Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Samsung

mixalis0mcp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας.

Εχω το κινητό από τότε που δούλευα στον Αθήνα 2004, αλλά χρησιμοποιούσα το Nokia που έχω γιατί έχει bluetooth και έχω βολευτεί πολύ το ασύρματο χάντς-φρί. To Nokia δυστυχώς άρχισε να κλείνει μόνο του (γέρασε πια) κι έβγαλα το i530 απ' το κουτί του. Πέρασα τα φονμπουκ του Nokia στο Outlook και από εκεί με το Hot-Sync στο Samsung. Το πρόβλημα είναι οτι σε όλους τους αριθμούς τηλεφώνου έχω βάλει μπροστά το +30 γιατί μπορεί να τύχει να βρεθώ στο εξωτερικό. Οταν λοιπόν πέρασαν τα contacts του Outlook στο Phonebook του i530, όλα τα τηλέφωνα είχαν ένα κενό μετά το +30 (π.χ. +30_6999123456 όπου _ το κενό), με αποτέλεσμα όποτε πάω να καλέσω οποιοδήποτε αριθμό να τρελένεται και να με βρίζει, λέγοντάς μου: "Invalid number". :shoot:

Ημαρτον, που λέει κι ο Γεωργίου. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να το ξεπεράσω; (κανα γουόρκ-αράουντ δηλαδή).

Ευχαριστώ πολύ.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To πιο εύκολο που μπορώ να σκευτώ είναι να κάνεις εξαγωγή του καταλόγου σου σε excel να βάλεις ένα κανόνα εύρεση και αντικατάσταση του +30_ σε +30.

Πρόσφατα αγόρασα το Χ640 και το καλώδιο της Mobile Action MA-8230P. Δοκίμασα να μεταφέρω java παιχνίδια σύμφωνα με τις οδηγίες, αλλά το τηλ. "κολλάει" μετά την επιλογή 1. ΡΡΡ UP. Δοκίμασα και με την επιλογή 2. Serial Download (όπως λέει στο help του Samsung XXXX Java Uploader v1.1), αλλά τα ίδια. Η πλάκα είναι ότι έσβησα την «Απευθειας συνδεση με αλλον υπολογιστη» από τα XP, για να την ξαναδημιουργήσω απ' την αρχή, αλλά τώρα με το που επιλέγω «Κεντρικος υπολογιστης», η διαδικασία κολλάει!!! :mad: :X

Εχει καταφέρει κάποιος να μεταφέρει java με αυτό το καλώδιο? :wacko:

Ευχαριστώ

Όσον αφορά το D600 υπάρχει αυτός ο κωδικός μέσω του οποίου έχετε access σε πολλά κρυφά settings του κινητού!Δοκιμασμένο και στο E800

*#8999*8378#

Ισχύει και στο sgh-e630

(που μάλλον είμαι ο μοναδικός κάτοχος αυτού του τηλεφώνου αυτού στο myphone :) )

Αλλά δεν προσφέρει και καμμιά ιδιαίτερη λειτουργία , μόνο κάποιες πληροφορίες για εκδόσεις h/w , f/w ,παραγωγής κ.α.

Σε ευχαριστώ φίλε Πυθαγόρα για την άμεση απάντησή σου. Να θέσω όμως λίγο διαφορετικά την ερώτηση. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό; Πρέπει να βγάζει invalid number εάν υπάρχει κενό στον αριθμό; Δεν είναι πρόβλημα της συσκευής, ή του λειτουργικού (palm-os)? Και στο δικό σου, εάν δει κενό στον αριθμό αρνείται να πάρει τηλέφωνο, ή μόνο η δική μου συσκευή το κάνει αυτό; Επίσης έχει αχρηστευθεί η αναζήτηση. Οποτε κάνω αναζήτηση στο phonebook, τρώω ένα ωραιότατο reset και πριν από αυτό το υπέροχο μήνυμα: "Fatal Alert SystemManager.c, Line:328 Illigal operation detected! Please reset your handset." Μήπως φταίνε κάτι freeware προγραμματάκια που έχω φορτώσει; Η τα ληγμένα trialware που δεν έχω σβύσει ακόμα; (τα φοβάμαι εγώ τα ληγμένα). Συγνώμη για τον βομβαρδισμό των ερωτήσεων, αλλά σκέφτομαι σοβαρά να χρησιμοποιήσω / αξιοποιήσω τη συσκευή στο μέλλον. Κάτι άλλο που θέλω να μάθω είναι εάν έχει βρει κάποιος λύση για το μπλε δόντι (bluetooth). Εχω δει κάτρες SD με bluetooth, αλλά αυτές παίζουν μόνο σε συσκευές με Windows. Σωστά;

Ευχαριστώ πολύ.

Δεν έχω αυτή την συσκευή, αλλά μου νομίζω πως είναι λογικό αυτό το πρόβλημα και δεν είναι κάποιο bug. Σχετικά με την αναζήτηση, το πρόβλημα αυτό το κάνει στο find όταν ψάχνει σε μερικές εφαρμογές, η πιο ύποπτη εφαρμογή είναι το Docs to go όπου θα πρέπει να πας στις ιδιότητές της και να απενεργοποιήσεις το global find αν δεν είναι αυτό θα πρέπει να δεις ποια εφαρμογή ψάχνει αμέσως πριν κάνει reset. Οσο για το bluetooth η palm έχει βγάλει μια κάρτα με drivers για palm_os αλλά δεν ξέρω εαν μπορεί να δουλέψει και στο δικό σου.

Γειά σας παιδιά

Είμαι και εγώ κάτοχος του ίδιου κινητού PDA και είναι ΣΟΥΠΕΡ!

Έχω και εγώ τις δυσκολίες μου βέβαια...

Παρακαλώ βοηθήστε αν και όπου μπορείτε...

1) Έχω κάρτα cosmpote whats up και δεν μπορεί να δεί ουτε τον κατάλογο

αλλά ούτε και τα μηνύματα. Την βάζω σε "συνηθισμένα" κινητά (πχ T610/Motorola Mpx200) και φυσικά "παίζει" κανονικά!

Στο samsung βλέπει μόνο το δίκτυο αλλά και πάλι κολλάει! Βγάζει ενα μήνυμα "fatal alert .... " και κάνει reset.

Όπως και όταν πάω να κάνω κλήση. Να δεχθώ ; τίποτα.

Αλλάζω κάρτα SIM και η άλλη παίζει κανονικά! :wacko:

2) Με την άλλη κάρτα δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό με το Dekstop πρόγραμμα... έχω αποθηκευμένα voice messages και φωτογραφίες στο κινητό

και θέλω να τις στείλω στον Η/Υ. Αλλά ενώ δείχνει οτι συγχρονίζεται,

Δεν βγάζει τίποτα στο προγραμμα στις σχετικές κατηγορίες.

Πρόγραμμα/παιχνίδι έχω περάσει στο κινητό και δουλεyει ο συγχρονισμός...(με IRda)

3) Έχω κάρτα MMC 64MB, μπορεί να την διαβάσει; Χωράει άψογα στην υποδοχή αλλά όταν τη βάζω δεν μου δέιχνει κάτι. (έχει διάφορες φωτό μεσα) :worry:

Συγνώμη για την ζαλάδα με τα πολλά ερωτήματά μου. :blink: :shifty: :rolleyes:

Μήπως ξέρετε ποιο είναι το μεγαλύτερο μέγεθος MMC ή SD με το οποίο είναι συμβατό το SGHi530;

Ό,τι δεν μας σκοτώνει, απλά μας κάνει δυνατότερους!

ήμουν άθεος.. μέχρι που συνειδητοποίησα ότι εγώ είμαι θεός

• 2 weeks later...
Θα ηθελα και γω να μαθω αν καταφεραι να συνδεθει κανεις με το καλωδιο.εχω το χ640.Ευχαριστω!

Ισχύει και στο sgh-e630

(που μάλλον είμαι ο μοναδικός κάτοχος αυτού του τηλεφώνου αυτού στο myphone :) )

Αλλά δεν προσφέρει και καμμιά ιδιαίτερη λειτουργία , μόνο κάποιες πληροφορίες για εκδόσεις h/w , f/w ,παραγωγής κ.α.

Μπορεις με τις καταλληλες ρυθμίσεις να πειράξεις την ένταση του ηχείου του τηλεφώνου! Επίσης κατι ακόμα το οποίο δεν ξέρω αν ισχύει για όλα τα Samsung,κατα την αναπαραγωγή βίντεο στο D600 αν πατήσεις το "1" παίζει το βίντεο σε όλη την οθόνη! Δοκιμάστε να πείτε σε ποια άλλα κινητά το κάνει...

--------------

Dr. Tasos

Παιδιά ρίξτε μια ματιά εδώ... Κατά την άποψή μου είναι ο πιό απόλυτος οδηγός για τη μεταφορά java σε samsung... http://315.fiberworld.nl/d500/

παιδια πριν λιγο καιρο επεισα την κοπελα μου να παρει το samsung x640.Aλλα οσο και αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω παιχνιδια .Βοηθειστε να βρω κανενα παιχνιδακι γιατι θα με σκοτωσει :shoot.

• 2 weeks later...
Αν ξερει κανεις που μπορω να βρω ανταλακτικη γραφιδα ή εχει spare να μου πουλησει θα με υποχρεωσει. Ρωτησα στα service centers αλλα τζιφος. Σωστε με!!. Ειναι πολυ σπαστικο να πρεπει να κουβαλας ανταλακτικο στυλο που να μην ειναι ενσωματομενο στο κινητο

• 2 weeks later...
Μήπως ξέρετε ποιο είναι το μεγαλύτερο μέγεθος MMC ή SD με το οποίο είναι συμβατό το SGHi530;

Gia sd den nomizw naxeis provlima opoia karta kian agoraseis...exw mia sd xwritikotitas 1 Gb kai douleuei kanoni..twra an sou xreiastei megaliteri..risk it!:D

SGH-i530 User

ΠΑΙΔΙΑ SOS..ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ..ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ TO ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑ

SYSTEMMANAGER.C,LINE:328

ILLEGAL OPERATION DETECTED!

PLEASE RESET YOUR HANDSET

ΕΚΑΝΑ RESET ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ..ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Όταν λες τίποτα?

τι ακριβώς? σου κάνει πάλι το ίδιο μετα το reset?

Εαν ναι, δοκίμασε να κάνεις ένα warm reset (προσοχή όχι hard reset γιατί θα χάσεις τα δεδομένα σου)

Φιλε Πυθαγορα μου κανει ακριβωε το ιδιο μετα το reset..Τι ειναι το warm reset? Πως γινεται? Οσο για δεδομενα δεν εχω τιποτα μεσα,ειναι παρθενα ακομη το κινητο..Μιλουσα εχθες με ενα φιλο και μου ηρθε ενα sms..(Φυσικα ηταν κενο μιας και δεν εχω βαλει ελληνικο μενου)..Καθως μιλουσα πηγα να διαβασω το μηνυμα και μπλοκαρε..Επισης δεν μπορω να βρω με τιποτα φορτιστη στην αγορα..Υπαρχει καποιο αλλο μοντελο που να κανει ο φορτιστης του για το 530? Sorry για την καταιγιδα ερωτησεων αλλα ειμαι εντελως ασχετος και οποια βοηθεια μου ειναι πολυτιμη..Ευχαριστω

Ένα μικρό F.A.Q. σχετικά με τα palm μπορείς να διαβάσεις εδω: http://72.14.207.104/search?q=cache:http%3A%2F%2Fwww.myphone.gr%2Fforum%2Fannouncement.php%3Ff%3D56 εκει θα βρεις και λεπτομέριες για τους τύπους των reset (θα σε βοηθήσει και το βιβλίο οδηγιών σε αυτό) για τα άλλα φορτιστές κ.τ.λ. δεν ξέρω να σου πω. :(

Ευχαριστω πολυ φιλε μου..Κατι αλλο θελω να σε ρωτησω..Ενας φιλος μου εχει το Sony Ericsson P910i..Κανουν οι εφαρμογες του για το δικο μου? Επισης οποιοs ξερει για φορτιστη παρακαλω βοηθηστε με..

Το P910i έχει διαφορετικές εφαρμογές γιατί το λειτουργικό του είναι symbian ενώ το δικό σου palm os. Εφαρμογές μπορείς να βρείς και εδώ: http://www.palmgear.com

thelw ti voitheia sas!

thelw na agorasw mia deyteri syskeyi kai lew gia to neo x200.

tha einai to prwto mou samsung?

axizei?

stoixizei 95euro sto plaisio, kali timi mou fainetai!

ayto pou kyriws me endiaferei einai an oi irda tou tha einai symbates me aytes apo to nokia 6230 poy exw twra!

ayto gia emena einai ikani kai anagaia synthiki gia na to agorasw!opoios filotimithei na apantisei as einai kala!!!!!!!:)

Ευχαριστω φιλε..Μα τοσο δυσευρετο ειναι αυτο το κινητο? Δεν βρισκω φορτιστη πουθενα!!! Ουτε Γερμανο,ουτε Πλαισιο..ΠΟΥΘΕΝΑ! HELP MEEEEE

Tonyelit εχω εγω γραφιδες (Ειχα προνοησει και ειχα παρει 4)..

Μεσα στην αναζητηση για φορτιστη βρηκα δυο προιοντα στο Expansys και θελω την γνωμη σας..Το ενα ειναι ενα Nokia to Samsung charger και το αλλο ενα πολυμπριζο με θυρες USB που υποστηριζει οτι φορτιζεις το κινητο μεσω του USB καλωδιου..Να τα αγορασω η θα κλαιω τα λεφτα μου?

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Samsung
  • The topic was pinned