Jump to content

[LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαβασε τις τελευταιες 40 σελιδες που λεμε το ιδιο πραγμα περιπου 100 φορες.

Ειπαμε , δε γινεται να ξερεις γιατι εχει εμφανιστει σε ολες τις παρτιδες το προβλημα. :)

Και ειναι (υποθετικα) , σε ενα 15% των πωληθεντων συσκευων.

Εχεις ενα μια καλη πιθανοτητα να το παθεις ,και μια καλυτερη να ΜΗΝ το παθεις. Το πως θα ξοδεψεις ομως τα λεφτα σου ειναι δικη σου αποφαση :) Δε μπορει να εγγυηθει καποιος κατι. Τον αριθμο παρτιδας τον βλεπεις απο τα πρωτα 3 νουμερα του Serial number.

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι πέρασα κανονικά με το LGUP την πιο παλιά lollipop που βρήκα και μέχρι στιγμής δουλεύει κανονικότατα...έβαλα και το google mail και απενεργοποίησα όλα τα update λογισμικού...so far so good...είμαι πολύ :):):):):):)

Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα Lg G4 το είχα αγοράσει πριν 2 με 3 μίνες, χθες το βράδυ καθώς συνδέθηκα στο wifi του μαγαζιού που βρισκόμουν μου έκανε μια επανεκκίνηση, δεν του έδωσα και πολύ προσοχή διότι σκέφτηκα πως άπλα θα την χρειαζόταν (για δικούς του λόγους), αφού γύρισα σπίτι και συνδέθηκα στο δικό μου δίκτυο wifi άρχισε όλο το θέμα του bootloop. Διάβασα όλα τα σχόλια που εχετε αφήσει απλά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, να στείλω το κινητό στην ίδια την LG για την αντικατάσταση της πλακέτας, στην arvato (την όποια φοβάμαι πολύ η αλήθεια διότι ένα Nokia που είχα στείλει παλιότερα μου το γύρισαν πίσω σε άθλια κατάσταση) η την procordia??

Ποια από αυτές θεωρείτε καλύτερη? Την procordia δεν την έχω ξανά ακούσει να σας πω την αλήθεια και θα ήθελα την βοήθεια σας !!

Επίσης μέσα στο κινητό έχω αρχεία δουλειάς, υπάρχει περίπτωση να μπορέσουν να σωθούν? Γνωρίζει κάποιος?

Το κινητο ειναι μη σου βγαλει το προβλημα. Απαξ και το βγαλει , το παιρνει η κατιουσα. Οσο δε το βγαζει ειναι απαιχτο. Και η LG κοιμαται ορθια, χανει πελατες ετσι απλα και ομορφα.

Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα Lg G4 το είχα αγοράσει πριν 2 με 3 μίνες, χθες το βράδυ καθώς συνδέθηκα στο wifi του μαγαζιού που βρισκόμουν μου έκανε μια επανεκκίνηση, δεν του έδωσα και πολύ προσοχή διότι σκέφτηκα πως άπλα θα την χρειαζόταν (για δικούς του λόγους), αφού γύρισα σπίτι και συνδέθηκα στο δικό μου δίκτυο wifi άρχισε όλο το θέμα του bootloop. Διάβασα όλα τα σχόλια που εχετε αφήσει απλά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, να στείλω το κινητό στην ίδια την LG για την αντικατάσταση της πλακέτας, στην arvato (την όποια φοβάμαι πολύ η αλήθεια διότι ένα Nokia που είχα στείλει παλιότερα μου το γύρισαν πίσω σε άθλια κατάσταση) η την procordia??

Ποια από αυτές θεωρείτε καλύτερη? Την procordia δεν την έχω ξανά ακούσει να σας πω την αλήθεια και θα ήθελα την βοήθεια σας !!

Επίσης μέσα στο κινητό έχω αρχεία δουλειάς, υπάρχει περίπτωση να μπορέσουν να σωθούν? Γνωρίζει κάποιος?

κανε μια αναγνωση στις τελευταιες 20-30 σελιδες μιση ωρα δουλεια ειναι και αμα και εχει απαντηση σε ολες σου τις αποριες....

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Καλησπέρα procordia πρέπει να το πας που είναι και το επίσημο service της lg, εγώ την πρώτη φορά που το πήγα έμεινα απόλυτα οικανοποιημένος όπως και ο αδερφός μου, τώρα το έχω πάλι εκεί καμία 10αριά μέρες με bl πάλι και δεν έχω κάποια ειδοποίηση. Πάντως παρατηρώ ότι αρκετοί πέφτουν σε bootloop την ώρα που πάνε να συνδεθούν με wifi.

Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση.

Πάντως από την δική μου εμπειρία μέχρι στιγμής το πρόβλημα αναγνωρίζεται στο software όπως είχα πει από την αρχή.Γιατί μέχρι στιγμής δείχνει να δουλεύει μια χαρα το κινητό με lollipop..510b

Για κάποιο λόγο όμως η sd εχει χάσει το φορμάρισμά της και θα βγάλω τα αρχεία με data recovery program

Κάτι τρέχει και πρέπει να παίζει με το wifi. ..Εγώ πάντως επειδή σε όλες τις συσκευές που έχω αλλάξει το απενεργοποιουσα το wifi διαπιστώνω ότι καμιά φορά έχει το θεματακι του και γενικά αργεί στην σύνδεση την 1η φορά την μέρα το πρωί για παράδειγμα. ..αν συνδεθεί που κάνει 2,3 δεύτερα περίπου μετά δεν έχει κανενα απολύτως θέμα, όμως σε σχέση με g2, g3 πολύ πιο αργό στην επαλήθευση του ρουτερ ,είναι το μοναδικό μελανό σημείο αν θα έβρισκα από το 4 αρι, κατά τα άλλα υπέροχη υλοποίηση και κρίμα που η lg δεν έχει βγάλει άκρη με τα bootloop που ταλαιπωρούν σε παγκόσμιο πια επίπεδο τόσους χρήστες. ...κρίμα. ..παιδιά ότι μπορείτε μόνοι σας και σε μένα που ήταν σειρά 5χχ το g3 είχε πιο θερμό λευκό το οποίο για διάβασμα είναι καλό όμως αν το έβαζες δίπλα σε άλλο 3αρι σειράς 4χχ ήταν πολύ υποδεέστερο και τελικά με μια εφαρμογή το έφερα στα μέτρα μου. ..στο επίσημο σέρβις ενώ παραδέχονται την κατωτερης ποιοτητας οθόνης έβαλαν τρεις άλλες καινούριες οι οποίες όμως ήταν χειρότερες από ότι η δικιά μου η εργοστασιακή, έτσι αφού έψαξα μόνος μου έβγαλα άκρη. ..τα έχει σκατεψει η lg ,σαν τα αυγά της λαμπρής είναι ότι σου κάτσει :(
Konakis.

Πάντως από την δική μου εμπειρία μέχρι στιγμής το πρόβλημα αναγνωρίζεται στο software όπως είχα πει από την αρχή.Γιατί μέχρι στιγμής δείχνει να δουλεύει μια χαρα το κινητό με lollipop..510b

Για κάποιο λόγο όμως η sd εχει χάσει το φορμάρισμά της και θα βγάλω τα αρχεία με data recovery program

Και με Lollipop πέφτουν σε bootloop, δυστυχώς.
Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση.

Μπραβο ρε μπιλια!!Δουλεψετο και πες μας πως θα παει.για θυμησε μου τι σειρα ηταν το κινητο?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

507 παρτίδα...Δεν διαφωνώ ότι μπορεί να συμβαίνει και σε lollipop θα το ψάξω όμως να δω αν είναι όντως βλακεία της google ή είναι τελικά κατασκευαστικό..που μπορεί να είναι και κατασκευαστικό.

Φυσιολογικό , έχει άλλο φορμαρισμα η ΜΜ από την LL

All it takes is a swipe...

• Administrators

Δεν έχει να κάνει αυτό που λες. Και το δικό μου παρτίδα 505 με marshmallow (από τη πρώτη στιγμή) δουλεύει εξ'αρχής μια χαρά, συνεπώς;

Modpic.gif

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω το κινητό αλλά δεν θέλω να ρισκάρω ελαττωματικό κομμάτι.. Υπάρχει τρόπος πριν την αγορά κοιτώντας το serial number ή κάτι άλλο να δω αν θα είμαι οκ ή όχι;

εδω στης ποιο πρόσφατες παρτίδες το εκανε....... δεν γλυτονεις αν ειναι να γινει :X

btw μετα την αλλαγή πλακέτας μου κάνει κάτι χαζό... στο wifi του φίλου μου μολις συνδέομαι.. κάνει restart.... (σπίτι όλα καλά)

ευτυχώς βρήκα αγοραστή γιατί με έχει πιάσει ένας μικρός πανικός με αυτο το πράγμα

καλά μολις είδα restart και lg logo χε.....α πάνω μου νόμιζα bootloop πάλι........

Edited by egodemis

Παιδια σος πηγα να απενεργοποιησω κατι εφαρμογες απο το κινητο ενος φιλου περιπτερο google μουσικη και τα συναφη κ μολις πατησα επανεκινηση την συσκευη επεσε σε bootloop δεν εχει ρουταριστει ποτε υπαρχει τροπος να σωσουμε φωτος επαφες με καποιο τροπο?? Το lg up δεν το αναγνωριζει το τηλεφωνο απλα θελω κατι μπας κ του σωσω τις φωτο
i cant get no sleep

Και εγω οταν πηγα να συνδεθώ σε wifi καφετεριας επαθε boot loop το θυμάμαι χαρακτηριστικά μου ειχε κανει εντυπωση.αλλαξα πλακετα 602 σειρα και μου ξανα εκανε το ιδιο με καινουργια πλακετα μιας εβδομαδας το πρωι που ξυπνησα και ανοιξα το κινητο που παλι προφανώς πηγε να συνδεθει με το wifi του σπιτιου μου.πηγα procordia μου εκαναν ενα hard reset και μου σεταραν τη συσκευη σαν νεα χωρις δηλαδή να το σεταρω απο buck up, ετσι μου ειπαν μεχρι στιγμης δεν μου το εχει ξανακανει εχει περασει κανα τριβδομαδο,αλλα και το wifi να ειναι δεν θα έπρεπε στις καινούργιες πλακετες να το εχουν λυσει;δεν ξερω...

Δε νομίζω ότι είναι το wifi, εγώ έπεσα σε bootloop όταν ήμουν έξω στο δρόμο και πήγα να ανοίξω μια εφαρμογή.

Σε μενα παντως που εκανα μεταφορα εικονων με bluetooth και το ειχα απενεργοποιημενο το Wifi, επεσε σε bootloop τη στιγμη που απενεργοποιησα το bluetooth και ενεργοποιησα το Wifi.

@panthiras_mes Eιχαμε καποιο νεο απο το γνωστο θεμα?

Λογικα απο βδομαδα που θα περιμενω απαντηση στη προθεσμια που τους εχει δωσει να απαντησουν εντος 10 ημερων. Το καλο ειναι οτι ηρθε στα χερια μου το επισημο χαρτι απο το συνηγορο του καταναλωτη που εστειλαν αυτοι σε LG και procordia και κοινοποιησαν και σε εμενα.

Τι γραφουν ακριβως στο χαρτι?μπορεις να με στειλεις pm αμα θελεις!Ευχομαι να βγει κατι απο αυτο..

Στην ουσια να στειλουν τις αποψεις τους πανω στο θεμα με στοιχεια ομως και βασιμες αποδειξεις. Για αρχη αυτο...

Μολις εχω νεοτερα ειλικρινα θα σας πω.

Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να του συμβεί 2η φορά bootloop μετά την αντικατάσταση μητρικής από την Procordia ή μήπως εγώ είμαι τόσο γκαντέμης ...;;;;;;; Μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση με καινούρια συσκευή; Το αγόρασα από Vodafone τις περασμένες γιορτές, κάτι περισσότερο από 4 μήνες πριν... Το κινητό το είχα πάρει πίσω με αλλαγμένη μητρική στις 10/3 και 2/5 την πάτησα δεύτερη φορά. Πήρα εξοργισμένος τηλέφωνο στην LG αλλά η κυρία που μίλησα απέκλεισε αντικατάσταση συσκευής και μίλησε μόνο για αντικατάσταση εξαρτήματος (προφανώς μητρικής). Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι να τους κυνηγήσω για να μου δώσουν καινούρια συσκευή; Συν το γεγονός ότι αυτή τη φορά δεν είχαν (λέει ...) συσκευή αντικατάστασης να μου στείλουν ...

Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να του συμβεί 2η φορά bootloop μετά την αντικατάσταση μητρικής από την Procordia ή μήπως εγώ είμαι τόσο γκαντέμης ...;;;;;;; Μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση με καινούρια συσκευή; Το αγόρασα από Vodafone τις περασμένες γιορτές, κάτι περισσότερο από 4 μήνες πριν... Το κινητό το είχα πάρει πίσω με αλλαγμένη μητρική στις 10/3 και 2/5 την πάτησα δεύτερη φορά. Πήρα εξοργισμένος τηλέφωνο στην LG αλλά η κυρία που μίλησα απέκλεισε αντικατάσταση συσκευής και μίλησε μόνο για αντικατάσταση εξαρτήματος (προφανώς μητρικής). Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι να τους κυνηγήσω για να μου δώσουν καινούρια συσκευή; Συν το γεγονός ότι αυτή τη φορά δεν είχαν (λέει ...) συσκευή αντικατάστασης να μου στείλουν ...

Ναι έχουν αναφερθεί και άλλα περιστατικά επανάληψης του bootloop, όμως μια κρίσιμη ερώτηση είναι αν μετά την επισκευή είχες κάνει την συσκευή "setup as new" ή είχες κάνει restore παλαιότερο backup? Σε όσους επαναλήφθηκε το πρόβλημα είχαν κάνει επαναφορά και μετά απο hard reset όπου το σέταραν σαν νεα συσκευή δεν ξαναπαρουσιάστηκε πρόβλημα απο οσο θυμάμαι... Άλλωστε είναι κάτι που το τονίζει και η LG μετά απο επισκευή bootloop.

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Όχι δεν είχα κάνει παλιότερο back-up και για να μην κάνω κάτι λάθος το έδωσα στην κοπέλα που μου το παρέδωσε εκείνη τη στιγμή και έκανε το setup as new device. Μετά εγώ φαντάσου δεν είδα πουθενά επιλογή για νέα ή παλιά συσκευή...

• The title was changed to [LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!