MIB Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 φιλε μου εισαι θεος! σε ευχαριστωωω Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 παιδια εχει κανενας ή μπορει να με βοηθησει να βρω ενα απο τα : D900BDFK1, D900BDFK2, D900BDFI ή D900BDFJ ή γενικοτερα καποιο πιο καινουργιο απο το D900BDFH1.. ευχαριστω Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Πρωτη φορα σκεφτομαι να αγορασω κινητο Samsung. Διαβασα αρκετες απαντησεις που αφορουν fw για ελληνικα. Να υποθεσω λοιπον, οτι αν το τηλεφωνο εχει αγοραστει εκτος Ελλαδας και δεν εχει ελληνικα δε γινεται η Samsung στην ελλαδα να τα προσθεσει; Οπως πχ γινεται με τα Νοκια, οπου με €15 και fw update γινεται να βαλει κανεις ελληνικα μενου και Τ9. Ευχαριστω εκ των προτερων. file mou kai 100 euro na dwseis stin samsung stin ellada den sou pernane elliniko F/W se samsung me alli glossa! (des kai to antistixo 8ema pou anoiksa (service thessalonikis) Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Εμενα δε μ αρεσαν καθολου.D-830 rulez! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkonta Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Άκουσα πρόσφατα ότι κάτι ρώσοι κάνουν προσπάθειες να βάλουν το firmware του D900 στο D600... Έχετε ακούσει τίποτα σχετικό; Καλά θα ήταν πάντως να το κατάφερναν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Άκουσα πρόσφατα ότι κάτι ρώσοι κάνουν προσπάθειες να βάλουν το firmware του D900 στο D600... Έχετε ακούσει τίποτα σχετικό; Καλά θα ήταν πάντως να το κατάφερναν... Μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για το zv30; Και αν ναι που μπορώ να το βρω; Και μιά άλλη ερώτηση σχετικά με το pc studio και τη διαχείρηση επαφών και μηνυμάτων. Υπάρχει κάποια λύση, ώστε να ενεργοποιηθούν οι παραπάνω λειτουργίες που είναι απενεργοποιημένες; Η κάποιο άλλο πρόγραμμα το οποίο να λειτουργεί με το zv30 και να είναι ενεργές; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkonta Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Άκουσα πρόσφατα ότι κάτι ρώσοι κάνουν προσπάθειες να βάλουν το firmware του D900 στο D600... Έχετε ακούσει τίποτα σχετικό; Καλά θα ήταν πάντως να το κατάφερναν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Εδώ μπορείς να βρεις διάφορες εκδόσεις λογισμικού για το Samsung SGH-D900. Η διαδικασία αναβάθμισης αναφέρεται στο service manual. Καλώδιο μπορείς να αγοράσεις εδώ. φιλε μου μολις αγορασα το καλωδιο που μου ειπες απο το site που μου εδωσες! εχει παραγγηλει κανεις απο αυτο το site να ξερω ποσο καθηστερει στις παραγγελιες? ελπιζω να μην κανει κανα μηνα!!! επισης ξερεις κανενα αλλο site με εκδωση firmware(ελληνικη) για το κινητο μου (d900) πιο καινουρια!? αν παει κανεις σε service center στην ελλαδα πια εκδωση firmware θα του βαλουν?? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danai_g Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 paidia voitheia de mporw na vrw to cd ggia na egatasthsw to program sto pc mhpws mporei kapoios na mou to steilei se mail????Episis mipws poulaei kapoios stylus pen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danai_g Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 eixa ki egw provlima me to fortisti k pareigeila apo to internet enan ,dustuxws edw kanena katasthma de fairnei!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: http://euro.palm.com/europe/en/support/win_desktop.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weirdo1977 Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 να ρωτήσω... έχω φλασαρει εδώ και μερικές μέρες το d600 ενός φίλου μου με το ελληνικό firmware που βρήκα σε αυτο το site, το θέμα είναι πως από εκείνη την στιγμή k μετά δεν μπορεί να συνδεθεί με κανένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας... προσέχοντας καλύτερα τι site παρατήρησα αυτά: Mobile carrier codes BO T-mobile AM Vodafone AO O2 AN E-Plus ξέρει κανεις πια είναι η σημασία τους ? ευχαριστώ και καλά χριστούγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 να ρωτήσω... έχω φλασαρει εδώ και μερικές μέρες το d600 ενός φίλου μου με το ελληνικό firmware που βρήκα σε αυτο το site, το θέμα είναι πως από εκείνη την στιγμή k μετά δεν μπορεί να συνδεθεί με κανένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας... προσέχοντας καλύτερα τι site παρατήρησα αυτά: Mobile carrier codes BO T-mobile AM Vodafone AO O2 AN E-Plus ξέρει κανεις πια είναι η σημασία τους ? ευχαριστώ και καλά χριστούγεννα. Παράδειγμα: D600BDEK3 D600= το μοντέλο του κινητού ΒD= Ελλάδα, Κύπρος (Περιοχή-Γλώσσα) Ε= 2005 (Έτος) Κ= Νοέμβριος (μήνας) 3= έκδοση για τη συγκεκριμένη χρoνιά Τα carrier modes αναφέρονται στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Μάλλον το firmware που πέρασες δεν είναι για ελληνική εταιρεία και γιαυτό δε συνδέεται σε κανένα ελληνικό δίκτυο. Δεν ξέρω τι γίνεται για το συγκεκριμένο μοντέλο μιάς και εγώ το έχω κάνει με το ZV30, αλλά εδώ μπορεις να βρεις λύση: http://forum.gsmhosting.com και εδώ: TodoSamsung.com ·:Forums Αυτή είναι στα ισπανικά, αλλά έχει πολύ υλικό για samsung. Μπορείς για να βγάλεις άκρη να τη μεταφράσεις με το foxlingo(addon για mozilla firefox) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 file mou kai 100 euro na dwseis stin samsung stin ellada den sou pernane elliniko F/W se samsung me alli glossa! (des kai to antistixo 8ema pou anoiksa (service thessalonikis) Ευχαριστω, αν και καθυστερημενα, για την απαντηση :) Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 χαίρομαι που έχουμε ακόμη ζωή εδώ... στο ipmartforum θα βρείτε αρκετές νέες εφαρμογές για το διαβολάκι i530 το ζήτημα είναι πώς να περάσω νέα ringtones και εικόνες για background grrrrrrrr :ninja: Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Καλη Χρονια και χρονια πολλα σε ολους.Μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει τροπος να κανω το Ρ-300 να χτυπαει πιο δυνατα??:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svizi Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να δω την έκδοση f/w σε x820 και πως μπορώ να αναβαθμίσω σε καινούργιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να δω την έκδοση f/w σε x820 και πως μπορώ να αναβαθμίσω σε καινούργιο; Ρίξε μια ματιά εδώ: http://forums.mobiledia.com/topic4919.html Για να δεις την έκδοση που έχεις δοκίμασε το: *#1234# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 to kalodio gia anaba8miseis logismikou se d900 kai e900 einai to idio? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jan9 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Παιδια θα'θελα να ζητησω τη γνωμη σας.δινω εως 340 ευρω κ κυριως με ενδιαφερει το βιντεο κ φυσικα να'ναι ευχρηστο το κινητο.Ειμαι λοιπον αναμεσα στο ε900 και στο Ν70 νοκια. Ποια η γνωμη σας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Παιδια θα'θελα να ζητησω τη γνωμη σας.δινω εως 340 ευρω κ κυριως με ενδιαφερει το βιντεο κ φυσικα να'ναι ευχρηστο το κινητο.Ειμαι λοιπον αναμεσα στο ε900 και στο Ν70 νοκια. Ποια η γνωμη σας?? Ε900 στεγνά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 αν παει κανεις σε service center στην ελλαδα πια εκδωση firmware θα του βαλουν?? akoma perimenw apantisi Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Χαιρετω τους φιλους μου τους fans των Samsung!!! Λεω να μπω κι εγω στο club των κατοχων Samsung αλλα δεν ξερω ποιο! Εχω δει σε ενα περιοδικο γνωστο με κινητα πολλα μοντελα που πανω κατω μοιαζουν και μεταξυ τους πχ. SGH-600, SGH-D820, SGH-D900, SGH-E900, SGH-Z650 etc. Πανω κατω κανουν τα ιδια λεφτα, εχουν τις ιδες περιπου δυνατοτητες και εχουν ιδιο σχεδον design! Ψαχνω λοιπον σε slide-up στιλ ενα με α) πολυ καλη καμερα (κυριως καθαροτητα οθονης και οχι απλα πολλα megapixels, θελω να πω πως μου ειναι αδιαφορο αν εχει 1.3 η 3 mp αρκει να εχει καθαρη οθονη -ελπιζω να βγαλανε νοημα αυτα που ειπα!!!) β) bluetooth, mp3, να δεχεται themes και games μεσω bluetooth γ) να κρατα η μπαταρια του αν γινετε 3 μερες με βραδυ κλειστο και με μετρια χρηση δ) επετκταση μνημης ε) να δεχεται αντιστοιχιση αριθμου με φωτο η ηχο Παιδες, βοηθηστε με εαν ξερετε και εχετε δοκιμασει καποια συσκευη Μεχρυ και 500 ευρω Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Χαιρετω τους φιλους μου τους fans των Samsung!!! Λεω να μπω κι εγω στο club των κατοχων Samsung αλλα δεν ξερω ποιο! Εχω δει σε ενα περιοδικο γνωστο με κινητα πολλα μοντελα που πανω κατω μοιαζουν και μεταξυ τους πχ. SGH-600, SGH-D820, SGH-D900, SGH-E900, SGH-Z650 etc. Πανω κατω κανουν τα ιδια λεφτα, εχουν τις ιδες περιπου δυνατοτητες και εχουν ιδιο σχεδον design! Ψαχνω λοιπον σε slide-up στιλ ενα με α) πολυ καλη καμερα (κυριως καθαροτητα οθονης και οχι απλα πολλα megapixels, θελω να πω πως μου ειναι αδιαφορο αν εχει 1.3 η 3 mp αρκει να εχει καθαρη οθονη -ελπιζω να βγαλανε νοημα αυτα που ειπα!!!) β) bluetooth, mp3, να δεχεται themes και games μεσω bluetooth γ) να κρατα η μπαταρια του αν γινετε 3 μερες με βραδυ κλειστο και με μετρια χρηση δ) επετκταση μνημης ε) να δεχεται αντιστοιχιση αριθμου με φωτο η ηχο Παιδες, βοηθηστε με εαν ξερετε και εχετε δοκιμασει καποια συσκευη Μεχρυ και 500 ευρω Ευχαριστω!!! ειμαι κατοχος του d-820 και αφου σε ενδιαφερει η καμερα θα σου ελεγα να το βγαλεις απο τη λιστα,η καμερα του ειναι τραγικη θα ελεγα και δεν εχει flash.themes και games μεσω bluetooth αν δεν κανω λαθος δεν παιρνει κανενα samsung. Απο οσα ειπες θα προτεινα το D900 που εχει πιο καλη καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 και απο μπαταρια? ποσο κρατανε περιπου? το φτανουν το 3ημερο η θα ειμαι με εναν φορτιστη στην τσεπη? ωστε themes και games δεν παιρνει κανενα samsung? μεγαλο μειον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts