Jump to content

Μποϊκοτάζ στις εταιρείες για τις υπέρογκες χρεώσεις

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 373
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον alfa 156

Και Ηigh-Εnd User και αγωνιστής ο Δρομέας....μου θυμίζει τους σοσιαλιστες (αγωνιστές) του 70 που μεταμορφώθηκαν σε διευθυντάδες το 90.

High End Or Not , τι σημασια εχει ρε φιλε? , ολοι τα ιδια τραβαμε

το κινητό μου είναι εργαλείο για να εξυπηρετεί εμένα. Δεν είναι για να προσπαθώ να αλλάξω τιμολογιακές πολιτικες τηλεπικοινωνιακών κολοσσών,

εμεις οι ιδιοι τους καναμε αυτοι που ειναι σημερα , και εμεις οι ιδιοι μπορουμε ανα πασα στιγμη να τους καταστρεψουμε , εαν θελουμε και ΟΠΟΤΕ θελουμε

τρίτον είμαι αντίθετος με μαζικά trends "να στείλουμε ΟΛΟΙ ενα μήνυμα, να κλείσουμε ΟΛΟΙ τα κινητα".

το μαζικο trend το κανουν οι ιδιοι με της ταυτοχρωνες αυξησεις τους

τέταρτον, έχω την εντύπωση οτι αν στείλω το μαζικό SMS που προτείνει ο δρομέας σε όλους τους φίλους μου δεν θα στενοχωρηθούν και πολυ οι εταιρίες.....

υπαρχει και SMS μεσου ICQ :whistle:

[offtopic]

να βρασω και την ορθογραφια μου :p

[/offtopic]

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από τον alfa 156

Και Ηigh-Εnd User και αγωνιστής ο Δρομέας....μου θυμίζει τους σοσιαλιστες (αγωνιστές) του 70 που μεταμορφώθηκαν σε διευθυντάδες το 90.

Διαφωνώ με αυτη την πρόταση αυτή,

πρώτον γιατι το κινητό μου είναι εργαλείο για να εξυπηρετεί εμένα. Δεν είναι για να προσπαθώ να αλλάξω τιμολογιακές πολιτικες τηλεπικοινωνιακών κολοσσών,

δέυτερον πιστευώ δεν έχει νόημα μια τέτοια ενέργεια στην παρούσα φάση που έρχεται η φορητότητα(=η πραγματική εκδίκηση του καταναλωτή),

τρίτον είμαι αντίθετος με μαζικά trends "να στείλουμε ΟΛΟΙ ενα μήνυμα, να κλείσουμε ΟΛΟΙ τα κινητα".

τέταρτον, έχω την εντύπωση οτι αν στείλω το μαζικό SMS που προτείνει ο δρομέας σε όλους τους φίλους μου δεν θα στενοχωρηθούν και πολυ οι εταιρίες.....

αν όλοι σκεφτόμασταν έτσι δεν θα ζούμε καν... τι να πω, χαράς τα μυαλά. ευτυχώς που οι περισσότεροι από δω έστω και με τα λίγα που διαθέτουμε θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε και να αγωνιστούμε.

φιλικά Αλέξης και περαστικά όπως λέει ο Ιβάν. :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Παιδία θα συμμετέχω και εγώ με την ελπίδα ότι θα γίνει κάτι αν και δεν το βλέπω

Το πολύ να χρειαστεί να κάνουν ένα restart

Αυτό ήτανε μπορεί καν να μην το καταλάβουν

Το πολύ πολύ μετά από αυτή την κίνηση να αρχίσουν να χρεώνουν και τις αναπάντητες :p

Θα είναι άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία...

-=kioan=-

There are 10 types of people in the world:

Those who understand binary, and those who don't.

Ρε παιδια, σας κοστιζει ττιποτα να κανετε τις αναπαντητες που λεμε;

Αν φοβαστε μην χρεωθειτε τοτε μην στειλετε τα sms !

Καντε το ετσι απλα για να δουν οτι υπαρχουμε και δεν ειναι μονοι τους σε αυτο το παιχνιδι...

Ποσο πια θα σας παρει να κανετε αναπαντητες; ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΙΖΕΡΟΙ

Steilte to akoloy8o SMS stous filous sas, einai akrivos 159 xaraktires:

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΡΕΩΣΕΩΝ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.10.2003 @ 12:00 Μ.Μ. ΚΑΛΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ 10 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ! ΠΡΟΟΘΙΣΕ ΤΟ SMS ΠΑΝΤΟΥ! :devil:

Πρέπει να το στείλω έτσι ακριβώς ή επιτρέπεται να το προωθήσω με κάνα δυο ορθογραφικές διορθώσεις; :p

Πέρα από την πλάκα και εγώ την ιδέα του Dromea με τις αναπάντητες τη βρίσκω πολύ καλή και στο κάτω κάτω δε μας στοιχίζει και τίποτα..

αλλά το να κλείσουμε τα κινητά που κάποιος είπε είναι υπερβολικό και για κάποιους το κινητό είναι απαραίτητο

Βλέπω ότι τελικά η ιδέα που έγραψα σε άλλο thread άρεσε και ξεκίνησε μια δραστηριότητα. Ελπίζω να καταφέρουμε κάτι αν και για να φορτώσει το δίκτυο χρειάζεται μάλλον μεγάλη κινητοποίηση.

Αν και δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα GSM, υποθέτω πως δεν μπουκώνει και τόσο εύκολα. Αν βέβαια σε κάθε πόλη / περιοχή μαζεύονταν αρκετά άτομα σε μια πλατεία και το έκαναν τότε και οι εκεί κυψέλες δεν θα άντεχαν αλλά ταυτόχρονα θα είχες και εικόνα, που άλλωστε αυτό είναι που πουλάει στα τηλεοπτικά δίκτυα.

Θα είχε και γέλιο :) :) :D μια τέτοια φάση... Σαν και αυτούς που μαζεύονται στο εξωτερικό χωρίς κανένα λόγο σε ένα σημείο , άγνωστοι μεταξύ αγνώστων . Σίγουρα το έχετε δει στην τηλεόραση. Έχει ειδικό όνομα αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε αυτό.

J

disclaimer - Aποποίηση ευθύνης :whistle:

Εγώ προσωπικά, δεν παρακινώ κανένα άτομο , με οποιονδήποτε τρόπο, σε συμπεριφορά η οποία αντιτίθεται στους κανονισμούς χρήσης του δικτύου κινητής τηλεφωνίας στο οποίο είναι συνδρομητής/συνδρομήτρια-πελάτης. Ουδεμία ευθύνη φέρω για οποιαδήποτε επίπτωση μπορεί να έχει σε αυτόν/αυτήν ή τη σύμβασή του/της με τον πάροχό του/της, οποιαδήποτε ενέργειά του/της. Δεν οργανώνω, ούτε παρακινώ κανέναν/καμία να κάνει ο,τιδήποτε.

~j77

@Hunter 1 Σε καποια thread είχε σημασία αν είσαι High End ή ανήκεις στην συνδρομητικη πλέμπα. Γιατι η συνδρομητική πλέμπα "καταέτρωγε" το bandwidth των High End χρηστών, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ και το κυριότερο "επιτελους" αυτό άλλαξε. (εξηγούμαι, εγώ ανήκω στην συνδρομιτική πλέμπα)

@Hunter 2 + Alexkass Έχεις δίκιο μπορούμε να τους καταστρέψουμε....συμβαινει συχνα να καταρρέουν κολωσσοι με αναπάντητες και φειγ βολαν....

Ευτυχώς που υπάρχει και ο MsK και έσβησε μερικα threads γιατι μερικοι ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν την ιδέα τους παντού στο forum (ChatnFun, Music, Gadgets, Κινητά Ασύρματα Δίκτυα, Δίκτυα Εξωτερικού).

Λυπάμαι άλλα δεν θα ακολουθήσω.....

Την Παρασκευή στις 10/10-12:00 μπορεί κάποιος συνάνθρωπός μας να βρίσκεται σε μέγιστη ανάγκη και να μην μπορεί να επικοινωνήσει γιατι τα δίκτυα μπορεί να είναι μπλοκαρισμένα. Η ανάμνηση του ’99 με τον σεισμό ήταν πολύ δυσάρεστη για αυτούς που προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους....

Συμφωνώ με την άποψη ότι ο περίφημος ανταγωνισμός δεν ισχύει, όταν και οι τρεις εταιρείες έχουν παρόμοια τιμολόγια και υπηρεσίες.

Διαφωνώ στο ότι τα τιμολόγια είναι ακριβά. Απόδειξη ο βαθμός διείσδυσης της κινητής στην Ελλάδα.

Πρόταση : την Παρασκευή στις 10/10-12:00 σβήστε τα τηλέφωνα για μια ημέρα. Έτσι αυτός που έχει ανάγκη μπορεί να χρησιμοποιήσει το τηλεφωνο του.

texas

Αρχικό Μήνυμα από τον texas4444

Την Παρασκευή στις 10/10-12:00 μπορεί κάποιος συνάνθρωπός μας να βρίσκεται σε μέγιστη ανάγκη και να μην μπορεί να επικοινωνήσει γιατι τα δίκτυα μπορεί να είναι μπλοκαρισμένα. Η ανάμνηση του ’99 με τον σεισμό ήταν πολύ δυσάρεστη για αυτούς που προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους....

από την άλλη κάποιος που έχει κάρτα και θέλει να καλέσει βοήθεια δεν μπορέι γιατί έχει λίγες μονάδες και δεν του το επιτρέπει ο παροχέας. αυτό είναι σωστό? έχει συμβεί και αυτό. δεν υπολογίζουν τίποτα... δεν υπολογίζουμε τίποτα. :mad:

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass

από την άλλη κάποιος που έχει κάρτα και θέλει να καλέσει βοήθεια δεν μπορέι γιατί έχει λίγες μονάδες και δεν του το επιτρέπει ο παροχέας. αυτό είναι σωστό? έχει συμβεί και αυτό. δεν υπολογίζουν τίποτα... δεν υπολογίζουμε τίποτα. :mad:

112 emergency call (toll free)

texas

texas

Δηλαδή πριν απο μερικά χρόνια που δεν είχαμε όλοι κινητά, θα πέθαινε αυτός ο κάποιος?

Υπάρχουν και σταθερά τηλέφωνα αν έχεις ανάγκη...

Δεν είναι πανάκεια το κινητό, και η λύση για όλα. Ζούσαμε και πριν απο αυτά, και βρίσκαμε τρόπους να επικοινωνήσουμε σε ώρα ανάγκης.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από τον Mythozz

Δηλαδή πριν απο μερικά χρόνια που δεν είχαμε όλοι κινητά, θα πέθαινε αυτός ο κάποιος?

Μπορεί...

Αυτο δεν το ξέρω, μάλλον ούτε και εσύ...

Συμφωνώ. Ρώτα και αυτούς που σώθηκαν πριν από δυο μήνες στον Όλυμπο στη χαράδρα..

Η το παλίκάρι που μπλέχτηκε η άγκυρα στην προπέλλα και την έσπασε 12 νμ έξω από τη Νάξο...

Δεν είναι πανάκεια το κινητό, και η λύση για όλα. Ζούσαμε και πριν απο αυτά, και βρίσκαμε τρόπους να επικοινωνήσουμε σε ώρα ανάγκης.

Συμφωνώ και πάλι...

Να γυρίσουμε στις σπηλιές...

Όυτε ανταγωνισμός και σύμπλευση τιμών ούτε τίποτε...

Φιλικά πάντα

texas

Να γυρίσουμε στις σπηλιές...

Όυτε ανταγωνισμός και σύμπλευση τιμών ούτε τίποτε...

Φιλικά πάντα

Δεν μπορώ να καταλάβω. Ενώ μερικοί δεν συμφωνούν στην κίνηση αυτή, και θέλουν να βλέπουν τα πάγια να αυξάνουν, τα sms να ακριβαίνουν, οι χρεώσεις των επιπλέων υπηρεσιών να πέρνουν "φωτιά".....ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ τους υπόλοιπους?

Όταν όμως αύριο μεθαύριο, αγανακτήσουν από την τιμολογιακή πολιτική της κινητής εταιρίας στην οποία είναι πελάτες και θελήσουν να μεταβούν σε μια άλλη εταιρία.... ΚΑΙ ΔΟΥΝΕ οτι όλα θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ, τότε τι θα έχουν να πουν?

Και με το DSL έγινε κάτι παρόμοιο σχεδόν προ μερικών μηνών και ένα από τα αποτελέσματα ήταν να μείνει ως έχει η 50% έκπτωση του ΟΤΕ και να σκέφτονται (αυτόν τον καιρό) να μειώσουν περισσότερο το κόστος χρήσης!!!

Μια καλή κίνηση εκ μέρους των καταναλωτών, δεν ήταν αυτη? :o

Don't criticize... what you can't understand...!

Αρχικό Μήνυμα από τον supernet

Δεν μπορώ να καταλάβω. Ενώ μερικοί δεν συμφωνούν στην κίνηση αυτή, και θέλουν να βλέπουν τα πάγια να αυξάνουν, τα sms να ακριβαίνουν, οι χρεώσεις των επιπλέων υπηρεσιών να πέρνουν "φωτιά".....ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ τους υπόλοιπους?

Όταν όμως αύριο μεθαύριο, αγανακτήσουν από την τιμολογιακή πολιτική της κινητής εταιρίας στην οποία είναι πελάτες και θελήσουν να μεταβούν σε μια άλλη εταιρία.... ΚΑΙ ΔΟΥΝΕ οτι όλα θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ, τότε τι θα έχουν να πουν?

Και με το DSL έγινε κάτι παρόμοιο σχεδόν προ μερικών μηνών και ένα από τα αποτελέσματα ήταν να μείνει ως έχει η 50% έκπτωση του ΟΤΕ και να σκέφτονται (αυτόν τον καιρό) να μειώσουν περισσότερο το κόστος χρήσης!!!

Μια καλή κίνηση εκ μέρους των καταναλωτών, δεν ήταν αυτη? :o

Επειδή μάλλον αναφέρεσαι σε μένα....

Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν

Ισα ισα αν διάβαζες πιο προσεκτικά θα έβλεπες ότι συμφωνώ στο ότι δεν δουλέυει ο ανταγωνισμός...

Προτίνω απλά μια πιο ήπια μέθοδο γιατί δεν έχω δικαίωμα να στερήσω απο κάποιον την υπηρεσία της κινητής τηλεφωνίας...

Στη διαμαρτυρία για το κόστος του DSL έπαιρνα πέρνω και θα συνεχίσω να πέρνω μέρος όσο οι ενέργειες μου δεν βλάπτουν μερίδα του πληθυσμού...

Επαμαλαμβάνω Πάντα φιλικά

texas

Σε όλους τους αγώνες υπάρχουν και τα θύματα! Ο συνάνθρωπος που αναφέρεις θα θυσιαστεί για όλους τους υπόλοιπους!

Ακραίο βέβαια και δεν πρόκειται να θυσιαστεί κανένας, αλλά... :o

Μέσα και εγώ!!! :happy:

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Σε όλους τους αγώνες υπάρχουν και τα θύματα! Ο συνάνθρωπος που αναφέρεις θα θυσιαστεί για όλους τους υπόλοιπους!

Ακραίο βέβαια και δεν πρόκειται να θυσιαστεί κανένας, αλλά... :o

Μέσα και εγώ!!! :happy:

Ουδέν σχόλιο

texas

Αρχικό Μήνυμα από τον Mythozz

συμφωνώ απόλυτα με τον Νίκο. το κινητό έχει καταντήσει είδος πρώτης ανάγκης για μερικούς.

είναι κακό να ονειρευόμαστε χρεώσεις αλά USA? δεν νομίζω ότι εμάς άλλος θεός μας δημιούργησε.

αυτά και από μένα. ομολογώ ότι δεν περίμενα να έχει τόση ανταπόκριση μια ιδέα. αυτό δείχνει ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί που ζητούν καλύτερο τρόπο ζωής... πιο δίκαια κοινωνία.

Alex = the best!

Έχω έτοιμα 4 banners. Να τα εμφανίσω, για όποιον θέλει να τα χρησιμοποιήσει?

Τι να κάνω; Έχω ψιλομπερδευτεί :wacko:

Κάποιος Mod, Super Mod ας απαντήσει plz!!! :o

Παντώς ενημερώθηκαν:

Διάφορες Ιστοσελίδες Τεχνολογικού Ενδιαφέροντος και

Από ΜΜΕ & ΦΟΡΕΙΣ:

ΤΑ ΝΕΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

BBC ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

MEGA Channel

STAR Channel

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΞΠΡΕΣΣ

ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ

ΙΝ.ΚΑ.

Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.

Don't criticize... what you can't understand...!