Jump to content

Γιατί χάλασε έτσι το forum;

jog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

re paidia giati xalase etsi to forum?????????????idi se dio simantikotata threads poy exoyn skopo tin enimerosi gia ta kinita ayta(6600kai sx1).den einai chat and fun ekei pou

graftikan alla einai dio threasds me megalo endiaferon kai me megali apokrisi kai me erotiseis ayton poy theloyn na mathoyn kati gia to kinito.gemisan me axrista posts. :mad: :mad: :mad: :mad: rotao giati????????????

Wirelessly posted (Nokia5100/1.0 (3.02) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Autin tin apantisi tin perimeno kai ego pou toso kairo tin parakolouthousa os guest kai otan graftika ta kleidosane.Toulaxiston na digrapsoun ta asxeta kai na ta xekleidosoun.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Wirelessly posted (Nokia5100/1.0 (3.02) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Tote esu ti proteineis; Enas sto thread tou sx1 eipe na metaferthi sto chat & fun kai na anoixtoi kainourgio.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

χαλαρώστε. ας χαλαρώσουμε όλοι μας :)

το σχ1 ξεκλειδώθηκε και ο Stephen νομίζω πως εξήγησε πολύ καλά το γιατί.

όσο για το 6600 δεν νομίζω πως προσφέρει τίποτα ακόμα. σε λίγες μέρες που θα βγει το ngage και το 6600 θα είναι προ των πυλών οκ. θα γίνει πάλι της κουτσής Μαρίας εκεί μέσα. :)

φιλικά Αλέξης

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την Alexkass

χαλαρώστε. ας χαλαρώσουμε όλοι μας :)

το σχ1 ξεκλειδώθηκε και ο Stephen νομίζω πως εξήγησε πολύ καλά το γιατί.

όσο για το 6600 δεν νομίζω πως προσφέρει τίποτα ακόμα. σε λίγες μέρες που θα βγει το ngage και το 6600 θα είναι προ των πυλών οκ. θα γίνει πάλι της κουτσής Μαρίας εκεί μέσα. :)

φιλικά Αλέξης

Ok Alexi.Ξ€o eyΟome

Αρχικό Μήνυμα από τον jog

den einai ayti lisis file moy.tha ksanagemisoyn pali distixos :mad:

Δυστυχώς έτσι είναι. Το θέμα του 6600 ξεκίνησε πολύ ενδιαφέρον, ως σωστή συνέχεια του αντίστοιχου θέματος του unwired. Τελικά γέμισε με πατάτες σε μια συνεχή επανάληψη των ίδιων ερωτήσεων και απαντήσεων (θα έρθει, πότε θα έρθει, μήπως θα αργήσει, εγώ το είδα πρώτος). Τελικά - σωστά - κλειδώθηκε. Μέσα σε μισή ώρα άνοιξε νέο θέμα για το 6600 και το χρόνο άφιξής του και πριν προλάβει να το πάρει είδηση ο Global είχε γεμίσει με μια σελίδα άσχετα ποστς.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χάλασε το forum. Απλώς όταν ξεφεύγουν τα πράγματα, καλό είναι να κλειδώνονται κάποια θέματα για λίγο. Γιατί όπως είπες κι εσύ είναι πλέον αδύνατον για κάποιον που ψάχνει κάτι ενδιαφέρον στο θέμα να ψάξει να το βρει μέσα σε 900 άσχετα μηνύματα. Όσο για το φίλο που έγινε μέλος για να συμμετάσχει σ' αυτή τη συζήτηση: don't worry, όπου να΄ναι έρχεται και θα ξανανοίξει. (Μην αρχίσετε να ρωτάτε πότε έρχεται :p )

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

συμφωνω οτι το θεμα του 6600 ειχε γεμισει με ασχετα ποστ ....πιστευω ομως οτι μεριδιο ευθυνης ειχε και ο Global την παρουσια του οποιου την καταλαβαιναμε μονο σε διαγραφη η σε κλειδωμα :!: οταν ειμαι υπευθυνος σε ενα θεμα φροντιζω να παρουσιαζω πληροφοριες να παιρνω μερος σε συζητησεις γενικα να το εμπλουτιζω και να βοηθω τους λιγοτερους σχετικους ....δεν θελω να υποδειξω σε κανεναν τι να κανει απλα λεω την γνωμη μου οπως εχω δικαιωμα να το κανω εδω ....παντα οτι λεω εδω ειναι γιατι νοιωθω το myphone μια παρεα μου μια κοινοτητα που μου κραταει συντροφια με ενημερωνει και με διασκεδαζει .....
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Αρχικό Μήνυμα από τον xagios

συμφωνω οτι το θεμα του 6600 ειχε γεμισει με ασχετα ποστ ....πιστευω ομως οτι μεριδιο ευθυνης ειχε και ο Global την παρουσια του οποιου την καταλαβαιναμε μονο σε διαγραφη η σε κλειδωμα :!: οταν ειμαι υπευθυνος σε ενα θεμα φροντιζω να παρουσιαζω πληροφοριες να παιρνω μερος σε συζητησεις γενικα να το εμπλουτιζω και να βοηθω τους λιγοτερους σχετικους ....δεν θελω να υποδειξω σε κανεναν τι να κανει απλα λεω την γνωμη μου οπως εχω δικαιωμα να το κανω εδω ....παντα οτι λεω εδω ειναι γιατι νοιωθω το myphone μια παρεα μου μια κοινοτητα που μου κραταει συντροφια με ενημερωνει και με διασκεδαζει .....

Eυχαριστώ για τις συμβουλες και τις παρατητήσεις σου.Όταν θα γίνεις mod να τα κάνεις όλα αυτά που λες.Ότι πληροφορίες έχω τις ποστάρω.Όταν δεν έχω απλά ελέγχω το φόρουμ για την σωστή λειτουργία του.Να κάθομαι να ποστάρω απλά για να ποστάρω δεν το κάνω.Το φόρουμ έχει ξεκλειδώσει και θα ξανακλειδώσει αν χρειαστεί.Κανένας δεν θέλει να διαβάζει ποστ του στυλ .."ποτε θα ερθει ρε παιδια?..κανά νέο ρε παιδια..??? κλπ.

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

Να είστε σίγουροι ότι από την πρώτη στιγμή που θα κυκλοφορήσει το 6600 στην Ελλάδα θα το έχετε μάθει. Μέχρι τότε είναι πραγματικά ενοχλητικό να διαβάζεις 3.200 άσχετα posts, χωρίς νόημα. Ωστόσο, αν πραγματικά θέλετε να γίνεται τέτοιου είδους συζήτηση - χωρίς φυσικά να έχει κανένα νόημα - η μόνη λύση είναι να δημιουργούνται

pre και post threads

Pre-Release και Post-Release

Το Pre-Release θέμα θα κλειδώνεται αμέσως μετά την κυκλοφορία του κινητού και θα δημιουργείται ένα επισημασμένο Post-Release. Έτσι ουσιαστικά, θα μπορούν να υπάρχουν τα άσχετα posts, που αυτόματα θα φεύγουν με την κυκλοφοριά του κινητού.

Εφόσον συμφωνούν οι αρμόδιοι moderators των δύο φόρα ή διαφωνούν μπορούν να παραθέσουν την απάντησή τους εδώ και φυσικά να εφαρμόσουν αυτήν την τακτική!

Συμπληρώνω απλά, ότι η "δουλειά" του moderator σίγουρα δεν είναι να προσφέρει τις γνώσεις του, αλλά απλά να κρατάει σε τάξη το κάθε forum. Φυσικά, όποιος έχει την όρεξη και το κουράγοι να προσφέρει τις γνώσεις του, μπορεί - όπως άλλωστε και ένα οποιοδήποτε μέλος.

Τέλος, πιστέυω ότι όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε να διατηρούμε με κάθε δυνατό τρόπο την "τάξη" μέσα στα threads. Αν γίνονται παρατυπίες να αναφέρονται, αν κάποιοι εισβάλουν με ενοχλητικά posts ας αναφέρονται και ας περιθωροπιούνται. Μακάρι να είχα το χρόνο να διαβάσω όλα τα posts που γίνονται σε αυτό το forum και να συμμετάσχω, αλλά αυτό φυσικά είναι αδύνατον!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα ακόμα και στο Pre-Release θέμα νομίζω δεν έχει νόημα να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια συνέχεια..Έτσι και αλλιώς με το που θα έρθει θα ανοίξουμε καινούργιο αλλά ας υπάρχει και ένα μέτρο και μια σειρά και στο υπάρχον.

Αν και για αλλο λογο το ειπες ,,,σε πληροφορω οτι Δεν θελω να γινω mod δεν με ενδιαφερει καθολου ...απλα την γνωμη μου ειπα στο καταλληλο μερος ....και την ειπα γιατι νοιωθω το myphone κατι σαν δευτερο σπιτι μου .....
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Αρχικό Μήνυμα από τον xagios

Αν και για αλλο λογο το ειπες ,,,σε πληροφορω οτι Δεν θελω να γινω mod δεν με ενδιαφερει καθολου ...απλα την γνωμη μου ειπα στο καταλληλο μερος ....και την ειπα γιατι νοιωθω το myphone κατι σαν δευτερο σπιτι μου .....

Και εγώ μετά από τοοοοόσα χρόνια το νιώθω σαν πρώτο σπίτι μου..Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να το σεβόμαστε όλοι το σπίτι μας και να τηρούμε τους κανόνες.

Αρχικό Μήνυμα από τον MsK

Να είστε σίγουροι ότι από την πρώτη στιγμή που θα κυκλοφορήσει το 6600 στην Ελλάδα θα το έχετε μάθει.

μην είσαι τόσο σίγουρος μάνο μου... :whistle: :whistle: ;)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Oριστε και η δικη μου γνωμη πανω στο θεμα αυτο .

Ναι , ειναι αληθεια , οτι προσωπικα εγω εχω κλειδωσει πολλες φορες το Thread του SX-1 .

Το γιατι πιστευα οτι εχει γινει πλεον κατανοητο , αλλα θα το πω ακομα μια φορα , για οσους δεν το εχουν καταλαβει :)

ΔΕΝ με ενοχλει , και πιστευω οτι δεν ενοχλει κανεναν αλλο , να βλεπουμε να επαναλαμβανονται ποστ τα οποια αναφερουν χαρακτηριστικα ενος κινητου κλπ .

Λογικο ειναι καποιοι νεοι χρηστες που ενδιαφερονται για το κινητο , να μην εχουν την διαθεση και ισως και τον χρονο να διαβασουν ολοκληρο το Thread , και ετσι να ρωτανε κατι που ηδη εχει απαντηθει .

Και εκει , με μεγαλη μου ευχαριστηση , θα ξανα απαντησω , ακομα και αν το ιδιο ερωτημα εχει τεθει 1-10-100 φορες στο παρελθον .

Ακομα και η συζητηση για το ποτε θα ερθει το κινητο , κανεις δεν ειπε οτι απαγορευεται .

Πιστευω ομως οτι μπορουμε (?) ολοι μας να καταλαβουμε ποτε αυτη ειδικα η κουβεντα γινεται κουραστικη και πρεπει να σταματησει .

Δυστυχως καποιες φορες αυτο δεν γινεται αντιληπτο απο καποια μελη και εκει ναι πρεπει να επεμβω σαν moedrator και να πραξω αναλογα .

Λογικο ειναι ή τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω .

Αυτο που ΔΕΝ μπορω με τιποτα να βλεπω , και ειναι κριμα για οποιοδηποτε Thread και forum , ειναι τα ποστ του στυλ "αντε ρε siemens ποτε θα το βγαλεις το SX-1" , "παιδια το θελωωωωω" ,"δεν αντεχω αλλο να περιμενω" και πολλα αλλα παρομοια που γραφονται κατα καιρους .

Αυτα τα ποστ ειναι που οδηγουν στο κλειδωμα του Thread .

Να εξηγησουμε τωρα κια γιατι φτανουμε στο κλειδωμα και δεν φτανει μονο μια διαγραφη τους .

Η διαγραφη/μεταφορα ειναι η ενδεδειγμενη λυση , και αυτη που εφαρμοζεται συνηθως .

Ομως , ειναι εκνευριστικο (και εμεις ανθρωποι ειμαστε ) να βλεπεις τα ιδια ατομα , που πολλες φορες τους εχεις πει να σταματησουν να κανουν τετοια ποστ , να συνεχιζουν ακαθεκτοι , λες και δεν υπαρχεις οχι μονο εσυ αλλα και τα υπολοιπα μελη που δεν θελουν να βλεπουν ετσι ενα Thread .

Αυτα για το Thread του SX-1 ως τωρα .

Κατι ακομα .

Το εχω δηλωσει αρκετες φορες , οτι το thread του SX-1 ΔΕΝ θα γινει σαν το thread του Ρ800 πριν αυτο κυκλοφορησει .

Δεν ειναι δυνατον να φτασουμε τις 100 σελιδες , οπου οι 70 θα ειναι για σβησιμο , και απλα κανεις δεν θα εχει το κουραγιο να κατσει να κανει κατι τετοιο .

Δεν ειναι καλο ουτε για την εικονα του φορουμ , ουτε για την πλοηγηση απο εναν χρηστη που απλα θελει να μαθει μερικες πληροφοριες για ενα κινητο .

Οσο για το αν θα γινει ενα pre - release thread ωστε να μπορει ο καθενας να γραφει εκει μεσα οτι του "κατεβει" οχι δεν συμφωνω.

Ετσι και αλλιως το Thread που υπαρχει ηδη για το SX-1 θα διαγραφει οταν κυκλοφορησει το κινητο στην αγορα .

Αυτο δεν σημαινει ομως σε καμια περιπτωση οτι σε αυτο που υπαρχει ηδη , μπορει ο καθενας να γραφει οτι θελει , ακομα και αν δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα .

Αυτη ειναι η γνωμη μου και αυτο θα συνεχισω να κανω , οσο δεν υπαρχει αντιρηση απο καποιον ανωτερο μου super mod , co admin ή τον MsK . :)

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Η κατάσταση χειροτερεύει...

Giati to les ayto?

Καλα ρε παιδιά 2 threads δεν χαλάσανε και όλο το φόρουμ :blink: !! απλά πρέπει να περιοριστούν λίγο τα άσχετα ποστς εκτός του Chat & Fun :p that's all!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x

Καλα ρε παιδιά 2 threads δεν χαλάσανε και όλο το φόρουμ :blink: !! απλά πρέπει να περιοριστούν λίγο τα άσχετα ποστς εκτός του Chat & Fun :p that's all!

Όποιος δεν έχει τι να κάνει γράφει και ξεθάβει θέματα! Εντάξει δεν είναι chat εδώ! :o Δεν αναφέρομαι στο chat & fun!

Για το θέμα των επαναλαμβανόμενων ερωτήσεων στα threads όπως αυτά των 6600 και SX1 ίσως θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα μικρό FAQ π.χ. στο πρώτο μήνυμα του θέματος, ώστε τα νέα μέλη να μην χρειάζονται να διαβάζουν όλο το thread.

Αρχικό Μήνυμα από τον mikem4600

Για το θέμα των επαναλαμβανόμενων ερωτήσεων στα threads όπως αυτά των 6600 και SX1 ίσως θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα μικρό FAQ π.χ. στο πρώτο μήνυμα του θέματος, ώστε τα νέα μέλη να μην χρειάζονται να διαβάζουν όλο το thread.

Πολυ καλη ιδεα γιατι δεν το λεμε στον Stephen kai ton R.I.P.?

Η ιδέα υπάρχει. Ο χρόνος για την υλοποίηση της δεν υπάρχει. Φυσικά όποιος ευκαιρεί μπορεί να συννενοηθεί με τους αντίστοιχους mod για να το αναλάβει ;)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::