gmac Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Pws na leitourgisei re paidia o antagonismos otan o proedros tis Epitropis Antagwnismou exei strwmeni 8esi ston OTE?? Τη θέση του νομικού συμβούλου του οργανισμού αναλαμβάνει ο Δ. Τζουγανάτος, ο οποίος είναι αναπληρωτής καθηγητής του Εμπορικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και από τον Οκτώβριο του 2000 κατείχε τη θέση του προέδρου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού Ante twra na pareis metra enantion tou mellontikou sou ergodoti... :mad: (den afora amesa tis etairies kinitis alla mias kai milame gia antagwnismo...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Να λέω τη μισή ιστορία, ξέρω και εγώ... Πρώτη η TELESTET τον Μάρτιο 2003, μείωσε στα εταιρικά της οικονομικά προγράμματα τις χρεώσεις για κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα TELESTET, προσφέροντας την χαμηλότερη χρέωση στην αγορά 0,0012 €/δευτερόλεπτο. Μείωσε τις κλήσεις προς Telestet κατά 20% και αυξήσανε τις χρεώσεις κατά 80% προς άλλα δίκτυα. Η άμεση δικαιολογία; Τα άλλα δίκτυα χρεώνουν τέλη τερματισμού κλήσεων. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ. Που σημαίνει ότι για κάθε κλήση που δέχομαι από άλλο δίκτυο εσείς πέρνετε λεφτά από τα οποία εγώ δεν έχω όφελος! (θα μπορούσαν να δίνουν ένα ποσοστό στο πελάτη ή να το συψηφίζουν με τα τέλη που πληρώνουν στα άλλα δίκτυα) Παρόλο που η πολιτική επιδότησης συσκευών κινητής τηλεφωνίας , δεν ακολουθείται σήμερα στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, η TELESTET διαμορφώνει πληθώρα προσφορών στα καταστήματα του δικτύου πωλήσεων, έτσι ώστε οι συνδρομητές της να έχουν την δυνατότητα να αποκτούν με το χαμηλότερο δυνατό κόστος την συσκευή που επιθυμούν. Ναι. Μάλλον πρέπει να ρίξουν μια ματία στην αγορά της Αγγλία. Βέβαια θα μου πουν ότι η Αγγλία μόνο στα χαρτιά είναι ευρώπη και είναι το μόνο στο οποίο θα συμφωνούσα :p Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Παρακαλώ κυριοι ηρθε η ώρα να ξανακτυπησουμε . Περιμενω προτάσεις . Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Μπορείς να δεις ποιανού ιδέα ήταν, διαβάζοντας το 1ο post. :cool: Έχει διαδοθεί πλέον. :luck: Δεν λέει. :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kok_vod Παρακαλώ κυριοι ηρθε η ώρα να ξανακτυπησουμε . Περιμενω προτάσεις . Μαζική αποχή από την αποστολή SMS την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου ίσως; ;) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Aκριβως μα ακριβως το ιδιο μειλ μου εστειλαν και μενα ,με υπογραφη καποιας κυριας Λιολιου ,υπευθυνης τμηματος εξυπηρετησης πελατων.Σαν να μας ειπαν,μαζικα μας στειλατε μια φορμα,μαζικα σας στελνουμε μια απαντηση.!!!Ενα τεταρτο μετα την κινηση διαμαρτυριας. :mad: :alien: Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Στις 12 είχα μάθημα και έτσι δεν μπορούσα να πάρω στο σταθερό. Έτσι πήρα από το συμβόλαιο Vodafone στο b-free που χρησιμοποιώ και μετά την πρώτη φορά που δεν απάντησα έβαλα το T39 να καλεί αυτόματα τον αριθμό. 6 αναπάντητες έκανα με αυτό τον τρόπο και από ότι μπορούσα να καταλάβω οι κλήσεις έβγαιναν αμέσως. Το T39 έκανε την επανάληψη της κλήσης ένα λεπτό μετά την τελευταία προσπάθεια. Μετά, όταν πήγα στο σπίτι μου πήγα να πάρω από το κινητό του gprs στο customer care της Telestet και η κλήση άργησε να συνδεθεί λίγο περισσότερο από ότι συνήθως. Η ώρα ήταν 12:50 και ήμουν στην Βούλα στην οδό Σοφοκλέους και συνδέομαι στην κεραία που είναι στην οδό Άρεως. Πάντως δεν νομίζω σε αυτή την περιοχή να ήξεραν τόσοι πολύ για την διαμαρτυρία μας :p Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Aυτό θα πει άμεση απάντηση... :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ng78 Μαζική αποχή από την αποστολή SMS την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου ίσως; ;) Πάρα πολύ καλή ιδέα. Και επίσης να κάνουμε ΜΟΝΟ κλήσεις που είναι απαραίτητο να γίνουν. Και αν κάνουμε αποχή από τα sms θα βάλω φραγή στα εξερχόμενα sms και στο συμβόλαιο Vodafone ( στο b-free την έχω μόνιμα, όπως και περιορισμό κλήσεων για πολλούς λόγους, και την βγάζω μόνο όταν θέλω να στείλω ) για να μην ξεχαστώ και στείλω κανένα :p Βέβαια, όπως έχω πει πολλές φορές, το καλύτερο είναι για όσους δεν είναι απαραίτητο το κινητό να το κλείσουμε το ρημάδι για μια μέρα να καταλάβουν ότι δεν μασάμε :mad: και για να αργήσει λίγο να τηγανιστεί τελείως ο εγκέφαλός μας :whistle: Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dimangelid Πάρα πολύ καλή ιδέα. Και επίσης να κάνουμε ΜΟΝΟ κλήσεις που είναι απαραίτητο να γίνουν. Και αν κάνουμε αποχή από τα sms θα βάλω φραγή στα εξερχόμενα sms και στο συμβόλαιο Vodafone ( στο b-free την έχω μόνιμα, όπως και περιορισμό κλήσεων για πολλούς λόγους, και την βγάζω μόνο όταν θέλω να στείλω ) για να μην ξεχαστώ και στείλω κανένα :p Βέβαια, όπως έχω πει πολλές φορές, το καλύτερο είναι για όσους δεν είναι απαραίτητο το κινητό να το κλείσουμε το ρημάδι για μια μέρα να καταλάβουν ότι δεν μασάμε :mad: και για να αργήσει λίγο να τηγανιστεί τελείως ο εγκέφαλός μας :whistle: Μήπως πρέπει να ανοίξει ξεχωριστό thread για την δεύτερη διαμαρτυρία; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kinitoneidimonas Σαν να μας ειπαν,μαζικα μας στειλατε μια φορμα,μαζικα σας στελνουμε μια απαντηση.!!! Logiko den einai? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Αν και δεν έχω δηλώσει το παρόν τόσες μέρες στο συγκεκριμένο topic όχι φυσικά γιατί δε συμφωνώ με τη διαμαρτυρία αλλά δε μπορώ να πω ότι μου φάνηκε και ιδιαίτερα έξυπνος ο τρόπος αντίδρασης. Προτιμούσα μια ημερήσια αποχή όπως αναφέρθηκε παρά αυτό με τις αναπάντητες που ίσως δε θα πέρασε στα σοβαρά από τα δίκτυα. Πάντως για να μην είμαι και σπασικλάκι το έκανα, ήμουν και στο μετρό εκείνη την ώρα οπότε έπαιρνα με το ένα κινητό μου το άλλο, μάλιστα έκανα 12 αναπάντητες γιατί κάποιες μέσα στους συρμούς έκλειναν λόγω σήματος. Η telestet πάντως έκανε μισό μήνα να απαντήσει στο e-mail μας, ενώ είχε πει ότι η απάντηση θα έρθει σε 2 μέρες, μα καλά μισό μήνα χρειάστηκαν για να γράψουν αυτές τις μ@λ@κίες-εγκώμιο στο δύκτυο τους;;; Δε νομίζω να είναι τυχαίο ότι η απάντηση ήρθε λίγη ώρα μετά τη διαμαρτυρία. Επίσης επείδή μάλλον το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του topic είναι αυτό που αφορά το ΙΝΚΑ και διάβασα σχετικά με επικοινωνία του οργανισμού με κάποια μέλη και εκεί φυσικά είμαι μέσα, αν χρειαστείτε κόσμο φυσικά και είμαι μέσα. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter ε οχι και μονος σου , καθε 2 εβδομαδες εκει ειμαι Χεχε... :p Την επομενη φορα που θα γινει καποια διαμαρτυρια κανονισε να εισαι στη Ροδο για να μην παραπονιεμαι !!! :lol: Προτεινω να κανουμε κατι βαρυ για να ταρακουνηθουν οι αντε να μην πω... :mad: Οτι κι αν γινει παντως ειμαι μεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Με αφορμή αυτό Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic ...Στην πράξη οι ελληνικές εταιρείες έχουν δείξει ότι δεν ξέρουν να παίξουν σωστά το παιχνίδι του ανταγωνισμού. Οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζει δεν βοηθούν. Είναι σαν να έχουμε μια αντί τρεις εταιρείες. (Αφήνω την Q έξω γιατί προσφέρει κάτι διαφορετικό) Εγώ ξέρω ότι πριν από ένα χρόνο με Cosmote και Vodafone μιλούσες 1 λεπτό με 60 δρχ (με μικρά πακέτα) ενώ με Telestet B best ήταν 41 δρχ. Τώρα είναι 72 και στις 2 περιπτώσεις... Η αντίθετη περίπτωση. Κοίταγα σήμερα χρεώσεις στην αγγλία. Δεν θέλω να τις συγκρίνω με τις ελληνικές μιας και δεν απευθύνονται στο ίδιο αγορασικό κοινό. Αυτό που θέλω να συγκρίνω είναι η διαφοροποίηση στα πακέτα των εταιρειών. Οι εταιρείες ανταγωνίζονται! και αυτό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=76188#post76188 Παιδιά, τα καταφέραμε!!! Οι εταιρείες άρχισαν πάλι τον ανταγωνισμό και τις προσφορές!!! Προσέξτε... 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ δωρεάν sms κάθε φορά που τα ακουμπάς για να βάλεις κάρτα και τα οποιά πρέπει σώνει και καλά να τα χρησιμοποιήσεις στις πρώτες 24 ώρες...χμμμμμ.... Φοβερή προσφορά... Πάλι ξοδεύτηκε η Vontafone... :D :p :lol: Θυμάμαι παλαιότερα (πριν περίπου 4 χρόνια ήτανε;) τότε που η Cosmote είχε πρωτοσκάσει μύτη και είχε σπάσει το μονοπώλιο Πάναστετ (τότε) και ο ανταγωνισμος αναμεσά τους είχε ανάψει για τα καλά!!! Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα οι προσφορές τους στις γιορτές. Ίσως να σας έρχεται στο μυαλο η εικόνα του Μπονάτσου να διαφημήζει το B-free. "Τώρα ο Αη Βασίλης φέρνει κάθε νέα σύνδεση B-free με 20.000 δωρεάν χρόνο ομιλίας!!!" Είχα πάρει και εγώ τότε... Τα ίδια ακριβώς και η Cosmote... Aργότερα ήρθε και η τότε Παναφον με το CU και άρχισε κάτι τρελλές προσφορές με κάτι 100άδες (!) γραπτά μηνύματα συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας... Για να μην μιλήσω για τα μαχαίρια που βγαίνανε για το ποιος παρέχει το καλύτερο και πληρέστερο Roaming... Ήταν η εποχή που ο ανταγωνισμός δούλευε, και δεν ΜΑΣ δούλευε. Αλήθεια έχετε δεί πρόσφατα κάποια εταιρεία να κάνει δώρο 60 Ευρώ με κάθε νέα σύνδεση;;; Όχι, ε; Ούτε και εγώ, τι σύμπτωση! Έχω δει όμως να ξεφυτρώνουν κάτι τρελλές υπηρεσίες "ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ" όπως LIVE!, VIEW! CHAT'N'FLIRT και άλλες... Είδα πρόσφατα και τις τέσσερεις (σήμερα) εταιρείες κινητής να αυξάνουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τις τιμές των πακέτων σύνδεσης (Kι άλλη σύμτωση;;;) Επίσης είδα και την τιμή του sms προς το εξωτερικό να διπλασιάζεται χωρίς να ενημερώνεται ο καταναλώτης για αυτό... Και ένα σωρό άλλα είδα... Ά, είδα και την εορταστική προσφορά τη βοντα για τα τρία χρόνια CU:Δίνει λεέι...10 sms για μία μέρα αν αγοράσεις πρώτα κάρτα χρόνου ομιλίας!!! Για να μην αναφερθώ στην απάντηση μιας εταιρείας στις διαμαρτυρίες των καταναλωτών που αντί να απολογηθεί...αυτοεγκωμιάζεται... Ήδη τα είπαν άλλοι. ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!! :mad: :mad: :mad: Η επόμενη διαμαρτυρία καλό θα ήταν να φροντίσουμε ώστε να τους ταρακουνήσει λίγο παραπάνω, μια και αυτό δεν τους έφτανε, δεν νομίζεται;;; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Ορίστε και η "απάντηση" της Telestet :mad: Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Και εμεις τον $*$* Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Θα ελεγα να το ξανακανουμε μηπως και δεν πηραν το μυνημα. Και μαλιστα συντομα. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j77 Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop® Επίσης είδα και την τιμή του sms προς το εξωτερικό να διπλασιάζεται χωρίς να ενημερώνεται ο καταναλώτης για αυτό... Όταν είχα γράψει γράμμα διαμαρτυρίας στην cosmote για αυτό το θέμα, μου απάντησαν ότι είχαν κάνει δημοσίευση στον Τύπο 2 μήνες πριν. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι για να μου πουν καλο καλοκαίρι οι ακατονόμαστοι μου έστειλαν sms ... για να μου πουν αλλάζει ο τιμοκατάλογος-ενημερώσου έκαναν την πάπια . Παράθεση ~j77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον babis Θα ελεγα να το ξανακανουμε μηπως και δεν πηραν το μυνημα. Και μαλιστα συντομα. Wraia, mporoume ka8e Paraskevi na kanoume anapantites mexri na paroun to minima. :rolleyes: Diladi pote, mias kai opws eipame oi anapantites den enoxloun kanenan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Tη λετε για αυτην την παρασκευη, και γιατι οχι δευτερα που συνηθως εχουν πιο πολυ φορτιο (πρωτη εργασιμη και συνηθως ο κοσμος κανονιζει τις δουλειες του. :D Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Egw gia plaka to eipa, alla esy mallon to ennoouses :) Diladi me anapantites 8a sunexisei i diamarturia ?? Etsi den 8a kataferoume pote tipota :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον babis Tη λετε για αυτην την παρασκευη, και γιατι οχι δευτερα που συνηθως εχουν πιο πολυ φορτιο (πρωτη εργασιμη και συνηθως ο κοσμος κανονιζει τις δουλειες του. :D Ρε παιδιά, αφού είπαμε ότι το θέμα έχει περάσει ΙΝ.ΚΑ. και θα υπάρξει συνάντηση για να προσδιοριστεί η περαπέρα αντίδραση μας. Αφήστε πρώτα να δούμε τι θα πούνε κι αυτοί και αρχίζουμε πιο δυναμικά. Εξάλου όφελος μας είναι. Θα ασχοληθούν πιο σοβαρά με το θέμα , αυτοί που μας "σνομπάρανε" την προηγούμενη φορά. ΥΠΟΜΟΝΗ :) Όποιος θέλει να κάνει κάτι, έως ότου ανακοινώσει το ΙΝ.ΚΑ. κάτι το συγκεκριμένο, ας μειώσει τη χρήση του κινητού του. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Ενημερωτικά στην Κυψέλη πέρασαν και οι 10 από Telestet. (Οι περισσότεροι φίλοι μου βέβαια το ξέχασαν. Γκρρρ!) Προτείνω πάντως μια μέρα να κλείσουμε τελείως τα κινητά μας ;) Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vervil Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Mallon Tha kleidosoun ta kinhta san epomenh kinhsh Pote programatizetai i epomenh diamarthria ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vervil Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 kai mallon tha perilambanetai kai i Q giati apo 15-10 mpainei kai ayth sthn omada twn 3wn De tin kanoume 15-10?? Me klidoma kinhtwn ti lete ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts