hyperionsky Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Στο site της Samsung βρήκα αυτό το καλώδιο για το E700 με κωδικό PCB133LBE : http://gr.samsungmobile.com/mobile_phone/sgh-e700/accessory.jsp Σε κάποιο κατάστημα που το βρήκα όμως μου είπαν ότι δεν κάνει για το Ε700. Πάνω στην συσκευασία δεν αναφέρεται με ποιες συσκευές είναι συμβατό. Ξέρει κανείς τί παίζει ή το έχει δοκιμάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Paidia kalispera to kserw oti ginomai kourastikos aplos 8elw na rwthsw kati grigoro, (exw diavasei olo to forum alla epeidh exw diavash kai gia alla kinita epeidh eimai stin anazitish poio na parw Motorola V600, 6600(einai pantofla), 710 H to GX30 ..... XATHIKA!!!) 1)paizei Mp3,wav ws ringtone?? 2)Mporw na perasw java games apo to Pc(infrared)? 3)Photo ? 4)Polythonic? Euxaristw polu prokatavolika YG spoudazw agglia kai telika uparxh kai kinito xwris Vodafon Live menu Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xypni1 Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ RINGTONES, LOGOS ΚΛΠ ΓΙΑ SAMSUNG E700; ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ. Παράθεση :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 telika ta videakia mporis na ta peraseis sto pc? mexri posa defterolepta diarkoun? 25 or 15sec? oi fotos poso kales einai? sigrinonte me aftes tou gx20 or einai poli xiroteres? opios kserei as apantisi thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 to programmataki afto pou les to east GPRS ti einai k pou to vriskeis.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 *Easy GPRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Η απάντηση έχει δoθεί παλαιότερα. ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=22588 Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 lipamai alla paliotera apousiaza stis 17/3 ekana register :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest black Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 sorry που σας έχω πρήξει με τις ερωτήσεις μου αλλά αύριο πάει ο αδελφός μου Γερμανία και πρέπει να αποφασίσω. Όσες αγγελίες έχω δει με το 715 αναφέρουν ότι κάθε φορά που ανοίγουν το τηλ τους ζητάει κωδικό ξεκλειδώματος. Αυτό συμβαίνει σε όλα η σε κάποια 715 και γιατί? Γενικά όποιος έχει 715 τι νομίζει καλύτερα αυτό ή 710 thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Γι' αυτό και ο καημένος moderator κάνει συνέχεια εκλήσεις να γίνεται πρώτα μια σύντομη αναζήτηση στα προυπάρχοντα thread μήπως και βρεθεί λύση στο πρόβλημα. ;) Όχι ότι μας πειράζει να βοηθάμε. :) Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 d sas peirazei na voithate alla tin petakses tin sfina sou :rotfl: :lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasia79 Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Diabasa osa mboresa apo ayta pou grafete gia to E710 en to metaksy isos na allakse kati .Tha hthela na matho pou mboro na pao gia na kano ayto pou lete flash kai na diokso to vodafone live? pos kanei kaneis firmware update? einai akti epikyndino? eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 PowerZ σκοπός είναι πάντα η καλύτερη λειτουργία του forum και η εξυπηρέτηση των χρηστών του (πως μιλάω έτσι, σαν ηλικιωμένος :p ). Με τον καιρό θα καταλάβεις καλύτερα αυτό που εννοώ. ;) Όσον αφορά το ότι δεν μας πειράζει να βοηθάμε, νομίζω ότι το έχεις ήδη καταλάβει. :) Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Καταρχήν πολλές απορίες βλέπω αλλά κανένας δεν ευαισθητοποιείται να τις απαντήσει. Εγώ θα απαντήσω σε αυτά που ξέρω αλλά για τα υπόλοιπα σόρρυ... :o Καταρχήν cableguy: Δεν έχω ιδέα αν παίζει Mp3 ή wav ως ringtone. Το easy gprs πάντως το οποίο χρησιμοποιούμε για μεταφορά ringtones-εικόνων κτλ απ' όσο ξέρω διαβάζει μόνο mmf αρχεία στην επιλογή melody to phone. Eπίσης με τη λογική ότι όλα είναι κλειδωμένα, μου φαίνεται δύσκολο να μεταφέρονται java games. Δεν το έχω ψάξει όμως και κάνω απλά μια υπόθεση. ;) ¨ Όσον αφορά το Photo δεν μπορώ να καταλάβω σε τι αναφέρεσαι. Αν πάντως αναφέρεσαι στην φωτογραφική, οι φωτογραφίες είναι αρκετά καλές, αλλά νομίζω ότι το GX-20 για πχ βγάζει καλύτερες. fanis13 τα videakia δεν έχει βρεθεί ακόμα τρόπος για να μεταφερθούν στο PC. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου, αλλά αυτό πίστευα και πριν ένα μήνα. :D Η διάρκεια τους πάντως είναι μέχρι 25secs. Όσον αφορά τις φώτος απάντησα παραπάνω. ;) Φίλε black δεν βλέπω κάποιο λόγο να πάρεις το Ε715 το οποίο απ' ότι είχε λεχθεί παλιά είναι το αντίστοιχο του Ε-710 για την Τ-mobiles και το οποίο δεν εισάγεται αν δεν κάνω λάθος επίσημα στην Ελλάδα. Πάρε το Ε-710 κι αν υπάρχει σε έκδοση non-live ακόμα καλύτερα. :) Όσον αφορά την αλλαγή του firmware που ρωτάει η anastasia, αυτή απ' όσο ξέρω μπορεί να γίνει στο γνωστό μαγαζί με τα πολλά volt στον Πειραιά αν και δεν έχουμε ακούσει ακόμα εμπειρίες από κάποιον που να το έχει επιχειρήσει. Επίσης στο σχετικό thread του myphone μπορείς να διαβάσεις για την προσπάθεια του φίλου gmat ο οποίος έχει σχεδόν ολοκληρώσει νέο δικό του firmware. Για λεπτομέρειες λοιπόν και τυχόν απορίες σχετικά με την όλη προσπάθεια πέρνα από εκεί. ;) Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Το Ε700-710 δεν δεχεται wave η mp3 αλλα μπορουμε να κανουμε μετατροπη σε mmf(δυστυχως λογο τις δεσμευσης των 32kb) μονο 7-9 δευτ\τα. Τουλαχιστον ακους φωνες (χαχα) και οχι τα εκνευριστικα οργανα που χρησιμοποιουν τα midi αντι φωνης. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 File alfista se euxaristw polu! :D Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippeas Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Με το καλώδιο από το v200 περνάω τα πάντα μια χαρά στο Ε710. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με το Ε700. Και δε νομίζω να υπάρχει άλλο καλώδιο. Το συνδέεις στη com1 και κάνεις τη δουλειά σου τέλεια. Η τελευταία έκδοση του easygprs είναι νομίζω συμβατή με όλες τις συακευές. Αν έχεις κανένα φίλο με v200, πέστου να σου δανείσει το καλώδιο να το δοκιμάσεις. :) Παράθεση Όχι άλλο κάρβουνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest black Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Thanks και εγώ alfista. :) Το ξέρω ότι είναι ίδια τηλέφωνα αλλά το 715 είναι γενικά ποιο διακριτικό (καθαρά αισθητικός λόγος)Από εκεί και πέρα 710 όχι live από ότι έχω δει σε ξένα sites δεν υπάρχει ούτε έξω. :cry: Με βλέπω να ακλουθώ τη συμβουλή σου για 710 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Παρατηρησα κατι αυτες τις μερες καθως ρυθμιζα τις γρηγορες κλησεις στο κινητο μου. Σου δινει την επιλογη να διαλεξεις ποιο απο τα τηλεφωνα που εχεις αποθηκευσει σε μια επαφη, θελεις να αντιστοιχησεις στο αντιστοιχο πληκτρο στο τηλεφωνο αλλα και επισης μπορεις να αλλαξεις και το ονομα της επαφης. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να επηρεαστει το ονομα που εμφανιζεται στις εισερχομενες κλησεις ή στις αναπαντητες κτλ. Δηλ. αν για παραδειγμα εχουμε την επαφη με το ονομα ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ και της εχουμε αποθηκευσει 3 τηλεφωνα: κινητο, σπιτι και γραφειο και την βαλουμε στις γρηγορες κλησεις στον αριθμο 4, μπορουμε να επιλεξουμε καταρχην τον αριθμο 4 και μετα να επιλεξουμε τον αριθμο απο τον τηλ. καταλογο αλλα μπορουμε μετα να αλλαξουμε και το ονομα. Δηλ. αν ο αριθμος ειναι του σπιτιου τοτε μπορουμε να γραψουμε ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΠΙΤΙ. Αυτο μετα θα εμφανιστει ετσι στις κλησεις αν η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ μας παρει απο το σπιτι της. Φυσικα ευτυχως δεν αλλοιωνει ο,τι εχουμε αποθηκευσει στις επαφες :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redstar Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hyperionsky (27 Μάρ. 2004 , 22:49) Στο site της Samsung βρήκα αυτό το καλώδιο για το E700 με κωδικό PCB133LBE : http://gr.samsungmobile.com/mobile_phone/sgh-e700/accessory.jsp Σε κάποιο κατάστημα που το βρήκα όμως μου είπαν ότι δεν κάνει για το Ε700. Πάνω στην συσκευασία δεν αναφέρεται με ποιες συσκευές είναι συμβατό. Ξέρει κανείς τί παίζει ή το έχει δοκιμάσει; To PCB133LBE παίζει κανονικά με Ε700 και το πρόγραμμα Easy studio pims&file manager... Παράθεση ...and nothing else matters... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redstar Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ippeas (29 Μάρ. 2004 , 11:07) Με το καλώδιο από το v200 περνάω τα πάντα μια χαρά στο Ε710. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με το Ε700. Και δε νομίζω να υπάρχει άλλο καλώδιο. Το συνδέεις στη com1 και κάνεις τη δουλειά σου τέλεια. Η τελευταία έκδοση του easygprs είναι νομίζω συμβατή με όλες τις συακευές. Αν έχεις κανένα φίλο με v200, πέστου να σου δανείσει το καλώδιο να το δοκιμάσεις. :) To καλώδιο του V200 είναι το PCB093LBE και δέν κάνει για Ε700 !!! Επίσης το πρόγραμμα Easy GPRS δεν κάνει για E700. Το σωστό είναι το Easy Studio Pims&file manager και το καλώδιο είναι το PCB133LBE Παράθεση ...and nothing else matters... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redstar Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petros61 (26 Μάρ. 2004 , 16:54) re paidia exo to e700 kai to kalodio apo to v200 alla den mporo na peraso tipota sto kinito.den douleuei.einai sumbato h tzampa prospatho;;ti prepei na kano;;; Φίλε μου, δυστυχώς, τσάμπα προσπαθείς. Το καλώδιο του V200 δεν είναι συμβατό με το E700. Πρέπει να βρείς το καλώδιο PCB133LBE Παράθεση ...and nothing else matters... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 d amfivalo katholou.. :rolleyes: to vlepo pos voithate k m aresei pou vrika epitelous mia tetoia selida giati exo kolima me ta kinita :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 kalhspera paidia update sto e710 exw kanei me auto tou e715 kai douleuh kanonika alla 8elei kai auto kapia mikra xeklidomata. den xriazetai pola pragmata arki na exeis to kalodio data tou v200 kai ta programata apo to link. http://www.mobiledia.com/forum/topic4919.html kalo einai na katebasete to to k4 firmware gia to e715 ,krataei perisotero h mpataria tou. Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileRoulis Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Ωραια....Ξεκαθαριζουμε δηλαδη οτι τα καλωδια ειναι τα εξης: Ε710/Ε715: PCB093LBE E700:PCB133LBE Τα οποια κανουν και για ξεκλειδωματα! ;) Αλλα...επειδη δεν εχω πιασει κανενα στα χερια μου...ειναι σειριακα ή USB?? Το μοναδικο καλωδιο που εχω βρει για Ε700 ειναι απο καποια αλλη εταιρεια στο Γερμανο (δε θυμαμαι ονομα της) το οποιο ειναι USB. Θα δουλευει με το EasyPIMS του 700? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts