Jump to content

Μποϊκοτάζ στις εταιρείες για τις υπέρογκες χρεώσεις

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 373
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ προτείνω την 28η Οκτωβρίου. Πρέπει να είναι μια μέρα σημαντική. Μια μέρα που συνήθως στέλνουμε πολλά μυνήματα. Εκτός αυτού είναι και συμβολική. Να πούμε και εμείς το δικό μας όχι στην εκμετάλευση. Πιστεύω οτι η καλύτερη λύση που έχουμε, είναι η αποχή. Μόνο τότε έχουμε ελπίδες.
Τα λέτε..

Συμφωνώ κι εγώ με την αποχή για μια μέρα!

Εϊναι η καλύτερη λύση!

σχετικά με τη Vodafone και την προσφορά του CU.. βρείτε κανα κινητό μεγαλοστελέχους να δείτε που θα πάνει τα 10 δωρεάν μηνύματα με τη λέξη "ΑΙΣΧΟΣ"

πάντως η 28η δε μου φαίνεται καλή μέρα.. παρελάσεις.. φρου φρου και αρώματα.. σιγά μη κάτσουν οι άλλοι να κάνουν διαμαρτυρία..

Διαμρτυρία κάνει ο έλληνας όταν δεν έχει κάτι άλλο να κάνει (δυστυχώς..)

:: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..::

:: SY1EBE ::

Έχετε καταλάβει ότι :

Την επόμενη ημερομηνία ΘΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΙΝ.ΚΑ. (?) :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Don't criticize... what you can't understand...!

Αρχικό Μήνυμα από τον supernet

Έχετε καταλάβει ότι :

Την επόμενη ημερομηνία ΘΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΙΝ.ΚΑ. (?) :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Γιατι δεν μπορουμε να μαζευτουμε αρκετοι και περιμενουμε το INKA? Που ειναι η δυναμη μας?

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Αρχικό Μήνυμα από τον babis

Γιατι δεν μπορουμε να μαζευτουμε αρκετοι και περιμενουμε το INKA? Που ειναι η δυναμη μας?

Όχι δυστυχώς, δεν είμαστε αρκετοί. Αρκετοί που να κάνουμε κάτι ώστε να μας υπολογίσουν οι εταιρίες.

Αυτό φάνηκε, από το αν ακούστηκε το θέμα της διαμαρτυρίας πέρα από τα 5-6 forum οπου συζητήθηκε.

Μη ξεχνάτε, λίγο μετά το Πάσχα...που βούηξαν τα ΜΜΕ με την Travel Card. 1 βδομάδα πριν, το ΙΝΚΑ είχα εκδόσει οδηγία προς τους καταναλωτές.

Ετσι ειναι.......μονο το ΙΝ.ΚΑ μπορει να οργανωσει κατι που να ριξει γερο ταρακουνημα.....guys calm down and wait........:)

Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την fabo114

Ετσι ειναι.......μονο το ΙΝ.ΚΑ μπορει να οργανωσει κατι που να ριξει γερο ταρακουνημα.....guys calm down and wait........:)

Makari!Mpas k doume kamia asprh mera.

Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την kok_vod

molis moy stilane mail apo tin Telestet , ta idia bebaia poy stilane se oloys

To opoio elege oti?

Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx

To opoio elege oti?

πήγαινε λίγο πίσω να το δεις.. Δεν είναι ανάγκη να το κάνουμε paste όλοι...

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Τελικά συναντηθηκαμε σημερα και ειπαμε για αρκετα πραγματα τα οποια θα αναφερουμε αυριο στον ΙΝΚΑ.Και βεβαια πρεπει να πρωτείνουμε τι ειδους διαμαρτιρία πρεπει να κάνουμε.αυριο το μεσημερη στις 5 εχουμε το ραντεβου.Θελω να μου πρωτεινεται τροπους διαμαρτιριας που θα αναφερουμε στο αυριανο ραντεβου. Περιμενω ΡΜ ή email αμεσα.

kokorasgr@panafonet.gr

koKVod

Λοιπόν, έγινε μια πρώτη συνάντηση σήμερα Δευτέρα, στα γραφεία του ΙΝ.ΚΑ.

Λίγα και καλά:

- Το ΙΝΚΑ θα αναλάβει το όλο θέμα. Θα συντονίσουμε (ως καταναλωτές) τις δικές μας κινήσεις με τους τρόπους που θα αποφασίσει το ΙΝ.ΚΑ.

Θα γίνουν κάποιες κινήσεις τις οποίες φυσικά και θα μάθετε σε λίγο καιρό.

Το διάστημα που θα μεσολαβήσει, θα επεξαργαστούμε κάποια στοιχεία και δεδομένα όσον αφορά τον ανταγωνισμό.

Εγώ προσωπικά μ'αυτά που άκουσα, πιστεύω ότι έχουν την θέληση και τον τρόπο να ευαισθητοποιήσουν και να "ξυπνήσουν" ένα μεγάλο κομμάτι των συνδρομητών. Και στη συνέχεια και τις εταιρίες, και κάθε άλλο υπεύθυνο.

Stay tuned.... ;)

Λοιπόν, έγινε μια πρώτη συνάντηση σήμερα Δευτέρα, στα γραφεία του ΙΝ.ΚΑ.

Λίγα και καλά:

- Το ΙΝΚΑ θα αναλάβει το όλο θέμα. Θα συντονίσουμε (ως καταναλωτές) τις δικές μας κινήσεις με τους τρόπους που θα αποφασίσει το ΙΝ.ΚΑ.

Θα γίνουν κάποιες κινήσεις τις οποίες φυσικά και θα μάθετε σε λίγο καιρό.

Το διάστημα που θα μεσολαβήσει, θα επεξαργαστούμε κάποια στοιχεία και δεδομένα όσον αφορά τον ανταγωνισμό.

Εγώ προσωπικά μ'αυτά που άκουσα, πιστεύω ότι έχουν την θέληση και τον τρόπο να ευαισθητοποιήσουν και να "ξυπνήσουν" ένα μεγάλο κομμάτι των συνδρομητών. Και στη συνέχεια και τις εταιρίες, και κάθε άλλο υπεύθυνο.

Stay tuned.... ;)

Mπραβο και καλη συνεχεια.καλο θα ηταν να τροποποιησεις τωρα τα ωραια μπανερ σου που περασε η 10-10-2003 ,και ισως να τα εμπλουτισεις για να ειναι επικαιρα και να μπορουν να χρησιμοποιηθουν ανετα.. :)

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Αρχικό Μήνυμα από τον kinitoneidimonas

Mπραβο και καλη συνεχεια.καλο θα ηταν να τροποποιησεις τωρα τα ωραια μπανερ σου που περασε η 10-10-2003 ,και ισως να τα εμπλουτισεις για να ειναι επικαιρα και να μπορουν να χρησιμοποιηθουν ανετα.. :)

Έγινε κι αυτό. Ήδη κάποιος έχει αναλάβει να φτιαχτούν κι άλλα.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΡΙΝ:

Μας ενδιαφέρει άμεσα, αν μπορούσαν διάφοροι φίλοι που μένουν σε χώρες της Ευρώπης.... να μας στείλουν τιμές πακέτων και υπηρεσιών από τις εκεί εταιρίες.

Θα μας βοηθάγατε πάρα πολύ.

Thank U. :)

Δόξα τω Θεώ, ο άνθρωπος στο ΙΝΚΑ ήταν πολυ συνεργάσιμος και άκουσε προσεκτικά αυτά που έιχαμε να του πούμε. Τα δε λεγόμενά του μας επιτρέπουν να ήμαστε αρκετά αισιόδοξοι για το μέλον, αρκεί να μην στρογγυλοκαθήσουμε σαν καλοί Έλληνάρες στα ωχαδερφικά αυγά μας...

@Supernet: Ήδη ξεκίνησα σχετική έρευνα στην Ιβηρική που έχω κάποια εμπειρία...keep in touch παιδιά :)

To INKA einai ena ekseretika organomeno institouto, kai ilikrina xeromaste pou ksekinaei mia tetiou eidous sinergasia oste na boun orismena pragmata sth 8esi tous... :!:

Έστειλα τώρα την φόρμα από το techteam και η πρώτη που απάντησε ήταν η Telestet με το γνωστό ρημαδιασμένο τους κείμενο και στο τέλος υποτίθεται ότι το στέλνει η:

ΛΙΟΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

E-MAIL : cs@telestet.gr

FAX : 210 5100001, 210 5100002

:mad: :mad:

Τώρα το εκτυπώνω και θα κάτσω μετά να γράψω ένα κείμενο για απάντηση. Όμως δεν θα είναι και σε τόσο ήρεμο κλίμα το κείμενό μου γιατί είναι αλήτες και σήμερα τα νεύρα μου είναι σπασμένα :mad: :mad: :mad: Ή μήπως να βάλω κανένα script να τους το στέλνει όλη την ώρα;ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από τον dimangelid

Έστειλα τώρα την φόρμα από το techteam και η πρώτη που απάντησε ήταν η Telestet με το γνωστό ρημαδιασμένο τους κείμενο και στο τέλος υποτίθεται ότι το στέλνει η:

ΛΙΟΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

E-MAIL : cs@telestet.gr

FAX : 210 5100001, 210 5100002

:mad: :mad:

Τώρα το εκτυπώνω και θα κάτσω μετά να γράψω ένα κείμενο για απάντηση. Όμως δεν θα είναι και σε τόσο ήρεμο κλίμα το κείμενό μου γιατί είναι αλήτες και σήμερα τα νεύρα μου είναι σπασμένα :mad: :mad: :mad: Ή μήπως να βάλω κανένα script να τους το στέλνει όλη την ώρα;ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ.

Όχι, να μη βάλεις script να το στέλνει συνέχεια, γιατί αυτό θεωρείται mail bombing και μπορεί να έχει κυρώσεις εναντίον σου.

Επίσης μια και βρισκόμαστε σε αναμονή των εξελίξεων από το ΙΝΚΑ, εντός της ημέρας θα απενεργοποιήσω τη συγκεκριμένη φόρμα διαμαρτυρίας, αφού πλέον πέτυχε το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε: την κινητοποίηση του ΙΝΚΑ και το "ταρακούνημα" των δικτύων.

this signature is under heavy construction

Αρχικό Μήνυμα από τον ng78

Όχι, να μη βάλεις script να το στέλνει συνέχεια, γιατί αυτό θεωρείται mail bombing και μπορεί να έχει κυρώσεις εναντίον σου.

Επίσης μια και βρισκόμαστε σε αναμονή των εξελίξεων από το ΙΝΚΑ, εντός της ημέρας θα απενεργοποιήσω τη συγκεκριμένη φόρμα διαμαρτυρίας, αφού πλέον πέτυχε το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε: την κινητοποίηση του ΙΝΚΑ και το "ταρακούνημα" των δικτύων.

Πάρα πολύ σωστά.

Μη καταλήξουμε, όπως το λέει ο σοφός λαός μας: "Και κερατάς και δαρμένος".

Υπομονή και οι νέες αντιδράσεις θα είναι πολυποίκιλες (υπάρχει αυτή η λέξη? :whistle: )

Υπομονή και οι νέες αντιδράσεις θα είναι πολυποίκιλες (υπάρχει αυτή η λέξη? :whistle: )

Υπάρχει, υπάρχει.... :whistle: