ultravox Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Το μονο ουσιαστικο μειονεκτημα που του βρηκα ειναι η οθονη που χρειαζεται λιγο πιο βαρυ πατημα σε σχεση με τα γνωστα brands Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 γνωριζει κανεις πως τα παει ο επεξεργαστης σε σχεση με τον xelio x10 του redmi note 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 γεια σας παρακαλω οι κατεχοντες ας γραψουν ποσο κραταει η μπαταρια αν ειναι αναισθητο το digitiser αν ειναι σωστα καλιμπραρισμενη οθονη και digitiser γιατι αναφερετε οτι στην πληκτρολογηση δεν εχει ακριβεια δηλαδη αλλα πατας αλλα βγαζει? Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultravox Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 γεια σας παρακαλω οι κατεχοντες ας γραψουν ποσο κραταει η μπαταρια αν ειναι αναισθητο το digitiser αν ειναι σωστα καλιμπραρισμενη οθονη και digitiser γιατι αναφερετε οτι στην πληκτρολογηση δεν εχει ακριβεια δηλαδη αλλα πατας αλλα βγαζει? Μεσο ορο 10 ωρες sot. Δεν ισχυουν αυτα που λες για την οθονη. Το να θελει λιγο πιο βαρυ πατημα ειναι συνηθισμενο φαινομενο στα κινεζικα γενικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση όμως δεν το εγώ το λέει ο reviewer στο Link Επίσης αναφέρεται στην κάμερα λέει ότι βγάζει μετριότητες φωτό καθώς βεβαίως ότι βγάζει -αυτο βέβαια είναι τελείως υποκειμενικό - ότι απλά του βγάζει μία βαριά μέρα χρησης Αφού το έχεις Γράψε πως πάει από σηματΑ WiFi GPS GSM Μπορεί να ρυθμιστεί από το mtk tools ή ευαισθησια? Ακόμα ένας δεν το έχει κάνει review εδω Edited May 8, 2016 by satiros Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultravox Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση όμως δεν το εγώ το λέει ο reviewer στο Link Επίσης αναφέρεται στην κάμερα λέει ότι βγάζει μετριότητες φωτό καθώς βεβαίως ότι βγάζει -αυτο βέβαια είναι τελείως υποκειμενικό - ότι απλά του βγάζει μία βαριά μέρα χρησης Αφού το έχεις Γράψε πως πάει από σηματΑ WiFi GPS GSM Μπορεί να ρυθμιστεί από το mtk tools ή ευαισθησια? Ακόμα ένας δεν το έχει κάνει review εδω Ειναι αψογο σε ολα και η καμερα ειναι αξιοπρεπεστατη με πολλες ρυθμισεις. Δεν ξερω αν μπορει να ρυθμιστει η ευαισθησια. Παντως το φαινομενο δεν ειναι τοσο εντονο ωστε να δημιουργει ιδιαιτερους προβληματισμους και αφορα τα κινεζικα γενικα. Καποιοι μπορει να μην το παρατηρησουν καν. Edited May 8, 2016 by ultravox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ειναι αψογο σε ολα και η καμερα ειναι αξιοπρεπεστατη με πολλες ρυθμισεις. Δεν ξερω αν μπορει να ρυθμιστει η ευαισθησια. Παντως το φαινομενο δεν ειναι τοσο εντονο ωστε να δημιουργει ιδιαιτερους προβληματισμους και αφορα τα κινεζικα γενικα. Καποιοι μπορει να μην το παρατηρησουν καν. Δεν γραφεις κάτι για το τηλέφωνο τότε ρωτησα για σήματα του κα Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 σηματα wifi gsm πολυ καλα, gps δεν εχουμε δοκιμασει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 σηματα wifi gsm πολυ καλα, gps δεν εχουμε δοκιμασει ακομα. Ευχαριστουμε Για την αναφορά Προτείνω να κατΕβασεις από το play map navigator και να το δοκιμάσει σε μία βόλτα Από οθόνη ταχύτητα και σταθερότητα πως παει Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 απο ο8ονη ειμαι πολυ ευχαριστημενος, εχει και miravision. Το κινητο ειναι της κοπελας μου αλλα απο οτι εχω δει δεν ειχε 8εματα λαγκαρισματος, παιζει διαφορα παιχνιδια(οχι βεβαια πολυ βαρια!). Γενικα ειναι παρα πολυ αξιοπρεπες κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagVas72 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Εγώ πάντως το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με το fingerprint.... Θα το ακουμπήσω 6-7 φόρες, για να πιάσει μια και να ξεκλειδώσει...και αν... Δεν ξέρω τι συμβαίνει... Το redmi note 3 που είχα πριν άνοιγε πάντα με την πρώτη. Επίσης να πω ότι αν το χρησιμοποιήσεις αρκετή ώρα στο χέρι σου θα σε κουράσει λόγω του αυξημένου βάρος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 για fingerprint δεν μπορω να εκφερω αποψη, οσο για το βαρος, ενταξει 200γρ ειναι αλλα υπερβαλεις λιγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagVas72 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 για fingerprint δεν μπορω να εκφερω αποψη, οσο για το βαρος, ενταξει 200γρ ειναι αλλα υπερβαλεις λιγο! Κάνεις λάθος...243 γραμμάρια είναι...εν σύγκριση 160- 180 που συνήθως τα περισσότερα. Όταν λέω ότι σε κουράζει στο χέρι εννοώ αν το έχεις κανένα μισάωρο να στελνεις μηνύματα π.χ ...εκεί είναι που σε ενοχλεί κάπως. Τουλάχιστον εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 νταξει 6"" κινητο κατω απο 180 γρ δεν νομιζω να υπαρχει... αλλα και παλι εχεις δικιο ειναι υποκειμενικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultravox Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ηρθε και δευτερο update πριν λιγες μερες. Αψογο σε ολα το τηλεφωνακι και στο fingerprint ξεκλειδωνει ακαριαια. Οποιος ενδιαφερεται για 6" ειναι πολυ καλη περιπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 κατι τετοια βλεπω και τρελενομαιιιιι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon26 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Τελικά αξίζει το κινητό ? Είμαι μεταξύ αυτού και του Oukitel k6000 pro και δεν έχω ακόμα αποφασίσει .... Ευχαριστώ.. Edited May 17, 2016 by dragon26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Eιχα ακριβως το ιδιο δίλημμα. Τελικα σημερα παραγγιλα τον καρχαρια....ελπιζω να μην απογοητεύθω!!!:) Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsertex Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Κάποιο αξιόπιστο μαγαζί για παραγγελία του shark; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Δες αν υπάρχει στο βικμολ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Gearbest! Από τα πλέον αξιόπιστα sites. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Gearbest! Από τα πλέον αξιόπιστα sites. Αλλά λένε τα στατιστικά . Δεν έχω ψωνισει Σε σύγκριση με vickmall Έχω αγοράσει από το vickmall και δεν ενθουσιάστηκα σε σχέση με minideal και to2c Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 γενικα απο οτι εχω δει στο ιντερνετ ειναι αρκετα αξιοπιστο, οσον αφορα την προσωπικη μου πειρα, ειχα 3/3 κομπλε παραγγελιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael150583 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Να ρωτήσω δύο πραγματάκια, τελικά το θέμα με την διάρκεια της μπαταρίας λύθηκε ? Και ένα δεύτερο στο εγχειρίδιο μέσα γράφει πόσο είναι το SAR της συσκευής σε κεφάλι και σώμα ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Υπήρχε θέμα με τη διάρκεια της μπαταρίας? Τη θεωρώ πολύ καλή! Προφανώς παίζει ρόλο η χρήση αλλά δεν νομίζω να απογοητευτείς. Βγάζει 2 μέρες με βαριά χρήση άνετα. στα εγχειρίδια δεν βρήκα κάτι για το sar, μπορείς να το ψάξεις online! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts