celtic1453 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Ναι, είναι λίγο μπέρδεμα η όλη κατάσταση με τις Ρομ. Ή cn ROM είναι σίγουρα μόνο με αγγλικά και χωρίς gapps? Γιατί σε όλα τα κινεζομαγαζα αναφέρουν multilanguage ROM και gapps, ακόμα και αυτά που δεν ασχολούνται να σου αλλάξουν Ρομ όπως banggood και geekbuying. Aν το vickmall μπορει να βαλει GAAPS στην οριτζιναλ ΡΟΜ ΧΩΡΙΣ να το πειραξει, ρουτ κτλ ωστε να κανει ΟΤΑ θα το παρω με μαμα ΡΟΜ και GAAPS. Δε με νοιαζει η γλωσσα. Οι αχρηστες εφαρμογες επισης απενεργοποιουνται αφηνοντας τη ραμ να ανασανει..... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 να πω την αμαρτια μου ουτε καν ζητησα root και δεν ξερω τι εγινε καν!αν το εκαναν καλως αν οχι παλι δεν με χαλαει λογω nova go που θελω να βλεπω στο κινητο.παντως εγω θελω ελληνικα στο κινητο μου οποτε αν την αλλαξαν καλα επραξαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 (edited) δειτε και αυτο το τερατακι.... http://www.vickmall.com/asus-pegasus-5000-smartphone-64-bit-mtk6753-octad-core-android-5-1-3gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-fhd-screen-5000mah-battery-4g-phone-white.html ASUS Pegasus 5000 Smartphone 64 Bit MTK6753 Octad Core Android 5.1 3GB Ram 16GB Rom 5.5 Inch FHD Screen 5000mAh Battery 4G Phone 219,99$$....... Edited March 7, 2016 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. March 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Το πήρε κανένας παιδια;;;; Το βρήκα 125ευρω. Με ενδιαφέρει αυτονομία-GPS--φωτογραφικη-Social networks-fbook-viber-skype.-ποιοτητα κλήσεως-WIFI!!!!!!. ΕΧΕΙ ΛΑΓΚΣ ΣΕ ΑΥΤΑ;;;;;;;;;;;; ;;ΟΧΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ. Τι λέτε;;;; Το ΑΓΟΡΑΣΕ κανένας;; Το αγορασα για τον πεθερο μου, Παιδια το κινητο ειναι φοβερο για τα λεφτα του... Δεν το δοκιμασα σε παιχνιδια αλλα για ιντερνετ ειναι κομπλε.. 4g δεν δοκιμασα να δω αν οντως δεν πιανει αλλα απο την αρχη δεν μας ενδιεφεραι αυτο. Καμερα μπροστα πολυ καλη και εννοιετε η πισω Μπαταρια: απο το πρωι ανοιχτο,στις 9 το βραδυ ηταν 93% ! Ωραιο το πισω μερος που ειναι κατι σαν καοτσουκ,οχι πλαστικουρα οπως ολλα τα κινητα. Οταν εχω χρονο θα το ψαξω και αλλο. Γνωμη μου,αν καποιος δεν ειναι gamer να εχει απαιτήσεις,στα λεφτα του πιστευω ειναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Το αγορασα για τον πεθερο μου, Παιδια το κινητο ειναι φοβερο για τα λεφτα του... Δεν το δοκιμασα σε παιχνιδια αλλα για ιντερνετ ειναι κομπλε.. 4g δεν δοκιμασα να δω αν οντως δεν πιανει αλλα απο την αρχη δεν μας ενδιεφεραι αυτο. Καμερα μπροστα πολυ καλη και εννοιετε η πισω Μπαταρια: απο το πρωι ανοιχτο,στις 9 το βραδυ ηταν 93% ! Ωραιο το πισω μερος που ειναι κατι σαν καοτσουκ,οχι πλαστικουρα οπως ολλα τα κινητα. Οταν εχω χρονο θα το ψαξω και αλλο. Γνωμη μου,αν καποιος δεν ειναι gamer να εχει απαιτήσεις,στα λεφτα του πιστευω ειναι μια χαρα. Pyro GPS???ΚΑΛΟ;;;; Ποιότητα WiFi??? Ποιότητα κλήσεων;;; Σήμα;;; Έχει LAGS????? Κολλάει σε εφαρμογές όπως Viber, what's up, fbook, messenger???? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. March 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 GPS δεν το εχω δοκιμασει. Ποιτητα wifi μια χαρα,δεν ειδα κατι περιεργο. Lags δεν παρατηρησα. Facebook κανενα προβλημα Τα υπολοιπα θα τα τεσταρω σε λιγες μερες οταν εχω χρονο να ασχοληθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 GPS δεν το εχω δοκιμασει. Ποιτητα wifi μια χαρα,δεν ειδα κατι περιεργο. Lags δεν παρατηρησα. Facebook κανενα προβλημα Τα υπολοιπα θα τα τεσταρω σε λιγες μερες οταν εχω χρονο να ασχοληθω Κάτι τελευταίο... Από που το πήρες;; Ποια ΡΟΜ έχει;;;;CN ή WW?? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. March 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Απο vickmall. WW εχει,κανονικα με ελληνικα και app store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Απο vickmall. WW εχει,κανονικα με ελληνικα και app store. Σου έκανε ΟΤΑ;;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 (edited) Απο vickmall. WW εχει,κανονικα με ελληνικα και app store. Οπότε και εμένα ετσι θα είναι.... Root στο έκαναν; Edited March 7, 2016 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. March 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Σου έκανε ΟΤΑ;;; Τι ειναι αυτο; :p Οπότε και εμένα ετσι θα είναι.... Root στο έκαναν; Δεν ζητησα root αν και απο οτι ειδα τωρα εβαλαν και επιλογη οταν το παραγγελνεις για root. Οταν το παραγγειλα δεν ειχαν βαλει ακομα αυτη την επιλογη. Δεν εχω τσεκαρει αν ειναι root και δεν μας ενδιεφερε εξαλου να ειναι. Γενικα εχω παρει 2 asus zenfone 6 και τωρα αυτο και βλεπω οτι ειναι πολυ αξιοπιστα και τερατα στην μπαταρια. Μια φορα δεν εχουν κολλησει η να κανουν κατι περιεργο τα κινητα.. Οταν το επεξεργαστω το max περισσοτερο θα γραψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Τι ειναι αυτο; :p Δεν ζητησα root αν και απο οτι ειδα τωρα εβαλαν και επιλογη οταν το παραγγελνεις για root. Οταν το παραγγειλα δεν ειχαν βαλει ακομα αυτη την επιλογη. Δεν εχω τσεκαρει αν ειναι root και δεν μας ενδιεφερε εξαλου να ειναι. Γενικα εχω παρει 2 asus zenfone 6 και τωρα αυτο και βλεπω οτι ειναι πολυ αξιοπιστα και τερατα στην μπαταρια. Μια φορα δεν εχουν κολλησει η να κανουν κατι περιεργο τα κινητα.. Οταν το επεξεργαστω το max περισσοτερο θα γραψω. και σε εμενα δεν ειχε επιλογη για root,θηκες,rom κτλ.τωρα εβγαλε :mad: .λογικα θα ειναι οπως το δικο σου για αυτο ρωτησα.αμα ειναι root καλως αλλιως θα βλεπω nova go :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oscar_kilo Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 με ενδιαφερει τ θεμα.... ΥΓ τι ειναι τ ΟΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Αναβάθμιση λογισμικού on the air Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skolix Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 http://www.aliexpress.com/store/product/Original-5000mAh-Zenfone-Max-ZC550KL-Smart-Phone-Android-5-0-MSM8916-Quad-Core-FDD-LTE-4G/1019176_32604697181.html?aff_platform=data-feeds&sk=JYJQJYByj%3A&cpt=1457972990582&aff_trace_key=340e5b032b83404995df0b6a6eab07d2-1457972990582-04247-JYJQJYByj 115 euros....αξιζει???????????????????:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 http://www.aliexpress.com/store/product/Original-5000mAh-Zenfone-Max-ZC550KL-Smart-Phone-Android-5-0-MSM8916-Quad-Core-FDD-LTE-4G/1019176_32604697181.html?aff_platform=data-feeds&sk=JYJQJYByj%3A&cpt=1457972990582&aff_trace_key=340e5b032b83404995df0b6a6eab07d2-1457972990582-04247-JYJQJYByj 115 euros....αξιζει???????????????????:) για τσεκαρε σιγουρα πρωτα οτι πουλαει το σωστο τηλεφωνο.. απο κατω στην cpu γραφει ΜΤΚ ενω φοραει qualcomm το max... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 vickmall με λιγα παραπανω να σαι σιγουρος http://www.vickmall.com/catalogsearch/result/?q=Asus+zenfone+max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Απο vickmall. WW εχει,κανονικα με ελληνικα και app store. Data έχουν και οι δύο SIM ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Data έχουν και οι δύο SIM ; αφου λεει μια 4g μια 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 μου ηρθε!οπως τα λεει στο review.καμερα πολυ καλη εχει λιγο lag η μπαταρια δεν πεφτει αλλα θελει χρονο να το διαπιστωσω.δεν ειναι root αλλωστε παιζει και nova go.οθονη καλη σε γενικες γραμμες πολυ ευχαριστημενος.για να γελασουμε αν ειχε την οθονη και την σβελταδα του meizu m1 note που ειχα και χαλασε με την μπαταρια και την καμερα που χει θα ηταν τελειο!!αλλα οκ ηξερα τι παιρνω,ολα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 μου ηρθε!οπως τα λεει στο review.καμερα πολυ καλη εχει λιγο lag η μπαταρια δεν πεφτει αλλα θελει χρονο να το διαπιστωσω.δεν ειναι root αλλωστε παιζει και nova go.οθονη καλη σε γενικες γραμμες πολυ ευχαριστημενος.για να γελασουμε αν ειχε την οθονη και την σβελταδα του meizu m1 note που ειχα και χαλασε με την μπαταρια και την καμερα που χει θα ηταν τελειο!!αλλα οκ ηξερα τι παιρνω,ολα καλα! Στο θεμα επεξεργαστη μην νομιζεις οτι εχουν μεγάλη διαφορά στο θέμα εμπειρια χρήσης. Στο θέμα οθονη, ναι.. η igzo fhd ips oθονη του m1 ειναι πολυ καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Πολυ πιθανόν.Α δεν έχει και φωτιζομενα πλήκτρα.μείον για την κατηγορία που ανήκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Πολυ πιθανόν.Α δεν έχει και φωτιζομενα πλήκτρα.μείον για την κατηγορία που ανήκει mega μειον το lag...... ελεος,,,,, Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Καλά δεν είναι και τόσο χάλια.με pure android μια χαρά θα ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. March 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Στην οθονη εχει lag? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts