Jump to content

Την καλύτερη camera στα 300 ευρώ

giannis_al
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαζεύεις αλλα 70€ αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα και παίρνεις το lg g4, η τιμή του είναι στα 370 πλεον. Τουλάχιστον στην κάμερα δεν έχει αντίπαλο σε androind, θα ξέρεις ότι έχεις το κινητό με την καλύτερη κάμερα. Και δεν τιθεται συγκριση με το g3 σε ολα τα επιπεδα. Ειδάλλως μετά πας σε windows.

Άλλο κινητό που θεωρητικά έχει ισάξια κάμερα του g4, είναι το zte nubia z9 max με 3GB. Βγαίνει στις 5.5' αλλά έχει και αυτό μικρά bezels. Αλλά μόλις κυκλοφόρησε στα 350$ στην Κίνα και δεν είναι παντού διαθέσιμο, λογικά ή τιμή θα πέσει μολις στοκαρουν. Υπάρχει και το απλό με 2GB στα 200$, αλλά δεν ξέρω λεπτομερειες για την κάμερα. Αξίζει πάντως να τα κοιτάξεις.

The day is my enemy, the night my friend

Προς στιγμή νόμιζα ότι είναι ο ίδιος Γιάννης που την πέφτει....στον εαυτό του!! :lol:

Όχι Γιάννης … Γιαννάκης

Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη

Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει

Τι κάνεις Γιάννη; κουκιά σπέρνω

Πότε ο Γιάννης δεν μπορεί , πότε ο ***** του πονεί

:lol: :lol: :lol:

Πολυ ενδιαφερον σχόλιο!Εδωσες τη λυση στον άνθρωπο.

Φιλε,εχω πιασει 5 G3 16αρια.Κανενα θεμα δεν ειχαν.Μια χαρα αποκριση,μονο η φωτεινοτητα δεν ει αι τοσο καλη,αμα την κατεβασεις δεν βλεπεις τιποτα.Και αυτο λογω QHD και 801.Αλλα αυτα τα bezels ειναι απιστευτα.

Ναι εντάξει, αν θέλουμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα, πάσο.

Υπαρχουν και αλλοι 50000, με ισάριθμα G3, που είχαν και έχουν πρόβλημα και μάλιστα παραπάνω απο 1 φορά ο καθένας.

Αφού αρχισαν να σκέφτονται για θήκες γιατί πλεον η procordia αρχισε να βάζει πάνελ του κωλ.... και προτιμούν να τα κρατήσουν σπασμένα!!!!! Δεν είναι δικά μου λογια, αυτά. Πηγενετε μια βόλτα απο το νήμα και διαβάστε!

Ενταξει, δεν ξερω τι άλλο να πω! Το σταματάω εδώ και ας πάρει ο φίλος οτι πραγματικά του αρέσει!

Καλό θα ηταν κάποτε να αποκτουσαμε αγοραστική συνήδηση και όλα τα fail να πήγαιναν εκεί που πρέπει. Στον κουβά.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

καλημερα φιλε μου. Εγω παντως θα προτεινα το Ρ8. ειναι ο,τι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα συνολικα. Μονο μειον του η μικρη σχετικα μπαταρια σε σχεση με το Ρ7. Μπηκαν και αυτοι στη διαδικασια να το κανουν λεπτο και του κουρεψαν μπαταρια, ομως βγαζει τη μερα δε θα εχεις θεμα. Το κινητο ειναι ολοκληρωμενο, με πολυ καλη καμερα, καλυτερη απο του G3 για μενα και κοντα στο G4. Εχει αλαγκαριστο μενου και δεν του λειπει τιποτα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

καλημερα φιλε μου. Εγω παντως θα προτεινα το Ρ8. ειναι ο,τι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα συνολικα. Μονο μειον του η μικρη σχετικα μπαταρια σε σχεση με το Ρ7. Μπηκαν και αυτοι στη διαδικασια να το κανουν λεπτο και του κουρεψαν μπαταρια, ομως βγαζει τη μερα δε θα εχεις θεμα. Το κινητο ειναι ολοκληρωμενο, με πολυ καλη καμερα, καλυτερη απο του G3 για μενα και κοντα στο G4. Εχει αλαγκαριστο μενου και δεν του λειπει τιποτα.

Όπως γράφω και στο αρχικό post, στην ίδια τιμή έχω βρει από fastcardtech το s6. Μιας και βλέπω ότι έχεις το edge, οι 2 κάμερες συγκριτικά πώς τα πηγαίνουν;

History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii

Current device: LG G4 Dual

Ίδια κάμερα δεν έχουν αυτά τα δύο?? :blink:

Το s6 από fct είνα πιο φθηνό απ' ότι κοστίζει το p8 στην Ελλάδα...302 ευρουλάκια κοστίζει το s6 από το fct...:!:

Και για τη φασαρία που έχει γίνει για το εν λόγω κατάστημα, συμφορουμίτης παρέλαβε πρόσφατα το galaxy s5 με 175 ευρώ από το εν λόγω κατάστημα, το έλεγξε κ μου είπε ότι ειναι καρα-γνησιότατο! ;)

Το s6 από fct είνα πιο φθηνό απ' ότι κοστίζει το p8 στην Ελλάδα...302 ευρουλάκια κοστίζει το s6 από το fct...:!:

Και για τη φασαρία που έχει γίνει για το εν λόγω κατάστημα, συμφορουμίτης παρέλαβε πρόσφατα το galaxy s5 με 175 ευρώ από το εν λόγω κατάστημα, το έλεγξε κ μου είπε ότι ειναι καρα-γνησιότατο! ;)

Είναι refurbished; αν ναι το ανταλλακτικό που έχουν αλλάξει είναι εργοστασιακό ή τίποτα άλλο;

Γιατί αν είναι έτσι ας ψάξει για μεταχειρισμένο από Ελλάδα. Τουλάχιστον θα έχει και εγγύηση αν θέλει.

Δεν υπαρχει ομως περιπτωση να ναι ελατωματικο, μεταχειρισμενο ή διαφορα τετοια; Γιατι τελευταια βλεπω στο φορουμ τρελες τιμες απο το fct και λιγο περιεργο φενεται... :confused:

Όπως γράφω και στο αρχικό post, στην ίδια τιμή έχω βρει από fastcardtech το s6. Μιας και βλέπω ότι έχεις το edge, οι 2 κάμερες συγκριτικά πώς τα πηγαίνουν;

φιλε μου δεν εχω δει πως παει η καμερα ζωντανα, να εχω αποψη, αλλα κρινοντας απο το Ρ7, θεωρω οτι ειναι πολυ καλο. Το Ρ7 ηδη ηταν καλο και το Ρ8 ειναι πολυ αναβαθμισμενο στον τομεα καμερα. Επισης ειμαι κατα του να παιρνεις κινητα χωρις εγγυηση, γιατι το να το στειλεις πισω κινα για εγγυηση ειναι ταλαιπωρια.

Το S6 σιγουρα ειναι καλυτερο αλλα δε νομιζω να εχουν μεγαλες διαφορες..

Επισης, αν ειναι παρτο μεταχειρισμενο, τοσα παιδια πουλανε S6 εδω επειδη αλλαζουν συχνα κινητα..μονο το Knox να προσεξεχεις ναναι 0x0. Απο εκει και περα καλυτερα απο εδω και να εχεις εγγυηση.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9