al_exis Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 μπλε πράσινο κόκκινο Καλό :up: βοηθά πολύ αυτό. Εμένα τώρα το f5 έχει μόνο μπλε και κάποιες φορές δυσκολεύομαι να το διακρίνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλησπερα σας, οπως ειπα και χθες εφτιαξα ενα βιντεο με τα στοιχεια της μπαταριας μιας και εκανε νεο ρεκορ. η μπαταρια αντεξε απο το 100% την παρασκευη στις 12 το μεσημερι εως σημερα Τεταρτη 4 το μεσημερι , χωρις να το κλεισω καθολου. 5 μερες και 4 ωρες δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Απλα ολα αυτα με την δυναμικη αντιθεση στο mira vision sto off γιατι αλλιώς ....μια μερα!!!:):):):) αλλα οοοοοοολα τα αλλα ανοικτα!!! Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 το παρηγγειλα και εγω απο gearbest πέφτοντας σε ενα flash sale στα 99 δολαρια.Το προτίμησα καθαρα λογω της τιμης αντι για το umi super που ημουν ετοιμος να παρω.Διαβαζωντας βεβαια και το καλο feedbαck απο τα παιδια εδω.Ελπιζω να ειναι τουλαχιστον υποφερτή η φορητοτητα του κινητου για 6 ιντσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 πλακα μας κανεις??? 99 δολλαρια μονο??? Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 (edited) το παρηγγειλα και εγω απο gearbest πέφτοντας σε ενα flash sale στα 99 δολαρια.Το προτίμησα καθαρα λογω της τιμης αντι για το umi super που ημουν ετοιμος να παρω.Διαβαζωντας βεβαια και το καλο feedbαck απο τα παιδια εδω.Ελπιζω να ειναι τουλαχιστον υποφερτή η φορητοτητα του κινητου για 6 ιντσες :blink::blink::blink::blink::blink: 99?? ΠΟλυ τυχη φιλαρακι http://www.kimovil.com/el/sygkrish/leagoo-shark-1,umi-super Kai καλα εκανες και το πηρες!!!Οσο για το βαρος και το μεγεθος αν δεν σε ενοχλουν τα 5,5 δεν θα σε ενοχλη και αυτο!!! Edited June 18, 2016 by koulis1grk Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 ναι όντως η τιμη ηταν πολύ καλη ,προσπάθησα να πάρω αλλο ενα για την γυναικα μου αλλα είχαν εξαφανιστεί μεσα σε 10 λεπτα.τωρα για την leaggoo σαν εταιρεία εχω την καλυτερη αποψη ,ειχα το led 1 πριν δυο χρονια και ηταν πολυ καλο τηλεφωνο.αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν η άμεση ανταποκριση απο το service τους πράγμα σπάνιο για κινέζική εταιρεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 ναι όντως η τιμη ηταν πολύ καλη ,προσπάθησα να πάρω αλλο ενα για την γυναικα μου αλλα είχαν εξαφανιστεί μεσα σε 10 λεπτα.τωρα για την leaggoo σαν εταιρεία εχω την καλυτερη αποψη ,ειχα το led 1 πριν δυο χρονια και ηταν πολυ καλο τηλεφωνο.αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν η άμεση ανταποκριση απο το service τους πράγμα σπάνιο για κινέζική εταιρεια 99 δολαρια μονο?????? :blink::blink: πες μου το καλυτερο σημειο να πεσω απο κατω!!!! :lol::lol::lol: εισαι πολυ τυχερος. για service (αχρειαστο ναναι) τι κανουμε εδω στην ελλαδα? υπαρχει τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 το στελνεις από κει που το πηρες Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Ναι απο αυτον την πηρα με αποστολη ρεκορ ..... 7 ημερων!!!!! Τι να πω μαλλον ετυχε. Παντως ειναι φοβερη θηκη και παραγγιλα ξανα και δευτερη. Μολις κλεινω την θήκη κλειδωνει το κινητο και ξεκλειδωνει με αποτυπωμα. Με βολευει πολυ:) Στο παραθυρακη μολις την κλεινω εμφανιζει για λιγο ενα πολυ ομορφο αναλογικο ρολοι και φαινετε και ποιος καλει οπου χωρις να σηκωσεις το καπακι απαντας!!!Το ξερω πολυ ομορφα και....αληθινά!!!! τελικα ησουν πολυ τυχερος που εκανε 7 μερες να ερθει. την παρηγγειλα 9/6 και εχει κολησει στην ημερομηνια 15/6 που λεει: Leaving parcel center【 Guangzhou航站】 Sent to airlineChina Post :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 τελικα ησουν πολυ τυχερος που εκανε 7 μερες να ερθει. την παρηγγειλα 9/6 και εχει κολησει στην ημερομηνια 15/6 που λεει: Leaving parcel center【 Guangzhou航站】 Sent to airlineChina Post :(:( Σε εμενα δεν έγραφε καμια κίνηση ...ήρθε σε εφτά μέρες. Θα σου έρθει και θα με θυμηθείς. Πολυ καλή θήκη!!! Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Σε εμενα δεν έγραφε καμια κίνηση ...ήρθε σε εφτά μέρες. Θα σου έρθει και θα με θυμηθείς. Πολυ καλή θήκη!!! αντε να δουμε γιατι το λυπαμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Νομίζω λόγο βάρους, ο χρήστης αν ποτέ πέσει... Δεν θέλω μείνει τίποτα. Εύχομαι να μην το δούμε Ποτέ εεε!!!!!!! Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Μου ήρθε χαρτί από τα ΕΛΤΑ οπότε Δευτέρα μάλλον θα το έχω και εγώ στα χέρια μου :D Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Καλησπέρα κι απο εμένα. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν αν αξίζει η διαφορά απο Leagoo elite 5. Ευχαριστώ. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Καλησπέρα κι απο εμένα. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν αν αξίζει η διαφορά απο Leagoo elite 5. Ευχαριστώ. Δεν το ξερω αυτο που λες αλλα απο οτι διαβαζω η μεγαλυτερη διαφορα ειναι η 6 ΄΄:) Οποτε εσυ αποφασιζεις. εγω παντως δεν το αλλαζω:lol: Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 καλημερα ενδιαφερομαι κι εγω για το shark 1 κι η ερωτηση μου ειναι σε εσας που το εχετε αν εχεις την δυνατοτητα να αποκρυψεις την μπαρα με τα πληκτρα απο την οθονη σε οποια εφαρμογη θελεις οπως κανει το lg g3 που εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultravox Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 καλημερα ενδιαφερομαι κι εγω για το shark 1 κι η ερωτηση μου ειναι σε εσας που το εχετε αν εχεις την δυνατοτητα να αποκρυψεις την μπαρα με τα πληκτρα απο την οθονη σε οποια εφαρμογη θελεις οπως κανει το lg g3 που εχω Η μπάρα εκτός από τα 3 βασικά εικονικά πλήκτρα έχει ένα μικρό βέλος που αν το πατήσεις την εξαφανίζει από την οθόνη. Εμφανίζεται πάλι αν την τραβήξεις εσύ από την κάτω μεριά της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Καλημερα μολις παρελαβα και εγω. Προς ωρας μια χαρα Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
segno Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Καλησπερα παιδια. Να ροτησω εχω το κηνιτο 4 μερες περιπου και οταν το βαζω για φορτιση ανεβαζει πολυ θερμοκρασια. Με αποτςλεσμα μετα απο λιγο να μου λεει απομακρινετε το. Ξερει κανεις τι πεζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Παιδια ερωτηση γιατι το εχω μονο 12 ωρες... εξυπνο λεξικο δεν εχει?? να μου βγαζει ας πουμε την λεξη " Γιατί " με τόνο από πανω και να το επιλέγω? ελπιζω να εγινα κατανοητός σ'αυτο που ρωτάω :p Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Παιδια ερωτηση γιατι το εχω μονο 12 ωρες... εξυπνο λεξικο δεν εχει?? να μου βγαζει ας πουμε την λεξη " Γιατί " με τόνο από πανω και να το επιλέγω? ελπιζω να εγινα κατανοητός σ'αυτο που ρωτάω :p Αν δεν έχει πρόβλεψη λέξεων, βάλε ένα άλλο. SwiftKey ας πούμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Οκ θα το δω σημερα αυτο. Απο χθες το βραδυ 12 μεχρι σημερα στη 6 το πρωι με 0 φωτεινοτητα και λειτουργια πτησης 7% κατω η μπαταρια :-/ λογικο? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Απλα ολα αυτα με την δυναμικη αντιθεση στο mira vision sto off γιατι αλλιώς ....μια μερα!!!:):):):) αλλα οοοοοοολα τα αλλα ανοικτα!!! παρελαβα σημερα την θηκη. οντως ειναι ωραια αλλα δεν εχει μαγνητακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Οκ θα το δω σημερα αυτο. Απο χθες το βραδυ 12 μεχρι σημερα στη 6 το πρωι με 0 φωτεινοτητα και λειτουργια πτησης 7% κατω η μπαταρια :-/ λογικο? Για μένα χωρίς να έχω αυτό το τηλέφωνο, όχι. Δεν μου φαίνεται λογικό γιατί έχει τύχει να βάλω το δικό μου σε κατάσταση πτήσης για κάνα 5ωρο, και το βρήκα ή εκεί που το άφησα, ή 1% πιο κάτω. Doogee f5 έχω και η μπαταρία του είναι 2650 mAh. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts