Jump to content

Moto G (3rd gen) (8 GB, 1 GB RAM) ή Redmi 3

Demetris
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Είμαι ανάμεσα στα πιο πάνω κινητά. Κάθε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη σε αυτά τα επίπεδα τιμών και μεγέθους (αν είναι πιο μικρό δεν με πειράζει).

Κυρίως με ενδιαφέρει η φωτογραφική και η αυτονομία.(το λειτουργικό δεν με απασχολεί)

Δεν έχω πρόβλημα να παραγγείλω από κινα, ούτε με ενοχλεί το να μην έχει ελληνικά το κινητό ή να μην δουλεύει το 4G αλλά θέλω το κινητό να δουλεύει με το που θα το παραλάβω.

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα,

Είμαι ανάμεσα στα πιο πάνω κινητά. Κάθε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη σε αυτά τα επίπεδα τιμών και μεγέθους (αν είναι πιο μικρό δεν με πειράζει).

Κυρίως με ενδιαφέρει η φωτογραφική και η αυτονομία.(το λειτουργικό δεν με απασχολεί)

Δεν έχω πρόβλημα να παραγγείλω από κινα, ούτε με ενοχλεί το να μην έχει ελληνικά το κινητό ή να μην δουλεύει το 4G αλλά θέλω το κινητό να δουλεύει με το που θα το παραλάβω.

Ευχαριστώ πολύ

αν δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς καθόλου πάρε το moto.

αν έχεις όρεξη να ρίξεις λίγο διάβασμα και να ασχοληθείς για καμία ώρα πάρε το redmi 3 το οποίο είναι κλάσεις ανώτερο.

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ πολύ

χτυπα το moto g για το redmi ακομα δεν ξερει κανενας τιποτα

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Πάμε πάλι.... χα χα χα χα χα...

Ρε @ziaba πως δεν ξέρει κανείς τίποτα για το redmi 3?:blink: :confused: :dash:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429435

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429326

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_3-7862.php

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_3-pictures-7862.php

Το μόνο που χρήζει διερεύνησης, είναι το κλείδωμα του bootloader...το οποίο και πάλι δεν είναι πρόβλημα, απλά σε καθυστερεί

να βάλεις την Ελληνική, όχι ότι δε λειτουργεί η συσκευή (αν ισχύει ότι είναι κλειδωμένος και όχι και ότι δε θα ξεκλειδώσει ;) ).

To αν είναι αξιόπιστη και τι συσκευές βγάζει η xiaomi, δε χρειάζεται να το συζητήσουμε...:p

Και παρόλα αυτά και ενώ το MOTO G έχει μόλις 1GB RAM, προκρίνεται στην επιλογή σε σχέση με το redmi 3! :wacko: :cry: :blink: :!:

Edited by demakhs

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Όταν λέμε ότι πρέπει να ασχοληθώ με το redmi τι περιλαμβάνει αυτό σε γενικές γραμμές; Όταν λέμε είναι κλειδωμένος ο bootloader τι ακριβώς εννοούμε; Και πως επηρεάζει αυτό την χρήση του κινητού εκτός από τα ελληνικά; Και αν είναι κλειδωμένος όταν θα ξεκλειδώσει πια η διαδικασία;

Και τέλος ξέρουμε την τιμή sar για to Redmi;

Πάμε πάλι.... χα χα χα χα χα...

Ρε @ziaba πως δεν ξέρει κανείς τίποτα για το redmi 3?:blink: :confused: :dash:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429435

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429326

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_3-7862.php

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_3-pictures-7862.php

Το μόνο που χρήζει διερεύνησης, είναι το κλείδωμα του bootloader...το οποίο και πάλι δεν είναι πρόβλημα, απλά σε καθυστερεί

να βάλεις την Ελληνική, όχι ότι δε λειτουργεί η συσκευή (αν ισχύει ότι είναι κλειδωμένος και όχι και ότι δε θα ξεκλειδώσει ;) ).

To αν είναι αξιόπιστη και τι συσκευές βγάζει η xiaomi, δε χρειάζεται να το συζητήσουμε...:p

Και παρόλα αυτά και ενώ το MOTO G έχει μόλις 1GB RAM, προκρίνεται στην επιλογή σε σχέση με το redmi 3! :wacko: :cry: :blink: :!:

το πηρε κανενας στα χερια του στην ελλαδα?

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Μα τι ερωτήσεις κάνεις ρε φιλε..

Το πήρε ένας, στα πόδια του, αλλά πως να το λειτουργήσει καημένε! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ουτε το να ουτε ταλλο.

Μοτο g απιστευτο για 1 ραμ απλο κινητο και καλο.καλα φωτο καλη σιγα μην εχει..

Το αλλο δεν εχει ερθει εδω ε τι να.λεμε οποτε..

Κοιτα αλλου.

Νομιζω τα με μεγαλη μπαταρια λενοβο κλπ του public και αλλου σκουπιδοφωτο εχουν..

Αλλαξε κατηγορια ή αλλαξε απιτησεις ή παρε απο αγγελια,υποθετω το μπατζετ σφιχτο, ή παρε απο κινα

Ενα mx4 με 88 ωρες μπαταρια(!!!!!!!!) Και φωτογραφικαρα στον κυριο

Βασικα εγω θα παιρνα καλη φωτο και οτι ναναι μπαταρια και θα εβαζα greenify για να εχω πολλες επιλογες με καλη φωτο κακη μπαταρια

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Μια χαρά είναι το redmi. Δες εδώ review

http://www.gizmochina.com/2016/01/21/xiaomi-redmi-3-review/

Όταν είπες στο αρχικό σου ποστ ότι πρέπει να ρίξω λίγο διάβασμα και να ασχοληθώ τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει το λίγο; Και τι κερδίζω από αυτό;

Γενικά το Redmi δείχνει πάρα πολύ καλή συσκευή και το σκέφτομαι κι εγώ έστω μόνο για την μπαταρία του. Αλήθεια, με Play Store τι γίνεται, εσείς που έχετε ασχοληθεί παραπάνω;

Αν δεν άλλαξε τπτ τότε όσο αφορά το redmi μόλις το παραλαβεις θα έχεις μέσα μόνο αγγλικά και κινέζικα και δεν θα έχεις playstore κλπ

Για να έχεις ελληνικά και playstore θα πρέπει να κάνεις unlock το bootloader (θέλει υπομονή μερικές μέρες και ασχολία με ένα forum κάνοντας μερικά posts) και αργότερα αφού το δεχτούν και ξεκλειδωσεις το bootloader θα χρειαστεί να κατεβάσεις την ελληνική rom και να την περάσεις διαβάζοντας κάποιο οδηγό... Με λίγα λόγια ναι θέλει ασχολία...

Από την άλλη το moto έχει πραγματικά μέτρια camera και το βράδυ τέρμα άθλια και έχει και αρκετά μέτρια μπαταρία

Από μένα παντός κανένα από τα δύο (βάση των απαιτήσεων σου) ποιο πολύ είσαι για κάποια high end πρως mid range συσκευή ειδικά ότι αφορά την camera θα πρέπει να πληρώσεις για κάτι καλύτερο

Αν δεν άλλαξε τπτ τότε όσο αφορά το redmi μόλις το παραλαβεις θα έχεις μέσα μόνο αγγλικά και κινέζικα και δεν θα έχεις playstore κλπ

Για να έχεις ελληνικά και playstore θα πρέπει να κάνεις unlock το bootloader (θέλει υπομονή μερικές μέρες και ασχολία με ένα forum κάνοντας μερικά posts) και αργότερα αφού το δεχτούν και ξεκλειδωσεις το bootloader θα χρειαστεί να κατεβάσεις την ελληνική rom και να την περάσεις διαβάζοντας κάποιο οδηγό... Με λίγα λόγια ναι θέλει ασχολία...

Παρένθεση, για την γλώσσα το καταλαβαίνω και το ξέρω, και δεν με νοιάζει να είναι στα αγγλικά το κινητό μου. Η official ROM με αγγλικά και κινέζικα όμως δεν έχει Play Store? Ή έστω δεν μπορεί να 'κατεβεί' ή να μου την εγκαταστήσουν από το κατάστημα που θα το παραγγείλω ή κάτι τέτοιο; Θέλει ξεκλείδωμα του bootloader κτλ;

Παρένθεση, για την γλώσσα το καταλαβαίνω και το ξέρω, και δεν με νοιάζει να είναι στα αγγλικά το κινητό μου. Η official ROM με αγγλικά και κινέζικα όμως δεν έχει Play Store? Ή έστω δεν μπορεί να 'κατεβεί' ή να μου την εγκαταστήσουν από το κατάστημα που θα το παραγγείλω ή κάτι τέτοιο; Θέλει ξεκλείδωμα του bootloader κτλ;

όχι δεν έχει google play store από την αρχή αλλά το εγκαθιστάς πανεύκολα χωρίς να ξεκλειδώσεις bootloader.

κανένα κινητό προορισμένο για την κίνα μόνο δεν έχει google services καθώς απαγορεύονται στην κίνα (λόγο ότι παρακολουθούν τον χρήστη και αποστελνουν οτιδήποτε κάνει, ναι μεν νόμιμα με συνεννόηση μας (πατάμε accept οταν ανοίγουμε το κινητό.. αλλά στην κίνα δεν το δέχονται)

ετσι πρέπει να ακολουθήσεις των δύσκολο δρόμο (πλέον δύσκολο για τα xiaomi) να ξεκλειδώσεις bootloader και να περασεις την rom από την ελληνική κοινότητα

αν δεν σε νοιάζει καθόλου η camera να πας στο moto g (μπαταρια κάπως θα την παλέψεις χαμηλώνοντας το φως της οθόνης κλπ... αλλά από camera να μην έχεις καμία απαίτηση (οχι οτι redmi εχει πολύ καλύτερη απλά είναι ενα κλικ καλύτερη)..

Λίγο περίεργο μου φαίνεται τη σήμερον ημέρα να αγοράσεις κινητό και να μη σε

ενδιαφέρει έστω και λίγο η κάμερα, η μπαταρία και κανα δυο-τρία ακόμα πραγματάκια....:blink: ;)

Εγώ να βάλω και στην κουβέντα και το Lenovo Lemon 3 http://www.gsmarena.com/lenovo_lemon_3-7865.php (κυκλοφορεί λογικά αυτές τις μέρες).

Γιατί μπορεί να βοηθηθεί και ο φίλος γιατί και εγώ είμαι σε κυνήγι τηλεφώνου πεντάιντσου και φτηνού.

Όπως το βλέπω το Xiaomi έχει προφανέστατα καλύτερη μπαταρία. 4100mah + ΗD οθόνη το εγγυώνται αυτό.

Από την άλλη το Lenovo Lemon 3 έχει Full HD οθόνη, και ήχο Dolby (για μένα που ακούω μουσική μόνο απ'το τηλέφωνο και είμαι audiophile μετράει), αλλά έχει πιο μικρή μπαταρία 2750mah.

2 μικρές απορίες: 1ον, με Full HD οθόνη και αυτήν την μπαταρία, θα βγάζει δύσκολα μια μέρα με μέτρια προς βαριά χρήση; Αν είναι να το φορτίζω στη μέση της μέρας, να το βράσω.

2ον Ξέρει κανείς για τις κάμερες των Lenovo? Κάπου άκουσα ότι δεν λένε και πολύ

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Συνοψίζοντας τα κινητά που προτάθηκαν είναι

Moto G, redmi3, mx4(Υπάρχει κάποιο Link;) και Lemon 3.

Τελικά πιο από τα πιο κάτω ισχύει;

όχι δεν έχει google play store από την αρχή αλλά το εγκαθιστάς πανεύκολα χωρίς να ξεκλειδώσεις bootloader.

κανένα κινητό προορισμένο για την κίνα μόνο δεν έχει google services καθώς απαγορεύονται στην κίνα (λόγο ότι παρακολουθούν τον χρήστη και αποστελνουν οτιδήποτε κάνει, ναι μεν νόμιμα με συνεννόηση μας (πατάμε accept οταν ανοίγουμε το κινητό.. αλλά στην κίνα δεν το δέχονται)

ετσι πρέπει να ακολουθήσεις των δύσκολο δρόμο (πλέον δύσκολο για τα xiaomi) να ξεκλειδώσεις bootloader και να περασεις την rom από την ελληνική κοινότητα

Για redmi 3,aν στο vickmall επιλέξω Mutli-language ROM το κινητό έρχεται με ελληνικά και με play store;

Και κάτι τελευταίο, υπάρχουν οι τιμές sar για τα κινητά από κίνα; Και αν ναι, που μπορούμε να τις βρούμε