμάσει και ας μας πει

Αυτό με τα ακουστικά το έχω μόνο εγώ???

Όποια ακουστικά και να έχω χρησιμοποιήσει ο ήχος είναι άθλιος!!!

Κάποια συμβουλή???

Τα δικά του ακουστικά είναι χάλια για μουσική. Για ομιλία είναι οκ. Εγώ χρησιμοποιώ ακουστικά Samsung, LG και akg και ο ήχος είναι άριστος. Δες τις ρυθμίσεις ήχου μήπως κάτι πάει στραβά

Edited by ultravox

Καλημέρα στη παρέα. Δεν μπορώ να βρω πως τραβάμε photo την οθόνη που διαβάζουμε εκείνη την στιγμή. Ελπίζω να έγινα κατανοητος :) display photo;;
kTm Duke 690

Καλημέρα στη παρέα. Δεν μπορώ να βρω πως τραβάμε photo την οθόνη που διαβάζουμε εκείνη την στιγμή. Ελπίζω να έγινα κατανοητος :) display photo;;

Εννοείς να πάρεις Screenshot? Κρατάς ταυτόχρονα πατημένο power & volume down οπως όλα τα android

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Καλημέρα....

Πάιδες μήπως μπορείτε να μου πείτε, στο power saver mode έχει τις επιλογες:

power-saving mod

Smart-saving mode

power monitor

ποια πρέπει να είναι τσεκαρισμένα; Τά τσέκαρα όλα και μου εμφανίζει πάνω αριστερά το σηματάκι του power saving mode και όταν το πατάω αυτό μου λέει power- saving mode running, ενώ δεν με αφήνει να το ανοίγω με το smart αφύπνισης, με το δάκτυλο δηλαδή. Άσε που μου έκανε ποιο μαύρη την οθόνη!!!

Μια βοήθειαααα...

Ευχαριστώ.

καλησπερα!!! Ρυθμισεις/smart motion/system motion/three point screenshot

Εννοείς να πάρεις Screenshot? Κρατάς ταυτόχρονα πατημένο power & volume down οπως όλα τα android

καλησπερα!!! Ρυθμισεις/smart motion/system motion/three point screenshot

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Ναι αυτο ήθελα

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα....

Πάιδες μήπως μπορείτε να μου πείτε, στο power saver mode έχει τις επιλογες:

power-saving mod

Smart-saving mode

power monitor

ποια πρέπει να είναι τσεκαρισμένα; Τά τσέκαρα όλα και μου εμφανίζει πάνω αριστερά το σηματάκι του power saving mode και όταν το πατάω αυτό μου λέει power- saving mode running, ενώ δεν με αφήνει να το ανοίγω με το smart αφύπνισης, με το δάκτυλο δηλαδή. Άσε που μου έκανε ποιο μαύρη την οθόνη!!!

Μια βοήθειαααα...

Ευχαριστώ.

Με την πρώτη επιλογή το ενεργοποιεις οπότε γιαυτό πιστεύω και το μαύρισμα στην οθόνη. Η δεύτερη επιλογή είναι μετά από πόσο της % να σε ρωτάει να ενεργοποιηθεί η λειτουργία αυτή και η τρίτη επιλογή δεν την ξέρω. Εγώ έχω 1 off 2 on στο 20% 3 off

kTm Duke 690

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Ναι αυτο ήθελα

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με την πρώτη επιλογή το ενεργοποιεις οπότε γιαυτό πιστεύω και το μαύρισμα στην οθόνη. Η δεύτερη επιλογή είναι μετά από πόσο της % να σε ρωτάει να ενεργοποιηθεί η λειτουργία αυτή και η τρίτη επιλογή δεν την ξέρω. Εγώ έχω 1 off 2 on στο 20% 3 off

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ...Αυτό πρέπει ναναι και το σωστό..

Τώρα βέβαια θα με δείρετε αλλά μου έχουν σπάσει τα νεύρα και μάλλον τελικά πρέπει να αποδεχτώ ότι είμαι άσχετος....

Προσπαθούσα χθες επί δύο ώρες να κάνω το νέο κινητό hot spot, . Δοκίμασα λοιπόν μέσω λαπτοπ και αφού έβαλα τον κωδικό και τον δέχθηκε αμέσως και συνδέθηκε κανονικά, μου έλεγε No internet access και έβγαζε κάτω δεξιά εκεί συνήθως δίπλα ρολόι (στη γραμμή εργασιών) τις λευκές γραμμές φουλ σύνδεσης με το κίτρινο τριγωνάκι και το θαυμαστικό, πάνω στις γραμμούλες. Αν και προσπάθησα πολύ εις μάτην!!! Υπάρχει κάποια ρύθμιση ;;; προσπάθώ απο δώ προσπαθώ από κει τίποτα!!

Και ναταν μόνο αυτό; Εμ δεν είναι μόνο αυτό!!! Ενώ έχω 9 Gb από τη Vodafon, προσπάθησα να συνδεθώ μέσω τηλεφώνου κανονικά, αλλά και πάλι εις μάτην...Έλεος.

Μήπως υπάρχει και ποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Και τι;;; Τι δεν κάνω σωστά;;

Edited by papasofs

Για το wifi hotspot γνωστό θέμα με vodafone κυρίως σε αρκετά κινητά με την 5αρα και μετά.Προτεινόμενες λύσεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6609431#post6609431 και http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6632883#post6632883

για το κινητό που δεν έχεις ίντερνετ θα πας ρυθμίσεις-->περισσότερα-->δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-->ονόματα σημείου πρόσβασης και θα τσεκάρεις αν υπάρχουν οι ρυθμίσεις για vodafone

Για το wifi hotspot γνωστό θέμα με vodafone κυρίως σε αρκετά κινητά με την 5αρα και μετά.Προτεινόμενες λύσεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6609431#post6609431 και http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6632883#post6632883

για το κινητό που δεν έχεις ίντερνετ θα πας ρυθμίσεις-->περισσότερα-->δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-->ονόματα σημείου πρόσβασης και θα τσεκάρεις αν υπάρχουν οι ρυθμίσεις για vodafone

Καλημέρα...το δεύτερο και νάσαι καλά επιτέλους δούλεψε...Σε λίγο που θα μπορώ, είμαι στη δουλειά ****το κυριακάτικα θα προσπαθήσω...Για ρουταρισμα ούτε για αστείο, ιερογλυφικά για μένα!!!Θα σου πω αργότερα, αν κατάφερα κάτι...Αααα στο 1ο λινκ εκει που λέει στο 2 google :DF Tethering Fix, το κάνω απο το τηλ;Δηλαδή μπαινω google και ψάχνω το df tethering fix;;;

Πάντως σε ευχαριστώ ειλικρινά.

Καλημέρα...το δεύτερο και νάσαι καλά επιτέλους δούλεψε...Σε λίγο που θα μπορώ, είμαι στη δουλειά ****το κυριακάτικα θα προσπαθήσω...Για ρουταρισμα ούτε για αστείο, ιερογλυφικά για μένα!!!Θα σου πω αργότερα, αν κατάφερα κάτι...Αααα στο 1ο λινκ εκει που λέει στο 2 google :DF Tethering Fix, το κάνω από το τηλ;Δηλαδή μπαινω google και ψάχνω το df tethering fix;;;

Πάντως σε ευχαριστώ ειλικρινά.

Τίποτα, δεν έγινε τίποτα...Και όχι από ρουτ φυσικά...Τι να πω άν υπάρχει άλλη βοήθεια, το μάνα εξ ουρανού θάναι...

Ευχαριστώ πολύ πάντως.

το df tethering δουλευει απο το κινητο αλλα θελει root

Καλημέρα...Ναι και κάπου αλλού το διάβασα, ότι με root. Και ποιος έχει κάνει στον καρχαρία root ή στο 5.1;

Σε ευχαριστώ..

p.m Αν ξέρει κάποιο παιδί κάτι άλλο, ας βοηθήσει. Η ****vodafon να ναι καλά...

Παιδιά οποιος απο Αθήνα ενδιαφέρεται για την original θήκη ας μου στείλει ένα μήνυμα http://www.ebay.com/itm/1X-original-Brand-Flip-PU-Leather-Cover-Case-For-LEAGOO-Shark-1-Smartphone-yz-/381678877196?hash=item58ddd57a0c:g:0CYAAOSwM4xXajLj

Καλησπέρα σε όλους. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να στείλω μήνυμα με 160 χαρακτήρες? Εχει κάποια ρύθμιση ?

Με την παρόν εφαρμογή μηνυμάτων δεν γίνεται, πρέπει να κατεβάσεις άλλη από play store πχ textra sms Edited by argiris77

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=leagoo+shark+1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xleagoo+shark+1+case.TRS0&_nkw=leagoo+shark+1+case&_sacat=0

εμένα μου ήρθε σε 10 μέρες απο Κίνα

Ελλάδα δεν νομιζω να βρειτε κάτι, εκτός αν πουλάει κανεις δικιά του

το μεταλικο ελασμα που πατας με την αγκίδα για να βάλεις τις καρτες σας είναι σταθερό?Γιατι εμενα μετα απο βγάλε βαλε 4-5 φορες τις καρτες ,εχει αρχίσει και εχει τζόγο