Jimmys83 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Δεν έχει διαπιστωθεί ή ανακοινωθεί ότι το πρόβλημα του bootloop συμβαίνει σε ορισμένες παρτίδες. Μέχρι στιγμής έχει εμφανιστεί σε παλιές αλλά και νέες παρτίδες. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Kαλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά!!! Ενδιαφέρομαι και έγώ να αγοράσω το κινητό και θέλω να πάρω αυτή την έκδοση: http://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-lg-g4-32gb-leather-black-%281%29 Πιστεύετε ότι θα έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με bootloop; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν εχει να κάνει καθόλου με το ποια έκδοση θα πάρεις, αυτό δεν σημαίνει βέβαια οτι θα έχεις πρόβλημα ούτως ή άλλως. Σε κάποιους εμφανίζεται, σε άλλους όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtolis Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Καλησπέρα και Χριστός ανέστη σε όλους. Βρίσκομαι σε απόγνωση γιατί χθες βράδυ για 2η φορά σε λιγότερο από 2 μήνες έπεσε το κινητό μου σε bootloop. Εμφανίζει το σήμα της Lg και δεν ανοίγει ποτέ. Μόλις αρχές Μαρτίου το είχα παραλάβει από την Procordia μετά από αλλαγή μητρικής πλακέτας και πίστεψα ότι όλα εντάξει. Νιώθω εξαπατημένος που έδωσα ένα σωρό χρήματα για ένα προβληματικό κινητό. Θα ήθελα αντικατάσταση συσκευής αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποκτήσω πρόσβαση στα δεδομένα του κινητού γιατί έχω βιντεάκια και τηλέφωνα που δεν πρέπει να χάσω; Έχει συμβεί σε άλλον που του αντικατέστησαν την μητρική πλακέτα να πάθει το ίδιο;:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Καλησπέρα και Χριστός ανέστη σε όλους. Βρίσκομαι σε απόγνωση γιατί χθες βράδυ για 2η φορά σε λιγότερο από 2 μήνες έπεσε το κινητό μου σε bootloop. Εμφανίζει το σήμα της Lg και δεν ανοίγει ποτέ. Μόλις αρχές Μαρτίου το είχα παραλάβει από την Procordia μετά από αλλαγή μητρικής πλακέτας και πίστεψα ότι όλα εντάξει. Νιώθω εξαπατημένος που έδωσα ένα σωρό χρήματα για ένα προβληματικό κινητό. Θα ήθελα αντικατάσταση συσκευής αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποκτήσω πρόσβαση στα δεδομένα του κινητού γιατί έχω βιντεάκια και τηλέφωνα που δεν πρέπει να χάσω; Έχει συμβεί σε άλλον που του αντικατέστησαν την μητρική πλακέτα να πάθει το ίδιο;:mad: Εχει συμβει. Και εφοσον επαθες μια φορα το προβλημα, επρεπε να φροντιζεις βιντεο-εικονες-τηλεφωνα να ειναι σε backup τακτικο. Δεν υπαρχει τροπος να τα ανακτησεις. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtolis Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Για τις επαφές ενώ τις αποθήκευα στο Google, είχα απενεργοποιήσει τον αυτόματο συγχρονισμό με αποτέλεσμα να μην αποθηκευτούν τελικά εκεί που έπρεπε. Τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες μέχρι πριν 15 μέρες τα αποθήκευα στην κάρτα μνήμης αλλά αυτή γέμισε και αναγκάστηκα να τα αποθηκεύω από τότε και μετά στην εσωτερική μνήμη του κινητού; Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει με κάποιον τρόπο το κινητό ή στο service να μπορέσουν να σώσουν τα δεδομένα της εσωτερικής μνήμης πριν το reset;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Θαρρω πως οχι. Αν εχεις καποιο υπολογιστη γιατι δε τις περνουσες εκει; Εαν οι επαφες σου ηταν στο γκουγκλ θα μπορουν να εμφανιστουν μετα , αλλα αν οπως λες δε τις ειχες συγχρονισει, δε ξερω... Δυστυχως, μπακαπ εννοουσα και αυτο της LG , το οποιο μπορει να ειναι "μπακαπ απο τα λιντλ" , αλλα κανει τη δουλεια του.. Εννοειται πως το αρχειο θα το ειχες παντοτε σε καποιο υπολογιστη/λαπτοπ Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgiat Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Μετά από hard reset σε ένα lg g4 μου ζητάει επαλήθευση λογαριασμού google για να ενεργοποιηθεί η συσκευή. Συγκεκριμένα βγάζει το παρακάτω μήνυμα: "Έχει γίνει επαναφορά της συσκευής. Για να συνεχίσετε,συνδεθείτε με κάποιο λογαριασμό Google ο οποίος έχει συγχρονιστεί στο παρελθόν με αυτή τη συσκευή." Το πρόβλημα είναι ότι ενώ βάζω το gmail μου που είχα κ πριν το hard reset, δεν το δέχεται κ δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τη συσκευή με κανένα τρόπο. Κάποια βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Πρώτη φορά το ακούω. Σε γίνεται setup σα νέο τηλέφωνο; Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Δεν πρεπει να το βαζεις σωστα το gmail σου η password!δοκιμασε να ανακτησεις παλι το passwords απο υπολογιστη Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Μετά από hard reset σε ένα lg g4 μου ζητάει επαλήθευση λογαριασμού google για να ενεργοποιηθεί η συσκευή. Συγκεκριμένα βγάζει το παρακάτω μήνυμα: "Έχει γίνει επαναφορά της συσκευής. Για να συνεχίσετε,συνδεθείτε με κάποιο λογαριασμό Google ο οποίος έχει συγχρονιστεί στο παρελθόν με αυτή τη συσκευή." Το πρόβλημα είναι ότι ενώ βάζω το gmail μου που είχα κ πριν το hard reset, δεν το δέχεται κ δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τη συσκευή με κανένα τρόπο. Κάποια βοήθεια; κατι βαζεις λαθος και σε εμνα εχει τυχει πολλες φορες να σκαλωνει το μυαλο......ειναι 100% οτι βαζεις λαθος κωδικο η μαιλ....συγκεντρωσου καθαρισε το μυαλο σου και θα δεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgiat Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 παιδες αποκλειεται να κανω λαθος το μειλ μου καθως το χρησιμοποιω παρα πολυ καθε μερα...κ οσο για τον κωδικο,εκανα ανακτηση κ αλλαγη εκεινη την ωρα,αλλα κ παλι τιποτα...με ξαναγυρναει για επιβεβαιωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Το παρέλαβα σήμερα!!! Όλα καλά (μισώ τα ταξίδια αλλά έπρεπε να πάω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pauloskb Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Lg g4 601 s/n εσβησε και δεν ξανανοιγει,τι συμβενει παιδες?μπαταρια ειχε γυρω στα 50% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 παιδες αποκλειεται να κανω λαθος το μειλ μου καθως το χρησιμοποιω παρα πολυ καθε μερα...κ οσο για τον κωδικο,εκανα ανακτηση κ αλλαγη εκεινη την ωρα,αλλα κ παλι τιποτα...με ξαναγυρναει για επιβεβαιωση.. φλασαρε σε 5.1 και δοκιμασε αν ξανακανει τα σκαλωματα αυτα, αντε μου φαινεται τα εκανε σκατα η LG με την 6ρα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgiat Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Μιλησα με procodia...αλλαγη πλακετας..!! 1,5 μηνα κινητο...:mad: 602 παρτιδα..15/03/2016 αγορασμενο...αυριο ερχονται να το παρουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 δεν μπορω να καταλαβω, δεν παιρνει το gmail σου και παει για αλλαγη πλακετας? τοσα τσαμπα τις εχουνε τις μητρικες? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Παιδιά το πήρα τελικά το κινητό,θα προσπαθήσω να το φτιάξω μόνος μου με reballing...δεν δίνω 216,77€ να το φτιάξω και μετά αν ξαναγίνει τίποτα να μου πούν ότι δεν καλύπτεται πάλι από εγγύηση ούτε έχω την διάθεση να το κυνηγήσω νομικά καθώς έχω μόνο τον λόγο μου ενω αυτοί τα μηχανηματά τους...δεν ήρθε τεχνικός να μου εξηγήσει τι έχει συμβεί...λυπάμαι πραγματικά...ξέρω πολλά παιδιά θα πούν ότι κακώς το πήρα αλλά δεν έχω διάθεση να χάσω χρόνο και χρήμα (κι άλλο) για μια υπόθεση με αμφίβολη κατάληξη..σημειωτέον ήταν άλλοι 4 με G4...θα θελα να πάρω το G5 αλλά δυστυχώς εμένα με έχασε από πελάτη...τελος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Η επιμονη (και υπομονη ) , ειναι ενα βασικο συστατικο για να βρεις το δικιο σου. Μαντεψε... Κακως το πηρες :p Οι αλλοι με G4, τι υποθεση ειχαν; Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Εκανες καταγγελια και το πηρες τελικα?? :( Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgiat Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 δεν μπορω να καταλαβω, δεν παιρνει το gmail σου και παει για αλλαγη πλακετας? τοσα τσαμπα τις εχουνε τις μητρικες? Ελα μου ντε...το θεωρησαν κ πολυ φυσιολογικο απο τον τροπο που μου μιλουσαν..σαν να το ηξεραν δηλ κ απο αλλους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Το κινητο ειναι μη σου βγαλει το προβλημα. Απαξ και το βγαλει , το παιρνει η κατιουσα. Οσο δε το βγαζει ειναι απαιχτο. Και η LG κοιμαται ορθια, χανει πελατες ετσι απλα και ομορφα. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Όχι δεν έκανα καταγγελία...θα δώ τι θα κάνω..το σκεπτικό είναι το εξής...μένω χωρίς κινητό για χ διάστημα..κάνω καταγγελία όπου δεν μπορώ να αποδείξω πρακτικά τίποτα..εξαρτώνται όλα από το πόσο θα τους πιέσει η γραμματία προστασίας καταναλωτή...έχω ένα κινητό παντελώς άχρηστο δεν μπορω να το πουλήσω αν αποδεκτώ το κόστος όσο θα το φτιάξω τόσο θα το πουλήσω, κοινώς έχω χάσει τα λεφτά μου στο 100%..ακόμα και το ταξί-πάρκιν-7ευρώ μη αποδοχή σερβις είναι χάσιμο χρημάτων για μένα...όποιος έχει διαφορετική άποψη σεβαστή απλά τρέχω από το πρωι μεχρι το βραδυ στην δουλειά δεν έχω την όρεξη να τρέχω και για χάρη της LG ..απλά δεν θα ξανααγοράσω...αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 update:Πέρασα με LGUP την 510b και μέχρι στιγμής δουλεύει κανονικα...δεν έχω κάνει restore τιποτα ακόμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 update:Πέρασα με LGUP την 510b και μέχρι στιγμής δουλεύει κανονικα...δεν έχω κάνει restore τιποτα ακόμα.... LOL , σοβαρα; Καλο info @billias!! Δηλαδη με το LG UP περασε κανονικα τη ρομ και δουλευει το κινητο κανονικα; Εβαλες Gmail και τα σχετικα; Κανε update οποτε μπορεσεις! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω το κινητό αλλά δεν θέλω να ρισκάρω ελαττωματικό κομμάτι.. Υπάρχει τρόπος πριν την αγορά κοιτώντας το serial number ή κάτι άλλο να δω αν θα είμαι οκ ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts