tommybertsen Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Ευχαριστω για την απαντηση.το εχω παραγγειλει παρτιδα 603.ελπιζω να μην εχουμε δυσαρεστες εκπληξεις Και εγω ελπιζω καλοδουλευτο και απροβληματιστο :) Θα σου ερθει με Μarshmallow προεγκατεστημενη , οποτε κανε οπως προτεινουν ολοι , και βλεπεις στην πορεια. Και μη λυπασαι το κινητο :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthiras_mes Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 (edited) Παιδια καλησπερα, Νεος στο forum και θελω τη πολυτιμη βοηθεια σας. Αγορασα τον Νοεμβριο το LG g4 μπορω να πω οτι ειναι το πρωτο μου smartphone και μεσα Φεβρουαριου, εχει βγαλει να κανω αναβαθμιση στο νεο λογισμικο 6.0 Marshmallow. Μετα απο λιγο καιρο το κανω και φυσικα (νομιζω οπως πρεπει να εχει γινει σε πολλους) κολλησε. Πηρα στην LG τηλεφωνο, λενε δενε ειναι αγορασμενο απο την LG Hellas (γιατι επρεπε να το ξερω εγω αυτο?) αλλα μου ειπαν πηγαιντε το στη procordia που ειναι επισημος αντιπροσωπος της LG. Οντως λοιπον το πηγα και μου ειπαν οτι θελει αλλαγη πλακετας, οτι το καλυπτει η εγγυηση αλλα επειδη εχει συμβει σε πολλους θα υπαρχει μια μικρη καθυστερηση. Οντως λοιπον μετα απο 15 μερες το παραλαμβανω με νεο ΙΜΕΙ και μεχρι προχτες Κυριακη ολα πηγαιναν καλως. Καλα καλα ουτε ενα μισι μηνα δεν ειχα κλεισει που το παρελαβα. Τη Κυριακη λοιπον κανω μεταφορα εικονων με bluetooth αφου εχω απενεργοποιησει το Wifi σε μια αλλη συσκευη δικια μου. Μολις τελειωσε η μεταφορα κλεινω το bluetooth και ενεργοποιω το Wifi. Εκει το κινητο κλεινει και ξανακανει reboot οπως τοτε με την αναβαθμιση. Το πηγα εχτες Δευτερα στην procordia και σημερα με ενημερωσαν οτι στο κινητο εχει γινει rooting!!!! Και πρεπει να πληρωσω 120 ευρω παραπανω για να αλλαγη πλακετας. Τους λεω πριν 20 μερες το εφερα δεν ειναι δυνατον, δεν εχω πειραξει τπτ. Αν ηξερα να κανω και μπορουσα θα το εκανα τοτε με την αναβθμιση οχι τωρα που δεν εχω κανενα λογο και δεν ξερω κιολας!!! Οχι λενε τους το βγαζει το συστημα τους οτι εχει γινει κατευθειαν με το ΙΜΕΙ που βαλανε στο προγραμμα της LG που εχουν. Σας παρακαλω οποιος μπορει να με βοηθησει τι να κανω που να απευθυνθω γιατι πανε να μου φορτωσουν κατι που και δεν ξερω και φυσικα δεν εχω κανει!!!!! Εσκασα 400 και ευρω πριν 5 μηνες και τωρα τα κλαιω!! Και θελουν να δωσω αλλα 120 τωρα. :(:(:(:wacko: Edited April 19, 2016 by panthiras_mes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Παιδια καλησπερα, Νεος στο forum και θελω τη πολυτιμη βοηθεια σας. Αγορασα τον Νοεμβριο το LG g4 μπορω να πω οτι ειναι το πρωτο μου smartphone και μεσα Φεβρουαριου, εχει βγαλει να κανω αναβαθμιση στο νεο λογισμικο 6.0 Marshmallow. Μετα απο λιγο καιρο το κανω και φυσικα (νομιζω οπως πρεπει να εχει γινει σε πολλους) κολλησε. Πηρα στην LG τηλεφωνο, λενε δενε ειναι αγορασμενο απο την LG Hellas (γιατι επρεπε να το ξερω εγω αυτο?) αλλα μου ειπαν πηγαιντε το στη procordia που ειναι επισημος αντιπροσωπος της LG. Οντως λοιπον το πηγα και μου ειπαν οτι θελει αλλαγη πλακετας, οτι το καλυπτει η εγγυηση αλλα επειδη εχει συμβει σε πολλους θα υπαρχει μια μικρη καθυστερηση. Οντως λοιπον μετα απο 15 μερες το παραλαμβανω με νεο ΙΜΕΙ και μεχρι προχτες Κυριακη ολα πηγαιναν καλως. Καλα καλα ουτε ενα μισι μηνα δεν ειχα κλεισει που το παρελαβα. Τη Κυριακη λοιπον κανω μεταφορα εικονων με bluetooth αφου εχω απενεργοποιησει το Wifi σε μια αλλη συσκευη δικια μου. Μολις τελειωσε η μεταφορα κλεινω το bluetooth και ενεργοποιω το Wifi. Εκει το κινητο κλεινει και ξανακανει reboot οπως τοτε με την αναβαθμιση. Το πηγα εχτες Δευτερα στην procordia και σημερα με ενημερωσαν οτι στο κινητο εχει γινει rooting!!!! Και πρεπει να πληρωσω 120 ευρω παραπανω για να αλλαγη πλακετας. Τους λεω πριν 20 μερες το εφερα δεν ειναι δυνατον, δεν εχω πειραξει τπτ. Αν ηξερα να κανω και μπορουσα θα το εκανα τοτε με την αναβθμιση οχι τωρα που δεν εχω κανενα λογο και δεν ξερω κιολας!!! Οχι λενε τους το βγαζει το συστημα τους οτι εχει γινει κατευθειαν με το ΙΜΕΙ που βαλανε στο προγραμμα της LG που εχουν. Σας παρακαλω οποιος μπορει να με βοηθησει τι να κανω που να απευθυνθω γιατι πανε να μου φορτωσουν κατι που και δεν ξερω και φυσικα δεν εχω κανει!!!!! Εσκασα 400 και ευρω πριν 5 μηνες και τωρα τα κλαιω!! Και θελουν να δωσω αλλα 120 τωρα. :(:(:(:wacko: πιο προγραμμα ειναι αυτο δηλαδη.?? και πως τους βγαζει οτι ειναι root..??? αλλο root και αλλο unlock bootloader..!!γενικα μηπως λενε οτι να νε.?? και ενα παιδι θυμαμαι εγραψε οτι του ειπαν ετσι αλλα δεν ξερω τι εκανε μετα..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Δύο παιδιά έγραψαν και μετά Δεν τα ξαναειδαμε .. Ακόμη περιμένουμε Νέα τους.. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthiras_mes Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Απο κει πηγα σημερα στις 4 και τεταρτο περιπου και μου δειξε στην οθονη του pc της οτι λεει rooting -> yes. Τι να σας πω ειλικρινα δεν ξερω τι να πιστεψω! Οχι τπτ αλλο αλλα επιμενουν οτι εχω κανει κατι εγω και εγινε αυτο. Αυτοι λεει δεν εκαναν τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Απο κει πηγα σημερα στις 4 και τεταρτο περιπου και μου δειξε στην οθονη του pc της οτι λεει rooting -> yes. Τι να σας πω ειλικρινα δεν ξερω τι να πιστεψω! Οχι τπτ αλλο αλλα επιμενουν οτι εχω κανει κατι εγω και εγινε αυτο. Αυτοι λεει δεν εκαναν τπτ. πως γινετε αυτο ..?? τι προγραμμα ειναι αυτο.? εσυ οταν το ανοιγεις γραφει unlock bootloader.?? ειναι για το bootloader η για ρουτ..?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Έχεις κατεβάσει το unlock tool της lg? Μόνο εκεί ζητάει IMEI. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Έχεις κατεβάσει το unlock tool της lg? Μόνο εκεί ζητάει IMEI. Sent from my LG-H815 using Tapatalk αδερφε μου σου εχω στειλει πμ εσενα δεν μου απαντησες ακομη..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthiras_mes Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Παιδια δεν ξερω τι μου λετε ακριβως...Εγω σας μεταφερω τι μου εδειξαν στο pc τους οταν εβαλαν το ΙΜΕΙ στο προγραμμα τους που ειναι της LG απο τι μου ειπαν. Και να σας πληροφορησω οτι δεν το πηρα ακομα το αφησα επιτηδες να σκεφτω τι να κανω. Δεν το εχω στα χερια μου για να το ανοιξω απλα μεταφερω τι μου ειπαν οτι εχει γινει στο κινητο. Θεωρω οτι με κοροιδεψαν καταμουτρα οταν απο τους ιδιους πριν 1 μηνα το πηρα με καινουρια μητρικη πλακετα οπως λεει και η αναφορα που εχω στα χερια μου και θελουν τωρα να μου ριξουν ευθυνες απο το πουθενα οτι εχει γινει rooting. Υπαρχει τροπος να αποδειξω το αντιθετο?? Μπορω να απευθυνθω καπου?? Γιατι οταν ρωτησα να μουν ποτε εγινε αυτο ειπαν οτι δεν μπορουν επειδη ειναι κλειστο..το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Παιδια δεν ξερω τι μου λετε ακριβως...Εγω σας μεταφερω τι μου εδειξαν στο pc τους οταν εβαλαν το ΙΜΕΙ στο προγραμμα τους που ειναι της LG απο τι μου ειπαν. Και να σας πληροφορησω οτι δεν το πηρα ακομα το αφησα επιτηδες να σκεφτω τι να κανω. Δεν το εχω στα χερια μου για να το ανοιξω απλα μεταφερω τι μου ειπαν οτι εχει γινει στο κινητο. Θεωρω οτι με κοροιδεψαν καταμουτρα οταν απο τους ιδιους πριν 1 μηνα το πηρα με καινουρια μητρικη πλακετα οπως λεει και η αναφορα που εχω στα χερια μου και θελουν τωρα να μου ριξουν ευθυνες απο το πουθενα οτι εχει γινει rooting. Υπαρχει τροπος να αποδειξω το αντιθετο?? Μπορω να απευθυνθω καπου?? Γιατι οταν ρωτησα να μουν ποτε εγινε αυτο ειπαν οτι δεν μπορουν επειδη ειναι κλειστο..το κινητο! ρωταω λοιπον...ειχες ξεκλειδωσει bootloader..??? μεσα απο το site της Lg.? μονο εκει βαζουμε το ιμει.. και πουθενα αλλου..!! τι προγραμμα ειναι δηλαδη αυτο..?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthiras_mes Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 ρωταω λοιπον...ειχες ξεκλειδωσει bootloader..??? μεσα απο το site της Lg.? μονο εκει βαζουμε το ιμει.. και πουθενα αλλου..!! τι προγραμμα ειναι δηλαδη αυτο..?? Οχι δεν ειχα κανει τπτ απο αυτα!! Και δεν το ξερω κιολας!!! Δεν ειχα κανενα λογο να ασχοληθω περαιτερω με το λειτουργικο του κινητου οταν μου το παρεδωσαν ετοιμο με νεα πλακετα.... Οσο αφορα το προγραμμα τι να σου απαντησω τεχικοι ειναι, επισημος αντιπροσωπος ειναι, οτι μου εδειξαν σας το μεταφερω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Οχι δεν ειχα κανει τπτ απο αυτα!! Και δεν το ξερω κιολας!!! Δεν ειχα κανενα λογο να ασχοληθω περαιτερω με το λειτουργικο του κινητου οταν μου το παρεδωσαν ετοιμο με νεα πλακετα.... Οσο αφορα το προγραμμα τι να σου απαντησω τεχικοι ειναι, επισημος αντιπροσωπος ειναι, οτι μου εδειξαν σας το μεταφερω!! Εσένα το κινητό σου άνοιγε κανονικά και έμενε κολλημένο στο σηματακι τις lg.??? Ή δν άνοιγε καθόλου..??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthiras_mes Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Ανοιγε και στο σηματακι της LG κολλησε οπως ακριβως τοτε που εγινε και στην αναβαθμιση. Και μετα ελεγε επανεκκινηση εφαρμογων και του android και ξανα παλι στο σηματακι της LG. Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Οποτε επαθες μια φορα το προβλημα κατα την αναβαθμιση ακριβως , και μια φορα οταν εστειλες κατι μεσω bluetooth και ανοιξες το WiFi ? Και γιατι εκανες account σημερα και μπηκες απευθειας στο νημα να αναφερεις το προβλημα και δε το εκανες οταν στο εκανε την πρωτη φορα; Συγγνωμη για την ερωτηση, απλα εχω δει περιπτωσεις να ψηφιζουν bootloop στο διπλανο φορουμ απλα επειδη δε γουσταρουν την LG, γι'αυτο η καχυποψια Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Ανοιγε και στο σηματακι της LG κολλησε οπως ακριβως τοτε που εγινε και στην αναβαθμιση. Και μετα ελεγε επανεκκινηση εφαρμογων και του android και ξανα παλι στο σηματακι της LG. Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. Άρα αδερφέ μόλις το ανοίγει θα πρέπει επάνω αριστερά τις οθόνης να γράφει unlock bootloader... Αλλα αφου λες το πειραξες..δεν το πειραξες.Αλλιώς τι προγραμμα να είναι αυτό που λέει ενώ έχεις κλειδωμένο bootloader ότι το κάνες Ρουτ.. Τι να πω.?? Τι σκέφτεσαι να κάνεις??? Εφόσον έχεις και νέα παρτίδα 603 δεν λυνετε το θέμα σου με hard reset?? Και ας τους να τραγουδάνε??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Άρα αδερφέ μόλις το ανοίγει θα πρέπει επάνω αριστερά τις οθόνης να γράφει unlock bootloader... Αλλα αφου λες το πειραξες..δεν το πειραξες.Αλλιώς τι προγραμμα να είναι αυτό που λέει ενώ έχεις κλειδωμένο bootloader ότι το κάνες Ρουτ.. Τι να πω.?? Τι σκέφτεσαι να κάνεις??? Εφόσον έχεις και νέα παρτίδα 603 δεν λυνετε το θέμα σου με hard reset?? Και ας τους να τραγουδάνε??? Στο μεταξυ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ root χωρις ξεκλειδωμα στην 603 παρτιδα που θα ειχε ετσι και αλλιως το android 6.0 προεγκατεστημενο. Πως στην ευχη διαπιστωσαν ξαφνικα root δε μπορω να καταλαβω. Αλλα οντως, δοκιμασε να κρατησεις vol down + power ταυτοχρονα, για να μπει στο μενου και να κανεις hard reset Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthiras_mes Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Οποτε επαθες μια φορα το προβλημα κατα την αναβαθμιση ακριβως , και μια φορα οταν εστειλες κατι μεσω bluetooth και ανοιξες το WiFi ? Και γιατι εκανες account σημερα και μπηκες απευθειας στο νημα να αναφερεις το προβλημα και δε το εκανες οταν στο εκανε την πρωτη φορα; Συγγνωμη για την ερωτηση, απλα εχω δει περιπτωσεις να ψηφιζουν bootloop στο διπλανο φορουμ απλα επειδη δε γουσταρουν την LG, γι'αυτο η καχυποψια Εγω σημερα μπηκα και εκανα account γιατι μου το συστησε το forum φιλος μου που ειναι εδω. Μπηκα σημερα γιατι πηρα αυτες τις απαντησεις απο την procordia. Εγω περιμενα να το φτιαξουν οπως την αλλη φορα και ξαφνικα βρεθηκα εκτος εγγυησης για κατι που δεν εχω κανει και δεν ισχυει. Συνεπως πανω στην απελπισια μου ειπε να ρωτησω ο φιλος μου αν καποιος εχει να προτεινει κατι και τι θα μπορουσα να κανω. Το κινητο ειναι 5 μηνων τι να μπω να ρωτησω και να ψαχτω οταν εχω εγγυηση και καινουρια πλακετα 20 ημερων?? Επίσης δεν γνωριζω καν τι ειναι το bootloop. Το μονο που ξερω ειναι οτι μαλλον θα χτυπαω το κεφαλι μου στο τοιχο για το κινητο για το ποσο βλακας πιαστηκα απο το σερβις. Γιατι θελουν να τους σκασω 120 ευρω τωρα να το φτιαξουν. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο μεταξυ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ root χωρις ξεκλειδωμα στην 603 παρτιδα που θα ειχε ετσι και αλλιως το android 6.0 προεγκατεστημενο. Πως στην ευχη διαπιστωσαν ξαφνικα root δε μπορω να καταλαβω. Αλλα οντως, δοκιμασε να κρατησεις vol down + power ταυτοχρονα, για να μπει στο μενου και να κανεις hard reset Την Κυριακη που το επαθα πηρα την LG hellas κατευθειαν και μου το ειπαν αυτο. Παρολο που προσπαθησα δεν το καταφερα. Μπορει και να μην το εκανα σωστα δεν ξερω εκεινη τη στιγμη ειχα θολωσει. Την επομενη πηγε procordia.... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άρα αδερφέ μόλις το ανοίγει θα πρέπει επάνω αριστερά τις οθόνης να γράφει unlock bootloader... Αλλα αφου λες το πειραξες..δεν το πειραξες.Αλλιώς τι προγραμμα να είναι αυτό που λέει ενώ έχεις κλειδωμένο bootloader ότι το κάνες Ρουτ.. Τι να πω.?? Τι σκέφτεσαι να κάνεις??? Εφόσον έχεις και νέα παρτίδα 603 δεν λυνετε το θέμα σου με hard reset?? Και ας τους να τραγουδάνε??? Το προγραμμα το εχουν αυτοι στη procordia βαζοντας λεει το ΙΜΕΙ βλεπουν τι εχει. Ποσο σωστο ή λαθος ειναι αυτο που μου ειπαν ειλικρινα δεν ξερω!!! Το αφησα επιτηδες μηπως υπαρχει καποια ιδεα ή για να τους ρωτησω κατι που δεν ηξερα εκεινη τη στιγμη οτι θα μπορουσα. Γιατι πολυ απλοικα με τελειωσαν. Απλα λεγωντας μου οτι εχει γινει root στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 (edited) Εγω σημερα μπηκα και εκανα account γιατι μου το συστησε το forum φιλος μου που ειναι εδω. Μπηκα σημερα γιατι πηρα αυτες τις απαντησεις απο την procordia. Εγω περιμενα να το φτιαξουν οπως την αλλη φορα και ξαφνικα βρεθηκα εκτος εγγυησης για κατι που δεν εχω κανει και δεν ισχυει. Συνεπως πανω στην απελπισια μου ειπε να ρωτησω ο φιλος μου αν καποιος εχει να προτεινει κατι και τι θα μπορουσα να κανω. Το κινητο ειναι 5 μηνων τι να μπω να ρωτησω και να ψαχτω οταν εχω εγγυηση και καινουρια πλακετα 20 ημερων?? Επίσης δεν γνωριζω καν τι ειναι το bootloop. Το μονο που ξερω ειναι οτι μαλλον θα χτυπαω το κεφαλι μου στο τοιχο για το κινητο για το ποσο βλακας πιαστηκα απο το σερβις. Γιατι θελουν να τους σκασω 120 ευρω τωρα να το φτιαξουν. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την Κυριακη που το επαθα πηρα την LG hellas κατευθειαν και μου το ειπαν αυτο. Παρολο που προσπαθησα δεν το καταφερα. Μπορει και να μην το εκανα σωστα δεν ξερω εκεινη τη στιγμη ειχα θολωσει. Την επομενη πηγε procordia.... Πρεπει να τα πατας ταυτοχρονα για λιγη ωρα. Τελος παντων. Εμενα μου φαινεται περιεργο πως ζητανε 120€ για να κανουν τι ακριβως; 230 δεν ειναι η αλλαγη πλακετας; Κατι τετοιο νομιζα οτι εχει ειπωθει απο αλλον. Οσο θελουν ζητανε στον καθενα; Γενικα αυτο με το ρουτ συναντηθηκε αλλες 3 φορες στο φορουμ και τα παιδια δεν εχουν εμφανιστει να μας πουν τι εγινε τελικα. Μου μυριζεται καποια καφριλα στο λογισμικο της LG , πραγματικα αλλη εξηγηση δε μπορω να δωσω...!! Το προγραμμα το εχουν αυτοι στη procordia βαζοντας λεει το ΙΜΕΙ βλεπουν τι εχει. Ποσο σωστο ή λαθος ειναι αυτο που μου ειπαν ειλικρινα δεν ξερω!!! Το αφησα επιτηδες μηπως υπαρχει καποια ιδεα ή για να τους ρωτησω κατι που δεν ηξερα εκεινη τη στιγμη οτι θα μπορουσα. Γιατι πολυ απλοικα με τελειωσαν. Απλα λεγωντας μου οτι εχει γινει root στο κινητο. Ποοιο προγραμμα; Να απαιτησεις να σου πουν πως φαινεται οτι ειναι root. Εχει διαφορα root checkers στο play store, αλλα το βασικοτερο ειναι οτι, για να γινει root πρεπει να ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader. Αυτο φαινεται οταν ανοιγεις το κινητο (βγαινει ενα κλειδακι και σου λεει οτι ειναι ξεκλειδωτο), και μεσα απο το κρυφο μενου της LG οπου σου λεει επισης αν ειναι κλειδωμενος ο bootloader ή οχι. Πως στην ευχη αυτη το βρηκαν δηλαδη; Edited April 19, 2016 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Πρεπει να τα πατας ταυτοχρονα για λιγη ωρα. Τελος παντων. Εμενα μου φαινεται περιεργο πως ζητανε 120€ για να κανουν τι ακριβως; 230 δεν ειναι η αλλαγη πλακετας; Κατι τετοιο νομιζα οτι εχει ειπωθει απο αλλον. Οσο θελουν ζητανε στον καθενα; Γενικα αυτο με το ρουτ συναντηθηκε αλλες 3 φορες στο φορουμ και τα παιδια δεν εχουν εμφανιστει να μας πουν τι εγινε τελικα. Μου μυριζεται καποια καφριλα στο λογισμικο της LG , πραγματικα αλλη εξηγηση δε μπορω να δωσω...!! Ποοιο προγραμμα; Να απαιτησεις να σου πουν πως φαινεται οτι ειναι root. Εχει διαφορα root checkers στο play store, αλλα το βασικοτερο ειναι οτι, για να γινει root πρεπει να ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader. Αυτο φαινεται οταν ανοιγεις το κινητο (βγαινει ενα κλειδακι και σου λεει οτι ειναι ξεκλειδωτο), και μεσα απο το κρυφο μενου της LG οπου σου λεει επισης αν ειναι κλειδωμενος ο bootloader ή οχι. Πως στην ευχη αυτη το βρηκαν δηλαδη; Όπως τα λες.. Συμφωνώ σε όλα.. Εκτός και έχει ξεκλειδωτο bootloader και δεν το ξέρει η δεν λέει... Αλλο τι να πω..!! Ξαφνικά η lg μας έγινε nasa.! Κάποιος δεν υπάρχει να μας πει πως και τι γίνετε?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Η procordia εγινε μαντειο των Δελφων και η LG κοροιδευει τους παντες με τις πρακτικες που ακολουθει (μη βρισκοντας το προβλημα ). ή μας δουλευουν και τα 3 παιδια που ποσταραν ιδιο ακριβως ζητημα. Το 2ο δε πιστευω να συμβαινει και μενει να δουμε αν θα επιστρεψουν καποτε τα αλλα παλικαρια να μας πουνε τι κανανε τελικα. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthiras_mes Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Δεν μπηκα για να πω ψεμματα ουτε να τρολαρω παιδες!! Δεν ξερω καν το bootloader για να το εχω ξεκλειδωτο. Επισης οποιος θελει ειμαι στη διαθεση του να παμε παρεα στη procordia να δει και να ακουσει ακριβως τι μου λενε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Πηγες ο ιδιος απο κοντα; Εισαι Αθηνα; Ζητησε μπροστα στα ματια σου να σου δειξουν ΠΩΣ γινεται να εχεις κανει root για κατι που δεν εχεις ΙΔΕΑ οτι υπηρχε. Πες τους οτι εχεις ενημερωθει απο φιλους και απο φορουμ οτι για να γινει ρουτ στην εκδοση android που βρισκεσαι χρειαζεται να ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader. Ζητησε να δεις με ΠΟΙΟΝ τροπο ειναι rootαρισμενο το κινητο και πες τους οτι ειναι δικη τους αρμοδιοτητα να βρουνε τι φταιει αν τους μοιαζει για rootαρισμενο ή αν τους λειπουνε πλακετες και κανουν τις παπιες. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthiras_mes Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Πηγες ο ιδιος απο κοντα; Εισαι Αθηνα; Ζητησε μπροστα στα ματια σου να σου δειξουν ΠΩΣ γινεται να εχεις κανει root για κατι που δεν εχεις ΙΔΕΑ οτι υπηρχε. Πες τους οτι εχεις ενημερωθει απο φιλους και απο φορουμ οτι για να γινει ρουτ στην εκδοση android που βρισκεσαι χρειαζεται να ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader. Ζητησε να δεις με ΠΟΙΟΝ τροπο ειναι rootαρισμενο το κινητο και πες τους οτι ειναι δικη τους αρμοδιοτητα να βρουνε τι φταιει αν τους μοιαζει για rootαρισμενο ή αν τους λειπουνε πλακετες και κανουν τις παπιες. Σημερα το μεσημερι εκει ημουν και μαλιστα ζητησα τον τεχνικο να ερθει και δεν μπορουσε λεει...και τα λεγα με τη γραμματεια που μου το δειχνε απο το pc της οτι της ελεγε ο τεχνικος στο τηλεφωνο. Θα παω αν ειναι αυριο ή μεθαυριο ξανα και θα προσπαθησω να μαθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Πηγες ο ιδιος απο κοντα; Εισαι Αθηνα; Ζητησε μπροστα στα ματια σου να σου δειξουν ΠΩΣ γινεται να εχεις κανει root για κατι που δεν εχεις ΙΔΕΑ οτι υπηρχε. Πες τους οτι εχεις ενημερωθει απο φιλους και απο φορουμ οτι για να γινει ρουτ στην εκδοση android που βρισκεσαι χρειαζεται να ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader. Ζητησε να δεις με ΠΟΙΟΝ τροπο ειναι rootαρισμενο το κινητο και πες τους οτι ειναι δικη τους αρμοδιοτητα να βρουνε τι φταιει αν τους μοιαζει για rootαρισμενο ή αν τους λειπουνε πλακετες και κανουν τις παπιες. Αν είσαι και συ από Αθήνα αδερφέ δώστε ένα ραντεβού με το παιδί και πήγαινε μαζί να μάθουμε όλοι τι γίνετε να λήξη το θεμα..!!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Αν είσαι και συ από Αθήνα αδερφέ δώστε ένα ραντεβού με το παιδί και πήγαινε μαζί να μάθουμε όλοι τι γίνετε να λήξη το θεμα..!!! Δυστυχως ειμαι Αλεξανδρουπολη. Αρκετα μακρια δηλαδη. Το καλυτερο που εχει να κανει το παιδι ειναι να ζητησει τον τεχνικο και να του δειξουν ακριβως πως διαπιστωθηκε οτι εχει ρουταριστει ενα κινητο που δεν εχει πειραχτει. Και επειδη δε θα εχουν τροπο , ΣτΚ μυριζομαι... Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts