pgia Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Σε ένα tablet που μου είχαν δώσει από το ΟΤΕ 7" μάρκας fluo 4G παίζει κανονικά το OTE TV, το ίδιο και σε ένα huawei honor 6. φιλε μου καλημερα το fluo που εχεις ειναι το pop 7" με ενδειαφερει γιατι εκανα μια αναβαθμιση στο δικο μου και τωρα δεν ανοιγει Το Fluo Wave 4G είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex6053 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 σε ευχαριτω για την απαντηση εγω ψαχνω αν εχει καποιος το fluo pop (ειναι της εγγονης μου 4 ετων) γιατι μετα απο αναβαθμιση δεν ανοιγει και χρειαζομε ενα backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 πέρασα προχθές την καινούρια ROM από MAD στο Jiayu S3 που έχω και πήγα να δοκιμάσω το NovaGo και παίζει κανονικότατα δεν ξέρω αν είναι θέμα της καινούριας ROM ή απλά το έχουν φτιάξει από την Nova και πλέον παίζει και στις υπόλοιπες συσκευές τσεκάρετε στις δικές σας και επιβεβαιώστε αν γίνεται ή όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 επαναφέρω το θέμα μετά απο αρκετό καιρό.... έχω ένα tv box με android, έβαλα το OTE TV Go και όταν έκανα login μου βγάζει μήνυμα ότι δεν παίζει σε root συσκευές. Εγώ δεν ξέρω ούτε τι είναι root ούτε φυσικά έχω κάνει κάτι το ιδιαίτερο.... υπάρχει λύση στο πρόβλημα; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Και σε μενα που δεν ειναι ρουτ παλι το ιδιο βγαζει, μαλλον καταλαβαινει οτι ειναι android box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Δεν έχει να κάνει. Και εγώ έχω android box και παίζει κανονικότατα. Απλά επειδή ήταν rootαρισμένο από τη μάνα του (όπως και όλα σχεδόν τα android boxes από Κίνα) του έκανα unroot από την εφαρμογή supersu https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.supersu&hl=el Εναλλακτικά αν χρειάζεστε το root υπάρχει το suhide Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Δεν έχει να κάνει. Και εγώ έχω android box και παίζει κανονικότατα. Απλά επειδή ήταν rootαρισμένο από τη μάνα του (όπως και όλα σχεδόν τα android boxes από Κίνα) του έκανα unroot από την εφαρμογή supersu https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.supersu&hl=el Εναλλακτικά αν χρειάζεστε το root υπάρχει το suhide θα το δοκιμάσω...μια ακόμη ερώτηση, σε tv box ποιά εφαρμογή εγκαθιστούμε την COSMOTE TV GO ή COSMOTE TV GO για tablet; και οι δύο υπάρχουν στο google play Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Εγώ το πρώτο έχω. Δεν έχω δοκιμάσει το δεύτερο για να είμαι ειλικρινής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 (edited) Υπάρχει ακόμα ο κίνδυνος bootloop με την εγκατάσταση SuperSU σε Android box; Βάζουμε την v2.82 από Play Store ή την v2.82-SR5 από xda; Edited October 3, 2017 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Δεν το ξέρω σίγουρα, εξαρτάται υποθέτω και απο το Android box. Εγώ έβαλα από το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Δεν έχει να κάνει. Και εγώ έχω android box και παίζει κανονικότατα. Απλά επειδή ήταν rootαρισμένο από τη μάνα του (όπως και όλα σχεδόν τα android boxes από Κίνα) του έκανα unroot από την εφαρμογή supersu https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.supersu&hl=el Εναλλακτικά αν χρειάζεστε το root υπάρχει το suhide sihide εγω δεν το βρίσκω στο play store !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Δεν υπάρχει στο play store το Suhide https://forum.xda-developers.com/apps/supersu/suhide-lite-t3653855 μόνο το SuperSU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Μετά από επαναφορά εργοστασιακών σε rooted συσκευή Androi 5.1, και ενώ πριν την επαναφορά είχα δει αγώνα στο Nova Go, μετά τη νέα εγκατάσταση της εφαρμογής βγάζει ένα περίεργο μήνυμα σφάλματος 1, -2063335376 Απενεργοποίησα και το supersu αλλά εμφανίστηκε πάλι το ίδιο μήνυμα. Κάλεσα τις βλάβες, είπα το πρόβλημα αλλά ο υπάλληλος, μετά από διαβούλευση με συναδέλφους του, είπε ότι είναι bug της τελευταίας αναβάθμισης και το ... σημείωσε (δεν γράφω αυτό που πραγματικά σκέπτομαι, για ευνόητους λόγους) Έχει άλλος το ίδιο μήνυμα; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Μετά από επαναφορά εργοστασιακών σε rooted συσκευή Androi 5.1, και ενώ πριν την επαναφορά είχα δει αγώνα στο Nova Go, μετά τη νέα εγκατάσταση της εφαρμογής βγάζει ένα περίεργο μήνυμα σφάλματος 1, -2063335376 Απενεργοποίησα και το supersu αλλά εμφανίστηκε πάλι το ίδιο μήνυμα. Κάλεσα τις βλάβες, είπα το πρόβλημα αλλά ο υπάλληλος, μετά από διαβούλευση με συναδέλφους του, είπε ότι είναι bug της τελευταίας αναβάθμισης και το ... σημείωσε (δεν γράφω αυτό που πραγματικά σκέπτομαι, για ευνόητους λόγους) Έχει άλλος το ίδιο μήνυμα; Έχω το ίδιο μήνυμα σε τέσσερις διαφορετικές συσκευές. Αν κρίνω και από τα σχόλια στο playstore, είναι γενικό πρόβλημα της τελευταίας έκδοσης. Αλλά αυτή η εταιρεία έχει τέτοια αντανακλαστικα, που άνετα μπορεί να το διορθώσει μετά από κανένα εξάμηνο! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Διάβασα τα σχόλια και έστειλα σήμερα ένα μήνυμα στο support αλλά δεν περιμένω γρήγορη ανταπόκριση. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Μετά από επαναφορά εργοστασιακών σε rooted συσκευή Androi 5.1, και ενώ πριν την επαναφορά είχα δει αγώνα στο Nova Go, μετά τη νέα εγκατάσταση της εφαρμογής βγάζει ένα περίεργο μήνυμα σφάλματος 1, -2063335376 Απενεργοποίησα και το supersu αλλά εμφανίστηκε πάλι το ίδιο μήνυμα. Κάλεσα τις βλάβες, είπα το πρόβλημα αλλά ο υπάλληλος, μετά από διαβούλευση με συναδέλφους του, είπε ότι είναι bug της τελευταίας αναβάθμισης και το ... σημείωσε (δεν γράφω αυτό που πραγματικά σκέπτομαι, για ευνόητους λόγους) Έχει άλλος το ίδιο μήνυμα; Βλέπω το ίδιο σφάλμα. Είμαι ρουτ. Να φταιει αυτό άραγε? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Βλέπω το ίδιο σφάλμα. Είμαι ρουτ. Να φταιει αυτό άραγε? Ναι, αυτή είναι η αιτία που δεν βλέπεις. Σε νέο κινητό RN7, που δεν είναι rooted, βλέπω κανονικά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Βρέθηκε κάποια λύση να είμαι ρουτ και να βλέπω nova go? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Βρέθηκε κάποια λύση να είμαι ρουτ και να βλέπω nova go? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkMagisk και κρύβεις το root από το Nova go. Αν είσαι root χωρίς magisk ψάξε πώς μπορείς να το περάσεις στην συσκευή σου. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Θα το τεσταρω. Απ' ότι είδα δε μπορώ να έχω το nova go σε 2 συσκευές. Υπάρχει τρόπος παράκαμψης αυτού? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Θα το τεσταρω. Απ' ότι είδα δε μπορώ να έχω το nova go σε 2 συσκευές. Υπάρχει τρόπος παράκαμψης αυτού? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤαυτόχρονα δεν μπορείς. Αλλά μπορείς να αλλάζεις κάθε φορά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Πλεον και σε οτε και σε νοβα για μια συσκευη δινουν τις εφαρμογες go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarK_HumOuR Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 ρε παιδια, εκανα αναβαθμιση την ρομ σε αντροιντ 10, απο το 6 που ημουν. εβαλα το τελευταιο ματζισκ κανονικα αλλα το κοσμοτε go μου βρισκει την συσκευη μου ρουταρισμενη το κρυψιμο που κανει το ματζισκ δεν πιανει. στην 6 δεν ειχα προβλημα. ηταν κρυμενο κανονικα. καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 ρε παιδια, εκανα αναβαθμιση την ρομ σε αντροιντ 10, απο το 6 που ημουν. εβαλα το τελευταιο ματζισκ κανονικα αλλα το κοσμοτε go μου βρισκει την συσκευη μου ρουταρισμενη το κρυψιμο που κανει το ματζισκ δεν πιανει. στην 6 δεν ειχα προβλημα. ηταν κρυμενο κανονικα. καμια ιδεα;Για δοκιμασε με magisk 19.4 beta.. Γιαυτό ΝΟΜΟΣ μόλις βγει νέα έκδοση android, ειδικά το πρώτο νούμερο,δε βιαζόμαστε την αφήνουμε να περπατήσει πρώτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarK_HumOuR Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 το προβλημα λυθηκε με το τελευταιο magisk και οχι μονο.. κανοντας οτι λεει αυτο το βιντεο και αντικαθιστώντας το com.netflix.mediaclient με το gr.ote.otetvgo.androidphone βλεπω πλεον cosmote tv και στην οθονη του αυτοκινητου! yessss! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts